Hverdag (sandras.no)

Bloggen er flyttet til sanmb.blogg.no

Hei!

Ser at det fremdeles er noen som trykker seg inn her, så jeg ville bare fortelle at jeg har flyttet bloggen til sanmb.blogg.no :-)

sandras.no skal nå også fungere på den nye bloggen! Jeg har lagt over vennelisten min der, så om dere vil følge meg videre er jeg å finne der. 

Vi snakkes ♥


Ingen kommentarer

Hjemme fra ferie

Etter mye om og men så kom vi oss hjem i går. Jeg la likegodt macen min igjen hjemme, noe jeg angret på, når nettet faktisk fungerte. Hvertfall helt frem til hotellet ble helt fult. Hehe, blogget litt fra pappas pc, men det blir ikke helt det samme, nå er jeg hvertfall tilbake igjen. 

Vi kom litt senere enn hva vi skulle til flyplassen og fant oss en kø, etter fem minutter får vi beskjed om at vi kan stå i køen ved siden av. Det var en "last minut" kø, derfor stod vi ikke der i utgangspunktet. Etter 20 minutter kommer vi frem. Da fikk vi beskjed om og flytte oss til en annen kø, haha.. da ble vi passe sure. Vi ga oss ikke, så de sjekket oss inn etter fem minutter med diskusjon. Vi brukte også litt for mye tid i taxfreen og når vi kom til gaten var et pass borte - da måtte en løpe tilbake, men når vi skulle vise passene, viste det seg at passet lå i veska hele tiden. Sånn kan det gå.. flyet til Norge ristet så og si hele veien og pågrunn av det ble det også forsinket. At vi kom hjem er jo nesten et under. Heldigvis så landet vi på Rygge, så vi trengte bare kjøre til Sarpsborg også til Oslo. Var hjemme rundt halv 3 i natt og pakket likegodt ut med engang. Når jeg la meg lå det en fornøyd pus og sov ved siden av meg. Jeg tok igjen litt tapt nett-tv, så sovna vel ikke før nærmere halv fem. Det er deilig å være hjemme igjen, jeg var ganske ferielei på slutten - men savner det jo også litt da, typisk meg det...

Var godt å sove lenge i dag, før jeg spiste frokost var jeg nødt til å støvsuge hele stua. Man kan virkelig se at pus har vært hjemme alene. Skulle tro hun hadde hatt katter på besøk her, jeg måtte riste alle teppene i sofaen før jeg i det hele tatt vurderte og sette meg ned i den. Jeg skal aldri kjøpe meg en hvit sofa med dyr i hus igjen! Jeg var også en tur på Sats i stad og luftet de nye treningsskoa mine. Nå blir det sofa, tv og mac resten av kvelden, må nyte de to siste dagene som er igjen av ferie maks ♥Solnedgangen på vei oppover var hvertfall noe positivt med flyturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En liten klok ugle ♥


2 kommentarer

Så sliten

Hello. I dag våknet jeg mye tidligere enn vanlig og glad er jeg for det, for den drømmen jeg hadde i det jeg våknet var ikke verdt å sove videre for. Så klarte jeg la være å sovne igjen, så jeg slapp å stresse. Jeg rakk å drikke kaffe før skolen, men gjett hvem som kom forsent likevel? Jeg såklart. Haha! Tror faktisk jeg er programert inn til å komme litt forsent hver dag. Kom nettopp hjem fra trening nå og det var helt jævelig. Måtte gå rett å kjøpe meg en smoothie fordi jeg var så dårlig. Så jeg kunne vel likegodt blitt hjemme.. men jeg fikk hvertfall kjøpt meg et par gensere på salg så var verdt turen. Eller ikke.. 

Hverdagen min for tiden er så fantatisk. Det er så mye svingninger at jeg ikke engang vet om jeg burde blogge. For jeg klarer ikke å gjøre annet enn å klage uansett og siden jeg ikke vil dele så mye mer enn jeg gjør er jeg bare den sippeungen... men det får så være. Må få klage en plass og dette er min blogg, så gjør som jeg vil! 

Vet ikke hvor de siste ukene har blitt av, føler ikke jeg har vært helt til stedet egentlig. Men de gikk nå hvertfall og nå er det påskeferie. Bortsett fra at jeg har en innlevering som ikke er ferdig enda. På NYNORSK. Gah. Vurderer å bare bælme på med en vinflaske å dra ut istedenfor, i mine ører høres det ut som en fantatisk ide, kroppen derimot er ikke helt enig og psyken er hvertfall ikke enig. Kanskje jeg burde bli hjemme, det hørtes smart ut. Men ikke i hodet. Okei, jeg er ikke gal.. det bare virker slik! 

Meh, gleder meg til litt sol nå! 

God ferie til dere som fikk det i dag eller god helg til de som har helg ♥


4 kommentarer

Lengre Risørbesøk enn planlagt og sightseeing i Oslo

Nå er jeg tilbake med bloggingen og jeg har savnet dere litt også. Skrev faktisk et innlegg forrige uke, men bestemte meg for og ikke publisere det likevel. Hvorfor jeg har vært borte er ganske personlig og det er ikke noe jeg kommer til å dele med det første, mest sansynlig aldri. Men jeg kan jo fortelle om de positive tingene som har skjedd, i mellom legebesøk, innleggelse og avtaler her og der. Har prøvd å kose meg så mye som har vært mulig tross omstedighetene. Skal prøve å gjøre dette innlegget så positivt som mulig, jeg :-) 

Dagen etter forrige innlegg var jeg blant annet i byen og stripet håret med mamma, så i Risørs små butikker, spiste på Brygga med en venninne og var ute med noen venner senere på kvelden. 

På tur til Vaktusheia i Risør - dagen derpå. Her var det lenge siden jeg hadde vært - og med meg på slep (Trixi var litt mer ivrlig enn meg) kom vi oss opp tilslutt. Den turen opp til toppen var mye lengre enn jeg husket. Når jeg kom ned igjen, var jeg både utørstet og utslitt. Men så jeg hadde planlagt å ta meg en tur opp, så da ble det sånn. Alkoholen skal ikke få ødelegge for mine planer var det jeg tenkte i det øyeblikket jeg begynte å gå mot Mindalen (skogsveien opp). Spiste middag med familien min før jeg dro ut og over til en venn for å drikke, kvelden i seg selv var jo koselig nok - men der stopper jeg for det var her alt "startet". Hele dagen etter var jeg hos en venn og reparerte bort en hel helg med fyllekule og kom meg naturlig nok ikke på bussen til Oslo.

På onsdagen var jeg på brygga med noen venner, som endte med en tur ut. På torsdag dro jeg og en venn til Broklandsheia for å spise middag og en tur til Tvedestrand for å besøke venner. På fredagen prøvde jeg å slappe av hjemme og var veldig moodie, så jeg dro ut da også. På lørdagen måtte jeg bare komme meg vekk fra all snakk som skjer i lille Risør, så jeg dro til Arendal. Som heldigvis endte i shopping og ikke tragedie, når jeg kom hjem dro jeg til en venninne også dro vi ut og jeg endte kvelden hos en venn på morrakvisten. Våknet opp med jævelig hovne mandler dagen etterpå, men det var ikke akkurat overraskende at jeg ble syk. Jeg tvang meg selv til Oslo den dagen. Med andre ord så har jeg har ikke klart å sitte i ro og tror aldri jeg hadde overlevd hadde det ikke vært for vennene mine som underholdt meg hele uken. 

Borøya i Tvedestrand, sikkelig idyll // en del av bryggekanten i Arendal, sola stod på for fult den dagen og jeg satt og slappet av med fuglene i bakgrunnen ♥

Utsikten fra solsiden i Risør // solnedgang på vei hjem fra byen 

Det har ikke blitt så veldig "forandret" siden jeg kom til Oslo. Men nye omgivelser og katten min hjalp endel. Jeg har for det meste holdt meg for meg selv, prøvd å gjøre så godt jeg kan på skolen også har jeg trøsteshoppet litt. Ingen vei utenom det. Det verste er at jeg nesten ikke kan huske hva jeg gjorde hele forrige uke. Jeg klarte en treningsøkt på fredag også dro jeg ut med en venn. Det ble en lang kveld, så ble ikke frokost før rundt fem på Egon dagen etterpå. Vi hadde glemt hvor mange som er i byen på en lørdag.. resten av dagen ble det sightseeing med enn venn fra Risør som var i Oslo og en ny tur ut på kvelden. Var så sliten at jeg dro hjem rundt 00:30. På søndag ble det en ny sightseeing runde. Føler jeg ikke har gjort annet enn å vandre rundt i helgen. Operaen fikk et besøk, Mathallen, Løkka hvor vi spiste frokost på et bakeri, loppemarked og Frognerparken. Creeds til Kristian for de tre bildene under: 

Tatt fra Plaza hotell.

Hoho, sinnataggen og meg.. bare for å vise at jeg lever. Eller sinnataggen to som jeg har blitt kaldt siden første besøk i Frognerparken som liten ♥

Dagen i går var helt jævelig men idag lever jeg litt igjen. De siste ukene har bydd på lite og dårlig søvn, lite mat, mye alkohol og mye destruktivitet. Det svinger veldig for meg for tiden og det er slitsomt å være så "utilregnelig". I dag var jeg på en liten shoppingrunde igjen og er så og si "klar" for påskeferie. Jeg har egentlig ikke så veldig lyst å reise bort nå, men jeg tror det kan bli bra for meg likevel. Jeg trenger hvertfall å slappe av nå. Ingenting er vel bedre å gjøre det i et solfylt land! Nå har jeg nettopp spist middag og skal snart finne senga for kvelden. 


Én kommentar

En tirsdag i mars

Eeendelig er vi kommet inn i Mars. Vårvårvår, kom nååå ♥

I helgen fikk jeg kvittet meg med en bærepose sko (som gikk rett i søpla), med blant annet et av mine første håndballpar-sko, litt trist egentlig, haha ♥ en annen pose klær som gikk i søpla, tre poser som gikk til innsamling, tre poser jeg tar med ned til mamma og en pose jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre med! Nå har jeg endelig litt plass i skapet til og faktisk finne klærne når jeg skal ta de på! I hele går satt jeg og øvde til naturfagsprøve - dere skulle ha sett hvordan snapstoryen min så ut etterpå. Det ble ikke så mye av det i helgen, det ble heller sene kvelder og sene morninger. Når jeg hadde vært og trent ville jeg heller se på serie enn å fordype meg i bioenergi, liksom. Prøva hadde jeg i dag og det var deilig med kort dag og å være tidlig hjemme. Det ble kort dag på meg fordi jeg droppet å dra på engelsk foredrag på to timer, når jeg kom på skolen viste det seg av det var avlyst uansett. Senga var uansett et myye bedre anternativ i dag tidlig ♥Lagde havrepannekaker i stad ♥

Ingen store planer i dag. Klør i beina etter å trene etter en hel dag fri (haha, veldig likt meg..) 


2 kommentarer

I refuse to sink - tattovering!

♥ Fredag ♥

Denne helgen skal bli nyttiggjort og skal nytes mer enn den forrige. Jeg har ikke de store planene. Kanskje få ryddet litt hjemme, en treningsøkt eller to også må jeg øve til en naturfagsprøve. Helgen etter en ferie er best uansett hvordan den tilbringes! I dag måtte jeg legge meg allerede klokken ni. Det vil si at jeg fant frem en serie og har sett på den siden, ikke en veldig slitsom aktivitet, men nødvendig for jeg var trøtt. 

Nemlig Greys Anatomy. En bra serie som og er (hehe) veldig avhengighetsskapende. Men jeg savnet å ha en bra serie å se på! Nå har jeg nok å se hvertfall, siden jeg startet på sesong en. Jeg har startet på den før og har sett litt her og der, (det er like spennende hver gang!) men fikk aldri fullført og andre ting "kom i veien". De sokkene følte jeg bare fortalte meg at jeg måtte kjøpe dem. Mer perfekt for meg kan det vel ikke bli?

Slitenselfie og den nye tattoveringen min! 

Jeg vet ikke om dere husker det, men i mai i fjor så tok jeg en ny tattovering - den fikk jeg aldri lagt ut på bloggen. Av den grunn at jeg ikke gadd og at tidligere så har et tattoveringsbilde jeg har lagt ut blitt missbrukt og jeg ville ikke at noen skulle "stjele" sitatet mitt. Mitt i den forstand at det betyr veldig mye for meg og at det ikke kommer opp mange hundre google treff på det. Jeg har for all de ingenting i mot at noen låner bilder av mine tattoveringer til sin egen blogg, men jeg setter pris på å bli spurt om det først. Denne gangen kom jeg frem til at jeg ville vise dere, siden det er en ganske vanlig tattovering å ha i dag. Den er jo tegnet av de i Polen, så noen har vel ikke helt lik, men den har hvertfall fått litt mer personlig preg. Jeg kom over en link hvor en tattoveringsdame skrev at å synke er nettopp det et anker gjør. Vel, det fikk meg til å tenke på alle de gangene jeg har synket også reist meg opp igjen. Et anker symboliserer også håp. Uansett, hva syns dere? ♥


2 kommentarer

Sov godt

Har ikke gjort noe etter skolen i dag og ga opp og komme meg ut av huset i stad og hadde heller en liten spakveld før jeg dro med meg maccen inn i senga. Jeg liker å avslutte dagen i senga med serie og kveldsmat, selv om det selvfølgelig ikke anbefales når man sliter med søvn. Snart skal jeg legge meg til å sove, rart hvor sliten man kan bli uten å ha gjort noe spesielt, men orket bare ikke å gå ut igjen. Og hvordan er det mulig å få tiden til å gå, når man bare sitter og glor på en skjerm, uten mål og mening? det er rart med det, ville egentlig bare ønske dere en god natt ♥

Mini alibino-Hiv som jeg fikk av Siw til jul ♥


2 kommentarer

Monday

Første mandagen etter ferien! I dag våknet jeg til snøstorm, men sta som jeg er, tok jeg på meg vårskoene og vårjakken! Var ikke så altfor lille å starte på skolen igjen i dag da, tross for at vi satt og hørte på skuespillet Villanden i tre timer...helgen var litt småkjip, men jeg lever da enda!! Egentlig så avlyste jeg hele lørdag og søndag, noe jeg angrer litt på at jeg gjorde. Fordi på søndag var det visstnok strålende vær ute og i dag er det det drittværet. Værsyk, jeg? Ikke i det hele tatt! 

Så dette ble dagens ord fra meg, hehe


4 kommentarer

Vel hjemme fra Gdansk

Denne gangen er det en positiv grunn til fraværet mitt her på bloggen. Haha! Jeg reiste jo på mandag og jeg glemte bloggen litt så jeg fikk vel heller aldri fortalt hvor jeg skulle. Planen min var nemlig å blogge fra Gdansk, men nettet på hotellrommet var så dårlig at det ga jeg opp når det kun funket å bruke mobilen en plass i rommet. Hehe! Her er jeg hvertfall, søsteren min og jeg landet i 3-tiden på Gardermoen i dag. Vi var begge enige om at det hadde vært en fin tur og byen var fin, noe som var en av grunnene til at vi ville dra dit. Det var likevel veldig deilig å komme hjem igjen til sitt eget territorium (med pus), haha ♥ 


Et lite utvalg av bilder som jeg har lagt ut på instagram denne uken i tilfeldig rekkefølge. Jeg har mange fler bilder på kamera og det kommer nok når jeg orker og skrive et innlegg om turen. Nå har vi nettopp spist middag og resten av kvelden blir det sofaen. Sliten! Glad det er fredag i dag, så jeg kan bruke hele helgen på å slappe av før skolestart igjen.  

God helg ♥


3 kommentarer

valentinesdagen da

Det er 14 februar og alle hjertes dag og blabla. Hehe, jeg kunne egenlig ikke brydd meg mindre og har vel egentlig aldri gjort noe stort ut av denne dagen. I dag er ikke noe unntak akkurat, men det er jo en søt dag ♥ Pus blir min valentinsdate i dag og det er koselig nok at hun ligger ved siden av meg og sover og ikke er ute og flyr. 

Som singel (Haha, det hørtes bittert ut det, noe jeg ikke er altså) ble det heller en liten lørdagstrening på Sats i dag. Var litt rastløs, så var greit å få bevegd seg litt før man inntok sofaen igjen for kvelden. Vel, så har jeg vel egentlig valgt helt selv og ikke gjøre noe annet i dag. Greit nok, for treningen tappet meg hvertfall for litt energi. Reiser på tur på mandag, så da blir det litt mer action! 

Pus var sikkelig grei og kjøpte gave til meg i dag da:En god joggebukse eller pysjbukse i mine øyne, fra Redbird (Bikbok). Åå, koseklærne dems er såå gode! Jeg kjøpte faktisk et par gensere for ikke så lenge siden fra samme merke. Får aldri nok av de, jeg er altfor glad i koseklær. Det som er så dumt er at jeg føler aldri de får den samme kvaliteten etter noen vasker. Sansynligvis derfor jeg har så mange, haha. Det må jo liksom vaskes engang og! Parfymen var på salg og siden jeg er parfymesamler og den luktet godt, fikk den bli med hjem ♥

Ellers sov jeg lenge i dag, spiste en lang frokost også har jeg vasket klær. Haugen gikk nesten opp til taket så det var på tide! Har en vask i maskinen nå også, men den aner jeg ikke hvor jeg skal henge opp.. fordi badet er fult, haha! 

Nå er magen full av taco og det går en klissete film på tv, tihi. Happy valentine♥


8 kommentarer

vinterferieLOVE

Tok vinterferie en time senere i dag, det var ikke noe anternativ å ta med oppgaven hjem og fortsette, så leverte den når jeg dro! Så nå er det endelig vinterferie. I år setter jeg faktisk veldig pris på ferien og den kommer til å bli bra! Bestemte meg for å ta en rolig kveld hjemme i dag, usosial og kjedelig som jeg er. Jeg har vondt i de rareste muskler, så trening ble det heller ikke. Merker at jeg trengte litt alenetid og tid til og bare ikke gjøre noe.. så i kveld blir det date med tv og internett. Har akkurat spist hjemmelaget pizza som jeg laget og den ble faktisk veldig god, belive it or not.Den er ikke sunn bare fordi den har blader på seg altså.. selv om jeg faktisk har vært overrakende sunn i det siste. Sandra sunn? ikke helt normalt 

Kveldens date har sovna... jeg blir trøtt av å se på henne og vil egentlig bare hoppe til senga selv. Hihi. Jadda.. halv ti liksom.

God helg ♥


2 kommentarer

Kattekoloni

For en stressende uke. Har vært på skolen hver dag og trent hver dag, så der burde jeg få pluss i boka. Ellers har det gått i lekser + en avtale og litt shopping! Ikke noe spennende som skjer i mitt liv akkurat.. desverre er fortsatt ikke innleveringen i historie ferdig skrevet og motivasjonen er helt på bånn. Fordi oppgaven er helt ubrukelig og jeg er dritlei av å google ting jeg ikke kan! Derfor ble det blogging nå istedenfor. Har nettopp fått i meg en kopp kaffe, så håper det hjelper så jeg får gjort noe. Redigerte og leverte hvertfall inn norsken i dag, jeg har det med og aldri bli fornøyd når jeg skal levere noe, men nåå åpner jeg ikke den fila igjen. Ferie er ferie og den skal ikke brukes på retoriske analyser, haha.

Noe morsomt som skjedde i går var at jeg våknet av at det var noe bråk i stua, jeg tenkte det bare var pus som veltet noe, slik hun pleier å gjøre når hun går rundt på møblene. Så står jeg opp og der står det en oransj, stor og stygg katt i stua mi, mens min pus ligger under sofaen. Når jeg kommer hjem fra skolen er det to av dem og en svart katt på utsiden av døra, i mens pus sitter på bassengkanten og er sikkelig sjef. Hahah, lille pus mot de tre store kattene.. de er ikke kosbare engang, så færle er de. Ser ut som gatekatter alle sammen og jeg skjønner ikke hvor de kommer fra. Men det er jo ikke dems feil stakkars, haha! I går kveld sovnet jeg til lyden av at den ene katten stod og mjauet på utsiden, haha.. gud. Den oransje lå forsåvidt på utsiden av døra da jeg kom hjem i dag også. Den jagde jeg fort bort og tok meg et bad i bassenget, ettersom jeg var iskald etter å ha ventet på bussen i 20 minutter med kun treningstshorte under jakka. 


Så var sola gått ned i dag også. Det er hvertfall lysere lengre ute for tiden og det merkes at man endelig får litt dagslys! 

Denne salatbeholderen er genial. Boksen og boken er der jeg kommer til å bevare alle hemmelighetene mine, så det var litt dumt at jeg la det ut egentlig. Haha, neida.

Har en avtale i morgen tidlig, så tre timer historie med oppgaven (ironisk nok), sååå er det vinterferie. Det blir deeilig, denne kroppen trenger hvile nå! 

Fler som har vinterferie denne uka? Noen planer?


Én kommentar

Helgen min

Teateret på fredag var bra, selv om det var på nynorsk så gjorde ikke det så mye. På lørdag fikk vi ordnet med boblebadet i hagen som trengte en vask etter reperasjon så nå kan jeg snart bade igjen, wii! Utpå ettermiddagen tok vi på oss skiene, vi ble kjørt litt oppover bakken her, for å gå litt rundt og ned igjen til oss. Når vi skulle starte på turen nedover igjen viste det seg at veien var sperret pågrunn av bygging. Det ble en underholdene tur og skiene måtte av et par ganger igjennom skogen, for og komme oss ned til løypa igjen, haha. Strålende sol var det også: 
Vi rakk akkurat hjem før sola forlot oss, hehe! 

Jeg lengter så etter sommeren, så kjøpte meg is på butikken. På det andre bildet ser det mer ut som at det er pus som har vært på skitur, haha! 

I går startet jeg dagen med å lage ost og skinkehorn/pizzahorn, som ble dagens middag her i huset, hehe. Gode ble de også, det er ikke alltid det er utseende som teller: Solnedgangen i går var såå fin:

Så hadde jeg veldig lyst til å brenne bål, så når kvelden kom ordnet pappa med et bål på utsiden av rommet mitt. Der satt vi og hadde familiehygge foran bålet med pølser og pinnebrød. Haha, en koselig ting å se tilbake til hvertfall! 

Jeg skulle gjerne ha hatt en litt lengre søndag, sov til klokka ett, så jeg rakk ikke akkurat å skrive ferdig innleveringene mine. Jeg skal få finnpusset den ene innleveringen i dag også skal jeg gå å trene, noe jeg heller ikke fikk tid til i går! 

Hadde du en fin helg?


8 kommentarer

Fredagslykke!

Endelig er det en hel ubrukt helg foran oss! Jeg kom meg opp tidlig (i mine øyne) i dag, for en samtale med psykologen, før skolen. Humøret var litt som så, men det fikset seg fort når søs sendte meg teaterbiletter til Brødrene løvehjertet, hehe. Hun hadde nemlig sagt nei, så jeg så for meg en helg kun bestående av å sove, to store innleveringer og trening. Nå gir denne helgen litt mer mening. Kom nettopp hjem nå og har laget meg lunsj?! vet ikke hva man skal kalle det.


Jeg er så klar for våren nå, syntes at snøen (og kulda) som er nå, bare kunne ha vært i skogen, jeg! Sitter og ser på vårsko og vårjakke allerede liksom. Heldigvis så titter sola fram og det gjør det levelig! 

Haha, det er hvertfall ikke tvil om hvem som går i hagen vår! 

Fikk en pakke i posten i går, fra Styleconnection! Diamond tee og en annen singlet som egentlig ikke var så veldig fin. Stod "Cool kids, never sleep" på den da :-D

God helg ♥


3 kommentarer

Bath

Klokka er halv fem og jeg har fått unnagjort dagens gjøremål: skole og trening! Merker at det har hjulpet på energien og slutte i matte. Jeg starter en time senere på onsdag og slutter 11 på torsdager. I dag var jeg ikke ute av skolen før halv 1 for det om da, haha. Var der i midttimen og i lunsjen. For hva finner man på klokka 11 på formiddagen, liksom?! Jaja, når jeg kom hjem la jeg meg i badekaret med boblebiten fra Lush og en kopp te. 

Min søte uglehøyttaler jeg fikk av Henriette til jul.

 Egentlig er jeg klar for å sove, men det er det nok en stund til jeg kan gjøre! Så hva skal jeg gjøre resten av dagen? Heh! Slappe av og litt småting her hjemme, blir det vel til. 


3 kommentarer

Smile and the world smiles back at you

Når jeg skulle reise hjem i dag, fikk jeg ikke tak i pappa. Etter litt leting i veska fant jeg også ut av at jeg ikke hadde husnøkkel heller, haha. Er det mulig? Heldigvis så var det sol ute, selv om det føltes ut som det var -40 mot ansiktet mitt. Kom meg hjem tilslutt, men ingen pappa var på kontoret heller. Ingen pappa kom heller, så jeg dro opp norsk-boka. Så da fant jeg ut av at jeg likegodt kunne fortsette med leksene mine, siden det ble litt kjedelig å stirre ut i løse luften. Etter to timer kom han endelig og da var jeg lei av Onico snus, tom mage og død telefon. Til gjengjeld er nesten hele innleveringen min i norsk ferdig!

Lenge leve snapchat selfies. Kontorselfie og.. jeg vil egentlig sove istedenfor å dra på trening. Haha, stakkars dere som har meg på snapchat! 
 
Det er faktisk 200 dager siden jeg sist var på medisnisk avdeling i dag! Jeg må ærlig innrømme at det ikke er så lenge siden jeg tok en overdose, men det er så lenge siden jeg slapp å bli innlagt for behandling, og det er da noe. Jeg vil helst at det skal fortsette på den måten også, tør faktisk ikke å tenke på hvor mye jeg har ødelagt organene mine! Det var liksom en tid jeg spøkte med at jeg kom til å dø av leverskader, pågrunn av alkoholinntaket mitt som ikke var så ille på den tiden. De siste årene har spøken blitt til alvor. Sykehus, kull, ledninger og motgift står høyt opp på lista av den ekleste følelsen jeg vet om. Ingenting er verre enn og bli kvelt av en slange i halsen, som aldri kommer seg ned i magen pågrunn av brekninger. Disse serviettene passet bra i dag: 

Har faktisk trent yoga og pilates to dager på rad nå! Yogatimen i går, var jeg ikke så veldig komfertabel med - for noen rare bevegelser! Yoga er sikkert fint, jeg skjønner det bare ikke helt. Men det gjør meg ikke helt utslitt og det er jo positivt! 

Det er så trist ute, så måtte få litt grønt inne. Håper våren kommer i rekordfart i år. 

Nå skal jeg ta med pcen inn i senga og glo litt, før jeg skal sove. Døgnrytmen er helt ok for tiden og i dag våknet jeg før klokka. I morgen starter jeg 09.15, så da vet jeg at det ikke er håp om å komme på tiden, men jeg kan jo gjøre et forsøk! Hehe. God natt ♥

2 kommentarer

Søndagstur på ski

Hei og god søndagskveld ♥

Endelig har vi kommet inn i en ny mnd - februar! Ikke at det er noe spesseilt med februar, men det er mndsskilfte og det liker jeg. Er også veldig glad for å legge januar bak meg! Februar betyr jo at det bare er to uker igjen til vinterferien og den gleder jeg meg veldig til. Har dere egentlig tenkt over hvor mye tid vi mennesker bruker på å vente? Selv om jeg ikke kan skjønne hvor tiden blir av. Snart er det jo sommerferie igjen! Søs og jeg tok oss en tur ut i nordmarka i dag på en liten søndagstur på ski. Når vi kom hjem igjen bakte vi boller og koste oss med kakao, boller og film. En veldig fin og avslappende søndag, med andre ord. Jeg håper på å komme tidlig i seng i dag, så jeg er utvilt til en ny skoleuke. Det er hvertfall håp om å sovne ikveld etter litt aktivitet. Men først skal vi spise pizza til kveldsmat. Eller sen middag blir det vel egentlig..

Har du hatt en fin helg?


4 kommentarer

Helgen + innkjøp

Når jeg kom hjem fra skolen i går, pakket jeg sammen sakene mine og satt meg på bussen til Sarpsborg, for storesøsterbesøk. Vi hadde en daff og koselig fredag i koseklær med god middag, filmen Detektiv Downs og godteri. Når jeg stod opp i dag, våknet jeg til nybakte scoones. Flink søster. Den stjerna fikk jeg i gave av snille søs! Føler ikke jeg har fortjent noe gave etter de siste ukene, men veldig koselig, takk ♥Nå er jeg hjemme hos pus igjen. Jeg savnet henne faktisk bare etter en dag. Fine pusen min. Jeg ender nok opp ensom med masse katter en dag. Dyr er på mange måter bedre enn mennesker ♥Koppen av mummihuset fikk bli med hjem i mummikoppsamlingen som bare er på to kopper. Taket gjorde den komplett. Hihi, er egentlig ikke så veldig mummi-fan, men denne var så fin. 

 

Ellers er jeg klar for å gå på ski nå: 

Ja, jeg liker bare ting hvis de er rooosa. Dette er en fitbit - for de som ikke så det. Det er en aktivitetsmåler som synkroniserer seg via en app på telefonen. Ganske grei og oversiktelig liten sak - og den har en ganske behagelig vekkerklokke også. Den vekker deg ved at den vibrerer. 

Ja, planen er og bli sportsfreak nå, Onico snus har jeg under leppa også.. eller: 

Fortell meg at jeg ikke er den eneste som kjøper en vinflaske bare fordi det er sløyfe på den? 


Nå skal jeg se ferdig filmen Catching fire - det er over et år siden jeg så nr en, så det er på tide! Snart står pannekaker på menyen av alle ting. Siden jeg sitter hjemme og ikke er ute og raver på byen, så kan jeg vel tilatte meg selv å bruke litt penger på nettshopping istedenfor. Lørdagskvelden liksom, neida.. klager ikke. Blir deilig og ikke våkne opp redusert (evt. død) i morgen ♥ 


6 kommentarer

Over gjennomsnittet glad i solnedganger

Dette minner meg på at jeg har mange bilder fra Kreta som jeg har glemt og publisere. Uansett, nesten hver dag så får jeg med meg solnedgangen. Enten i det jeg kommer ut fra skolebygget, eller når jeg kom ut fra bussen. En ting jeg kommer til å savne med å bo her, er hvertfall utsikten. Jeg poster de fleste bildene på Instagram og der heter jeg nattdyr. For spesielt intresserte, så deler jeg endel mer der, enn på bloggen!

Ellers har dette vært en ganske grei dag. Merker hvor mye mer overskudd jeg har når jeg ikke har skole. I dag hadde jeg bare 20 minutter skole og kan endelig si at jeg er ferdig med fordypningsoppgaven (særemne) vi startet på i høst. I kveld har jeg vært på Yoga/pilates, noe som gikk overraskende bra. Tror faktisk aldri jeg har prøvd det før? I hvertfall ikke på Sats! Nå har jeg lagt meg på sofaen i en god kosegenser jeg kjøpte i stad. I morgen har jeg fri og det skal nytes ♥


6 kommentarer

Dette var merkelig..

Siden jeg ikke skulle sove i går så la jeg likegodt dyna i sofaen (jeg frøys), etter å ha lukket øynene litt til home and away, sovnet jeg som en stein. Våknet jo noen ganger, men "stod" ikke opp igjen før halv to i natt. Haha, da syns jeg det var på tide å våkne igjen.. jeg sov godt da, og det er vel det viktigste! Jeg vet hva det første jeg skal kjøpe når vi flytter hvertfall; en ny sofa! Denne er altfor liten, men desverre den største jeg får inn her.

Så jeg har med andre ord vært våken i noen timer allerede! Spiser frokost og ser på god morgen norge akkurat nå, det bringer minner tilbake til den tiden hvor jeg i perioder hadde sykt bra døgnrytme. Hoho! Vel, blir spennende å se når jeg sovner i dag.. det blir nok ikke så sent nei, haha! Jeg tenkte faktisk å trene før skolen i dag, men tviler egentlig på at jeg gidder det. Haha. Kunne ønske det snart ble lyst ute hvertfall, det hadde hjulpet litt for å komme seg ut av sofaen. Gud, så glad jeg er for at ikke skoledagen min starter 8 halv 9 om morgenen. 

Ha en fin dag ♥


6 kommentarer

Havrepannekaker

Hittil har mandagen og tirsdagen vært fin og en fin start på en ny uke kan vi like! 

Vi var jo på utdanningsmessa i går og jeg kom hjem med en haug av brosjyrer, slik jeg egentlig alltid pleier å gjøre, haha! Tror jeg har en liten "plan" for hva jeg vil nå, så får vi bare se hvordan det ender og om jeg klarer å gjennomføre den. Har uansett enda litt tid til å (om)bestemme meg, og det er fare for at jeg ikke kommer til å studere videre før neste høst. Når jeg kom hjem dro pappa og jeg på handletur. Ble pult, nye lamper og en stol med søte sløyfer på. Min store gode pute har også fått nytt putetrekk. Den gamle kaffemaskinen er byttet ut med en litt mer fancy en. Vi spiste middag på en kina-resturant på Lørenskog. Jeg kjøpte meg også tegnesaker (av alle ting).


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Teknisk museum. To korte og rolige skoledager på rad! Vi hadde først en omvisning i historietimene også var vi i "lekerommet" i naturfagstimene, hehe! Både store og små har det gøy der. Ellers syns jeg igrunn ikke teknisk museum er så veldig spennende lengre. 

Dette lagde jeg til lunsj i stad. Havrepannekaker og te.

Nå er jeg veldig trøtt, men skal ikke sove. I natt hadde jeg sovet i tre timer og våknet av mareritt mange ganger. Føltes ut som jeg hadde sovet i ti timer. De tre siste timene før klokka ringte ble heldigivis litt bedre. 

Nå skal jeg se litt på tv, eller en serie. Ha en fin tirsdag ♥


Én kommentar

Den døgnrytmen da..

Har fremdeles ikke klart å skru hodet inn på dagsmodus igjen. Jeg sov til 1800 i dag. Jeg har vel egentlig kastet bort hele helgen til ingenting. Jaja, deilig var det og koble seg ut fra verden for en liten stund. Jeg tvang meg på trening i dag når jeg stod opp, tenkte kanskje at jeg fikk sove bedre i natt av det. Vel, se hva jeg gjør. Helt normalt, en natt til mandag, eller hva: + en serie som ruller på skjermen, ikke så ille det her! 

Jeg lurer faktisk på om jeg skal døgne, for å snu døgnet igjen er det nesten eneste måten å få det til på. Jeg må kjempe ekstra hardt for å få det til når jeg først er tilbake i nattmodus. Samtidig har jeg først skole i morgen også skal vi på utdanningsmessa i Oslo spektrum og da kommer jeg til å være trøtt. Skal også til Ikea og litt andre ting senere. 

Jaja, vi snakkes en annen dag (natt) ♥


Ingen kommentarer

Når man..

Starter og omøblere klokka 03 på natta, kan man vel kanskje kalle seg for et nattdyr? Jeg har bestemt meg for å stu inn en pult på rommet mitt og her er det ikke mye plass å ta av. Det verste jeg vet er å ha for mye på en plass, men jeg må seriøst ha en pult. Jeg orker ikke å sitte i sofaen med skolebøkene lengre. Så ny pult fra Ikea kommer snart i hus, egentlig er det et sminkebord men.. samma det. Haha! 

Sånn ellers har denne uka vært grå, trist og kjedelig. Har ikke vært utenfor døra siden i går kveld. Jeg har jo lest, fått snapper og meldinger av halve vennegjengen min i helgen om at de er ute og jeg skulle så gjerne ha vært med dem. Meen, noen ganger må man bare stå over og det er heller ingen tvil om at jeg trenger det. Så da trøstet jeg meg med litt shopping istedenfor! 

Kjøpte vårlys i går, sjokoladesmelter (som jeg enda ikke har fått testet ut) og fire nye glass. De var på halv pris og siden jeg har de fra før tenkte jeg at jeg kunne kjøpte noen flere. Det ser nemlig ut som at vi snart skal flytte til huset vi har på andre(!!) siden av byen.

yaay, vil dere se flere innkjøp fra den siste tiden? 

Jeg kjeder meg. Klokka er snart halv fem. Kanskje på tide å legge seg? burde finne senga ganske snart. Kjøpte forresten en hotell-pute på Kid i går, den er så stooor og god. Det er egentlig grunn nok til å gå og legge seg med engang, haha! ♥


Én kommentar

Hade 2014, hallo 2015

Først og fremst godt nyttår alle sammen ♥

Et nytt år med blanke ark og et nytt år hvor man skal gjøre alt bedre enn det forrige året. Jeg kunne desverre hatt en litt bedre start på ett nytt år og har vært innlagt de siste dagene etter å ha tryna et par ganger for mye siden. Jaja, det er bare en kalender og et tall som har endret seg. 

Trixi og meg på nyttårssaften ♥

På nyttårssaften kom søs nedover også kom også Caroline til oss. Vi spiste kalkun og koste oss med litt drikke, før vi dro videre på fest. Egentlig en veldig koselig feiring, sett bort i fra slutten av den. Min fine søster og bestevenn ♥

Akkurat kommet tilbake til Oslo nå og ligger på sofaen med film og pizza. Det var veldig deilig etter en lang juleferie. Denne ferien ble litt for lang merket jeg. I morgen er det skole igjen og det blir sikkert helt ok med rutiner igjen. 

Hvordan var din start på 2015 og har du mange nyttårssforsetter? 


4 kommentarer

For en cupfinale

Hei hei! Da var vi hjemme igjen etter en veldig bra tur til Oslo. Føles egentlig ikke ut som jeg har vært helt i Oslo i dag, går overraskende fort å kjøre dit egentlig! Når vi kom innover dro vi rett på Fridays og etter det gikk vi til spektrum. Der fikk vi med oss både Larvik som spilte mot Halden og Arendal som spilte mot Bodø, og gjett hva? Begge favorittlagene vant! Arendal-Bodø kampen var så sykt spennende at til og med jeg jublet. Det lå jevnt hele veien og i siste sekund vant ØIF med ett mål!! Da ble det bra stemmning i publikum. Spektrum var ombringet av ØIF fan! 


T-shorter og skjerf hadde vi også på :-D

Nå har jeg plantet meg under dyna i en god seng og det var deilig etter å ha sittet på harde stoler i fire timer + bilturen frem og tilbake. Er typisk nok ikke så veldig trøtt lengre, så nå ligger jeg og ser på en film og spiser godteri. Jeg må vel nesten bli en av de som er med på å fylle opp Sats etter nyttår, så mye kalorier jeg har spist i jula. 

Tenk at det er nyttårssaften allerede i morgen, tiden har gått fort. Dagen så litt stusselig ut i begynnelsen, men nå er planen for morgendagen ca i boks og jeg gleder meg faktisk til å feire at vi kommer inn i et nytt år. 

Har du hatt en fin "lille nyttårssaften"? 


2 kommentarer

Juleferie i Risør

Det er ikke ofte jeg har med meg kamera ut lengre og det er ikke ofte jeg får lov til å ta noen bilder av disse jentene heller. Siden de ligger på facebook nå, så tar jeg en sjans og deler de her også. Det er jo midt på natta, alle sover...muhaha. 

Se hva jeg klarte da, jeg er imponert.. haha. 

Hei, til alle som har ønsket å være flua på veggen når jeg er med venner. Detter er sånn jeg er til vanlig

Søteste Karoline og Siw

Sunniva og meg

Etter vi hadde spist så dro vi til Jenny på fest, før det ble byen og nash. Drama på nashet som vanlig, men ellers var det en velykket kveld! I hele går lå jeg egentlig bare og furtet i senga og det ble ikke noe bedre av at jeg klarte å brenne pizzaen til 160 kr. Haha! Jeg sovnet ikke før åtte i dag til morningen og ble vekket klokka ett av at jeg hadde legetime, så da var det egentlig bare å stå opp, etter å ha sovet fem timer. Etter legetimen møtte jeg min kjære Malene og tok en brus på Hukken, før jeg dro hjem igjen. I stad bestilte jeg julegave til meg selv på nettet, en genser til 1200 kr på tilbud.. jeg måtte bare ha den. Håper virkelig jeg slepper å betale 500 kr i avgifter, noe jeg egentlig tviler på. Haha.

Jeg sover jo ikke enda, så jeg kommer nok til å være ganske sliten i morgen. Skal nemlig reise til Oslo kl 10.00, for å se håndballkamper i Oslo spektrum. Reiser med Sunniva, Caroline og Camilla. Ikke skjønner jeg at jeg gidder å reise helt til Oslo nå, men blir sikkert koselig med jentetur da!


Én kommentar

Juledager

Da var julaften, 1 juledag og snart er 2 juledag også over. Julaften feiret vi i Asker med stefamilien. Fikk mye fint til jul, tusentakk alle sammen ♥ I går gikk hele dagen til å ligge på sofaen i pysjen, se på julefilmer og spise godteri. I dag har stemor feiret bursdagen sin og vi fikk besøk fra Asker. Har hatt noen koselige dager, men nå er jeg lei av daffedager og masse mat. Så ser frem til å reise ned til Risør i morgen og treffe litt venner. Kanskje jeg også rekker å sjekke ut salget før jeg hopper på bussen! Jeg skal rett til byen å møte jentene på brygga for å spise og etter det skal vi ut, så det blir dårlig med oppdatering i helgen. Vi snakkes til uken! 

Min fine storesøster! Har du hatt en bra jul?


3 kommentarer

God jul

Da var døgnrytmen passe snudd allerede, skjer fort det etter noen dager fri. Bildene under tok jeg når jeg stod opp, det vil si at jeg stod opp når sola gikk ned. Nå går den jo tidlig ned, men likevel!

Hvit jul i år ♥

En liten frokost og kaffe fra koppen jeg fikk av søs, rakk jeg før jeg dro ned til byen for å ta vippeløft og farge vipper! En julegaven ble handlet på veien hjem også. Denne humørkula fikk jeg av søs til jul i fjor. Vel, fikk satt batterier i den først i dag og den er jo så fiin. Lyser i mange forskjellige farger!Middagen i dag ble grøt og treet ble endelig pynta. Nå ser vi på film og i morgen er det visst julaften. Så da får jeg vel ønske god jul, slik som resten av dere har gjort ♥


3 kommentarer

Bakehelg og stressmandag

I helgen har jeg tatt livet med ro, det ble egentlig litt for rolig. Har egentlig ikke gjort så mye annet enn å være med familien hjemme. Har bakt fire omganger til, så nå er det så mange julekaker her i huset at jeg allerede har sendt med tre poser med julegaver jeg har levert, haha! Det startet med og bake litt flere brente pinner, også ville jeg prøve meg på serinakaker. Så ble det kakemenn og peppernøtter også! Vi hadde jo ikke former, så søs og jeg fikk brukt fantasien vår og våre kunsterike evner til å forme kakemennene. Haha, synd jeg ikke har noe bilde av dem på kamera mitt, de ble jo fine! Alt fra katt og mus til klovn og bamse. 

Idag har vi vært ute og levert julegaver, har kjørt fra den ene enden av Oslo til den andre. Når jeg kom hjem dro jeg ned på Sats og fikk trent litt. Etter det var det egentlig bare rett i dusjen og ned til byen for og levere enda en julegave. Føler jeg ikke har gjort annet enn å kjøre rundt i Oslo i hele dag, også så mange julestressa mennesker det er ute nå. Nå ligger jeg endelig på sofaen og ser på Oransje is the new black. Jeg kom over sweflix, og der lå det mye gøy og i tilegg er det jo gratis! Hva har du gjort i dag? 


Én kommentar

Its friday and christmas holiday

I dag var det juleavslutning på skolen, det ble servert grøt også hadde vi quiz. Når det var ferdig trikket jeg ned til dpsen, også trikket jeg hjem med et lite stopp på veien. Jeg har ikke akkurat den store julefølelsen her jeg ligger og det går ikke helt opp i hodet mitt at det er fredag 19 desember i dag. Men to uker fri, det skal bli veldig deilig. Har hoppet inn i pysjen nå og har fått på meg mine nye myke knesokker. Nå snurrer Norge-Sverige på tv skjermen. Håndball-EM hører med i jula ♥

Et juleferie selfie daEt lite Greengate innkjøp fylt med Nidars julesjokolade

Hehe, også kjøpte jeg meg ny serie i dag. Er denne bra? 

Nå skal jeg ut og finne litt mat og feire at det er feriiie. God ferie til de som fikk det i dag og god helg til dere andre ♥


5 kommentarer

Kort dag

Idag var det kun to timer skole. Egentlig har jeg jo tre, men droppet første. Elsker at onsdagene er så korte uansett ♥

Dro faktisk hjem for å bake. Jeg skal jo ikke være i Risør denne jula heller (buuh, har ikke vært der på fire år nå!) Er lenge siden jeg har vært i Oslo i jula likevel da! Prøvde meg på og lage noen julekaker som mamma alltid lager og de ble faktisk ganske gode - brente (brune) pinner som jeg kaller de. Ellers dumpet det en ny serie ned i postkassa i dag. Scandal - har bare sett to episoder, men har kjedet meg igjennom begge to. Gossip girl ble litt kjedelig etter å ha sett Prison Breake og PLL etterhverandre. Må vel finne meg en annen serie med action i, om denne ikke blir bedre! 

Har ikke så spennende liv som dere skjønner. Nå skal jeg ned å trene. Snakkes! 


3 kommentarer

Fullt under juletre

I går og i dag har jeg nesten blitt ferdig med alle julegavene. Delig og få dem unnagjort altså. I dag hadde vi historieprøve på skolen og etter det forbredet vi oss til prøve i naturfag som er rett etter nyttår. Skyt meg! Nå ligger jeg på sofaen meg små dårlig samvittighet over Sats kortet mitt. Men jeg er ikke i form, så da er det best og holde seg inne, så man ikke blir sikkelig syk i jula. Det hadde jo bare vært typisk det. Under det bittelille juletreet mitt var det ikke plass til mange gavene.

Pus leker modell. 

Bare og holde ut i tre dager til nå, så er det ferie! 

Er du ferdig med julegavene?


8 kommentarer

Kakemann

En søndag hvor man ikke går ut av pysjen og ligger mesteparten av dagen på sofaen passer meg ganske bra av og til og i dag var en slik dag. Ute var det kaldt, det blåste og regnet, så og gå ut fristet ikke så veldig mye. Dagen gikk til å se på filmer, litt prøveforbedring, spise grøt og bake kakemenn med julemusikk i bakgrunnen. Sikkelig jule-søndag med andre ord. Gode ble faktisk kakene også! 


I 8-tiden tok jeg bussen tilbake til Oslo. Nå har jeg fått pakket ut og sett morgensdagens Hotel Cæsar episode på sumo. Nå må jeg legge meg, for i morgen er mandag igjen! Den siste uka før juleferien, jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av, men deilig skal det hvertfall bli med ferie og det regner jeg med jeg ikke er alene om og syntes? Hehe! 

Natta ♥


4 kommentarer

Julemarked i gamlebyen i Fredrikstad

Hei på dere! ♥ 

I går var søs og jeg på teater. Vi så "reisen til julestjernen", som var en oppsetning av barne og ungdomssteatet i Sarpsborg. Flinke! Jeg gadd ikke og ta noen bilder, men i dag har jeg tatt masse. Søs har bursdag i dag så vi startet dagen med lussekatter, som jeg gikk i pysjen og kjøpte på bakeren ved siden av her. Hehe, før det ble frokost og tv-titting. Vi kom oss ut etterhvert og dro til gamlebyen i Fredrikstad. Der var det julemarked og koselige hus. Men det var iskaldt, så var ikke så lenge vi orket å være der. På vei hjem kjørte vi innom Borg senter og der fikk jeg kjøpt meg ny julekjole. Iih! 

Bursdagsbarnet - gratulerer med dagen, lucia"barn" ♥. 


Kunst i byen. 

Her stopper vi langs veien, hehe! På bildet over er Fredrikstad broa i bakgrunnen. 

Nå skal vi ut å spise i byen med familie og feire bursdagsbarnet. Vi snakkes senere! 


4 kommentarer

En gatekatt

I helgen slappet jeg av med storesøster. Lørdagen var vi på Storo og gjorde favoritthobbyen vår, nemlig å shoppe. Haha, alt er som det pleier med andre ord. Når senteret stengte spiste vi middag på Egon, ikke akkurat uvanlig det heller. Hehe. På kvelden så vi Harry Potter en, men det ble med nr en. Jeg får jo aldri sett de ferdig, også glemmer jeg hva jeg så sist, så må starte på nytt, haha. På søndag startet jeg dagen på Sats, hahah. Veldig unormalt for meg på en søndag. Kvelden gikk til kino med søster. Vi så en barnefilm, faktisk! Fikk også hentet Acne skjerfet mitt, det var sikkelig gjenssynsglede, etter det tok seg et 2 mnd langt nashspeil. Uthvilt var jeg når mandagen kom og det er pluss i boka altså. Men nå som jeg sitter her nå, så husker jeg ikke hva jeg gjorde på mandag. I går gikk dagen til skole og avtale, thats my life liksom...  

Vurderte og drite i alt og alle i dag tidlig, meen, jeg kom meg opp og i dusjen og kan stryke heldagsprøve i norsk av listen. Det gikk sånn.. passe. Det er syv stykker som har spurt om det i dag. Haha, jo, det er jo hyggelig men.. så nå fikk jeg delt det med dere også. Jeg er egentlig dritlei av å skrive nå, etter en hel dag med det. I morgen har jeg fri, siden jeg har fått heldagsprøven i matte utsatt, så denne uka ble heldigvis ikke like jævelig som den skulle ha blitt, i følge avtaleboken min. Jeg må vel bruke litt av dagen i morgen på lekser uansett, siden jeg ikke henger helt med. Nå har jeg jo alle bøkene mine hjemme og, vi måtte nemlig klippe av låsen til skapet mitt i dag.. haha, sånt er det bare jeg som klarer. Jeg skal så klage på den kodelåsen som nektet å rykke på seg.. 

Haha, pus skal lese bok. "En gatekatt ved navn bob", falt valget på. Innser at jeg selv har blitt en sikkelig lesehest, hvem hadde trodd det da..

Jada, du har veldig lov til og sitte på bordet, er bare å gjøre det.. mamma blir ikke sur. Nå ligger hun og sover på bordet. Dessverre er hun altfor søt til at jeg fjerner henne. Smelt liksom: 

Jeje, nå skal jeg se på Gossip girl. Har nesten fire sesonger igjen, sluttet midt i serien engang i tiden. Det store spørsmålet er da om jeg husker noe fra de første sesongene.. haha, gidder ikke å starte på nytt. Ha en fin onsdag, snart er det fredag ♥


Én kommentar

Treg lørdagsmorgen

Selv om det nesten er fire timer siden jeg våknet, så ligger jeg enda på sofaen i pysjen.. haha. Her får vi mye ut av fridagene! Men heey, var i det minste våken ganske tidlig. Tidlig til meg å være iallefall! 


Koppen og pysjen matcher jo! haha ♥Nøtteknekkeren på film. Den var sikkelig dårlig og nå skrudde hele greia seg av selv.. likegreit! 


Winter wonderland ♥
Så dro sola ned for i dag.. men så er solnedgangene her oppe sykt fine i det minste! 

Nå må jeg hoppe i dusjen, søs begynner og bli utoldmodig. Vi skal vel en liten tur ut! Ha en fin lørdag


4 kommentarer

Jul jul og atter jul

Endelig helg altså. Denne uken har vært hele to (skole)dager lang, noe som betyr at neste uke har jeg en ekstra heldagsprøve. Håper jeg er i stand til å ta dem.. jævelig kjipt for meg om ikke. I dag var jeg i byen etter skolen og så på julebodene. Pyntelig og fint var det i hele byen også, men jeg kom meg fort hjem igjen.. folk overalt. 

Litt av spøkelsesbyen på Gaustad. Jeg er heelt sikker på at det spøker her. Snø er det også oppe i høyden, håper det blir en hvit desember! Blir det mer typisk norsk egentlig?

Alle disse bildene hadde selvfølgelig bilitt mye finere om det hadde vært mørkt ute. Ser det på den lyse siden: jeg fikk litt dagslys i dag! 


God jul.. mener god helg


Én kommentar

The last chapter, make a good one

Så var vi kommet helt til desember, det siste kapitelet i 2014 - som jeg startet helt jævelig med å miste all kontroll over meg selv. Å leve i et traumehelvete er morsomme greier, spesielt med en personlighetsforstyrrelse på toppen av det. Jaja, desember kom jo enten jeg ville eller ikke, så får gjøre det beste ut av det, så kanskje resten av den blir fin- noe jeg har mine sterke tvil om... 

Jeg var i Risør i helgen og det var så fint å kosemose Trixi igjen. Søs var også med nedover denne gangen, og på lørdag startet vi dagen på Brygga med Jenny for å spise frokost, før vi dro til Gjerstad også til Tvedestrand. Roadtrip, haha! Nå har jeg endelig kommet meg tilbake til Oslo igjen. Helgen ble litt lengre enn planlagt, så jeg fikk jo hilst på både kjente og ikke fult så kjente. Før jeg dro så pyntet jeg jo opp her til jul, så var ingen tvil om at det nærmer seg jul her hvertfall. Kom hjem til den julestemmningen i stad! 

Før helgen kjøpte jeg meg et duftlys fra Voluspa. Siden det var bulk i det, så fikk jeg 40%, passet meg ganske bra, siden det egentlig kostet 300kr. Men det lukter så godt, at jeg ville ha det uansett, haha. Innpakningen er ikke til å klage på den heller, nemlig.. rosa! 
Deilig var det og legge seg på sofaen nå, alene. Det kjipe er at jeg er så rastløs og jeg får vel helt sikkert ikke sove i natt. Jeg får sette på noe koselig på tv, så blir det vel litt roligere i hue mitt. 

Håper dere har hatt en fin start på desmeber iallefall ♥


3 kommentarer

Happy christmas

Nå blir det happy browns fremover, bestilte den fra Coverbrands når de hadde timestilbud. 

Jeg eelsker denne. Føler jeg drikker alkohol og i tilegg gir den jo energi. Perfekt for en alkoholiker som meg som prøver å slutte! 

Dette var den største julestrømpa jeg fant! 

Herr ugle, han heter Ugg forresten og er fra Skeidar. Hehe, da var julen offesielt meldt sin annmonst hos meg! Har prøvd og ikke ta frem så veldig mye, så får vi se hvor lenge det varer. 


7 kommentarer

Godnatt

Sov godt ♥


Én kommentar

Disney

Er endelig hjemme fra skolen og på veien hjem var himmelen kjempefin, men nå er den kjedelig og grå igjen. Gleder meg så til sola snur! Nå har jeg hoppet inn i pysjen igjen, tent stearinlys og satt på en av filmene jeg kjøpte i Sverige. Snakk om å være barnslig, haha! 

Kjøpte ny lyspynt her om dagen, hehe! Lenge leve lys.

Pus :)

Planen resten av dagen er trening og forbredelse til den første heldagsprøven som er i morgen. Nynorsk. Wee, gøyalt! 


Én kommentar

In my pajamas

Å avslutte søndagen med badstue, boblebad og basseng var utrolig deilig. Kjøpte også med meg shampooen og balsamen de bruker der. Den luktet helt himmelskt, haha ♥  

Denne mandagen har vært grei mot meg, så fant jeg ut av at måtte poste et innlegg, siden jeg alltid klager på en mandag! Selv om jeg forsov meg i dag også (hehe), så har jeg hatt et "normalt" energinivå. Fint med dager hvor jeg orker å gjøre annet enn og ligge på sofaen, ikke at jeg har gjort så mye i dag. Jeg droppet trening fordi frisøren jeg skulle til var så forsinket. Jeg fikk hvertfall stripet håret, så nå er jeg nesten tilbake til "normalen" igjen, nemlig blondine.  Ellers klippet jeg litt av tuppene, men sørget for at det ble mikroskopisk etter forrige klippefail - også fikk jeg en hårkur med hodebunnsmassaje, siden jeg måtte vente så lenge! 

Nå har jeg hoppet inn i min nye pysj fra Cubus, jeg elsker pysj ♥ 

Dette er en av de første snusene jeg brukte, da jeg ikke engang var gammel nok til å kjøpe egen. Hehe, bare lukten av den bringer frem mange gode nattestunder med pcen. Så har jo designet blitt så fint nå også. Snuser den egentlig ikke lengre men måtte kjøpe med meg en fra Sverige i går. Regner med at det var veldig intressant å vite?Dette er kalle, han er adopotert fra Nille. 

Jeg er også helt sinnsykt stressa over at det er en mnd til julaften i dag og jeg vet ikke engang hvor jeg skal feire jul. Det er så mye mer jeg skulle ha rukket og gjort før den tid, sånn.. bortsett fra skole. Jeje, nå ligger jeg jo heller her på sofaen enn og gidde å åpne en skolebok. Tror jeg går og legger meg nå så kanskje jeg overlever morgendagen også. Man vet jo aldri!


2 kommentarer

Sarpsborg

Hallo! I går ettermiddag tok jeg bussen til søs, i Sarpsborg. Her er det faktisk veldig lenge siden jeg har vært nå. Vi dro rett på butikken og handlet også lagde vi god middag hjemme, lå i sofaen og så på tv og spiste masse usunt. Hoho! Litt senere på kvelden tok vi en tur ut for å bowle. Vi tok tre sett og jeg endte dessverre opp med å tape, jeg som var så nærme..haha, kjipt å tape mot storesøster altså! Vi tok oss noen runder med bilen før vi dro tilbake til sofaen igjen for å spise dessert. Jeg begynte å lese "et helt halvt år" i går og ble helt hekta.. haha, meg og bøker liksom. Fint nå som jeg egentlig kun burde lese skolebøker! Okei, så er vi kanskje ikke de flinkeste til å bowle, men det ble jo noen kryss på tavla, hehe! 

Nå har vi nettopp spist frokost og Emil i Lønneberget snurrer i bakrunnen på tv. Vi er litt sent ute så nå må vi stelle oss! Vi skal til Sverige nå for litt shopping også til Strømstad spa. Håper vi rekker det, hehe! 

Ha en fin søndag, snakkes en annen dag ♥


2 kommentarer

Fredag ettermiddag

Kroppen har endelig, litt motvillig dratt seg ut av sengen, det er rart med hvor mye jeg faktisk vil ut og stå opp, men idag gav jeg opp med tanken på at i dag var det for slitsomt å stelle seg på et kvartes tid før frokosten ble spist i bilen til skolen. Ute er det grått og trist, som vanlig. Stjernene foran øynene og det utrolig tunge hodet fra i går er hvertfall litt bedre etter tolv timer søvn og jeg ønsker helgen velkommen med åpne armer! 
Gleder meg til å pynte til jul jeg, haha. Blir jo ikke alenejul i år likevel nå som søs har kommet hjem. Jeey! Måtte sikre meg et minitree tidlig i år, siden i fjor var de utsolgt. Alice (dukken) er fra Kremmerhuset. Koppen fant jeg i skapet, og syns den passet bra inn i dette innlegget. 

Nå er fokosten spist opp, hele seks Ritz kjeks. Matlei? neida... må få gjort litt skolearbeid nå, før jeg skal prøve meg på en Satsøkt, uff.. gruer meg allerede. Etterpå blir det en tur ut! Vi snakkes en annen dag. 

Ønsker alle en fin helg


7 kommentarer

Avslappende helg

...og det var ganske etterlengta. Sov helt til halv tre på lørdag og kunne helt sikkert ha sovet helt til kvelden.

På fredag hadde søs og jeg filmkveld og det var faktisk første gang jeg prøvde ut bluerayspilleren. Haha, bildet ble så utrolig mye bedre enn med vanlig dvd! I går var jeg ute en liten tur for å ta sol og når jeg kom hjem hadde jeg rolig hjemme-alene kveld imens de andre i huset var ute og fartet. I dag var vi litt tidligere oppe også dro vi faktisk på NRK-omvisning. Haha, kulturell søndag altså! Det var helt greit, var ganske mye vi ikke fikk se, så det var jo litt kjedelig. Vi var en tur innom portveien 2 og loppemarked på veien hjem. Når vi kom hjem dro vi nesten rett på Egon for å spise med familien. Når vi kom hjem drev jeg med bokanlayse(spyy, her har vi utsatt til siste frist, ja). Nå har vi nettopp spist kake siden det er farsdag i dag.


Ha en fortsatt fin søndag ♥


4 kommentarer

Beauty is all around us..

Nok en dag er lagt bak skyene. Det skjedde vel egentlig klokka 5-6 idag. Det blir altfor fort mørkt ute og det er så deprimerende. Jeg får jo ikke noe dagslys! I dag har jeg holdt ut hele dagen uten powernapp. Var litt tung i hodet en periode, men jeg holdt ut. Må vel sove straks, skal bare ha litt tid for meg selv først. Må ha det om kveldene, ellers klarer jeg hvertfall ikke å slappe av. Søs og jeg var nesten i Ski i dag for å hente noe, og på veien hjem var vi faktisk på Ikea. Det var der vi spiste middag i dag. Hehe, ellers har vi bare ligget på sofaen og sett på tv.

Verdens fineste gull, savner godeste Emil voffsen enda! Det var engang jeg hadde mørkt hår også. Ikke at jeg har hatt så veldig lyst hår i det siste. Har faktisk farget det 3 ganger i det siste, og jeg blir aldri fornøyd. Klarer ikke bestemme meg for om jeg skal gå lysere eller ikke.

Jaja, nå er det natta ♥


Én kommentar

.. etter regnet skinner sola

Heisann! Det ble en litt lengre bloggpause enn jeg hadde planer om. Vet ikke om jeg er tilbake helt enda, men her kommer hvertfall et lite livstegn. "Glemte" helt å si ifra, men slettet det ene innlegget jeg skrev underveis. Har hatt det ganske vanskelig de siste ukene, så valgte å legge bloggen helt vekk. Tror ikke jeg skriver så veldig mye mer om det. I helgen har jeg vært i Kiel og hadde en bra tur. Noe jeg virkelig trengte etter de siste ukene. Formen er ikke akkurat på topp enda, men den kommer seg. Både den fysiske og den psykiske. Henger etter i alle kanter, men prøver å henge med så godt jeg kan. Som de sier, etter regnet skinner sola. Kjipt at det skal ta så lang tid... og så kort tid før det regner igjen. 


På søndag kveld kom denne søtingen hjem fra Tenerife. Det gledet lillesøster hjertet og humøret litt ♥ 

Så i dag hentet hun meg på skolen også dro vi på Cafe på Storo. 

Dagens innkjøp

.. hvordan går det med dere? 


Én kommentar

Viking

Hei på dere! 

I dag har vi vært på vikingtokt på Bygdøy. Haha, neida. Men vi har vært på vikingshiphuset, altså museum. Etterpå dro vi videre til Historisk museum i byen. Må si det var mest intressant det førstnevnte. Omvisninger på museum kan bli ganske tørt i lengden! Etterpå dro to andre i klassen, læreren og jeg på Waynes cofee, før jeg løp avgårde for å ta fruktsyrebehandling i ansiktet på Majorstuen. Det var forfriskende og en fin start på fredagen! Føler egentlig at i dag ikke har vært en skoledag, men glad jeg kom meg opp og ut i dag. Det er hvertfall utrolig deilig at det er helg nå. Denne uka har vært så slitsom, i går klarte matteboka og ødelegge hele humøret mitt og det sier vel sitt. Håper virkelig neste uke blir bedre. For engang skyld hadde jeg faktisk med meg kamera, men det ble instagram bilder fordet. De to nederste bildene er fra tidligere i uken! 

Nå har jeg nettopp spist biff og fløtegratinerte poteter. Hadde ikke spist siden frokost, så var fint med litt påfyll. Resten av kvelden blir det sofaen ♥

Ønsker dere en god helg! 


2 kommentarer

Knoll og Tott

Nå har jeg faktisk hatt Knoll og Tott i et år. (jeg vet, finnes ikke mer uorginale navn og jeg er litt usikker på hvem som er hvem, hehe!). Ganske utrolig at de har levd hos meg så lenge, uten å dø. Etter et år sammen har de blitt gode venner, bare se her: 

aaw, de koser jo!


Tenk at jeg nettopp skrev et innlegg om gullfiskene mine!

Jæjæ, vi snakkes - Ha en fin tirsdag!


5 kommentarer

Søndag "time for time"

13.30: Drakk smoothie til frokost.

13.30-15.30: Lå i sofaen på pc-en. Pus ville sove mer, så hun la seg på tv-benken. På bildet under er hun opphengt i noen lyder fra tv. Haha! 

Også så sjokkert. Haha, skjønningen min! 15.30: Dro på Spinning, kom hjem, dusjet, knipset noen bilder og gjorde litt naturfag før middag.

Kastet alle de døde rosene i går, så da måtte jeg ha noen nye. 

I dag var det sol og veldig fint høstvær!

Fatet er fra Nille

Nå: Ligger i sofaen.

For en spennende dag. Må ha vært minst like spennede som i går. Men det er hvertfall ryddig her nå. Sandra som er rastløs= rydde og vaske klær. Haha. Jaja, er vel bare å nyte det i mens man kan ♥

Har du hatt en fin søndag?


12 kommentarer

God morgenKopp: Feel 

Pus i badekaret ♥

Litt sent å si god morgen kanskje. Er heldigvis en liten stund siden jeg stod opp, men har vel egentlig ikke rukket mer enn å spise frokost. Ville egentlig bare si hei og ønske dere en fin dag/kveld! 

Har du noen spennende planer i kveld?


6 kommentarer

Helgen er reddet

Helgen som kommer etter en ferie er best. I dag følte jeg virkelig ikke for å stå opp, så har sovet stort sett hele dagen. Er veldig glad for at det er fredag i dag hvertfall. Jeg blir også hjemme i helgen, selv om jeg gjerne skulle ha vært på innflyttningsfest hos Sunniva i Arendal. Men får tenke på skolen og helsa først, (10 poeng til meg der). Sparer både penger og energi på det, men blir litt ensomt. Men vet at jeg ikke vil angre på det valget. Hehe! Kom meg på trening i kveld så har hvertfall gjort noe. Nå ligger jeg på sofaen etter å ha rydda bula litt, og ser på Senkveld. 

.. og her er grunnen til at helgen er reddet. Jeg har beklageligvis også naturfagsprøve på tirsdag. 

Har byttet tv med den jeg hadde i Risør. Wiho. Håper pappa får fikset så tven slepper å henge utover

Det lyset ga meg igrunn litt julestemmning og det er egentlig skremmende hvor fort det går mot jul nå. 

Fin fredagskveld og god helg til dere ♥


10 kommentarer

Et ekte takk

Først må jeg bare si tusen takk for alle tilbakemeldinger fra innlegget jeg postet på lørdag. Er en stund siden jeg skrev det og trodde aldri jeg skulle tørre og publisere det. Det ble postet i et litt svakt øyeblikk og jeg tenkte bare "Jaja, hvorfor ikke." og ga litt faen da jeg publiserte det på facebook! Jeg nevner jo ingen navn, så ingen vet hvem jeg snakker om. Men føler kanskje det var litt vel å henge ut. Samtidig så har jeg lest enda mer om hva jeg har sagt om henne på innboksen min og i utkast i form av innlegg på bloggen og der fant jeg mer dritt enn jeg allerede hadde funnet, så jeg angrer ikke akkurat. Hun var virkelig ikke snill, og dere hjalp meg til å innse det. Selv om det selvfølgelig fantes snille øyeblikk. Jeg fikk vel en eneste beklagelse i løpet av 2-3 år! 

Statistikken har flydd i været og at innlegget skulle bli lest av så mange hadde jeg ikke trodd. Jeg må bare si tusen takk for alle tilbakemeldinger og at det var ikke en eneste negativ kommentar, det varmer hjertet mitt ♥ jeg var ganske sikker på at jeg kom til å bli dømt for dette, men ingen har hvertfall sagt det til meg enda! Blir også ganske trist av å lese deres historier. Er mange hull i psykisk helsevern i Norge, skjønner jeg. 


Høstferien er over for min del og i går kveld kom jeg tilbake til bula i Oslo. Jeg var ute på fredag så derfor ødelagte jeg hele helgen. Jeg lærer jo aldri, det har jeg skjønt. Men, skal ikke la det knekke meg. Var tilbake på skolen i dag og det var ganske forferdelig. Satt der og klarte ikke å holde øynene oppe og føltes ut som man kunne se at jeg hadde to søppelsekker under øynene lang vei. Jeg tror faktisk jeg må gå og legge meg snart og ellers har jeg egentlig ikke så mye spennende å fortelle. 

 
6 kommentarer

Fiiin torsdag

Hei! Idag etter legen møtte jeg Caroline og Malene for frokost på brygga. Når vi var lei av og sitte der så vi litt i Risørs søte små gater og jeg fikk faktisk brukt endel penger på.. kopper. Etterhvert dro Caroline, så da tok Malene og jeg turen tilbake til Brygga igjen. Når Malene dro hjem, dro jeg for å fikse brynene mine hos hudpleien. Etter det møtte jeg Caroline på Brygga. Det ble ikke mer enn tre brygga-besøk på en dag. Haha. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra håndballtrening! Det var såå gøy, at jeg nesten vurderer og begynne å spille igjen! 

Jeg vurderte sterkt å ta med meg speilrefleksen siden det var sol og så fint vær, (hvorfor lot jeg det lille kamera ligge igjen i Oslo?!) men hadde ikke stor nok veske. Så det ble mobil-bilder. 

Her er skattene jeg fant i Risør i dag:

Alt er fra Lille Hvite og Kenza, bortsett fra neglelakken.

Nå må jeg komme meg i dusjen, haha!


5 kommentarer

God natt fra Risør

Idag våknet jeg helt av meg selv, ca to timer etter at jeg hadde skrudd alarmen helt av i halv-søvne. Pleier å slumre den, men har nok for behagelig våkne-tone! Jeg rakk likevel akkurat avtalen jeg hadde og etter jeg hadde vært der dro jeg hjem for å pakke. Var innom Oslo city og byttet et av sko-parene også satt jeg meg på bussen til Risør. I Risør ble jeg beklageligvis møtt av regnvær, to fine pusekatter, en hund og mamma selvfølgelig! Så koselig ♥ mamma hadde i tilegg kjøpt kakemann og julebrus til meg og som jeg har savnet julebrus! Jeg driter faktisk i om vi bare er i oktober, hehe! Man får bare mindre tid til å nyte de små gledene i hverdagen ved å vente helt til første desember, så hvorfor?

Trixi stakk av fra verandaen (rett etter jeg hadde tørket han) for første gang i kveld og når mamma fant han kom han inn igjen klissblaut med tidenes, "jeg er helt uskyldig utrykk":


"Kan jeg også få pizza?"


Går liksom ikke ann å bli sinna på det søte nurket her


Dette lyset er såå fint. Aner ikke hvor det er fra, eneste jeg vet er at jeg har fått det av mamma.

Det var så deilig å slenge beina i sofaen på det lille rommet mitt igjen og å legge seg i senga nå etter en varm dusj. Har savnet det lille rommet mitt mer enn jeg trodde, hehe ♥

Nå lukter det duftlys i hele rommet, jeg skal se en Hotel Cæsar episode nå, også må jeg legge meg for i morgen tidlig skal jeg til legen. 


2 kommentarer

Natta

I stad gjorde jeg faktisk noe så drastisk som å melde meg inn i Sats Elixia og noen timer senere hadde jeg min første spinningstime på.. evigheter! Det var så deilig å trene igjen. Så får vi bare se hvor lenge kroppen holder ut! 

Nå har jeg tatt litt søvndryssende medisiner (haha), så håper jeg snart blir veldig trøtt og sovner. 

Nå skal jeg legge meg i senga med en bok. Tro det eller ikke. Haha! God natt ♥


2 kommentarer

Skjønnheten og udyret

På lørdag var søs og jeg på Christiania teater og så skjønnheten og udyret ♥ magiiisk eventyr! var ikke lov å ta bilder, så jeg hentet noen fra nettet. 

På søndag var vi ute og spiste på Mister India: 


Fancy skåler da, te-lys under for å holde det varmt. Hehe

Nå har jeg nettopp spist boller jeg bakte i går til frokost. Jeg klarte ikke og legge fra meg Prison Break i går fordi det var så spenennde, noe som gjorde at jeg snudde hele døgnrytmen min, så nå er jeg sur på meg selv. I tilegg har pus fått seg kjæreste, så den hannkatten har stått og ult på utsiden to netter på rad nå. Helt sinnsykt irriterende.. engang var den frekk nok til å komme inn når jeg hadde lagt meg og når jeg reiste meg så stod det en fremmed stor katt i soveromsdøra. Hei på deg! Når jeg lukker luka så står de på hver sin side og mjauer og skraper. Jeg blir gal. Nå er jeg den eneste hjemme. Søs reiste til Tenerife i natt og jeg fikk ikke være med. Buh, hehe!


4 kommentarer

Kino og Sarpsborg

På tirsdag dro søs og jeg på kino og så The fault in our stars, det var en ganske trist film, men bra. Mye bedre enn boka syntes jeg! Vi var litt tidlig ute, så vi tuslet litt rundt i Karl Johan først. Da var vi turister i egen by:Alle "favoritt" personene mine fra norsk-bøkene står rundt omkring i byen, gitt! 

I går kjørte søs og jeg til Sarpsborg og da hentet vi først forfar, også dro vi til Fredrikstad for å besøke mormor: 

Ikke den fineste bakrunnen akkuratt men..

Etterpå spiste vi middag på Dolly, før tok jeg bussen hjem til Oslo igjen.

I dag har jeg vært på skolen, og resten av kvelden skal jeg bare dø på sofaen. Ha en fin dag! 


2 kommentarer

Fin mandag

Hei! I dag etter skolen møtte jeg søs for å spise lunsj. Vi endte opp med å spise middag på Egon, ikke at det gjorde noe. Klokka var tross alt halv fire og det eneste jeg hadde spist i løpet av dagen var et egg... siden vi var på storo ble det litt shopping etter vi hadde spist og en smoothie på Baker Hansen. Søs ble dritlei av og vente på at jeg prøvde bukser og i tilegg brukte jeg en halv-time på å bestemme meg for det tredje sko-paret. Det var nemlig 3 for 2 og gjett hva jeg endte opp med? to av samme par i forskjellige farger.

Fine søstra miii ♥ Ironisk nok så har hun på samme genser som i april, som var sist gang vi spiste ute sammen i Oslo! 


Høst har det også blitt ute nå, noe jeg egentlig syns er greit. Det er veldig irriterende å kle seg for tiden, for det er så kald når jeg drar, også blir det så varmt utover dagen. Søs er ikke spesielt enig i det og hun fryser i hjel. Haha! 

Nå har jeg nettopp lagt meg i senga og skal se litt på nett-tv før jeg skal legge meg til å sove. I morgen venter en ny dag på skolen og jeg har en time hos psykologen min. Noe som betyr kort dag på skolen, tar meg fri de to siste for og heller være med søs ♥ 


2 kommentarer

Min helg

Da var det faktisk en uke siden forrige blogginnlegg. Tenker egentlig det er likegreit, for det eneste som skjer i ukedagene er at jeg går på skolen, spiser og ser på serier. I korte trekk hvertfall, så skjer det ikke stort mer spennende og jeg tar faktisk aldri bilder med kamera lengre og er helst de bildene jeg vil legge ut her. Men det har jeg bestemt meg for og bli flinkere til fremover. På fredag hadde jeg historieprøve hele dagen og siden jeg hadde sovet femten timer den natten dro jeg til Hamar på kvelden for å besøke Siw. De hadde "nytt-kontor-party", og siden det er spill de lager, ble det selvfølgelig veldig mye spilling i løpet av kvelden, noe som var ganske gøy faktisk. Jeg sloknet flere timer før alle andre og våknet først dagen etterpå, og brukte vel tre timer før vi endelig dro ut for å spise burger på Volume. I seks-tida tok jeg toget tilbake til Oslo og hadde en rolig kveld hjemme og tilbringte sikkert en time i badekaret. Jeg orket ikke å bli med på Gardemoen for å hente søs i natt, men jeg var oppe før henne og vekket henne i dag; hihi. Det skjer heller ikke spesielt ofte! Jeg ristet i hele bo-bilen, noe som faktisk ikke var med vilje. Skulle bare banke på døra! (hun sover ute frivillig btw). .

I dag har jeg vært hjemme hele dagen i pysjen og sofaen. Ganske deilig egentlig. Har sittet på netthandelen og fikk meg faktisk noen fine ting, jeg har fått gjort litt lekser og vasket klær. Nå har vi akkurat spist lam til middag og satt oss til rette foran hver vår skjerm igjen. Haha, elsker slike søndager ♥ 

I stad ruslet jeg ut i hagen og etter meg ruslet pus. Hun satt seg i en stilling og hørte på fuglelyder, så da knipset jeg 100 bilder av henne, her er noen av de jeg plukket ut:

Men får skrive litt videre på bokreferatet før vi skal se på film. Ha en fortsatt fin søndag ♥


4 kommentarer

Daff søndag

Denne søndagen har gått så utrolig sent men samtidig så fort. Jeg har hatt naturfagsboka hengende over meg i hele helgen og det har faktisk irritert meg grønn. Notatarket til prøven i morgen ble hvertfall ferdig til slutt, så nå gjenstår det bare å se om jeg skjønner noe av det jeg har skrevet og om jeg har skrevet ned de viktigste tingene. Velvel. Startet faktisk dagen før tolv i dag og allerde da stod sconsene jeg bakte i ovnen. Det er ikke dårlig til å være meg på en søndag. I mens jeg spiste de satt jeg og så på mummi-trollet. I stad var jeg og tok solarium, og ellers har jeg ikke gjort annet enn å spise i hele dag. Ligger i senga nå og ser på Prison break og venter på at pappa skal komme med kveldsmat til meg. Egentlig har jeg lagt meg. Jeg blir bare aldri mett i dag og orker ikke tanken på å ligge i tankekjør en time før jeg sovner helt enda. Men har hvertfall fått slappet mye av i helgen, så håper jeg går i plus med energien min denne uken. Er jo lov å håpe! 

Ååh, som jeg savner sommeren og Kreta/storesøster nå. Hun kommer forresten hjem en uke natt til lørdag. GLEDER MEG SÅ TIL Å SE HENNE ♥

Dere får ha en god natt og en fin ukestart i morgen, natta.


4 kommentarer

Save a smile for a rainy day

Hei hei! 

Nå er det endelig blitt fredag kveld igjen, noe som er utrolig deilig! Jeg var nødt til å ta meg en fridag på onsdag, og det hjalp mer enn jeg hadde trodd på formen og få være alene hele dagen å slappe av. Litt lekser fikk jeg til og med gjort. 

I går etter skolen hadde jeg litt energi igjen, så da tok jeg meg en tur på senteret og fikk handlet to sengetøy (haha) og noe nytt til koppe og tallerken samlingen. Haha, følte meg passe gammel nå. Litt senere på dagen dro jeg på Ikea og endte opp med fire puter og to forskjellige trekk. Når jeg endelig hadde betalt kom jeg på at jeg hadde glemt en lampe jeg skulle ha, så da måtte jeg stå i køen på nytt. Når jeg kom hjem kom jeg på enda en ting jeg hadde glemt. Gullfisk?!. Senga er hvertfall som himmelen nå og det var ganske vanskelig og komme seg ut av den i dag, selv om klokka var halv elleve..

Koppen fikk jeg av Leo i bursdagsgave! 

Tullet litt med pus og satt henne oppe i posen også bærte jeg den ned. Pus ble bare sittende, haha! 

I dag hadde vi historietimen i skogen rett ved skolen. Vi fant oss en plass hvor vi fyrte opp bål, grillet pølser og drakk kaffe. Siden vi er på temaet steinalderen så latet vi som at hundene var ulver. Vi hadde glidd rett inn i barnehagene som også var i skogen! Med bålstank på meg dro jeg ned til byen for å se litt i butikker. Heh, også var jeg en liten tur på Storo. Når jeg kom hjem tok jeg meg en varm dusj også dro pappa og jeg bort til NRK. Det er kulturnatt i dag, så det er masse som skjer som er gratis. Men vi var litt sent ute, så vi fikk ikke plass denne gangen heller. Da dro vi heller på butikken og nå venter jeg på at pappa skal bli ferdig med å lage lasagne, hihi. Ja, jeg er litt bortskjemt! 
Ble "lurt" i stad, skulle ha den søte blomsten. Viste seg at potta kostet like mye som blomsten. Ellers har jeg lakket neglene mine rosa i dag ♥


4 kommentarer

Lørdag "time for time"

14.00: 

jeg våknet, var helt zoombie men veldig glad for at jeg kun hadde våknet en gang i løpet av 12-timers søvn. Det var deilig!14.30:

Lå i senga og sjekket Instagram, Snapchat og Facebook. Plutselig kom jeg over pannekaker på et bilde og fant ut hva jeg ville ha til frokost. 

15.00:

Lagde pannekaker og spiste de i mens jeg så på Greys Anatomy. En bra serie som jeg aldri får sett ferdig! 15.30: 

Jeg tok en dusj, haha

16.30:

pappa kom hjem fra Sarpsborg og onkel hadde vært i Sverige og handlet for meg. I anledning pappa og Janne sin 18-årsbryluppsdag var vi ute og spiste i Drammen i går på en thai-resturant og i dag kjøpte pappa blomster. Jeg fikk også, hihi! 17.00:

kledde meg, sminket meg, hentet en t-benk jeg fant på finn.no, var på Meny og studerte 100 øl-sorter, var på Spar og kjøpte middag siden jeg var så treg på Meny at klokka hadde blitt over 18.00 om jeg skulle lett igjennom butikken etter noe å spise også. Dro hjem og byttet ut den gamle benken med den nye. Nå blir det forhåpentligvis bedre å henge opp tv på veggen enn sist vi prøvde. 19.45:

Lagde middag med Idol i bakrunnen 20.03:

Åpnet vin og ventet på at potetnøttene skulle bli ferdige20.29:

Jeg er så mett at jeg tror jeg dør. Setter på senkveld og fortsetter å late som det er fredag

20.40:

Nå gidder jeg ikke mer. Håper alle får en fin lørdagskveld ♥


 I morgen skal vi i konfirmasjon i Asker, sikkelig familiehelg det her. 


2 kommentarer

Fredag!!!

Trodde aldri jeg skulle komme igjennom uka levende, men jeg gjorde visst det. Startet helgen med å slenge meg på sofaen med en sovende pus på magen, rolig musikk på høyttaleren og drømmeland. Jeg sovnet ikke, men det gjorde pus og enda sover hun. 

Fikk to kopper til samlingen min av Camilla til bursdagen :D

Zzzz.. 

Nå har jeg fått satt på en klesvask. Har sett på den haugen med klær hele uka, men ikke orket å gjøre noe med den. Håper virkelig jeg har mer energi til uka, så jeg kan følge med her i verden. 

God helg


6 kommentarer

Kapittel 9 av 12

Vi har kommet inn i en ny mnd. Igjen. September. Tiden bare flyr, jeg vet ikke hvor det blir av den engang! Jeg skal ikke skrive hvor deilig det er med skjerf og kakao for det gjør alle andre. Jeg har forøvrig brukt skjerf i flere uker allerede. Fordi jeg føler jeg ikke har noe skjold uten skjerfet mitt når jeg først har tredd det rundt halsen etter sommeren. I helgen var jeg i Risør. Det var koselig å se igjen familie, hund og noen venner. Hadde flere ting jeg ville ha gjort i helgen, men humøret streiket allerede lørdagsmorgen. Hurra. jeg dro i bursdag likevel og fikk vært litt sosial. Skal ikke la hodet mitt få vinne, så bursdag ble det. Men når jeg kom ramlende inn hjemme 09 søndagsmorgen etter å ha konsistrert altfor mye alkohol og mistet altfor mye blod fant jeg ut av at jeg angret på at jeg dro likevel. Countdown appen min viste jo hele 94 dager uten en eneste selvpåført ripe på kroppen, så monsteret inne i meg sa vel i fra, og ga meg ikke den gleden av å nå 100 dager. Men det kan jeg jo forstå. Ingen glede til henne, liksom. Bu-hu. Monsteret må jo tilfredstilles det også, så nå tenkte ho nok at det var på sin plass å snu det litt igjen! Jeg måtte bare gå å legge meg og det gjorde jeg. Fyllesyke, angst, sliten og en hjerne som jeg helst ville ha plukket ut og begravd i hagen. Det ble hvertfall ingen skole neste dag. På tirsdag ble det skole, men angret ganske mye på det når tårene presset på kanalene mine. Heldigvis slapp jeg å få et anfall midt i naturfagstimen. Ikke at jeg hadde fått det, jeg klarer jo å styre hjernen min litt. Eller, monsteret? monsteret som jeg ikke vet om eksisterer eller ikke. Noen glass vin senere, litt mat og søvn så bare.. Jes. Nå får jeg vel ikke sove i natt. Heller. Faens, powernapp. Men hodepinen var i det minste redusert. I dag var det hakket bedre. Kunne hvertfall følge med i timen uten å besvime. Men så kom jeg en time forsent og hadde bare en time og en lese-time. Så veldig slitsom har ikke denne dagen vært. Heldigvis! Etter skolen i dag hadde jeg en avtale. Det gikk jo som forventet også til helvete. Dere må lure på hvorfor jeg skriver alt dette. Egentlig bare fordi jeg føler for å klage og nå har jeg klaget fra meg for en stund . . dessuten fant jeg ut av at og vende hele denne bloggen til det positive, ble litt for dumt. Vi alle liker jo å lese om andre sine tragiske liv uansett, så da kan jeg jo kanskje glede noen i samme slengen som jeg får tømt meg. To fluer i en smekk! 

Nå er det isolasjon fra omverden som står på planen. Det rådet fikk jeg faktisk rett før sommeren av en annen behandler. Jeg tror jeg bare følger det også. Hun er jo så smart, så hun har sikkert rett i at det er lurt også, men om jeg klarer å være et a-sosialt dyr er en annen sak! Men hun klarer jo tross alt og få meg til å tenke klart på en time, i mens andre må bruke flere år - så jeg stoler på henne jeg. 

Beklager at måtte pynte dette innlegget med instagram bilder.

Om noen dager skal jeg bli lykkelig igjen. Jeg bare venter litt først - som om jeg styrer det helt selv liksom. Så er det bare å jobbe intens med skole og det som er de neste ukene før jeg får en ny smell. Det er vel ca 2-3 uker til, kjenner jeg meg selv rett. Så klarer jeg kanskje å henge med også. Jeg vil nemlig ikke ha fravær på skolen heller. Falle ut gjør jeg fortere enn t-banen rekker å komme fra Nydalen til Storo og da er det liksom gjort. Vel, nå skal jeg se en film å sove. Leksene kan jeg ta i helgen, siden jeg ikke har noe liv da uansett. 

SMIL :)


Én kommentar

Portveien 2

Bare jeg som alltid har trodd at det heter porteveien 2? Haha! I dag fikk jeg gå litt tidligere fra skolen for å kjøpe bok til fordypningsoppgaven vi skal ha. Jeg endte på noe så kjedelig som en av Elling bøkene. Eller, filmene er jo ganske morsomme, men mer uorginalt får man det vel ikke. Jeg fant nemlig ut av at jeg nesten aldri leser noe fra norske forfattere og jeg ville verken ha krim eller en deprimerende bok, så da ble det fugledansen. Det var ikke akkurat det enkleste å få tak i en gammel bok, men de hadde en igjen i byen. Så istendenfor bok ble det litt basic shopping, tv og lekser når jeg kom hjem. Pappa kjørte meg ned så jeg fikk kjøpt boken senere. På veien stoppet vi i kolonihagen hvor portveien 2 huset ligger. Har kjørt forbi der så mange ganger nå, men aldri stoppet og nå som porten var åpen så gjorde vi det. Sjiraffen satt til og med i vinduet enda. Ellers var jo huset nesten et vrak. Buh. Jeg hadde desverre ikke med meg kamera, da. 

Hei boka, jeg håper vi kan ha et ok forhold et halvt år fremover uten å krangle: 

I går var vi på Ikea og da fikk jeg kjøpt meg nytt saueskinn (som ligger på gulvet der), et hvitt og litt mindre bord (endelig!), lys, rammer og kurver til en hylle jeg har. Jeg har prøvd og omøblere og rydde litt både i går og i dag, men det ble ikke store forandringene. Jeg er så rastløs på endringer! Jeg fikk i det minste vasket bort alle kaninene som hadde samlet seg opp.
Jeg så et par episoder av Home and away på tv her om dagen også ble jeg visst avhengig igjen. Jeg fant ut av at å ta igjen et helt år var et ganske umulig prosjekt da jeg ikke er spesielt tolmodig når det kommer til Youtube. Man kommer fort inn i det igjen, men jeg lurer jo på hva som har skjedd med alle menneskene. Vel, deilig å ha home and away tilbake i hverdagen igjen ♥

I morgen er det først norsk på skolen også skal vi på tur i skogen å grille. Den samme turen var jeg med på i fjor og jeg er fremdeles ikke helt frisk, så det er ikke akkurat det som frister mest. Jeg må hvertfall prøve å komme meg i seng. Det er en stor kamp å stå opp hver morgen når jeg ikke sovner før 2-3 hver natt. Så jeg får vel ganske snart runne av denne kvelden. 

Natta søte


Ingen kommentarer

Jippi, helg..

Etter skolen på fredag (vi vant rebusen forresten, en hel kr på hver!) var pappa og jeg på en liten handletur for å kjøpe veggfeste til tv og nytt tastatur til iPaden, siden det hadde blitt tilbud på de. Jeg har kjøpt tre tastatur på e-bay og nå har jeg endelig fått et ordenlig et. Tenkte egentlig at Ipaden kunne være kjekk å bruke på skolen, siden jeg ikke gidder å drasse på pc. Jeg skriver nemlig skjeivt, er skjeivent og begynner å lure på om fingrene er litt skjeive også. Jeg får hvertfall fryktelig vondt etter en stund. Jeg fikk også en blue-ray spiller som det var tilbud på, jeg har mast om det så lenge nå. Haha, det verste jeg vet er store klumpete duppedingser som tar stor plass og den jeg hadde var jo fra forrige århundre! 

Resten av helgen ble alle nesten-planer byttet ut med sofa og senga. Jeg ble nemlig syk, så da tenkte jeg det var best å holde seg i ro for engang skyld. Ble syk så fort jeg fikk senket skuldrene, er det ikke typisk? så i helgen spiste jeg meg bare feit, lå i senga og så på serier og tok livet med ro. Kom meg på skolen i dag, men angret litt på det. Sitter akkurat nå tett som en papp og ser på pus som ligger og sutter på teppet. Hun ødelegger alle teppene på den måten, men hun er jo så søt. I stad sovnet jeg på sofaen, skulle bare hvile kroppen litt og vips var jeg i drømmeland og våknet av tv-programmene som rullet på skjermen fra tid til annen. Jeg er faktisk så rar at jeg elsker å sove foran tv. Men tilslutt måtte jeg stå opp fordi både genseren og pleddet klødde og jeg drømte at jeg spiste, så jeg ble sulten.. weirdo. Tror jeg tar kvelden med en episode Prison break nå. Jeg er sikkert den eneste på kloden som ikke har sett hele den serien enda. Spennende er den også, men meg som er så skjør for mareitt burde egentlig ikke se på slikt før leggetid. Det er vel slikt man pleier å si til barn? 

Vi snakkes når jeg har noe bedre å fortelle! 


Én kommentar

Sov godt

Nå som hverdagen er tilbake - flasser brunfargen, hodet begynner allerde og bli utslitt, man har ikke lengre tid til alt annet man kunne gjøre når man hadde fri, timeavtaler i Oslo har startet opp igjen og jeg er generelt energiløs etter skolen. - Jippi, som jeg savner Kreta akkurat nå! Men litt deilig er det vel kanskje? bare litt. Jeg fikk tatt etterlenget pedikyr her om dagen, noe jeg skulle ha gjort før sommeren. Så nå skinner tærne mine sommerfarge i noen mnd fremover siden det er shellac på de. I natt fikk jeg sovet i 12 timer og ville ikke opp når pappa ropte morgen. Jeg har kjøpt meg sekk fordi bøkene er så tunge at jeg brekker skulderen. Blæh. Jeg hater sekk, men det var ganske deilig! Jeg har kjøpt ny mac-lader fordi dyrene mine spist opp den forrige og slik går nå dagene. Jeg skal ikke klage for mye, jeg har jo kommet meg igjennom hele uken. I morgen er det quiz, rebus og lunsj på skolen. Tror jeg er i ganske mye mer sovehumør enn kosehumør i morgen - så vi får se, kan vel nesten ikke droppe en dag den første uka - ehehe. I morgen er det jo også fredag. Helg, jippi! Endelig kan man sette pris på helgene igjen. 

Vet ikke hva jeg ville med dette innlegget egentlig. Følte vel bare for å skrive litt. Nå skal jeg lage kveldsmat og skal prøve og ikke helle noe utover hele bordet. Gjett hvem som klarte det samme med kaffe på skolepulten dagen etter den forrige gangen? ingen andre enn meg! Hvordan er det mulig å sette koppen på skrå, så den faller? Jeg må vel bare innse at jeg har blitt en sikkelig vims den siste tiden. Hehe.


4 kommentarer

Back to school

På lørdag var jeg fornuftig (og fyllesyk + sliten) og ble hjemme hele kvelden for og ikke være helt død til ukestart. Mamma lagde hjemmelaget pizza, så det gjorde det jo litt bedre ♥ På søndag måtte jeg pakke ned rommet mitt i Risør igjen og pappa kom og hentet meg. Det var ikke noe gøy. Men med tanken på i fjor når jeg lå i senga, nektet å stå opp og det endte med at pappa pakket for meg i mens jeg pekte, så var jo dette mye bedre! Merker jeg savner det lille barnsdomsrommet mitt litt og ikke minst hunden vår! Tror mamma savner pus og meg også. Hihi. Som jeg har sagt før så hater jeg "å bo" på to plasser og må omstille meg veldig! Men det gikk greit og nå er tingene pakket ut i Oslo igjen. Pakket ut gjorde jeg med engang i går kveld, så tok jeg resten i dag. Ikke helt fornøyd enda, men ryddigere ble det hvertfall og i det jeg var ferdig så klarte jeg selvfølgelig å velte en helt kopp te over hele stue-bordet.. dumme meg, som glemte at hanken på koppen var limt! Rommene mine trenger nok sårt en vask også, men det får bil en annen dag. Støvsugeren står på lading. HEHE -tidenes unnskyldning! 

Idag var det også første skoledag. Det var litt rart. Bare jeg som alltid syns det er kleint å komme tilbake etter sommerferien? nå var det jo heldigvis bare kjentfolk å se, så det gjorde det litt greiere. Timeplanen min ser helt jævelig ut i forhold til hva den gjorde i fjor, og det er nok bare å få en normal døgnrytme så fort som f (også sitter jeg her og blogger klokka ett på natta). Så tror jeg skal stelle meg for kvelden å legge meg i senga. Nytt sengetøy gir en liten motivasjon til å legge seg. Motivasjonen burde egentlig være at da får jeg sove lengre, for jeg elsker jo å sove. Så hvorfor jeg ikke legger meg tidligere er jo egentlig bare merkelig. Jeg var og handlet litt skoleting i dag også da. I Arendal handlet jeg litt og faktisk, og jeg dekorterte kladdebøkene mine! Haha. Hvor nerd er ikke det? de ble veldig fine da! Det gir jo litt motivasjon, og her gjør vi jo det vi kan som nevnt tidligere. Hadde jeg bare begynt i første-klasse på barneskolen hadde det vært mye gøyere. Det finnes liksom en grense for hvor barnslig man kan være også. Jeg gidder ikke å vise det jeg har kjøpt, men kan vise dere den fine almanakken jeg kjøpte:

Med familie så er det selvfølgelig pus, fiskene, kaninen og meg. Haha, neida. Men uglene var så søte, så måtte ha den!Prosjekt: drikk mer vann. Da er det fint med en knæsj farget flaske laget av silikon. Den kan jeg liksom ikke kaste når den er tom og heldigvis så har vi vannautomater på skolen. Hehe! 


2 kommentarer

Er ferien slutt...?

Hei! 

Det føles ut som at ferien startet i går jo - selv om jeg husker jeg var lei av ferie ganske fort, så har denne sommeren har gått altfor fort og fikk en veldig brå slutt. Nå er jeg virkelig ikke klar for skolestart. Men det går seg nok til så fort jeg kommer i gang og det blir vel litt deilig og få trimma hjernen igjen! Selvom det er så mye mer jeg ville ha fått gjort før hverdagen starter igjen. Men kan man ikke ha tid og penger til aalt. 

Den siste tiden i Risør skulle jeg liksom bruke på å slappe av og roe tankene. Det gikk ikke helt etter planen, men jeg har hvertfall fått slappet av litt. Så ferdig PLL her om dagen og skulle laste ned nye episoder. Åpnet likegodt en episode midt i neste sesong, og det ødelagte en god del. Jeg har hatt tre turer til Arendal denne uka, uten at jeg gidder å gå innpå det. Litt trøsteshopping ble det i mellom også og i går møtte jeg også Caroline der som hadde hatt sin første skoledag. På onsdag var jeg ute og spiste med Caroline og Kristian på Brygga og etterpå satt vi oss på Hukken - der drakk jeg meg til koffeinsjokk, haha!

I dag sov jeg veldig lenge og det fristet ikke å stå opp av sengen i det hele tatt. Lenge siden jeg har hatt den følelsen egentlig (hvis vi ser bort i fra fyllesyke), så var jo fint at den kom nå, tre dager før skolen starter igjen. Alt i alt så skal jeg ikke klage over denne denne sommeren. Den har vært mye bedre enn de to forrige og det er jeg veldig glad for! 

Jeg fikk en oppmuntrende blomst av Leo på døra i går da, og pus tar seg til rette midt på bordet som vanlig: 

Tror ikke jeg gidder og sitte inne i kveld heller, jeg. Blir vel nok av de helgene fremover uansett - så tar meg vel en tur ut med noen venner!

God helg og nyt resten av ferien til dere som ikke har startet opp igjen enda!


5 kommentarer

Glamglow

I dag har jeg sovet, sovet, vært i byen og på butikken, spist og spist. Stod serr ikke opp før halv fire. Feels good. Eller, egentlig ikke, hele dagen forsvant jo, men så kom jeg på at jeg skulle bruke hele denne dagen til ingenting uansett. Men nå vurderer jeg å tvinge noen til å henge med meg fordi jeg er så rastløs. Klarer seriøst ikke å sitte i ro lengre jeg. I går var forresten Siw, Thomas og jeg i badeparken i Tvedestrand. Var masse småunger der, men var faktisk litt gøy for de store barna også! Etterpå dro vi hjem til Siw for å spille Mario Kart, spiste middag på kina resturanten og møtt flere på pir1 for å drikke litt. Sistnevnte var ikke planlagt, og jeg kom meg hjem stuptrøtt rundt halv 1. Da var jeg helt ferdig.. haha.Søteste sugerøre daa

Til overskriften da forresten, glamglow! Kjøpte denne lille geniale scrubben på flyet, og den anbefales! 

Neeh, skal man sprette en vin tro? 


2 kommentarer

Slik går dagene

Sommeren er jo på sitt beste nå så er ikke mye jeg har tid til å sitte i ro. På mandag var jeg i byen og spiste is og pizza på pir1 med noen av jentene, og i går var mamma og jeg og badet faktisk og nøt solen på verandaen med verdenes beste hund! På kvelden var jeg og spiste pizza på Brygga med fest-buddy gjengen min. Haha, vi er alltid fulle sammen, så nå fant vi ut av at vi skulle treffes edru også. Men det ble et lite fors og en liten by-tur i tilegg i går da, haha. Dro hjem når byen stengte for engang skyld, så er i topp form idag. Nå har jeg begynte å pakke litt til Kreta, for dit drar jeg i morgen. Men nå må jeg sminke meg, for jeg skal en tur til byen med mamma. I kveld har Karoline punsj-fest så tror jeg skal ned der og hilse på før jeg drar i kveld eller i morgen tidlig også. Kjipt å reise rett før trebåtfestival helgen og når mange har fri, bursdager og slikt, men pappa skal feire 60-årsdagen sin på Kreta, så da måtte jeg proritere han ♥ trebåtfestivalen har jeg gått glipp av to år på rad allerede pågrunn av innleggelse, så omsetendigheten er jo litt bedre denne gangen. Dessuten kan det være like greit og reise bort under en slik fyllehelg. Hehe! 

Jeg har med andre ord veldig liten tid til å blogge nå siden jeg ikke engang aner hvor passet mitt er, og jeg har ikke tatt noen bilder med kamera den siste tiden, så dere kan få se de fine figruene jeg kjøpte i Geiranger istedenfor:

Jeg ble bare helt forelska i han der, han er lei seg fordi han ikke fikk vikingen ovenfor kom jeg frem til, haha. Neida! ♥


Én kommentar

24 år

Bursdagsferinga på fredag var kjempekoselig og jeg hadde en fin kveld med gode venner, drinker og pizza - takk for en super kveld og gavene jeg fikk ♥

Å få en full jentegjeng til å se i kamera samtidig er ganske umulig! Jeg fikk faktisk en flue i øyet under alle bildene også. Innsisterte egentlig på at vi skulle ta nye, siden vi også mistet Leona på veien. Men det var det ingen som ville gitt. Hehe! 


Se på det her liksom, haha! Jeg dør ♥

Fine jentene mine! 

Idag har jeg hatt bursdag på ordentlig. Den roligiste bursdagen jeg har hatt på noen år. Hehe! Har vært ute og spist med familien på Kast Loss, spist is i sola ved bryggekanten og sprettet champagne hjemme. Noe som også var veldig koselig, og med alle de hyggelige bursdagshilsene jeg har fått gjør dagen fin ♥ Nå ligger jeg på sofaen ganske utslitt og spiser godteri. Tror faktisk jeg må gå å legge meg snart.. 


Turist i egen by ♥


Koselig å ha Trixi hjemme igjen ♥ jeg har bare et veldig stort problem, han og katten går ikke sammen.. 


3 kommentarer

Klar for bursdagsfeiring

Halooo ♥

I går etter jeg hadde vært hos legen tok jeg en handlerunde i byen. Når jeg hadde vært på butikker hadde jeg så mye å bære på at da måtte jeg bare dra hjem, siden jeg bærte meg i hjel. Haha! Var ikke mange timene jeg var hjemme før Siw var så sulten at Kristian og jeg måtte komme å spise med henne. Så da satt vi oss på Brasseriet og spiste. Etterpå møtte vi Karoline og søstra på brygga, og fulgte Siw på jobb på pir1 og satt der litt før vi dro hjem.

Se, Kristian med låneparaply: 

Haha, nå dreper han meg... heldigvis ble det sol igjen etter 10 minutter:

Nå er døgnrytmen normal igjen. Eller så normal som jeg kan få den i ferien hvertfall... haha, nå har jeg nettopp bakt kake. Eller "kake" kan man vel kalle det! Den ble utrolig tynn... hehe. Hentet kjolen i postkassa fra Nelly i stad også. Trodde ikke den skulle komme frem, men vet ikke om jeg vil bruke den uansett. Jaja, nå får jeg vel komme meg i dusjen, stelle meg, og ordne resten så jeg er klar når gjestene kommer. Blir nesten ren jentefest i år. Anternativet hadde jo vært ingen fest, så jeg skal ikke klage, da jeg allerede har dratt invitasjonene for langt. Hehe! Det blir superkoselig ♥


Én kommentar

Dyreparken

Har vurdert å skrive noen innlegg de siste dagene, men så fant jeg ut av at det bare hadde blitt klaging, så da lot jeg det være. Det ble ikke mindre enn tre turer ut siden sist og sånt blir jeg ganske sliten av som dere vet. Gidder ikke å si at det ikke blir noe alkohol denne uken, for jeg er altfor god til å bryte løftene mine ovenfor meg selv. Men orker ikke å komme inn i det mønsteret igjen og plutselig er sommeren over og jeg fikk ingenting ut av den. Haha, nærmer meg igrunn så slapp og tiltaksløs jeg har vært de siste dagene. Ikke rastløs lengre med andre ord. Bah... det måtte jeg jo gjøre noe med, så jeg bestilte flybilett til Geiranger. Reiser på tirsdag og som jeg gleder meg til å se Henriette igjen. Det er ikke så aller verst natur der oppe heller, så nå var det virkelig på tide at jeg fikk fingeren ut og får tatt meg en tur. Geiranger er nemlig ikke det stedet som ligger lettest til på kartet. Hehe! 

På mandag var jeg og noen venner i dyreparken og det er jo alltid koselig! 

Kardemomme by ♥ hit gikk vi faktisk først, også tok vi trikken. oss og barna. Best! Da kan dere jo tenke dere hvem som nynna på trikkesangen resten av dagen.  Vi snakket også med politimester Bastian, og Siw bare.. "jeg ble helt starstruck jeg, klarte ikke å si noe".. hahaha. 


Vi stengte likegodt Karoline inne her før vi gikk videre i parken.Var dårlig med service inne hos barbereren syntes, Jens! 

En ugle i nordisk villmark ♥

Siw på kutoppen! 

Var ikke den søøt?!

Haha. Tømmerenna-selfie. Det gjorde sinnsykt vondt å sitte foran i den med så tungt last skal jeg si dere!


Årest nyhet, geoparder! Vel, de hadde fjernet skomakergata for at dem skulle ha egne butikker, så vi ble litt furtne...Tilbake i Kardemommeby for kaffe og kake! 

Der var det et lite show vi fikk med oss. Under showet begynte det og pissregne, men det gikk heldigvis fort over. Etterpå ble det en tur bort til tivoliet, og det ble ingen kanin eller and i år heller! Siw og jeg kommer nok til å prøve å vinne de hver gang vi er der. Vi var en liten tur ute av senteret før Kaptein Sabeltann showet for å spise på Egon på sørlandssenteret. Det var tredje middagen, så der fikk jeg tatt igjen for alle knekkebrøda jeg har spist de siste dagene... mye lettere å spise når alle andre spiser! 


Hahah, elsker dette bilde. Knipset bare i full fart når han kom mot oss (som du ser sitter vi ganske nærme), men hadde på feil innstilling så måtte ty til litt redigering. 

I år var det "jakten på den magiske diamant" som ble spilt! Jeg syns den var litt bedre i fjor, men årest forestilling skuffet heller ikke. Etter en lang dag var vi ganske slitne, og både sinn og kropp hos meg var sliten fra før av, så jeg sov nesten non-stop til halv 8 i går kveld. Var deilig å endelig få sove! I natt så jeg meg nødt til å døgne, for dette her er jo helt skrudd.

Nå skal jeg møte Anette i byen og vi skal ut i skjæra for å bade og sole oss! Er slik man burde tilbringe hver solskinnsdag når man bor i Risør, men det skjer dessverre altfor lite hos meg. Ha en fin dag ♥


Ingen kommentarer

Fin dag i sola

Idag slumret jeg alarmen min i nesten tre timer før jeg stod opp. Hater hvordan døgnrytmen blir snudd av å dra ut. Klokka var jo nesten tre før jeg kom meg ut i dag og da hadde jeg dessverre gått glipp av at noen venninner var og badet. Buuh, så det første jeg gjorde var og overtale Siw til og bli med til byen og spise frokost og jeg greide det.. hehe. 

Siw har verdens søteste kosebamse katt: 

ooog han heter Skruf ♥

Frokosten tok vi på Brasseriet: 

Når vi var altfor mette satt vi oss på Pir1 i nesten 30 grader. Kan like norsk sommer når det ser slik ut: 

Etter vi hadde vært der en stund dro vi og kjøpte is og tok en bryggesleng. Koselig dag med Siw, som jeg ikke har sett på 100 år. Med unntak av lørdagen, men den er nesten slettet fra minnet mitt allerede. 

På vei hjem var jeg innom butikken og kjøpte reker siden jeg og noen av jentene skal ut i morgen! Hadde et lite dagen før vors med reker og vin i stad, hehe. Nå sitter jeg og lurer på om jeg skal bli lurt med ut eller ikke, men jeg tror jeg skal la være. Haha. 

Hva har du gjort denne sommerdagen?


2 kommentarer

Rolig kveld

Jeg begynner egentlig allerede å bli litt rastløs jeg. Har jo ikke vært i Risør i en uke engang - men blir nok litt til! Har endelig kommet meg etter helgen hvertfall. Festene i Risør tar så av og jeg angrer like mye hver gang jeg våkner på sofaen hos en kamerat klokka 1 søndagsmorgen med tidenes skallebank. Da er du veldig glad for at du bor i Risør og kan ringe en taxi som er fremme på to minutter. Haha. Vel, i dag er formen og humøret bedre igjen heldigvis. Alt i alt så var lørdagen veldig koselig da, og tror Anette også koste seg i bursdagen sin ♥ Sa faktisk nei til å bli med ut igår og dro heller på butikken for å handle mat. Noen som er stolte av meg? da sparte jeg de pengene og den hangoveren. I dag har jeg vært litt sosial igjen! Har vært på kino og sett dragetreneren 2 med Malene. Lenge leve barn, tror vi var de eldste der ja, haha! Det er så lenge siden jeg har sett den jenta, så da var veldig koselig å henge litt igjen ♥ 

I går bestilte jeg meg faktisk 30-dagers teori på teoritentamen. Det er hvertfall en start mot lappen, hehe. Merker hvor utrolig lei jeg er av og ikke ha lappen når jeg bor "så" langt unna byen. Ned går greit, men så er det bare oppover tilbake... gikk hjem i regnværet i stad, i shorts. Var litt deilig også egentlig, haha. Forfriskende var det hvertfall...


Nå har jeg nettopp spist "middag", nemlig rett i koppen, haha. Lagde meg noe annet i går og jeg spiser jo så lite at det er veldig ork.. restemat er noe av det verste jeg vet også. Ellers går det i Pretty Little Liars nå og det er rolig, stille og koselig her. Egentlig litt ensomt også, var gøyere å være hjemme alene i de yngre dagene. Men får nyte det i mens jeg kan, hehe.

Ha en fin kveld ♥


3 kommentarer

Nytt rom

Hei! Da var pus, jeg og flyttelasset mitt planta i Risør for sommeren. Har en følelse av at denne sommeren ikke blir så aller verst. Sommeren i fjor tippet jo over på alle kanter, og ingenting kunne vel egentlig bli verre da, dit har jeg ikke tenkt meg tilbake til. Jeg skal være alene hjemme i to uker nå, og når var jeg alene hjemme sist egentlig? det sier litt når jeg ikke husker det, så dette vil jeg helst ikke ødelegge. Jeg har jo pus, så helt alene er jeg jo ikke. Hunden vår er på dyrehotell i mens de andre på ferie, og merker allerede nå at kattene begynner å ta seg til rette igjen inne hos oss. Haha, kan bli spennende. Ender vel opp med en hel haug med katter her! Men tilbake til rommet. Er endelig ferdig og deilig er det. Har faktisk byttet ut alt, bortsett fra senga og klesstativet. Ble vel nesten akkurat ferdig med alt sammen og ble ganske fornøyd tilslutt - selvom det er trangt om plassen her. Hehe! Vil hvertfall si meg ferdig nå, så da er det vel bare å takke pappa for all hjelpen og får møblene og diverse andre ting. Mange lurer sikker på hvorfor jeg gidder og bytte ut møblene her, og ordne så mye med det. Det er rett og slett fordi jeg trives så utrolig dårlig når det ikke er fint rundt meg, haha.. så det hjelper ganske mye på humøret også faktisk, og jeg skal nok tilbake til dette rommet i helger og ferier i hvertfall i et år til. På veien nedover i dag hadde vi mange stopp, til pappas store fortvilelse. Var endel jeg måtte kjøpe på veien. Var innom Sandvika storsenter, Jysk, Siba, Europris og matbutikker. Haha, gikk fort litt mer tid enn planlagt da, ja. Jeg kjøpte et lydtårn på Siba, og jeg ble ganske overrakset over hvor bra lyd og bass den hadde! Haha, nå kan jeg nok bråke for naboen også. 

Pus var veeldig lite fornøyd med å kjøre bil. Hun mjaua og mjua. Stakkars liten. Tok henne ut av og til, men virket bare som hun ble enda mer urolig da. På slutten roet henne seg heldigvis. Her har vi lufte og matpause: 

Veldig glad ble hun når vi var fremme hvertfall, og hun kjente seg igjen. Virket som hun også hadde savnet Risør ♥ 

Husker dere at jeg skrev om at jeg ikke klarte å velge sminkebord på Ikea? Veel, nå har jeg begge to. Kjøpte den pent brukt, og alle knottene var forskjellige. Haha, jeg tror jeg skal bytte de ut. Startet såvidt med det i stad, men har kjøpt noen enda finere på e-bay som jeg skal bruke! 

Fiskene fikk også være med på ferie, og de har rent og fint akvairum. 

Beste Emil, savner han ganske mye enda, selvom det er tre år siden han døde nå ♥

Hadde det gøy og samlet endel av polaroid bildene i en ramme.


Noen sko egner seg best til pynt ♥Pus ligger og sover allerede ♥

Det var noen bilder av forandringene på rommet mitt. Haha, synd jeg ikke kunne vise dere et før bilde, da hadde dere iallefall ledd dere i hjel...

Nå må jeg komme meg i seng. Skal prøve å komme meg til byen i morgen før det stenger, og på kvelden skal jeg i bursdag til en venninne. Det blir nok koselig! Natta ♥


9 kommentarer

Avslappende dag

Etter å ha vært våken nesten et døgn i går før jeg la meg, sov jeg helt til tre idag. Da var det vel på tide å stå opp, men var så deilig og ligge fult påkledd under dundyna igjen, haha ♥ Jeg er så rar, men det vet dere jo fra før av siden jeg har sagt det ganske mange ganger før nå. Pappa og jeg var og hentet en kommode jeg skal ta med til Risør idag, og på veien hjem kjøpte vi pizza fra en sjappe som lukta i hele kvartalet. Holder på å vaske klær og pakke nå. Eller, akkurat nå har jeg en pause, hehe! Har pakket altfor mye. Tanker som "men det kan jo hende jeg vil ha den på" og "det kan jo hende jeg vil se den filmen", ogsåvidere er ganske irriterende når man prøver og ikke pakke ned hele rommet. Pappa kjører meg ned i morgen tidlig, så er ikke krise om jeg tar med litt for mye.


3 kommentarer

Livet smiler

Selv om jeg har vært i feriemodus i flere uker allerede er sommerferien kommet for fult nå. Idag hadde vi skoleavslutning med mat og utdeling av karakterene. Jeg har gruet meg lenge til å få igjen matteeksamen og hadde vurdert og ikke se på arket når vi fikk det - men det slapp jeg. Det første mattelæreren min sa til meg var at jeg hadde bestått i alle fag. Det visste jeg jo fra før av, helt frem til han sa det igjen, da gikk det opp et lys for meg om at jeg hadde bestått matteeksamen også. Merker jeg er veldig glad for å sleppe å ta den opp. Det er så deilig å være ferdig med dette året - siden jeg har hatt to av mine svakeste fag med masse hull fra tidligere skolegang. Jeg hadde aldri i verden trodd at dette skulle gå bra, med tanken på hvordan jeg startet året og hvor mye jeg har slitt i løpet av året. Men jeg har vært så sta at jeg faktisk klarte det. Neste år har jeg flere og andre fag, og jeg satser på at de kan dra opp snittet mitt litt. 

Det er i tilegg 22 dager (ja, jeg teller) siden jeg hadde min forrige selvskadningsprekk, og det er enda lengre siden jeg har vært på legevakt og sykehus. Psykologen min ville ikke engang dra meg ned i søla idag, siden jeg hadde hatt noen greie uker - det var jo nesten som om det ikke var lov. Haha. Ble ikke akkurat en intressant time vi hadde. Jeg håper jeg kan klare meg igjennom hele sommeren også, har hvertfall tatt noen forhåndsregler. Jeg har nemlig ingen planer om å starte neste skoleår slik som i fjor. Nå er jeg kjent der også, så det blir ikke skummelt å starte opp igjen. Alle er jo så hyggelige og miljøet er så bra! I morgen formiddag drar jeg til Kreta for å besøke søsteren min. Det er sjendent jeg ser så frem til en ferie som jeg gjør nå. Skal bare slappe av, og være med den beste søsteren ♥ 

Jeg hadde ikke planer om å shoppe noe mer før reisen, med det ble noe likevel og det siste har kommet i postkassa fra e-bay, wee!

Hvor genial er ikke den "vannflaska" der?

Finnes det noen topp som beskriver festløven meg bedre egentlig? hehe, måtte jo bare kjøpe den! 

Søs ba meg skaffe meg blomsterkrans på søndag, og da brukte jeg det som unnskyldning til å kjøpe en søt krans på Glitter ♥

Pappa kom hjem med mobilen min fra epletom i stad - hodetelefonutgangen fungerte ikke ordentlig etter at vi var der sist og fikset den + knappene. Så nå håper jeg den er i orden, det verste jeg vet er å ha musikk i en propp. Nå har jeg nettopp spist pizza og sitter og ser på vg-lista på tv. Vg-lista bringer frem mange minner, men selv orket jeg ikke å dra ned. Nå må jeg få pakket ferdig min egen koffert, jeg har nemlig pakket en hel koffert for søs også! 

Det er ikke ofte jeg skriver positive innlegg på bloggen min, men jeg kan si på veldig lenge at livet smiler tilbake til meg! 


3 kommentarer

Avslappende dag i sola

I natt la jeg meg klokka halv fem. Jeg fant nemlig ut litt før fire at jeg skulle begynne å ta igjen Home and Away episodene jeg ikke har sett, og det programmet sluttet jeg å se på i april i 2013. Det var ikke med vilje, men jeg falt ut av det pågrunn av så mange innleggelser og sommerferien. Har aldri fått tatt det igjen, og jeg vil ikke hoppe rett inn i norsk tv heller, derfor ble det til at jeg ikke så på noe. Home and Away har jo alltid vært høydepunktet mitt etter skolen, så jeg blir nok avhengig av det igjen nå. Kom meg likevel opp i dag litt over ti, og klokka elleve var vi i Frognerparken med skolen. Det vil si de som var heldige å slapp eksamen. Vi kunne velge å gå på bymuseumet, eller å tusle i Frognerparken. Jeg valgte det siste og da fikk jeg hilst på broren min igjen (sinnataggen). Kunne jo ikke være inne i så utrolig deilig vær. Gradestokken viste rundt 25 grader. Sikkelig syden-varme! Etterpå fant vi oss en fin plass i parken, og lærerne hadde med forskjellige spill og sånn. Var en koselig skoledag det! 

Når jeg kom hjem lagde jeg meg en passe god lunsj, bær med kesamlime (♥) og en ikke fult så god iskaffe:

 

Så fant jeg frem en av de hundre uleste bøkene mine og ble liggende i sola i mange timer. Nå er jeg både rød og brun, men det gjør ikke så mye! Boka ble jeg akkurat ferdig med. Det er ganske imponerende til å være meg. En bok på noen timer? tror jeg må kjøpe en til slik lettlest bok og ta med meg til Kreta. Deilig og slippe å lese pensumbøker hvertfall! Haha, oppdaget nå at det er skyer i iPaden min: Nå har jeg vært igjennom dusjen og skal lage meg en wraps og til dessert (om det er lov til kveldsmat) skal jeg ha kake. Jeg bakte nemlig verdens beste kake i går, ikke fra bunnen av vel og merke, men den smakte ikke så ille til å være ferdigpakke.

I morgen skal vi levere inn bøkene på skolen, sikkert rydde litt og slikt, grille og helt sikkert leke litt også. Blir vel nesten som idag, haha!

Dette ble en veldig detaljert beskrivelse av dagen min idag, er usikker på om jeg liker det selv egentlig. Kanskje litt kjedelig å lese? 


Én kommentar

Ferie

Jeg kom halv-død på skolen klokka ni idag og fikk vite at jeg ikke ble trukket ut til eksamen. Så kan vel nå si at det er sommerferie, ferien starter jo ikke før på fredag, men det er ikke noe faglig som skjer de siste dagene siden det ikke ble eksamen på meg. Jippi! Etter trekket idag tuslet jeg glad fra skolen og ned på Oslo City og til at de akkurat hadde åpnet var det ganske mange der. Dro dit for å kjøpe meg noen sandaler. Jeg er utrolig kresen på sandaler, men fant tilslutt noen jeg ville ha. Er ganske klar for å reise nå. Gleder meg så til å se storesøster igjen!! ♥ 

I helgen var jeg på utflyttningsfest hos en venninne. Det var veldig koselig å komme seg litt ut av bula med litt andre mennesker, vi satt også på taket til Bjølsen studentby. Haha, sikkelig takfest. Kunne se helt hjem derfra. Det var ikke helt lovelig, men morro var det. Jeg stupte inn hjemme rundt fem og var rimelig dårlig. Ellers så har vel uken vært ganske rolig med mye fri. 

Nå vekket nettopp en flue meg fra powernappen min, og pus gjør alt hun kan få å prøve å fange den i vindusskarmen. Hun lykkes ikke så veldig i det. Merker jeg trenger en nap til. Haha, men burde vel egentlig nyte været. Akkurat nå er jeg for lat til det tror jeg. 


2 kommentarer

Langhelg og pinse over for i år

Den siste uka før pinse var ganske slitsom, så orket ikke å trykke meg inn her. Har ikke vært helt i form og har hatt endel å styre med både med avtaler, skole og andre ting. Jeg var så sliten på fredag at jeg dro ikke til Risør før på lørdagen faktisk! Da kjørte pappa meg nedover med noen møbler blant annet og da ryddet jeg helt frem til sent på kvelden før jeg dro en tur ut med noen venner. På søndag sov jeg bare ut rusen og i hele går ryddet jeg også. Jeg skjønner ikke at det går ann å samle på så mye skrot. Jeg brukte blant annet flere timer på å gå igjennom en (!) kommode med kun tre skuffer. Da gikk minst en hel søppelsekk i søpla og noen bruktbare ting andre veier. Men morro å finne igjen masse gamle ting, men jeg kan seriøst ikke samle på alt. Det gikk sikkert en søppelsekk med sko, en med klær og en med vesker og diverse bort også. Noe gikk rett i søpla i mens noe gikk til andre som trenger det. Jeg er fremdeles ikke ferdig, fikk blant annet bare kvittet meg med en jakke. Men vi er på god vei, og nå begynner det og bli ganske hyggelig på dette rommet også! Jeg skulle jo egentlig vært på skolen idag, men jeg droppet det siden jeg ikke orket å være zoombie i hele dag, siden jeg måtte ha reist klokka fem i dag tidlig. 

Nå har jeg pakket sammen med sakene mine og skal snart sette meg på bussen mot Oslo. Det er så tiltak å reise innover.. 

Noen bilder av Trixi i regnbuen på verandaen vår ♥


9 kommentarer

Fun in the sun

Ååh, så deilig det var å gå ut av det varme klasserommet i kjelleren idag å vite at dette var siste heldagsprøve og siste vurdering for i år. Tror jeg? jeg vet at vi skal ha muntlig prøveeksamen i matte, men det gidder jeg seriøst ikke. Jeg har bestemt at vi ikke skal bli trukket opp om et par uke. Nå har jeg klart meg igjennom hele året - noe som er ganske utrolig. Så det blir rett og slett en tragedie i hodet mitt om det skjer. Nå har jeg nettopp spist lunsj og lest Woman.

Har lett etter Woman i mange butikker nå og lurer seriøst på om de har gått ut i streik? endelig fant jeg det på Narvesen i nytt design og greier... men så viste det seg at jeg hadde kjøpt den danske utgaven. Haha, jeg trodde bare det stod på dialekt jeg, men skjønte igrunn ikke hvorfor - er vel slik det går etter en seks timer i strekk med nynorsk. Ellers så vant jeg ikke en million nei.. buh. 

Summer ♥

Nå skal jeg snart ned til byen å teste ut vippebøy og farge vippene. Tenkte kanskje det kunne være noe istedenfor vippextension. Vi får se!


4 kommentarer

Hello june

Første ordentlige sommerdag er her. Jeg startet "dagen" med Pretty Little Liars og frokost i solsenga på verandaen idag!

Lukten av Piz buin minner meg så om syden. Nå er det faktisk bare 19 dager til sommerferien starter for fult og da drar jeg rett til Kreta ♥

Glad kanin som står ute ca døgnet rundt nå. Det blir jo ikke mørkt nesten, så ho kan jo bare bli ute. Tror ho trives ganske godt i gresset og sola! Jeg har gått inn nå, det er ikke lange tolmodigheten jeg har i sola når jeg må lage telt så jeg kan se pc skjermen. Sitter egentlig her og prøver å finne motivasjon til å gjøre nynorsk gramatikk siden vi har heldagsprøve på tirsdag, men den er ikke til å finne noen vei. Enda dårligere blir motivasjonen når jeg vet at karakteren ikke teller før neste år. 

Hva har du gjort idag? 


2 kommentarer

Miley Cyrus

På onsdag var jeg først en tur hos hudpleieren og tok hudanalyse. Det er jo ikke rart jeg sliter, huden min er jo en kombinasjon av alt mulig. Jeg fikk hvertfall med meg produkter ut igjen til nesten 1700kr, så de burde gjøre nytten sin. Litt senere på kvelden dro Leo og jeg ganske spontant på Miley Cyrus konsert. Jeg har hatt lyst å dra hele tiden, men siden det var midt i en liten ferie ville jeg egentlig reise bort, også regnet jeg ikke med at noen gadd å bli med. Av alle mennesker, så fikk jeg med meg Leo.. haha. 

Leo klarte å lure meg til å sitte. Men det var ganske greit egentlig. Fri tilgang på do og bar uten kø! Vi fikk jo med oss alt også, med unntak av starten og en liten pause. Selv om jeg trodde jeg hadde gått glipp av/at hun ikke spilte endel sanger, viste det seg bare at jeg hadde vært for opptatt med å filme det. Haha. 


Bra show var det hvertfall, og på slutten var det fyverkeri, eller hva jeg skal kalle det.

Når vi dro hjem gikk vi til Lysaker brygge. Det er vel egentlig bare 20 minutter å gå, men vi bestemte oss for å gå strandveien. Da kom vi til en privat vei, så vi måtte gå rundt hele langs vannet. Haha, et under av ingen av oss trynte på steinene der egentlig. Frem til lysaker brygge kom vi tilsutt, men der var alt stengt. Så da hoppet vi på den første bussen vi så og gikk inn på et utested i sentrum. 

Har nettopp kommet inn døra etter å ha spist frokost på Egon i bikinitopp. Haha, skulle egentlig bare på butikken. Har egentlig vært helt død siden vi kom hjem fra byen, så tror dette bare blir en rolig helg.

God helg ♥


3 kommentarer

bubbles drem

God kveld! Jeg har såvidt overlevd mandagen, sov over de første timene på skolen og en avtale jeg hadde - noe som var litt kjipt. Så konkluksjonen er vel at jeg egentlig ikke overlevde mandagen likevel.. ble nemlig sittende oppe til 6 i natt, og så på PLL og filmer på viaplay, haha. Det verste var at mye av det jeg så på var ikke spesielt givende heller, klarte bare ikke å legge meg. Jaja, tilbake i feriemood. I morgen er det heldagsprøve i norsk, noe som bare er chill hvis man klarer å skrive noe selvfølgelig. Så lenge ting går greit, så gjør det meg faktisk ingenting å ha prøve hele dagen... haha. Men ser ikke akkurat frem til det, er så dritt lei nå, (sist var jeg bare lei) og har ikke repetert noe. Men etterpå er det helg igjen for oss, så skal klare meg! Kanskje ikke så rart at jeg er i feriemodus? 


Jeg fant hello kitty såpebobler på pulten min etter en pause idag, så derfra fikk jeg inspirasjonen til å legge ved bilder av såpebobler i dette innlegget.. haha, pus syntes det var kjempegøy, og takk for såpeboblene Cathrine, haha. Du er så søt ♥ 

Var og tok to nye pircinger på Oslo bodyart idag så nå kan jeg føle meg hel igjen! Tok en i tragus og en i helix i det andre øret. Tvangstankene mine ba meg ta to, så det ble to på den ene siden og en på den andre. Fikk begge for 500, siden jeg kjøpte en deal som fremdeles ligger ute på letsdeal om noen skulle være intressert.


3 kommentarer

Day in bed

Hei på dere - på en søndag! Den var vel ny fra meg.. (?)

Jeg var en tur på Fridays på Aker brygge i sene nattetider i går sammen med Leo, så jeg er helt skutt idag. Det gikk faktisk ann å sitte der - både ute og inne. Man kunne også snakke, og man slapp å trøkke seg frem i baren. Mye bedre enn alle de overfyltene barene i Oslo hvor man både må skrike og gå sill i tønne. Prisene var litt stivere der da men. Vi hadde et lite nash hos meg, men jeg sovna før jeg fikk gitt gjesten soveplass. Haha. Ups, ikke helt likt meg, men var veldig dårlig etter og innatt litt for mange fisk shots. 


Enda en liten matanbefaling fra meg, denne isen er seriøst såå god ♥Macladeren min døde helt i stad, men heldigvis fikk pappa skaffet en jeg kunne låne, ellers hadde denne søndagen blitt enda verre! En snill venn i klassen lånte bort brukeren sin til meg på viaplay igår, og da måtte jeg jo sjekke ut hva som var der inne og jeg fant PLL. Jippi. Så nå ruller sesong 2 av PLL på skjermen, Irriterer meg at jeg ikke sjekket det på fredag, haha. Har bestilt sesong 2, men den kommer nok ikke før til uka. 

Håper alle har hatt en fin helg ♥ 


2 kommentarer

Bær med lime

Good morning ♥ 

jeg har akkurat spist frokost og tatt en dusj. Egentlig våknet jeg halv 10, men bestemte meg for å ikke stå opp likevel og måtte pine meg opp etter å ha hørt alarmen noen ganger. Typisk meg, hæ? hadde jeg sovet videre, hadde jeg bare sovet bort hele dagen - hadde jeg stått opp så tidlig hadde jeg tenkt at det var unødvendig på en lørdag. Jeg er så rar. Jeg skulle egentlig rekke polet, men det går jo ikke nå. Får sende noen andre dit for meg. (Hehe).

Matlei som jeg er, prøver jeg alltid ut det nye som kommer. Mot sommeren kommer det alltid noe gøy i hyllene! Denne var ikke så aller verst heller ♥Klarer ikke helt å bestemme meg for om det var en sunn, eller usunn frokost. Jeg drakk jo faktisk vann til! Farrisvann med granateple og bringebær. Egentlig hater jeg Farrs. 

Matteeksamen ble overstått tilslutt i går også, leverte et kvarter før tiden. Glad vi har en time lengre enn andre skoler, haha. Var så deilig og bare få den unnagjort, selvom det gikk sikkelig dårlig, så driter jeg faktisk i det. Haha, jeg gjorde mitt beste, og hva mer kan man forvente? ellers er det jo helg, og planen er vel egentlig bare å slappe av i min lille hule. Fikk gjort masse her i går da, har jo ikke hatt tid til å husarbeid her i det siste akkurat. Jeg hadde det også veldig gøy i går kveld, plutselig fant jeg ut av at.. nå maler jeg kommoden min hvit. Haha, pappa fant det ut ved et brak nede. Så da var det bare å bære kommoden ut av soverommet, og frem med aviser! Den ble faktisk ikke så stygg tilslutt heller. 

Nå skal jeg slappe av litt mer, så tar jeg meg en tur ut hvis jeg orker. 

Ha en fin lørdag ♥


2 kommentarer

Sikkelig sommervær

Satt meg i bilen idag og gradestokken viste jo nesten 30. Hadde ikke tid til å skifte, så idag har det vært en varm dag. En random vegg i Oslo.

Etter skolen ble det iiis.
Var innom Bikbok også og de to plaggene på bilde ble med hjem! Var ganske sjapp med å skifte når jeg kom hjem siden det var så varmt. For de som ikke visste det så har Bikbok 20% studentrabatt ut hele mai. 

Ellers burde jeg jo sitte klistra til bordet i stua sammen med mattebøkene mine nå, men jeg orker ikke mer. Har veldig vondt i hodet, og generelt rundt hele øret. Så jeg burde kanskje spare resten av hodet til i morgen? 


2 kommentarer

Gratulerer med dagen, Norge!

Jeg kan vel egentlig begynne å si at jeg gjerne tar bloggpauser i flere dager etter en helg jeg har vært i Risør? ting går somregel aldri etter planen når jeg har vært der. Synd for meg, for nå drukner jeg i matteboka og drittanker i hue.

17 mai var koselig som alltid, selv om det var litt kjedelig i byen var det en koselig dag med venner. Fikk truffet ganske mange og vi satt store deler av dagen i solsteika på Brygga! 

Skjønne Caroline!


Her går Karoline og Liv Runi glade med de ny innkjøpte ballongene sine. Jeg var litt flau for å gå rundt med ballong alene med Kristian, men klarte ikke la være når de skulle kjøpe. Gjett hva det første som skjedde var? jeg skulle gi den en klem (hahaha, jeg dør av meg selv), og plutselig var den visst død. Er ikke vandt med søljer på "kjolen" jeg. Så da måtte vi operere han: 

Trixi fikk han når vi kom hjem, så da døde han helt. Han syntes det var kjempegøy, haha! 

To fine jenter!

Når jeg ble hentet for å dra på fors, kom denne kosebamsen innom for å hilse på Trixi: De hadde det jo gøy! 

Kvelden ble veldig lang, og plutselig var det morgen. Da dro vi opp til Leo og drakk kaffe, men den virket mot sin hensikt, så når jeg kom hjem sovna jeg ganske fort etter å ha spist frokost. Våknet senere med tidenes hangover og litt syk var jeg også. Kanskje ikke så rart siden jeg kledde meg så dårlig etter en dag i ull i sola! Tragus piercingen min har også raknet. Jeg skjønner ikke hvordan, og det var litt trist at legen ikke kunne sy hullet igjen. Nå går jeg rundt og føler meg naken konstant, så jeg vurderer å stikke hull på andre siden før jeg får fikset øret igjen. Det ser nemlig ikke ut som det har tenkt å gro igjen heller.

Jeg var oppe altfor tidlig idag, så tror jeg snart legger meg. Håper jeg får sove!

 Hadde du en fin 17 mai? 


3 kommentarer

Flette jenta

Haha, i dag tidlig så hadde jeg en avtale så tidlig at når jeg var ferdig var det ca to timer til skolen startet og jeg var like ved den. Så da fikk jeg tid til å gå innom butikken, polet og frisøren før skolen. Likevel hadde jeg god tid og kom ikke forsent engang. 10 poeng til meg! 

Fikk en ide i går om at jeg ville se hvordan jeg ble med hårbåndflette. Mine fletterkunnskaper er så dårlige, så jeg gadd ikke prøve engang. Slik ble det hvertfall: 

Jeg vet ikke helt hva jeg syntes, men veldig mange andre syntes den var fin da! Den står fremdeles i, er usikker på om jeg skal ha den der i morgen også eller ikke. 

Rett etter skolen hentet pappa meg så dro jeg til Risør. Tenkte jeg skulle rekke å se 16-mai kampen sammen med Kristian. Bussen var selvfølgelig veldig forsinket, så jeg tok med meg voffsen, og fikk med meg slutten! 

Prøvde å få med meg noen på pir1 etter kampen, men lykkes ikke så veldig i det. Men deilig med en rolig fredagskveld i Risør for engang skyld! Jeg gjør alt for å unngå matteboka nemlig, fikk gjort noe på bussen i det minste. Men nå veksler jeg mer mellom pcen/norske talenter, og klesskapet. Fant ut av at jeg skulle rydde det også jeg. Ja, som dere skjønner gjør jeg virkelig alt for å unngå den. Hehe. Hadde tenkt å klage forrige helg om at matten aldri tok slutt, og det gjør den jo heller ikke. Kanskje om noen år?!?  

Jeg prøvde bunaden i går, wii: 

Forklarer ikke dette trynet det meste? det ser ut som jeg ikke har sovet på en uke eller to! 

Jeg er sikkelig 17 mai jente, så jeg kommer nok ikke til å tilbringe serlig mye tid hjemme i morgen. Hehe. Dere får ha en fin feiring i morgen, så snakkes vi vel på søndag ♥ 


4 kommentarer

Hade feriemodus, hello matte

ÅÅÅHHH. I hele dette innlegget skal jeg klage, så dere som ikke ønsker å høre på klaging vet hvor dere finner x krysset,(det er oppe i høyre hjørne). Hehe, neida, men tror dere ikke jeg var så heldig at jeg ble trukket ut til skriftlig eksamen i matte? fikk bare "fuck" av en i klassen, og av en annen "du er ikke kommet opp i engelsk eksamen, et parti er trukket ut i matte". Ja, så da ble det vel matte da. Ikke nok med det - P1 matten var det eneste som kom opp på hele skolen. Jeg hadde endelig klart å få en standpunktkarakter, også skjer dette. Jeg har ikke ord. Haha. 

Er ikke pysjen min bare søt? ♥

Genseren er fra Ganni, og ble med hjem i mens jeg ventet på bussen i dag. Haha!! Fant den på nettet nå og den kostet visst egentlig 1299. Jeg betalte bare 400. Jeg skal ikke fortelle dere hva den er laget av, men den er myk og god hvertfall ♥

Før skolen idag var pappa og jeg og hentet bunaden min! Det fulgte faktisk med en hatt også, hehe. Den tror jeg nok ikke at jeg skal bruke. Vil mye heller ha hårbøyle, men det får jeg kjøpe senere sammen med det siste søvlet jeg mangler. Gleder meg faktisk litt til å gå med med den på 17 mai. Selv om jeg kom opp i matte, så kommer jeg ikke til å ofre 17 mai helgen til fordel for matteboka, et sted går faktisk grensa! 

Ellers er jeg jo bare mongotrøtt, må få snudd hele døgnet tilbake nå, og legge fra meg PLL for å si det sånn. Lot til og med være å kjøpe inn sesong 2 av serien, har bare 20 minutter igjen av sesong 1 nå... men nå skal jeg starte å pakke til Risør tur i helgen, så vi klages! 


Én kommentar

God morgen morgendyr, natta alle nattdyr

Det sier vel nesten seg selv at jeg ikke har sovet i natt når jeg er våken på denne tiden av døgnet. Jeg sov nemlig i hele går, og nå prøver jeg å holde meg våken. La meg nettopp i senga, noe som kanskje ikke var så veldig smart av meg. Har rydda, vaska klær, støvsugd og laget middag inatt da, så fikk hvertfall gjort noe fornuftig, måtte jo ta det igjen når jeg sov bort hele dagen. Aner egentlig ikke hvordan jeg greide å sove bort hele dagen, jeg la meg igrunn ikke så sent heller - var streng og slo av pcen så jeg skulle få nok timer søvn. Kroppen min syntes tydeligvis ikke det var nok når klokka ringte. Hehe. 

Haha, ja - jeg stod faktisk å lagde pannekaker klokka fire inatt! Engang nattdyr, alltid nattdyr ♥

Jeg har fått meg en ny mummikopp i samlingen (som ikke skulle bli en samling) syntes den var så søt, så la den med i bestillingen min sammen med en eggkoker. Ja, dere hørte riktig - en eggkoker. Haha! Jeg har blitt helt avhengig av egg, så da passer det jo bra, siden jeg er så lat og sånn. 

Meg akkurat nå. Hehehe - eller ikke. Ser faktisk ut som verdens største dass her jeg ligger.

Nå skal jeg snurre en episode med PLL :) det var en veldig avhengighetsskapende serie! 


Én kommentar

En død tirsdag

Jeg er så l-e-i. Sånn da hadde jeg fått det ut. Hehe, neida. Men døgnrytmen er helt propell for tiden, og alt annet er mer intressant enn å gå på skolen og å gjøre skolerelartete ting både hjemme og på skolen. Jeg dør faktisk hvis jeg kommer opp i eksamen på torsdag! Sånn som å se på Pretty little liars, er helt avhengig nå. Eller å bare gjøre ingenting, for det er stort sett det jeg gjør! 

Smiler fortsatt litt da :) tenkte det var lenge siden dere hadde fått sett trynet mitt, så her har dere det. Beklager at jeg er så slitt.. haha. 

Se hva pappa har kjøpt og montert opp i hagen; et spaboblebad med over 40 grader. Det var veldig deilig å legge seg ned i det på søndagskvelden! Glad datter og en veldig skeptisk pus som tilslutt ble så nyskjerrig at hun måtte hoppe ned fra verandaen å se ♥

Aner ikke hvordan merke det er, men det var en fin kortholder i ekte lær (bra eksemplet på at man kan kjøpe litt dyrere ting uavgengig av merke forresten, men pågrunn av kvalitet), fant den på en utsalgsbutikk på Storo i mens jeg ventet på bussen. Hadde jeg kommet akkurat samtidig som bussen gikk, hadde jeg ikke vært 300,- fattigere nå. Men meen.. 

I går var jeg i byen for å selge Louis vuitton agadaen min. Jeg fikk dessverre aldri brukt den, så var på tide at den fikk seg en ny eier. Tror aldri jeg postet den på bloggen heller. Etterpå pyntet jeg de helt nedbitte neglene mine til 17 mai. Så nå har jeg gelenegler igjen. Vurderer også sterkt om jeg skal sette på vipper igjen, men nå har jeg endelig vent meg til å gni meg i øynene igjen og mine egne har vokst ut, så vet ikke om jeg tør. 

Ha en fin tirsdagskveld ♥


5 kommentarer

Helg, jippi

Hei! Har ikke hatt tid til å blogge noe før nå, jeg! 

I går var jeg hjemme fra skolen og øvde på spørsmål til fagsamtalen vi hadde idag, og idag har jeg hatt den. Etterpå kunne jeg dra hjem, så idag har det vært en kort dag siden jeg i tilegg kom litt forsent, hehe ♥

I går var det også nattåpent på Storo, og da stod Madcon på scenen på utsiden: 

Jeg hørte egentlig bare en sang før jeg gikk inn på senteret. Nattåpent betyr jo tilbud, men jeg var utrolig flink og kjøpte meg kun en topp. Man sparer nemlig ikke penger selv om det er tilbud, eller gjør man det? Hihi... 

Jeg kjøpte også bunadsko. For iii, jeg har fått bunad av den snille pappaen min! I går var vi og prøvde den, så ser ut som den blir klar til 17. mai! Jeg var nemlig en slik fjortiss som ikke ville ha bunad til konfirmasjonen og syntes at bunad var utrolig stygt. Syntes det er mye finere nå, så måtte jo gripe sjansen når pappa spurte om jeg ville ha! (hehe, pappa). Han fikk noe rabatt siden han samarbeidet med noen av de, men herregud, bunad og alt tilbehøret er sinsykt dyrt - derfor har det liksom ikke vært noe jeg har giddet å spart til senere. Så tusentakk pappa ♥ jeg valgte løkendrakt og endte tilslutt opp med blå. Den tilhører Sarpsborg, for spesielt intresserte. Er den hele familien min har, så da valgte jeg den fremfor Aust-Agder bunad. Dere kan jo tenke dere hvor lang tid jeg brukte for å bestemme meg for alt sammen, haha! 

Haha, pus skal opp i de minste skoesker. 

Det er plass til meg her så! 

Denne helgen skal nytes, har ingen prøver til uka ♥ 


6 kommentarer

Aktiv pusehjelper

Se så flink pus er til å hjelpe meg: 

Gjør det mest mulig tungvint for meg som vanlig. 

Burn og sommersnus. Dessverre ikke så god, men pakningen var jo fin! Drakk den nå nettopp, så jeg kommer meg vel ikke i seng før 5-6 idag heller. Men det gjør ikke så mye, er jo fri i morgen også! Døgnet blir alltid forskyvd mer og mer for hver dag når jeg har fri og plutselig er det snudd på hodet. Merkelig, hva? 

Nå skal jeg sprette en cider og sette på Pretty Little Liars som jeg kjøpte i Sverige og ta pause fra både rydding og lekser resten av kvelden. Var nemlig på Ikea tidligere idag og kjøpte bokser. Ryddegalskap it is♥


2 kommentarer

Vinterfolket og innkjøp

Idag har familien og jeg vært og sett musikalen som Rønningen fhs har satt opp. Vi fikk også med oss et kor som hadde oppvarmning! Under musikalen var det til og med noen kjente fjes å se. Helt grei musikal etter min smak, men veldig flinke elever! Musikalen var inspirert av grunnlovsåret 1814, så vinterfolket er da Norge om jeg ikke tok helt feil.

Nå slapper jeg bare av: 
Sammen med pus såklart, ligger hvertfall i sofaen nå så begynner å bli litt mer seg selv igjen. Ny kopp fra Greengate, hihi

Var ikke den søt?

Tre topper fra Bikbok jeg kjøpte for en stund siden. Legg merke til strørrelsene på klærne...


2 kommentarer

Mai glad

Aner ikke hvorfor, men jeg blir like glad hver gang vi går inn i mai månede. Kanskje det har noe å gjøre med at våren er lagt bak oss, og at det snart er skoleslutt/sommer og mindre stress? Når jeg blar i arkivet finner jeg veldig mange fine minner fra mai ♥  ble dere sjokkert over at jeg startet innlegget med å være positivt nå? 

-Egentlig skulle jeg starte det med at jeg våknet tidlig idag fordi jeg var så beskymret for babypusen min. Pus har nemlig fått seg en ny venn, denne pusevennen er så glad i min katt at han (antar det er en han, jeg) til og med kommer inn katteluka, så nå var vi nødt å gjøre slik at vi kunne stenge den. For all del koselig med besøk, men ingen fremmede katter i senga om natta takk. Jeg skjønner meg ikke helt på min pus, hun gjemmer seg under sofaen når den står og mjauer på utsiden. Enten er de kjærester, eller så krangler de. Verken i går eller i dag har hun omtrent ikke rørt maten sin, og hun ligger bare og sover og er ikke seg selv i det hele tatt. Jeg tenker jo det verste, men hun lever enda. Tenk hvordan mor jeg kommer til å bli? den hønemora... haha. Nei, men vet virkelig ikke hva jeg hadde gjort om hun hadde blitt borte nå. 

Ser her, hun vil ikke engang ha godbit!

Etter en dusj og frokost idag dro pappa og jeg til Sverige. Fikk fylt opp lageret en god del med drikke, godteri og snus. Noen få innkjøp fra Nordby senteret ble det også, ooog nytt kamera!

Når vi kom hjem spiste vi biff til middag, jeg prøvde å friste pus med alt mulig av kattemat og godbiter vi kjøpte i Sverige, med det eneste hun ville ha var noen dråper melk og en mikroskopisk ostebit. Stakkars! Fiskene er forresten også lykkelige med nytt vann ♥

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen hvor jeg hadde et lite mini spa. Ble skrubb, ansiktmaske, hårkur, og det som er. Nå har jeg gnidd meg inn i den nye selvbruningskremen dere ser på bildet, og lakket neglene hvite. Skulle uansett kjøpe meg en hvit neglelakk, og fant tilbud på den pakka på bildet over. Syntes de neglakkene er søte, men de var jo dødsdårlige. Så kommer ikke til å kjøpe flere. 

Dette er litt av dagens kveldsmat ♥

Nå er jeg igrunn ganske sliten etter en lang dag, og skal snart finne senga. Så ferdig 90210 i natt, noe som var litt trist egentlig. Jeg er så rar når det kommer til å se på serier. Jeg vil så gjerne bli fort ferdig så jeg kan starte på en ny, klarer ikke stoppe å se, blir lei midt i en serie, men hater når jeg har sett siste episode og venter alltid lenge med å se den. Er det bare jeg som er så rar?


Ingen kommentarer

I langhelg humør

Onsdag + helg = ♥

På mandag kom jeg meg faktisk ikke på skolen før etter en avtale som var klokka ett, på tirsdag fikk jeg ikke utrettet noe i løpet av hele dagen, i dag kom jeg bare noen minutter forsent og nå jubler jeg inn langhelgen. Vel, kanskje ikke helt fortjent? mer for meg blir det jo å gjøre disse fridagene, så skolefri blir jeg ikke akkurat, men sove lenge kan jeg gjøre! Jeg har en nynorsk innlevering jeg må gjøre, så har jeg vært og lånt den samme gramatikkboka som jeg brukte sist siden jeg har hoppet litt frem og tilbake i gramatikktimene vi har hatt. Rett etter helgen er det også matteheldags, (som forresten kommer til å gå rett vest) så jeg har vel nok å bruke tiden min på jeg. Blir ingen tur til Risør dessverre, da blir nok "planen" min byttet ut med fyll og søvn hele dagen istedenfor... er uansett fremdeles sliten etter helgen som var. Man blir så (hvertfall jeg) utrolig sliten av å stå dritings på konsert, så vi dro ganske lenge før den var slutt. Litt trist at den ble byttet ut med en fuktig bytur, som jeg gjerne skulle ha husket litt mere fra. Menmen! 

Men se hvem vi møtte på konserten, selvetse Mario og Luigi. Haha, så sykt bra! 

Vel og merke så møtte vi de på utsiden, men dette bildet var bedre, så stjal det fra We love the 80s sin fanpage på Facebook. 

I går ryddet jeg forresten klesskapet mitt. Hyllene hadde begynt å falle sammen, så pappa og jeg var på Ikea og fikk kjøpt nye kruver til skapet. Skulle gjerne ha hatt en PAX-garderobe, men siden vi snart skal flytte så ble ikke det noe av. Forståelig nok fra pappas side, som hadde måtte betale den (Hehe). Det ble uansett mye finere og en bra erstatning! Brukte vel ca fem timer, noe som var utrolig kjedelig. Slutten var det morsomte, når jeg skulle brette sammen sokkene som lå strødd utover. Det sier vel sitt om hvor kjedelig det var. Innså ganske fort i går at jeg må slutte å trøsteshoppe, eller egentlig å shoppe generelt. Alle har jo helt rett i at jeg har altfor mye klær, sko, jakker og vesker. Bare synd at jeg glemmer det så fort jeg ser noe fint jeg vil ha, men her kom det hvertfall en innrømmelse fra min side og det er da noe! 

HA EN FIN LANGHELG, folkens! 


Én kommentar

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innlegg


Design

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits