Innkjøp til påskeferie ++ (sandras.no)

Innkjøp til påskeferie ++

Heisann i snøen! Dette har vært litt av en dag. Alle i sør og øst har vel fått med seg hvor mye snø som kom i natt og i dag. Vi er av de heldige og det ble måket på utsiden av oss rett før vi skulle ut døra. Veien til skolen tok jo 20 minutter lengre enn det pleier - det var sikkert noen med sommerdekk ute. Det jeg ikke helt så for meg var og vente 30 minutter på trikken x2 og endte tilslutt opp med å gå til legen når jeg endelig kom meg til byen - fordi det gikk fortere. Var 1,5 time forsen til timen min, så det sier vel litt. Det tok og mye lengre tid hos legen enn jeg trodde så det er litt over en time siden jeg kom meg hjem og aner faktisk ikke om bussen gikk hjem engang, heldigvis kom pappa forbi. Haha, vi nordmenn lærer aldri. Kan jo ikke annet enn å le. Heldigvis har dette vært en ok dag, eller hadde jeg nok ligget på trikkeskinnene sammen med snøen i frustrasjon. 

Men over til noen innkjøp: 

Hva skal man si? Nille har gjort det mot meg igjen, men denne gangen var jeg flinkere enn sist. Fugler ♥Bøker er viktig når man har ferie. Også er det visst krim som er greia når det er påske har jeg skjønt. Den store boka er faktisk en fargeleggingsbok og det var faktisk ganske gøy og ikke minst avslappende, haha! Trenger jeg å si noe mer? et uglepåskeegg! Denne var så styggsøt at jeg kjøpte den. Flamingoer ♥ håper jeg får bruk for den i påska! Nye treningsklær. Den sports-bhen har veldig fin rygg og fargene er såå fine. Men fikk det ikke helt frem på bildet. Buksa anbefales ikke, glir bare ned. 

Iiih! Leoparddeksel fra Marlene Birger, ørepropper fra Bose/Siba ooog ny Iphone fra pappa/Siba. Snilleste pappan miin. Har hatt ørepropper i ørene veldig mye i det siste, så ny tlf med lyd i begge proppene har reddet hverdagen den siste uka ♥

Vase fra Nille. 

Måtte pynte litt da, men drar jo på lørdag så det ble ikke stort. Hehe. Selv om sengen min faktisk er påskegul! I kveld skal jeg prøve å ta meg en tur på Sats, det er bare litt (veldig) tiltak å gå ut igjen i dette været. Så det ble vel heller til at jeg starter å pakke og tar en tidlig kveld. Jeg har også en halv (haha) historieprøve jeg må lese litt til. 

Hva syns dere? ♥4 kommentarer

spisogspar

26.03.2015 kl.19:48

Så mye fint! Ja jeg har kjøpt noe påskepynt på Nille selv:) Har lyst på en sånn fargeleggingsbok, må ta meg en tur på panduro!

Sandra Marie

26.03.2015 kl.19:49

De er morsomme :-D Kjøpte min i en bokhandel! spisogspar:

Iselin Renée

26.03.2015 kl.21:11

så fine innkjøp :)

27.03.2015 kl.22:31

såå fine innkjøp :D elske den bikinien <3

Legg igjen en kommentar

Jeg kommenterer somregel alltid tilbake igjen ♥
Hei og velkommen til sandras.no

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innleggDesign

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits