Sightseeing og slapp dag (sandras.no)

Sightseeing og slapp dag

I går våknet vi til at det blåste noe sinnssykt, så da ble det biltur i stedenfor soldag. Vi kjørte til en annen side av øya hvor det ikke blåste like mye. Jeg aner egentlig ikke hvor vi var, siden jeg halvsov hele tiden og var ikke spesielt interessert, men vi var vel innom flere byer som jeg fikk med meg. Første stopp var hvertfall en slags "guidet" tur i en grotte, den var veldig stor og vi måtte gå et stykke bare for å komme ned til den: 

Hoho!


Den var veldig fint lyst opp med forskjellige farger. På det dypeste var den vel ca 3 meter med vann. 

Kom en fyr i en båt ut fra grotten. Mens han kjørte rundt der var det musikk og rare bilder rundt på veggene. 

Vi hadde et stopp langs en havn for å spise: 
Ett nytt stopp, hvor vi spiste iiis: 

Rett før vi kom hjem hoppet søs og jeg ut av bilen og inn på et kjøpesenter for å kikke litt. Var flink jente og kjøpe nesten ingenting! 

I dag derimot har det vært strålende sol. Merket at jeg ikke smørte meg godt nok eller at jeg bruker betakaroten lengre, så rød.. .vi har ligget på solsenga i nesten hele dag også spilte vi en runde med minigolf. Pinglete som jeg er så badet jeg i bassenget som er inne, hehe. 


Bok, sol og hvitvin, kan nesten ikke bli bedre: 

Dagens lunsj:

Vi kjørte en tur på stranda og da tok vi i tilegg en runde rundt nærområdet, vi kom til en sikkelig "sydenplass" med hundre jallaboder og resturanter. Edit: Det var Magaluf, hahaha. Jeg trodde ikke den plassen var så ille... 


Så typisk meg liksom:

Solnedgang, iiih: 

Men nå skal vi ut å spise, snakkes!Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Jeg kommenterer somregel alltid tilbake igjen ♥
Hei og velkommen til sandras.no

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innleggDesign

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits