Vel hjemme fra Gdansk (sandras.no)

Vel hjemme fra Gdansk

Denne gangen er det en positiv grunn til fraværet mitt her på bloggen. Haha! Jeg reiste jo på mandag og jeg glemte bloggen litt så jeg fikk vel heller aldri fortalt hvor jeg skulle. Planen min var nemlig å blogge fra Gdansk, men nettet på hotellrommet var så dårlig at det ga jeg opp når det kun funket å bruke mobilen en plass i rommet. Hehe! Her er jeg hvertfall, søsteren min og jeg landet i 3-tiden på Gardermoen i dag. Vi var begge enige om at det hadde vært en fin tur og byen var fin, noe som var en av grunnene til at vi ville dra dit. Det var likevel veldig deilig å komme hjem igjen til sitt eget territorium (med pus), haha ♥ 


Et lite utvalg av bilder som jeg har lagt ut på instagram denne uken i tilfeldig rekkefølge. Jeg har mange fler bilder på kamera og det kommer nok når jeg orker og skrive et innlegg om turen. Nå har vi nettopp spist middag og resten av kvelden blir det sofaen. Sliten! Glad det er fredag i dag, så jeg kan bruke hele helgen på å slappe av før skolestart igjen.  

God helg ♥3 kommentarer

Thea Aas Brandlistuen

20.02.2015 kl.20:00

Så koselig turen så ut! :)

Silje Eriksen

21.02.2015 kl.12:36

Så kjekt, Gdansk er så fint :-)

Ella Mo

23.02.2015 kl.19:06

Ser ut som om du har hatt en kjempefin tur sammen med søsteren din! :)

Legg igjen en kommentar

Jeg kommenterer somregel alltid tilbake igjen ♥
Hei og velkommen til sandras.no

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innleggDesign

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits