Foto (sandras.no)

Sometimes


4 kommentarer

Fineste

Ikke meningen å spamme med dyrebilder, men se så fine de er da ♥


6 kommentarer

Hils på min nye søte kanin; Sofusjeg ble helt forelska når jeg så denne og noen andre i dyrebutikken i Arendal og bestemte meg fort for at jeg skulle skaffe meg en ny. Var vanskelig å velge ut en, av alle de søte kaninene. Men endte tilslutt opp med denne hvite lille gutten som kun er seks uker gammel. 

Skulle Petra engang dukke opp, får de bare bli venner. Pus er ikke veldig fornøyd med det enda, tror hun bare tenkte noe slikt "hva er det for noe, kan jeg hoppe oppe i buret til den?" Haha.. dumme pusen. 

Er den ikke bare søøøt? ♥ ♥♥


5 kommentarer

Miss summer

Eller.. savner syden:

Bilder i hulter bulter fra Tyrkia, Hellas, Gran Canaria og Bulgaria. 

Fler som savner varmen nå? ♥ 


5 kommentarer

Testing av nytt objektiv på pus
Veldig fornøyd med hvor mye lys den slepper inn. Pus var ikke så fornøyd med at jeg forstyrret skjønnhetssøvnen hennes men. Tilslutt så satt ho seg på fanget mitt:


Men nå sover ho søtt igjen:

♥♥♥


26 kommentarer

Høst bilderHagebilder // prøvde meg på splash bilder mens pappa øste båten også, men det ble veldig miss..


8 kommentarer

Min søte koala bjørnHihi, bursdagsgave fra kvist ♥


5 kommentarer

Mini walk in

Fikk en ide om at jeg skulle fjerne skrivebordspulten og gjøre det om til et lite walk in close istedetfor. Var på Ikea igår, og slik ble resultatet. Er ikke helt ferdig, men nesten.


Min fine marc by marc jakobs veske som jeg kjøpte i London i sommer ♥♥♥
Ååh, jeg elsker ugler! Den søtingen fant jeg på kremmerhuset her om dagen, har helt parfyme dilla også. Parfymen fra Stella ♥ usikker på om jeg kjøpte riktig, men den luktet jo godt uansett så da spiller det vel ingen rolle.

Var innom Elkjøp igår også og fant en fin fotoramme. Kjøpte en utstillingsmodell. Når jeg skulle knipse bildene, så poppet Siw opp ♥Hihi, fått meg Canada goose, skal ikke fryse meg igjennom en Oslo vinter til nå hvert fall ♥♥♥

De rosa skoene kjøpte jeg i London kun for å ha til pynt, haha. Skodilla, sa du..Jeffrey campbellsene mine ♥♥♥ som jeg enda ikke har turt å bruke, men de er  jo fine til pynt de også!

Og etter dette fant jeg ut av at jeg hadde altfor masse klær og sko! På tide å slutte å shoppe så mye..

Var det ikke koselig? :-D


14 kommentarer

Litt blabla siden sist

Tiden har bare flydd avgårde, og for en stund siden kjørte vi jo nedover til Risør og jeg fikk i siste liten ordnet meg en båtplass til en bedre pris enn å leie selv, der jeg har hatt båten før. Ville egentlig ikke ha den der, siden det er så langt, men var eneste muligheten. Vi sjøsatte den med engang vi kom frem, og ting tok litt lengre tid fordi vi blant annet måtte koble fra rattkontrollen igjen, den funka ikke som den skulle. På slutten var jeg så lei at jeg greide å kaste dødmannsknopen i vannet, haha. I tilegg fikk vi tusen mygg på oss..

Dagen etter stod jeg ganske tidlig opp og dro til Dyreparken i Kr.sand med gjengen. Været holdt seg bra frem til vi hadde vært der i en time, etter det pøsa det ned resten av dagen, og vi ble blaute som pusekatter.


Fineste løven! 


"Her kommer jeg, woho" Alle som kjenner meg litt, vet vel at jeg elsker dyr! Men siden det pissregna mesteparten av tiden, ble det ikke mange bra bilder, og jeg ville ikke ha et bløtt kamera. Også suger kamera mitt for tiden, og jeg suger til å ta bilder med det.. 

Også tok vi den nye bob-banen, haha, den var morsom, men var da vi ble blautest.. også fikk jeg meg ny kjæreste da:Etter dette tuslet vi fornøyde hjemover igjen. 

På St.hans, jeg så ikke noe bål, eller noen sol, men hadde det bra med en dæsj fine venner og litt alkohol. Vi var hos Thorolf og Sunniva, og han har jo katt, kattunger, hund, fisker og et stygt kryp + den levende maten dens, så der hadde jeg det fint. Thorolf ble lei av at jeg kosa med hunden hele tiden, så han satt meg i bånd istedenfor.. orker ikke legge ut så mange bilder, så legger noen sammen i kollasjer i stedetfor.
For en gjeng sier jeg bare, blir aldri kjedelig med de på fest. Bare så synd jeg våknet opp med x-anntall blåmerker osv. Men det betyr vel at det var en velykka kveld, haha! Siden jeg og to andre sov hos Thorleif, var han så snill og lagde egg og bacon til oss hjemløse, haha! 

På mandagen reiste jeg inn til Arendal, på hovefestivalen. Men det kommer i et eget innlegg! 


3 kommentarer

Before i die
Kjedet meg littegranne, og redigerte sammen noen bilder fra "before i die" :-) mye av det jeg gjerne skulle ha gjort og mer, og noe har jeg jo også gjort! Feks å kysse en delfin, og ha en hund som bestevenn, guud, som jeg savner Emil når jeg tenker på han ♥

Har laget ny dock på macen idag. Den ble kjempesøt ♥ Nå har jeg flytta meg fra sofaen til senga hvor jeg har ligget i hele dag. Så nå ligger jeg her godt pakka inn i dyna, småkvalm etter å ha spist altfor mye jordbær og sjokolade. Haha! Første gangen så brente jeg sjokoladen, så den så ut som kake, måtte få pappa til å kjøpe ny sjokolade å hjelpe meg etterpå, jeg er så flink av og til!! Nå skal jeg sette på en episode Gossip girl, så sovner jeg nok til den. Også skal jeg få fiksa meg bloglovin igjen, er jo egentlig genialt, har bare ikke giddet å gjøre det etter at jeg byttet blogg. Er ganske så trøtt. Så sier natta og håper drømmefangeren over hodet mitt fungerer inatt :-).


2 kommentarer

Sommer på jorda, smil og vær glad

Gikk i et når jeg var i Risør. Eller, var jo hjemme hele fredagen for å bli frisk til å dra ut på lørdagen, og da var det stor fest i dukkehuset. Hvert fall stor til å være der :-D har masse bilder, så legger de ut i et annet innlegg, eller på facebook, så skal dere få se, masekoppæ. Søndagen reiste jeg hangover hjemover med bussen og leste ut halve sosiologi boka. I hele går stod også sosiologi på planen. Først skolen, også fikk jeg gått igjennom resten av boka. Det var siste undervisningsdag for meg også. Idag har jeg hatt eksamen i sosiologi og når jeg kom hjem slo jeg meg ned i hagen sammen med Petra. Suger egentlig at det er sommer ute når jeg egentlig bare må lese, men herlig er det uansett. Petra dævva vel egentlig av varme da, så måtte flytte på hun, og nå jeg gjort rent i buret, så nå er hun happy :-) Grønt gress og blomster ♥
Jordbær med sjokoladeprinsen på, måtte jo prøve jeg også, siden alle andre gjør det.Pappa overrasket meg med en rull med snus :-D 

Nå vurderte jeg egentlig å jogge meg en tur, men siden jeg hater å jogge ute, så vet jeg ikke om jeg gidder. Men er jo så fint vær. Samtidig vet jeg at jeg kommer til å svette ihjel, sånn som jeg gjorde på Sats igår. Naboen spiller forresten så høy musikk at jeg slepper å gjøre det selv.

Ikveld kommer Henriette til Oslo. Gleder meg til å se henne igjen. Hun, jeg og kvist skal være hos meg :-)


4 kommentarer

Barnedåp 18.03.2012Søs og Per-Gunnar i kirken, før selskapet.

Gavebordet. 

Jack- Sebastian ♥ Det er forresten tremenningen min, om noen skulle lure.. det var seks kaker, og jeg smakte på alle. Rulla ut derfra og hjem til Oslo igjen..

Meg og søs.Dåpsbarnet og meg. Så nydelig! 

Kunne lagt ut flere bilder, men med hensyn til familie så gjør jeg ikke det.. det var utrooolig koselig♥ å treffe igjen så mange, noen av de hadde jeg liksom ikke sett siden min egen konfirmasjon, og det syns jeg er litt for lenge. Det er jo tross alt familie.

Uka har flydd avgårde og snart er det helg igjen, wee.


3 kommentarer

Foto: Min nye kanin

Høhø. Skrev et innlegg om at jeg skulle skaffe meg hamster. Veel, jeg endte opp med en kanin. Var veldig frem og tilbake, i høst ville jeg ha hamster, så kanin, så hamster igjen fordi de ikke er så stress å stelle, men så ble det en kanin når jeg fant deen søtingen på en dyrebutikken i Ski:
haha, halla! Chillern.

Hentet den på fredag. Det er en liten jente som ble født 28.11.11, blandig av løvhode og hermelin.. den heter Petra fordi den ligner på min første kanin som het Petronella, bare at det var en dvergkanin og den hadde hengeører, så er de ganske like..

Var den ikke søøøt?


14 kommentarer

Cupkake


Se så nusselige ♥ smaken var ikke så ille heller. Sikkert fler som har oppdaget disse i butikkhyllene? 


Én kommentar

Isbjørnlove

Se på disse da: 
Så søtee ♥ fikk den av storesøs til jul.

Har pusset opp desginet igjeen, og lurer på om jeg er tilbake for en lengre periode nå. Men fremdeles litt usikker..

Endret nettopp docene mine på macen. Gøy med en stoor forandring, tok veldig lang tid så øynene mine er enda mer som sandpapir nå enn de var istad. 

Hatt en fin tirsdagskveld? :-) 


3 kommentarer

Sola kom, og sola droIgår sovnet jeg foran macen rundt 23, det vil si, tilslutt klappet jeg den igjen og sloknet. Tenkte jeg kunne stå opp tidlig idag, men det skjedde jo heller ikke, av og til er det mer gøy å drømme, haha, hadde de sykeste drømmene inatt. Alt fra at jeg var på fest, til å føde barn.

Stod opp halv to da, så ikke såå ille. Men se hva jeg fikk se; SOLA ♥

Bildene er tatt med kompaktkamera! 


2 kommentarer

1. søndag i advent
Mine fine fire lys som lyser opp på bordet ♥ 


3 kommentarer

Cute owl
Nille/ 59 kr.


3 kommentarer

Bildeserie: Disneyland Paris

Tidlig tidlig oppe var vi søndagsmorgen for å reise til Disneyland, lå jo et stykke noen t-bane turer og en tog-tur unna. På veien frem var det en mann som begynte å spille trekkspill(?) eller noe, vi våknet i hvert fall, og dumme som vi var ga vi han penger. Frokosten vår spiste vi rett ved siden av disse gresskarene: 

Halloween feiring i parken! 

Ser dere den blinkende stjerna? syns den var litt skummel, er jo bare sånn som skal komme på film-intro.It's a small world ♥ Jeg filmet hele, derfor hadde jeg ikke noe serlig bra bilder fra den fine båtturen! Kø venting ♥ Selv langt uti oktober var det 30-40 minutters kø'er. Heldigvis fikk vi skaffet oss "fastpass" på noe. Som gjorde at vi kom tilbake senere og fikk kortere kø! 


Haha, oss baki der... (Jeg var så redd for og ødlegge håret...)TANGLED!!! ♥ (Haha, internt) vurderte å ta bilde med hun, men når jeg så det var en lang kø med 4+ trakk jeg meg. 


Skummel! Inne i en av butikkene. Kult tak! 
Paraden som er av nesten alle disney figurene! Her filmet jeg også, så fikk ikke så mange bra bilder.
By night ♥ Utrolig fint! 

Denne parken stengte klokken 19.00. Vi la av tid til å gå i den i et par timer, men da var den allerede stengt. Kjipt. De hadde til og med "Playhouse" disney LIVE. Hallo, live! Nesten litt USA feeling, uten og ha vært i Florida vel og merke.

Vi satt oss på toget rundt 21.00 tiden igjen! Da satt det selvfølgelig seg noen norske ved siden av oss, også bare "hun vet jeg hvem er." haha, i Paris ja! 

Tar syyykt mye bilder når jeg er på ferie, så plukket litt og stopper her. Kommer vel mer når jeg har stjelt søs sine!

Fikk du lyst å reise til Disneyland nå?


4 kommentarer

Undervannsfoto(Her skulle jeg ta bilde av alle de måkene som satt  på rad og rekke og glante utover, men man ser vel det ikke.)

Var innom Japan photo etter skolen i går og hentet bildene Henriette og jeg tok med undervannskamera vi kjøpte i Bulgaria. Ikke akkurat så bra kvalitet nei, og mange av bildene ble ikke noe av. Haha, men var gøy da...

Som jeg savner varmen, drinkene, og bare chille døgnet rundt. Men jeg hører de melder sommer til helgen da :-D


15 kommentarer

Hva liker vi med høsten egentlig?


50mm. 

Noe ting jeg liker ved høsten;

♥ Alle høstklærne. Tror jeg shopper mest om høsten!
♥ At det blir kjørligere, og man kan dra frem ulsokker og koseklær igjen!
♥ At man kan ligge i sofaen å se film med noe varmt å drikke, uten og måtte ha en grunn. 
♥ Fargene på utsiden!  

Men for å være helt ærlig, så syns jeg høsten er mørk og deprimerende. Prøver og være positiv da vet, du. 

Hva liker du ved høsten? virker nemlig som at alle digger høst! 


Én kommentar

Delfiner
Fra delfinshow i Varna/Bulgaria. 

ÅÅHH, DET ER SÅ FINE! (sier seg jo i ordet, liksom, delFINer) eller hva? 


2 kommentarer

Hjemme hos bebiene mine


♥♥♥♥♥ 


8 kommentarer

Kamera mitt er et år idag!

I hvert fall ifølge Facebook, for der dukket statusen opp! Men uansett, elsker det fortsatt, hvem hadde trodd det!

Det skulle liksom være et hjerte, haha. Har litt mer utstyr til det hjemme. Har du speilreflekskamera? :D


5 kommentarer

Believe - den nye tatoveringenAkkurat tatt den på dette bildet. 
Igår og idag! 

Den er som sagt fra et bilde jeg fant, som ble lagt ut for noen uker siden. Eneste jeg endret på var størrelsen på sirkelen. Hun andre så at han hadde glemt prikken over i'en, så det hørtes jo lovende ut, haha! 

Ellers så jeg de andre småfeilene etter vi hadde dratt derfra, og de er litt irriterende, men det må jeg vel leve med nå, kunne ha blitt mye verre! Håper bare den blir litt mindre "svart" etterhvert. Kostet forresten litt over 300 kr, så billig var det. Hva den betyr vil jeg ikke fortelle, men kanskje en dag! 

Hva syns dere? det var forresten siiick vondt å ta der, så veldig nervøs ut ifølge Henriette...all alkoholen forsvant nok ut av min kropp da, ja! 


6 kommentarer

Søt fyr fra mummidalen
Men jeg husker ikke hva han heter, gjør du?


6 kommentarer

Bird is the world

Så en søt liten fugl....men så....
Fløy den fra meg.. :( 

Dumt spørsmål... men hva heter denne fuglen? er den her hele året liksom? haha! 


2 kommentarer

Guess who?!:D


9 kommentarer

Min sommer; del 4.

Etter Stockholmsturen fikk jeg endelig se Siw igjen! wee ♥ seks uker uten henne var seks lange uker såå, det ble rett ut både fredag og lørdag. Wowo♥ Siw lagde en ny drinktrend...

Så var det sensommerfest i dukkehuset, haha. 

Veldig lite trygt. Jeg fikk ta bonski, og fikk nesten hele over meg..

Haha! 

Var i Løkka med Siw og Catharina forrige uke for å spise en siste ekte videoburger (de skal bytte om til MIX i byen, dritteit!!!), også så vi en film. Catharina og jeg gikk bryggesleng og så på hvor dødt alt hadde blitt etter alle turistene er borte ♥

Jeg har lagd nattmat:


Jeg døgna for og ikke forsove meg, så på God Morgen Norge, haha, syns faktisk det er litt koselig om morningen jeg ♥ har faktisk savnet det litt i sommer, så startet det faktisk på tv akkurat den dagen jeg tenkte på det, ikke at jeg så det da men. Ja, uansett, det var egentlig en litt deprimerende sending..skolestart, osv. Jeg vil og være kid! Begynner i 1-klasse igjen. Dro til Tvedestrand, (09.15!!!) etter og ha mistet bussen rett forann ansiktet mitt, måtte jeg bli der en stund, også tok jeg den videre til Arendal for å trøsteshoppe, og der var jeg hele dagen. 

Men så ble jeg lei, og fant stedet mitt ♥


Bortsett fra at brygga jeg alltid lå på var FJERNET så...ser det ikke idyllisk ut kanskje? tok meg en lur der, hvertfall. Det eneste jeg hørte var frosker (ev. padder), som hoppet i vannet, gresshopper som lagde søte lyder, og solen som varmet meg ♥ MEN så kom ambulansehelikopteret og ødlagte ALT. Lille meg blåste nesten på vannet, så da tuslet jeg opp til Harebakken, og hjemme i seng var jeg rundt 22, etter en noe merkelig dag...

På fredag var det en slangs avskjed for Malene, og da dro vi på kino. Vi så "Få meg på, for faen". Seriøst liksom? Spessiell film, trodde det var litt mer "Bare Bea" aktig, men der tok jeg visst feil...

Etter filmen ble det middag på brygga for min del. JA! Vi lever på brygga...haha. Sånn hvis noen lurte. Vi satt der til rundt 01, da tok iallefall jeg kvelden før det kom for mange fulle mennesker.

På lørdag ble det reker og hvitvin på meg ♥ også fikk jeg noen søte venner på besøk, så forset ble hos meg, selv om det bare vare jeg som drakk...haha, neida, var en til da! Haha, jeg bare elsker dette bildet. Pedobear og Sunniva ♥ pedobear er bursdagsgave fra Hans Kristoffer.... 

Det utviklet seg til en vill kveld, og en veldig dårlig kropp! Huff...

Men NÅ er jeg lei av og ikke ha noen rutiner og bare sløve, for de som trodde det gikk ikke ann å bli det, tro meg - det går! 

Men først skal jeg en tur til Bulgaria med Henriette fra Grenland ♥ Reiser på søndag!


10 kommentarer

Min sommer; Del 3.

22. juli.. Vi vet jo alle at det var en spessiell dag. Ikke bare ble festivalen i Risør avlyst en uke før, så jeg mistet den biletten jeg vant. Ikke at det var noe krise, men de fikk flyttet endel av konsertene utpå Stangholmen. Værmeldingen meldte flom, og alt annet gikk i dass, og alt på lørdag ble avlyst grunnet sorg. Med andre ord, dette var ingen koselig helg, i forholdt til hva det skulle bli...

Men her sitter vi jo på brygga, spiser middag, og fikk bestilt oss en tur til Stockholm

Så tok vi en liten tur ut...Den sklia var såå vond...

Var en tur i Badeland i bø, det ble litt kaldt, men funket fint for meg.. 

Å ikke reise på Risøya i år, var utrolig rart. Har vært der 9(?) sommere på rad. Både som deltaker selv, og barneleder. Så må nok tilbake dit neste år. Jeg var også en snartur i Oslo fra 29 juli -1 august, fikk shoppet litt, slappet av og bare kost meg egentlig. Her er noen bilder jeg tok rundt omrking i byen etter tragedien. Utrolig mange blomster, og folk..turistaktraksjon? ble nesten sånn..
Jeg syklet meg en tur, og endte opp med og ta meg et lite bad her;Siden det var dagen før pappa sin bursdag, kom søs og kjæresten innover til Oslo. Vi feiret med å spise på resturant, og kake/is når vi kom hjem; 
Jeg reiste hjemover til Risør, for å feire min kjære Malene sin 18årsdag. Endelig...endelig, sier jeg bare! Det tok jo bare hundre år før du også ble myndig, men det skjedde jo tilslutt ♥ legger ut noen bilder som kan forklare for seg istedenfor; En fin gjeng :)

Er litt sånn misunnelig på denne utsikten, ja...

Gratulerer masse med dagen til pappa & Malene ♥

Vi i gjengen hadde også en slags avskjed senere i uken - først på mindalen for å bade, så spise på brygga, også gikk vi litt rundt i den fineste hvite byen, som begynte å bli fylt opp av trebåter, pågrunn av den kommende trebåtfestivalen.Ane sin fine is ♥

På trebåtfestivalen var jeg faktisk bare ute den første dagen - på torsdagen, var hos Karoline og forset. Fikk igrunn nok etter den natten. Så nok en tradisjon ble brutt her og, noe som var likegreit, for mandagen dro Leona, Sunniva, Camilla og jeg til Stockholm og ble der til torsdag. Bilder og tekst fra turen kommer i et eget innlegg, også kommer siste del, nr 4! 


4 kommentarer

Min sommer; Del 2.

bursdagen min var jeg tidlig oppe, jeg hadde nemlig frisør time klokken 11. Der skulle jeg fikse vekk gulskjæret og det som jeg fikk etter en hjemmefarging, også klippet jeg litt i samme slengen. Ble utrolig blond der og da, men begynner og legge seg litt bedre til nå. Etter frisørtimen var jeg og søs og spiste på Brasseriet. Kylling i pita ♥ Vi kikket også litt i butikker, før vi handlet inn det siste til bursdagen. Sent ute som jeg alltid er, var jeg såvidt ferdig stelt når vennenne mine kom. Det ble en utrolig fin kveld, selv om jeg ikke var på byen engang, like greit, det var jo tross alt bluegrassfestival i byen.... 
Mester geleshotsen min. Jeg har jo bare den søteste bøttegrillen; den er rosa! Søs og meg ♥Dette er vel ikke en reke? 

Søteste Sunniva bakte kake til meg ♥♥♥Bestekompis ♥

"Styrt" haha, ikke jeg som vant hvertfall...Jeg har fortsatt kontakter som låter det navnet for å si det sånn. Ikke lån ut telefonen din til Christine. Hun gjorde det samme på HOVE også.

Tusen takk for en fin kveld, og alle gratulasjoner både på bloggen, facebook og mobilen. Og ikke minst gavene ♥ Dere er så søte! Hunden til Jenny og Emil som koser ♥  Hiihi..

Dagen derpå ble tilbring på brygga. Hvor vi fikk i oss en stooor frokost. Byen hadde "nattåpent", så vi tuslet litt rundt, spiste is, og tilslutt kjørte vi kvist til bussen. 


Det kommer en DEL 3, også! 


2 kommentarer

Min sommer; Del 1.

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget. Det skjedde så mye i sommer, så jeg la det litt på hylla - men nå er jeg tilbake. Tenkte jeg bare kunne oppsummere sommeren min i litt korte trekk, hvis ikke blir jeg aldri ferdig..Endelig var det min tur til å treffe lille Sebastian ♥ Gutten til en venninne av meg. Etter en bytur med og en tur på brygga, var det hjemover for å stelle seg til årest første sommerfest som var i dukkehuset hos Karoline. Det var en utrolig morsom kveld, såvidt jeg husker. Huset var overfylt med fine jenter, og for å ikke snakke om punsjbollen. Lar heller bildene forklare for seg selv! 


Tre apor ♥ haha, digger den vinen..Heheee...
 
18 juli var jeg og på håndballtrening, og fikk den verste strekken. Passa meg utrolig dårlig, ettersom det var rett rundt svingen for bursdagsfeiring. Men gikk bra det også! Mitt siste døgn som 20'åring tilbringte jeg i Arendal sammen med Caroline ♥ Vi shoppet litt og jeg fikk kjøpt det siste til bursdagsfesten. På kvelden kom søstra mi hjem til Risør. Wee ♥Vi så på barnebilder hele kvelden. Okei, ikke hele kvelden, men endel av den. Gjett hvem som ønsket seg tilbake til denne tiden da.. ikke jeg hvertfall ♥ Når jeg fant bilder fra 4-årsdagen ogsåvidere, ville jeg hvertfall ikke bli eldre...

Bildene fra bursdagsfeiringen kommer i neste del, hvis ikke blir dette innlegget altfor langt. 

Hva syns dere om bildene? 


2 kommentarer

Testbilder med 50 mm objektivet

Har ikke hatt så mye tid til å teste den ordentlig enda, men den virker ganske ok, til en så billig penge! (874,-)   Siste bilde som 20-åring :( kuuul t-shorte, ikkesant? hihii.

 Haha, tittei, så koselig med kattebesøk.   Se hva Kvist fant ut. Den kan jo lyse fra øynene og sånn, det var mer enn jeg visste.  Forann blomsterhavet i Oslo.  

Hva syns dere? Har du 50mm? 


4 kommentarer

Sånn går no dagan

De to siste dagene har det vært SOL. Jeg har vært den slappeste siden jeg kom hjem, men det trengtes, her er litt bilder som beskriver mine to siste slappe dager.. 

 Stakkars. Blir altfor fort sliten! 

 

Jordbær ♥ hehehe.. 

Fikk såklart aldri tatt den teorien, så nå må jeg lese enda mer, masse er jo lagt langt bak i minne...

 

Se!! de koser ♥♥♥ 
Også kjøpte jeg noen filmer i London.  Billig ♥ har sett tre av de allerede..

Har fått tidenes styggeste skille. Ser ut som jeg har brukt selvbruning...flott. Digg og ha huset for seg selv da, lage middag når jeg vil. HAHA, osv. Idag har jeg faktisk vært på håndballtrening også! digg og ta i en ball igjen :D  

Fler enn meg som elsker sommerdager?  


2 kommentarer

Solnedgang

 
Gjennskinn!


Canon EOS 500D, skulle hatt zoom linsa får å si det sånn. 

Siste bilde var ikke akkurat av sola, men ble tatt samtidig. Satt i stua og så ut, og kunne ikke la være å gå ut når jeg så den FINE solnedngangen. Masse tåke da! 


5 kommentarer

Søt Danbo?
De første testbildene. Er han ikke søt? ♥


4 kommentarer

Hovefestivalen i bilder

Dro som sagt på mandag og kom hjem igjen i går kveld. Så hadde dagspass tirsdag og onsdag og selvfølgeig campingpass.Endelig er teltet oppe og vi kunne sprette den første øllen! Vi campet oss i en indianer camp (sammen med noen andre vi kjenner) 

Vi var så sykt slappfisker at vi la oss altfor tidlig den første natten, men sovna ikke før rundt 06. (masse bråk!) ikke fikk vi med oss Lars Vaular heller. Haha, dagen etterpå var jeg først en tur i Arendal også var vi mest inne på området og fikk med oss; 30 secunds to mars og Linkin Park. Vi ventet faktisk i en time mellom for å stå langt fremme...Linkin Park var faktisk ganske bra! Selv om jeg ikke er noe fan...


Sol, hoveavisa, øl og Siw ♥

Mens vi lå på en sykeseng hørte vi på Einar Gelius, haha. Kul han da!

:D

Indianerne! tegner på seg selv..

Siw med fjær og kul hatt! 

30 seconds to mars. Der møtte vi Niklas (vinneren) fra Paradise :D Endel kjekkere i real life. 

Linkin park. Karoline og jeg ble nesten drept i en mosbit (vet ikke hvordan det staves) men vi lever da enda og fikk badet i øl ♥

Tok litt for tidlig kvelden på tirsdag også, men på onsdag ble det sent i seng. Jeg mener så klart et vått telt. Fordi det regnet endel. På onsdagen satt vi på rockepuben frem til vi drakk litt i teltet og besøkte noen vi kjenner fra Risør. Jeg var så sykt lei av og stresse rundt, så fikk egentlig ikke med meg så mye. Men vi så litt på Tinie Tempha da! 
 
Rockepubben! 

En stykk drita Sandra og Karoline. Hahah. Dette var det verste bildet :)

Helt sykt folksomt på Tinie Tempha! 

Noen som er litt drita, eller?

Det var bare en helt sykt vill kveld. Haha, iløpet av natten hadde jeg til og med vært en tur på stranden!  Og sånn så de fine og hvite Conversene mine ut etter festival. Buhuu. Mamma syns ikke det var noe god ide å ta dem med, men jeg hadde jo bestilt sol. Skoene ble enda verre når vi måtte gå til bilen i gjørme. Vasker dem for harde livet nå! 

Gøy med festival da. Men rent vann passer meg bedre! Så var deilig og komme hjem igår og bare slappe av. I tilegg har jeg veldig vondt i halsen og hode, det er jo ikke så gøy, for i morgen skal Karoline og søstra ha årest første sommerfest i dukkehuset. Det blir gøy, syk eller ikke syk. Etter denne helgen skal jeg skjerpe ned alkoholinntaket for å si det slik. 


5 kommentarer

Dyreparken +++

Haha, jaja. Forrige tirsdag var jeg i dyreparken med Sunniva, Camilla, Catharina, Leona og en til. Det var en sikkelig koselig og fin dag! Startet med og bli klissblaute i tømmerrenna, men vi hadde heldigvis ikke så verst vær :-) Dagen avsluttet vi med en tur på sørlandssenteret for litt shopping og mat i magen. Tror alle var ganske gåene i beina når vi kom hjem. Jeg og Camilla var iallefall helt kake, siden vi hadde døgnet. Slenger ut noen bilder, jeg!Catharina prøver og kommunisere med grisen. Vet ikke hvor bra det gikk meen?

Viser ræva til meg, liksom!


Snakker vi vri hode, 190 grader?Skomakergaten! :DFancy med gress, hva? :D
Kardemommeby! :D


Kaptein sabeltann ♥Namnam! :DHahaha, de underholt oss for å si det sånn!Dyr er litt sånn....pervo?Men utrolig søte også da ♥
Digger måten den satt seg og poserte på! Haha.Søteee!
Villdyr, hehe!

Mange søte og fine dyyr!

På onsdag var jeg på båttur med Camilla og Sunniva ut til denne søte holmen, kalt breibukta:Ja, ikke akkurat det fineste været meen. Vi fikk spist frokost, spilt kort og sånn før vi kjørte inn til land igjen!

På kvelden tok vi oss en tur til Leona, og fisket. Gikk overraksende bra, til og ikke ha fikset siden jeg var liten(?). Men jeg fikk kun en fisk da :-(Mens andre fikk litt fler..og en fikk ingen. Skal ikke nevne navn, heheheee..neida. Men var gøy da!Haha, meg i mitt ess liksom!

Før vi dro hjem besøkte vi pusene på storemyr! :D

Men nå....gidder jeg ikke mer....haha!


Én kommentar

Løver er fine!

Noen bilder av løvene i dyreparken i Kristiansand; 


Den leker med ball. Haha! Var litt informasjon om løver en halv times tid, her hopper det ene opp for å få tak i en pose med kjøtt. Akkurat som å se en løve ligge i villmarka, haha. Så fasinerende og flotte! Dette er Sjefs løvnen bare lå og slakka bak fjellet under hele opplegget. Haha, sikkelig slappfisk. Fantatiskt fin, vil bare holde rundt den og gi den en stoooor kos. Som en forvokts kattepus♥ Men da var visst sjangsen for å bli leketøy eller mat veldig stor. Den ser jo så søt og uskyldig ut. Ååh! 

Fler enn meg som syns de er fine dyr? 


2 kommentarer

Ha en frydfull tur

Tusenfryd, dagen er din: (Haha...jaja) har man ordtak så har man det....
Hva kan jeg si? haha, bra man har selvironi hvertfall! Vi toki kke bare voksenkarusellene da vet du.

Hadde en syk drøm inatt, men var digg og sove ut etter helgen, idag skinner sola i Oslo også! ♥


Én kommentar

Hipp hurra, hopp hurra, min 17 i bilder

Hadde en mye bedre 17 mai enn i fjor! Rart og tenke på at det er et år siden vi ble skilt på Grenland. Har hatt en super helg forresten! Møtt søte Grenland folk, drukket øl i sola (bare en!!), sett på tv-serier, spist altfor mye, shoppet, spist på Egon og bare slappet av. På mandag dro pappa og jeg til Risør og han tok med seg båten til Oslo. På veien var vi innom Ikea også! Båten skal fikses litt på, så skal den sjøsettes i Risør om ikke lenge! 


Jeg så litt av barnetoget før jeg møtte på Malene, søta ♥


(Bilde: Malene) 

Etter og ha sittet her litt forflyttet vi oss til brygga (som er i bakrunnen) for å spise frokost og drikke brus. Etterhvert kom også Cecilie H, og vi møtte på Caroline og noen andre søte. Vi gikk for å kjøpe en is og gikk tilbake til brygga for å henge litt. 


 (Bilde: Kristian) Vi fant og de fant oss; Sunniva, Kristian, Christine og Marie.ooog vi hadde sol hele dagen!Pause for å lese russeavisen. Marie og Malene på vandretur i den store byen.Etter russetoget ble det visst litt mer mat i magen, da kom Bettina, broren hennes og Bjørn Erik også innom.Og etter borgertoget var det tid for iiiis ♥(Bilde: Kristian) 

Og Siw var ferdig på jobb. Etterpå surret vi litt mer rundt, før vi dro vi hjem og skiftet og ned til byen igjen, hvor vi besøkte Karoline på jobb og spiste litt mer på brygga, og var en snartur på hukken. Følte meg ti klio feitere etter denne dagen. 

Håper alle hadde en fin 17. mai! Liker ikke å si "gratulerer med dagen" blir liksom litt rart, syntes jeg.


Ingen kommentarer

Bilder fra lørdag

Grilling på kvelden; 

Jeg vil ikke at du skal dø.. :(Viiin ♥


Årets første stygge mygg! 

Så dro vi til Thersa, byen og nash;  Gidder ikke mer nå. 
Men var en sikkelig koselig kveld, og masse kjeent folk. Men nå er jeg drit lei hellig dager, og påske! 

Nå er det snart Paradise og pizzabakeren! 

Hva har du gjort i påsken? 


4 kommentarer

Bilder fra tur på stranden
Canon EOS 500D / 70-300 mm/ Sigma 

Vårblomster og sommerfugler. Endeliig! 

Jeg tror man blir mindre fyllesyk når det er sol ute, våkner jo til og med tidligere. Var ikke så fristende å stå opp da, men. Har bare dassa idag, sittet i sola, tatt en dusj, spist, sett på tv og nå sitter søs og jeg med vær vår data og venter på bakt potet og biff. Nam! 

Tycks om bildan?


23 kommentarer

Vårbilder
Canon EOS 500D / 70-300 mm/ Sigma 

Har ikke giddet å redigert bildene. Ganske sjeldent jeg gidder det egentlig. 

Gåseunger ♥ 

Var ute en tur istad og knipsa noen bilder i farten, ellers idag har jeg fjernet julelysene og byttet de ut med noen hvite og grønne. (Jula varer jo helt til påske, vet du), støvsugd, tørka støv og rydda litt. Også kom mamma med gule blomster :D Ikke så veldig spennende dag med andre ord, i morgen skjer det litt mer. 

Hva syns dere? 


10 kommentarer

// Close to the mirrorLegg merke til neglene - har ikke bitt siden begynnelsen av desember. Problemet mitt nå er bare at de knekker, men har bare knekt to stykker siden så det er kanskje håp. Endelig kan jeg kjøpe Neglelakker ♥


6 kommentarer

// foto av Solnedgangen ca 15.30


Meningen å få med fuglen ja ^^Canon EOS 500D / 70-300 mm/ Macro

Bildene er tatt fra verandaen vår. Vi bor ganske høyt oppe og har god utsikt, men er umulig og ikke få med trærne da. Noe som er litt irriterende. Ellers skjer det ikke stort i mitt spennende liv, skal snart ta litt sol da og i morgen drar vi inn til søstra mi i Sarpsborg ♥


Én kommentar

// Frost
Canon EOS 500D/Close up +1 filter 

Er litt bedre idag så var ute en liten tur og tok noen bilder. Det gikk ganske fort, så ble ikke super bra.

Hva syns dere?


18 kommentarer

Puss og kramHva syns du om bildene?


11 kommentarer

// Hunden vår og all snøen

I går når Siw og jeg skulle dra til byen for og trene var det så og si snøstorm ute, men vi kom oss frem og fikk faktisk trent. Etterpå spiste vi "middag" i løkka, før hun dro på jobb og jeg tok sol. Jeg tok bussen hjem, og sovnet så og si med engang, men det har nok snødd siden. Det var vel meldt 40 cm, ååh, jeg er så lei. Men snøen er fin å se på da;

Canon EOS 500D/close up +1 filter.

Er han ikke nydelig?♥♥♥


17 kommentarer

Creamy Candy

Nå har jeg hatt julevasken! (Av meg selv, haha) det skjer bare engang i året, så måtte ta meg god tid. Tulla igjen! Lekte med denne i det varme vannet i badekaret;

Siden jeg absolutt skulle ta bilde av boblene, var det like før hele speilrefleksen også fikk bade, men heldigvis ble det bare remmen på den. Når jeg var ferdig med alt dillet, massasje jeg meg inn med en søt bart:

Så nå er jeg full av glitter på hele meg!

Nå har jeg nettopp tatt fotmaske av alle ting! Også burde jeg fjerne lipskrubben og ansiktsmaska nå, før jeg brenner opp (er sånn som varmer) så blir det spennende å se om kokos shampoo'en virker bra på mitt hår!

Så nå føler jeg meg nokså rein! Angrer på at jeg ikke la meg istad, når jeg såvidt greide ha øynene åpne. Spennende for dere og vite sikkert, men jeg anbefaler Lush og alt lukter så godt, til og med igjennom pakken når jeg fikk den! ^^


Ingen kommentarer

Lille julaften


Siden klokka snart er 03.Hei julepynt.


Idag har jeg levert ut julegaver, hatt julehandel og vært i byen. Når jeg kom hjem hadde søstra mi kommet til Risør, så det var koselig. Blir vel en tur til byen i morgen også! Juletreet vårt på torvet blåste forresten ned på lørdag. Haha, er det mulig sier jeg bare!

Nå sitter jeg her og prøver og få mer julestemning. Det er jo faktisk jul....dere syns nok jeg virker julemanisk. Men er egentlig ikke det altså!


Én kommentar

Jeg er en nisse!I natt har jeg sett fra episode 1 og frem til 22 (Som nettopp ble x'et ut vet et uhell og jeg orka ikke finne den igjen) av Jul på månetoppen. Så da skrev jeg på Facebook at jeg også ville være en nisse. Men Siw sa jeg var en. Så da fant jeg ut av at jeg var en også, bare se på bildet ovenfor. Jul på månetoppen er forresten veldig tragisk....


2 kommentarer

Måneformørkelsen i dag til morgenenVar vanskelig, var så mye i veien, iskaldt ute, og selvfølgelig kom det noen mennesker. Men månen var kjempefin da.


4 kommentarer

Nå er det julemorgen

Nå ligger jeg i sengen og ser på julemorgen ♥


Fant forresten nettopp ut av at i går klokken 23.05 var bloggen min hele 1 år! Hopphurra, ikke så veldig stort, for jeg sjekket den forrige bloggen og den ble opprettet januar 2008, i tilegg til at jeg hadde mange fler blogger før den. På tide å skaffe seg et liv sa du? Skjønner ikke hvorfor jeg gidder.


Én kommentar

St. Lucia


Sjekk mine misslykka, lussepuser, da. Men de var gode da! ♥

Vet ikke hva som skjedde her, men ble litt kult da. 

Vi er venner igjen etter at jeg skremte vettet av han med hylingen min på lørdag! Bestevenner ♥

Spise? Hihi. Søting ♥


Var i byen i sted og kjøpte en bademuffin og noe annet rart. Var den ikke søt, kanskje? hahah.


6 kommentarer

Månen

Hahah, tok et misslykka bilde av månen i går. Nå er det finale i x-faktor, også håndballkamp!


2 kommentarer

- Dråpebilder
Canon EOS 500D / close-up 1+ filter (Hadde to filter oppå hverandre, så vet egentlig ikke om det hadde noe effekt, hahaha)

Lekte litt i PS på de to siste, så bildene ble til en regnbue.

Jeg har ikke så veldig mye og gjøre idag, men når jeg først har kjøpt et så bra og dyrt kamera, så kan jeg jo likegodt lære meg det selv, (ettersom jeg sluttet på Bjerkely), PS er noe jeg fortsatt er helt grønn på, men det kommer seg jo, har lært et par ting idag, men det glemmer jeg jo like fort igjen, så...

Hadde Skype date med Henriette og Hans Kristoffer istad forresten, det var koselig ^^


3 kommentarer

Mine to herligheter

Jeg klikket ut vinduet for å sjekke om sola hadde stått opp, haha, ikke spør. Uansett, det SNØR. Hurra! Så jeg vekka denne søtingen med blitzen på kamera: 
Det tok ikke lange tiden før jeg hørte "mjau, mjau, mjau" Se så gode venner de har blitt ♥ Glad naboen valgte og beholde Tennis (Som hun heter nå), den andre katten jeg har vist på bloggen ble dessverre avlivet. Men de ville veldig gjerne inn så... ♥♥♥


7 kommentarer

Hils på Sheepy

Siden jeg bor alene, så måtte jeg nesten ha en romkamerat. Var i byen idag, og kjøpte denne, søt.

Rett før jeg skrev dette innlegg i går sølte jeg masse brus på tastaturet, mobilen, bredbåndet og kamera. Surrehue meg.


Én kommentar

The fame monster, Lady Gaga

Var gøy og være ute i Risør igjen! Var så sykt mye folk at jeg ble helt forvirra, og begynte og lure på om jeg var i feil by. Sykt mye mennesker! Men jeg surrer meg jo vekk som vanlig, og var innom tre nachspiel, før jeg fant ut av at jeg kanskje burde komme meg hjem til senga. Etter kun fem timer søvn, måtte jeg stå opp, for vi skulle dra til Oslo. Jeg var så dårlig. Når vi endelig kom frem, etter endel stopp og surring, haha, dro vi og spiste middag på Egon. Møtte de andre, og dro på Lady Gaga. Det er den beste konserten jeg noengang har vært på! Hun var sinnssykt flink, spilte kjente sanger, men ble enda mer imponert over showet og kostymene hennes! Den var bare SYKT bra. Mye bedre enn David Guetta (Ifølge meg), selv om jeg var helt død der vi satt og så. Heldigvis sitteplass denne gangen.Vi kom inn akkurat i det hun startet, her gjemmer hun seg bak.
De byttet ut "scenen" hele tiden. Ganske kult!


Lady Gaga, monster tour 2010. 

Etter og ha lurt oss engang, kom hun ut igjen, men tilslutt bukket og nikket de for seg!

Før jeg ble kjørt til skolen kjøpte vi dundyne til meg, så jeg har noe og gjemme meg bak de neste ukene. Den er seriøst varm. Kjøpte og en ny ekstern harddisk, og litt sånn.

Nå er jeg tilbake på skolen, og det er skikkelig deprimerende, i tillegg har jeg blitt syk så har ikke gjort stort annet enn å sove, noe noen tydeligvis ikke godtar.


Ingen kommentarer

Mitt lille rede


Smykker og diverse. 

Hei Siw.


Hei venner. 

Alle fikk utdelt kjærlighet for og gi til sin hemmelige venn, om personen var en bra venn. Jeg var jo ikke her da, men jeg fikk 3 stk fordi om. ♥

Har fått så dilla på ugler etter jeg kjøpte klokkeugla. Akkurat denne kjøpte jeg på e-bay, men syns den egnet ser mer som pynt, enn smykke. 

Lykketroll! ♥

Kroken med vask, skittentøyskurv, skohylle, og selvfølgelig det på bildet ++

Togkasse, haha. Måtte bare ha denne når jeg gikk på Grenland. Jeg har forresten ryddet ut klærne i skapet nå og, smart nå som jeg skal pakke de ned igjen, sant?

Vaskebevis. Satt på to vask i går, og to idag. Flink! Her sover jeg, forresten. Sengen står egentlig på andre siden, men jeg flyttet den. Fordi jeg ville ha hodet bak klesskapet. Det står en sofa på andre siden nå, men den står feil vei, fordi jeg ikke fikk til og snu den igjen, så gadd ikke legge ut bilde.
Så ingen lærere eller ihvertfall ikke vaktmesteren må komme inn her nå. Har fler bilder og ting enn man ser. Og sauseskinn/teppe på gulvet. ♥ Jeg fikk forresten ikke lov og bytte rom, de skulle bruke det som gjesterom, og ingen andre er ledige.

I går fikk vi kake til middag ♥ Ellers begynner og komme lengre på the O.C. På onsdag, og idag har vi hatt seminar om diverse greier. Det var fisk til middag idag, noe som betyr tur til Flisa. Jeg kjøpte og et supermykt pledd på Europris! Vi har seminar i morgen også, men etter det er det ferie. Blir sykt sliten av så mange seminarer på rad, men nå er det vel straks kveldsmat. Forresten, nå har jeg lagt inn bilde av meg selv på siden også, men bare på forsiden da. Haha.


Phantom Planet - California (the O.C intro sang)


15 kommentarer

Første oktober totusenogti

Jeg sier bare; Som tiden fly avgårde, selv om jeg syntes at tiden har gått veldig sakte i det siste. Veldig mange har ferie nå, men vi har ikke før neste fredag/lørdag. Men til gjengjeld, så har vi TO høstferier, og det er det vel ikke mange som har.

Noen høst bilder jeg har tatt for en uke siden eller noe, idag forsov jeg meg igjen... (sjokkerende...) har nettopp vært i studio og tatt masse bilder, vi driver med en døds kjedelig oppgave, som jeg forresten ikke engang har startet på, lurer på om det kommer til å skje egentlig, skal lage cover, men jeg var så snill og var hår modell.....uff, haha. I morgen er det potet seminar, og barne bursdag, vi har elevkveld.... jeg gleder meg mest til ferie nå!


4 kommentarer

Hvis dere lurer på om jeg lever..

Så er svaret nei :)

Føler meg litt som denne jenta i et spøkelsehus forresten:


Ååh, vent.. det er jo meg jo!

Var en skoleoppgave, og ordtaket mitt var  "People always leave" og det er jo så sant som det kan bli, eller hva?


2 kommentarer

Naturmakro


Disse er gøye! 

Veldig random egentlig... 

Har det regnet idag? Hundekjeks. Hihi. Jeg er forresten livredd for bier og veps, så utrolig at jeg fikk noen bilder. Pleier skrike bare de nærmer seg! 

Plutselig dukket denne pusen opp på fjellet og sneik seg inn på bildet, helt tilfeldig! 

Men den var jo så søt også, ville kose. Er den andre pusen til naboen, men trodde de skulle avlive den :/

Så skulle jeg vise dere den kule t-skjorta jeg kjøpte på Hove. Men jeg traff visst ikke helt...

Bildene er tatt med Olympus E-420 speilrefleks, og ja alle er redigerte! 

Det er litt sånn kjede seg dag idag skjønner dere! Jeg skulle jo på stranda og bade, men så var det ikke fint nok vær idag, typisk. Mamma kom forresten hjem idag, etter og ha vært en uke borte fra oss! 

Uansett, hva syns dere om bildene?

5 kommentarer

So lonely6 kommentarer

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innlegg


Design

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits