Helgen min (sandras.no)

Helgen min

Teateret på fredag var bra, selv om det var på nynorsk så gjorde ikke det så mye. På lørdag fikk vi ordnet med boblebadet i hagen som trengte en vask etter reperasjon så nå kan jeg snart bade igjen, wii! Utpå ettermiddagen tok vi på oss skiene, vi ble kjørt litt oppover bakken her, for å gå litt rundt og ned igjen til oss. Når vi skulle starte på turen nedover igjen viste det seg at veien var sperret pågrunn av bygging. Det ble en underholdene tur og skiene måtte av et par ganger igjennom skogen, for og komme oss ned til løypa igjen, haha. Strålende sol var det også: 
Vi rakk akkurat hjem før sola forlot oss, hehe! 

Jeg lengter så etter sommeren, så kjøpte meg is på butikken. På det andre bildet ser det mer ut som at det er pus som har vært på skitur, haha! 

I går startet jeg dagen med å lage ost og skinkehorn/pizzahorn, som ble dagens middag her i huset, hehe. Gode ble de også, det er ikke alltid det er utseende som teller: Solnedgangen i går var såå fin:

Så hadde jeg veldig lyst til å brenne bål, så når kvelden kom ordnet pappa med et bål på utsiden av rommet mitt. Der satt vi og hadde familiehygge foran bålet med pølser og pinnebrød. Haha, en koselig ting å se tilbake til hvertfall! 

Jeg skulle gjerne ha hatt en litt lengre søndag, sov til klokka ett, så jeg rakk ikke akkurat å skrive ferdig innleveringene mine. Jeg skal få finnpusset den ene innleveringen i dag også skal jeg gå å trene, noe jeg heller ikke fikk tid til i går! 

Hadde du en fin helg?8 kommentarer

the future life

09.02.2015 kl.16:24

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing :)

da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.

Takk

Marie-Madelen Bekken

09.02.2015 kl.16:29

Ser ut som en utrolig fin og koselig helg<3

lisebrevik

09.02.2015 kl.17:16

Høres ut som du har hatt en kjempefin helg :D åh, herlig med boblebad da!

Madde K.K

09.02.2015 kl.17:23

Hørtes ut som en koselig helg :)

Ønsker deg en fin uke :)

Rikke95

09.02.2015 kl.17:32

Hørtes kjempe koselig ut, selv har jeg ikke hatt ski på beina siden jeg var 10 år og det er en del år siden haha! Åh horn er noe av det beste jeg vet namm :)

Monica Lindstad

09.02.2015 kl.17:37

Så herlige og koselige bilder! Virker som en herlig helg :)

Min helg har vært rolig, men fin!

Amalie

10.02.2015 kl.16:13

Så kjempe herlig ut å stå på ski! For et vær. Har ikke stått på ski på to tre sesonger nå, selv om jeg elsker langrenn.. :)

Ørkenfruer

12.02.2015 kl.09:59

Wow, for noen utrolig flotte bilder!

Legg igjen en kommentar

Jeg kommenterer somregel alltid tilbake igjen ♥
Hei og velkommen til sandras.no

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innleggDesign

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits