Så sliten (sandras.no)

Så sliten

Hello. I dag våknet jeg mye tidligere enn vanlig og glad er jeg for det, for den drømmen jeg hadde i det jeg våknet var ikke verdt å sove videre for. Så klarte jeg la være å sovne igjen, så jeg slapp å stresse. Jeg rakk å drikke kaffe før skolen, men gjett hvem som kom forsent likevel? Jeg såklart. Haha! Tror faktisk jeg er programert inn til å komme litt forsent hver dag. Kom nettopp hjem fra trening nå og det var helt jævelig. Måtte gå rett å kjøpe meg en smoothie fordi jeg var så dårlig. Så jeg kunne vel likegodt blitt hjemme.. men jeg fikk hvertfall kjøpt meg et par gensere på salg så var verdt turen. Eller ikke.. 

Hverdagen min for tiden er så fantatisk. Det er så mye svingninger at jeg ikke engang vet om jeg burde blogge. For jeg klarer ikke å gjøre annet enn å klage uansett og siden jeg ikke vil dele så mye mer enn jeg gjør er jeg bare den sippeungen... men det får så være. Må få klage en plass og dette er min blogg, så gjør som jeg vil! 

Vet ikke hvor de siste ukene har blitt av, føler ikke jeg har vært helt til stedet egentlig. Men de gikk nå hvertfall og nå er det påskeferie. Bortsett fra at jeg har en innlevering som ikke er ferdig enda. På NYNORSK. Gah. Vurderer å bare bælme på med en vinflaske å dra ut istedenfor, i mine ører høres det ut som en fantatisk ide, kroppen derimot er ikke helt enig og psyken er hvertfall ikke enig. Kanskje jeg burde bli hjemme, det hørtes smart ut. Men ikke i hodet. Okei, jeg er ikke gal.. det bare virker slik! 

Meh, gleder meg til litt sol nå! 

God ferie til dere som fikk det i dag eller god helg til de som har helg ♥4 kommentarer

Ine Therese <3

27.03.2015 kl.22:24

sååå nydelig pus du har <3

Ha en kjempefin kveld :):)

Siri Alvær

27.03.2015 kl.23:26

God helg!

Iselin Renée

28.03.2015 kl.10:02

Så søt katt :)

PinkLadyXoXo

28.03.2015 kl.11:02

Så nydelig pus :-D <3

Legg igjen en kommentar

Jeg kommenterer somregel alltid tilbake igjen ♥
Hei og velkommen til sandras.no

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innleggDesign

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits