I refuse to sink - tattovering! (sandras.no)

I refuse to sink - tattovering!

♥ Fredag ♥

Denne helgen skal bli nyttiggjort og skal nytes mer enn den forrige. Jeg har ikke de store planene. Kanskje få ryddet litt hjemme, en treningsøkt eller to også må jeg øve til en naturfagsprøve. Helgen etter en ferie er best uansett hvordan den tilbringes! I dag måtte jeg legge meg allerede klokken ni. Det vil si at jeg fant frem en serie og har sett på den siden, ikke en veldig slitsom aktivitet, men nødvendig for jeg var trøtt. 

Nemlig Greys Anatomy. En bra serie som og er (hehe) veldig avhengighetsskapende. Men jeg savnet å ha en bra serie å se på! Nå har jeg nok å se hvertfall, siden jeg startet på sesong en. Jeg har startet på den før og har sett litt her og der, (det er like spennende hver gang!) men fikk aldri fullført og andre ting "kom i veien". De sokkene følte jeg bare fortalte meg at jeg måtte kjøpe dem. Mer perfekt for meg kan det vel ikke bli?

Slitenselfie og den nye tattoveringen min! 

Jeg vet ikke om dere husker det, men i mai i fjor så tok jeg en ny tattovering - den fikk jeg aldri lagt ut på bloggen. Av den grunn at jeg ikke gadd og at tidligere så har et tattoveringsbilde jeg har lagt ut blitt missbrukt og jeg ville ikke at noen skulle "stjele" sitatet mitt. Mitt i den forstand at det betyr veldig mye for meg og at det ikke kommer opp mange hundre google treff på det. Jeg har for all de ingenting i mot at noen låner bilder av mine tattoveringer til sin egen blogg, men jeg setter pris på å bli spurt om det først. Denne gangen kom jeg frem til at jeg ville vise dere, siden det er en ganske vanlig tattovering å ha i dag. Den er jo tegnet av de i Polen, så noen har vel ikke helt lik, men den har hvertfall fått litt mer personlig preg. Jeg kom over en link hvor en tattoveringsdame skrev at å synke er nettopp det et anker gjør. Vel, det fikk meg til å tenke på alle de gangene jeg har synket også reist meg opp igjen. Et anker symboliserer også håp. Uansett, hva syns dere? ♥2 kommentarer

28.02.2015 kl.15:20

Liker tattooen, den passer deg veldig bra :)

xx

02.03.2015 kl.05:39

Den var veldig fin til deg :) Et anker vil riktignok synke om det hives over bord, men dette er bundet veldig godt til tauet.. Skulle ankeret synke, finnes det de over vann som vil dra hardt til i tauet for å prøve dra det opp igjen<3

Legg igjen en kommentar

Jeg kommenterer somregel alltid tilbake igjen ♥
Hei og velkommen til sandras.no

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innleggDesign

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits