vinterferieLOVE (sandras.no)

vinterferieLOVE

Tok vinterferie en time senere i dag, det var ikke noe anternativ å ta med oppgaven hjem og fortsette, så leverte den når jeg dro! Så nå er det endelig vinterferie. I år setter jeg faktisk veldig pris på ferien og den kommer til å bli bra! Bestemte meg for å ta en rolig kveld hjemme i dag, usosial og kjedelig som jeg er. Jeg har vondt i de rareste muskler, så trening ble det heller ikke. Merker at jeg trengte litt alenetid og tid til og bare ikke gjøre noe.. så i kveld blir det date med tv og internett. Har akkurat spist hjemmelaget pizza som jeg laget og den ble faktisk veldig god, belive it or not.Den er ikke sunn bare fordi den har blader på seg altså.. selv om jeg faktisk har vært overrakende sunn i det siste. Sandra sunn? ikke helt normalt 

Kveldens date har sovna... jeg blir trøtt av å se på henne og vil egentlig bare hoppe til senga selv. Hihi. Jadda.. halv ti liksom.

God helg ♥2 kommentarer

Cecilia Catharina

13.02.2015 kl.21:50

Så fine bilder! :D Ha en kjempefin fredagskveld videre og kos deg masse i helgen og vinterferien :D

Iselin Renée

14.02.2015 kl.10:56

Det så godt ut :)

Legg igjen en kommentar

Jeg kommenterer somregel alltid tilbake igjen ♥
Hei og velkommen til sandras.no

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innleggDesign

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits