Kattekoloni (sandras.no)

Kattekoloni

For en stressende uke. Har vært på skolen hver dag og trent hver dag, så der burde jeg få pluss i boka. Ellers har det gått i lekser + en avtale og litt shopping! Ikke noe spennende som skjer i mitt liv akkurat.. desverre er fortsatt ikke innleveringen i historie ferdig skrevet og motivasjonen er helt på bånn. Fordi oppgaven er helt ubrukelig og jeg er dritlei av å google ting jeg ikke kan! Derfor ble det blogging nå istedenfor. Har nettopp fått i meg en kopp kaffe, så håper det hjelper så jeg får gjort noe. Redigerte og leverte hvertfall inn norsken i dag, jeg har det med og aldri bli fornøyd når jeg skal levere noe, men nåå åpner jeg ikke den fila igjen. Ferie er ferie og den skal ikke brukes på retoriske analyser, haha.

Noe morsomt som skjedde i går var at jeg våknet av at det var noe bråk i stua, jeg tenkte det bare var pus som veltet noe, slik hun pleier å gjøre når hun går rundt på møblene. Så står jeg opp og der står det en oransj, stor og stygg katt i stua mi, mens min pus ligger under sofaen. Når jeg kommer hjem fra skolen er det to av dem og en svart katt på utsiden av døra, i mens pus sitter på bassengkanten og er sikkelig sjef. Hahah, lille pus mot de tre store kattene.. de er ikke kosbare engang, så færle er de. Ser ut som gatekatter alle sammen og jeg skjønner ikke hvor de kommer fra. Men det er jo ikke dems feil stakkars, haha! I går kveld sovnet jeg til lyden av at den ene katten stod og mjauet på utsiden, haha.. gud. Den oransje lå forsåvidt på utsiden av døra da jeg kom hjem i dag også. Den jagde jeg fort bort og tok meg et bad i bassenget, ettersom jeg var iskald etter å ha ventet på bussen i 20 minutter med kun treningstshorte under jakka. 


Så var sola gått ned i dag også. Det er hvertfall lysere lengre ute for tiden og det merkes at man endelig får litt dagslys! 

Denne salatbeholderen er genial. Boksen og boken er der jeg kommer til å bevare alle hemmelighetene mine, så det var litt dumt at jeg la det ut egentlig. Haha, neida.

Har en avtale i morgen tidlig, så tre timer historie med oppgaven (ironisk nok), sååå er det vinterferie. Det blir deeilig, denne kroppen trenger hvile nå! 

Fler som har vinterferie denne uka? Noen planer?



Én kommentar

Madde K.K

12.02.2015 kl.18:46

Så flink du er!!

- Ønsker deg en fin kveld :)

Legg igjen en kommentar

Jeg kommenterer somregel alltid tilbake igjen ♥




Hei og velkommen til sandras.no





24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.




Kategorier



Siste innlegg



Design

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits