valentinesdagen da (sandras.no)

valentinesdagen da

Det er 14 februar og alle hjertes dag og blabla. Hehe, jeg kunne egenlig ikke brydd meg mindre og har vel egentlig aldri gjort noe stort ut av denne dagen. I dag er ikke noe unntak akkurat, men det er jo en søt dag ♥ Pus blir min valentinsdate i dag og det er koselig nok at hun ligger ved siden av meg og sover og ikke er ute og flyr. 

Som singel (Haha, det hørtes bittert ut det, noe jeg ikke er altså) ble det heller en liten lørdagstrening på Sats i dag. Var litt rastløs, så var greit å få bevegd seg litt før man inntok sofaen igjen for kvelden. Vel, så har jeg vel egentlig valgt helt selv og ikke gjøre noe annet i dag. Greit nok, for treningen tappet meg hvertfall for litt energi. Reiser på tur på mandag, så da blir det litt mer action! 

Pus var sikkelig grei og kjøpte gave til meg i dag da:En god joggebukse eller pysjbukse i mine øyne, fra Redbird (Bikbok). Åå, koseklærne dems er såå gode! Jeg kjøpte faktisk et par gensere for ikke så lenge siden fra samme merke. Får aldri nok av de, jeg er altfor glad i koseklær. Det som er så dumt er at jeg føler aldri de får den samme kvaliteten etter noen vasker. Sansynligvis derfor jeg har så mange, haha. Det må jo liksom vaskes engang og! Parfymen var på salg og siden jeg er parfymesamler og den luktet godt, fikk den bli med hjem ♥

Ellers sov jeg lenge i dag, spiste en lang frokost også har jeg vasket klær. Haugen gikk nesten opp til taket så det var på tide! Har en vask i maskinen nå også, men den aner jeg ikke hvor jeg skal henge opp.. fordi badet er fult, haha! 

Nå er magen full av taco og det går en klissete film på tv, tihi. Happy valentine♥8 kommentarer

Thea

14.02.2015 kl.21:39

Kos deg i dag :)

Madde K.K

14.02.2015 kl.21:44

Kos deg!

Ønsker deg en fin lørdagskveld :)
Ha en fin lørdagskveld <3

sunniva

14.02.2015 kl.21:52

Den parfymen bruker jeg også, den er så god :)

Sandra Marie

14.02.2015 kl.21:57

Ja, den var god! Også var den på tilbud, så betalte bare 120,- for den :-D sunniva:
Den parfymen skal jeg jaggu teste ut, og takk for tipset <33

Thea Aas Brandlistuen

15.02.2015 kl.12:31

Så koselig :)

Seline

19.02.2015 kl.22:48

Koselig det, hadde besøk av en venninne jeg på lørdag :)

Legg igjen en kommentar

Jeg kommenterer somregel alltid tilbake igjen ♥
Hei og velkommen til sandras.no

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innleggDesign

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits