Grenland fhs (sandras.no)

Siste uken

Siste uka gikk altfor fort. Vi fikk som vanlig sove lenge tirsdag. Så jeg sov lenge, det var flott etter to dager i buss :D Jeg valgte og ikke dra ut dagen vi kom hjem etter min forferdelig opplevelse rett før vi dro, skal jeg aldri vise meg på Dickens igjen. Sånn seriøst. Idiot bartender. Men jeg sov IKKE i glattcella den natten. Plutselig fikk vi melding om møte angående siste tur med friluftsliv, jada. Det ble seiltur samme dagen rett etter middag! De kjørte fra Ida og meg da, så vi ble ikke med. Mitt liv som friluftsmenneske er fordi. Eller noe. Hadde time som vanlig også, men vasket bare klasserom. 


Onsdag var det ned vasking av skolen, gikk fint det, senere var det linjeavslutning. Jeg valgte og bli med Reiseliv, ned på et sånt sted, her skrev vi mer minnebøker og grillet: På kvelden var vi jentene og bowlet, og spiste på kina? restaurant. Det var så koselig! ♥ Kvist kom og spiste, men han er liksom litt som en jente for oss...
 
Awww! ♥
Siden torsdag var en helligdag hadde vi fri. Brukte mesteparten av tiden bare på og henge rundt og skrive i årbøker! Begynte og pakke ned rommet litt, men så mest på at de andre gjorde det, vi fikk taco til middag da :D så hadde skrivargarden kveld, så var mye underholdning, kos og gøy i dagligstua! Det ble en sen natt. Sovnet vel 06. 
Fredag var dagen vi vasket ned rommene våre og pakket ned meste parten. Jeg forsov meg til morgensamling. Var jo den siste også, bra gjort Sandra. Men rommet ble godkjent andre gangen. Vi dro en tur på Down Town og shoppet. Stipendet hadde jo kommet :D Senere på dagen var det fotball kamp mellom Lærere og elever, lærerne vant... vi grillet, og hadde avslutnings- kveld med bilder, lek, sang, og film fra Italia. Avsluttet med en liten thomasmesse i kapellet og en tur til Skjærgårds. Før vi plutselig fant ut av at det var siste natten på skolen !  :( :( :(  da var det ikke så kult lengre.
Søt tøffel? ♥
Nå har jeg sommerferie. Det føles som en evighet siden skolen sluttet, men det er faktisk bare litt over en uke siden. Og jeg har ferie til midten av august om ikke lengre. Jaja, jeg kommer til og bli emokid! Ikke kom og si jeg er heldig som har ferie, for jeg kjeder meg bare! 
17 mai var sykt kjedelig forresten. Kom forsent til toget, og bare gikk og surra rundt i byen med Caroline og mange fler. Var på brygga, så spiste vi pizza på kast loss, italiensk, ble ganske skuffet etter og ha spist det i Italia.  Drakk en ekkel rusbrus også! Kjørte litt bil, spiste is, gikk litt i borgertoget med håndball. Helt til jeg så Sunniva og noen andre så løp jeg ut. Da dro vi på kina restauranten, (nei, jeg spiste ikke igjen) drakk vin! :D Vi kjøpte en is til, kjørte hjem en tur og spiste kake, dro opp til Thorolf for og drikke og se på pusekatter. Men endte med og spise pizza og se tv! Med andre ord gjorde ikke annet enn og trøstespise og drikke på 17 mai :) 

Smil :)

4 kommentarer

Ubeskrivelig....vondt.

Dagen startet meg flaggheising, gudstjeneste i Eidanger kirke, utdeling av vitnemål og diverse i gymsalen. Liten middag, før klemmerunden, levering av rom nøkkel, UTROLIG nok, hadde jo rotet den bort. Men det viste seg bare at Hans Kristoffer hadde hatt den i lomma et par dager....haha, så han fant den liksom for meg da! ( pappa og stefar var heldig og fikk jobben med og bære ut alt av rommet..) også dro alle sin vei.. 


Jeg hadde aldri trodd det skulle bli så tungt og dra fra alle sammen. Men akkurat der og da føltes det mer som en begravelse enn en skoleavslutning. Det var helt forferdelig, og jeg har aldri gråtet i så mange timer i strekk før.. det er faktisk en av de verste dagene jeg noengang har hatt. Det er noe som mangler, og jeg savner alle så sinnssykt masse allerede! </3 jeg startet jo året med og ha kjærlighetssorg, men kjærlighetssorgen for og dra var dobbelt så ille.. hm, det sier kanskje mest om hvordan han jeg var sammen med faktisk var... det var kanskje litt slemt sagt! As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever.
<3Livet utenfor boblen er ikke morsomt...
Uansett, trodde ikke jeg kunne bli så glad i noen, eller et sted. Grenlandsmennesker, alltid i mitt ♥ 

Én kommentar

en uforglemmelig tid er forbi

Ble trist bare av og skrive overskriften. Italia turen var kjempefin, kommer mer tilbake om det senere. Jeg skal begynne og blogge igjen når jeg drar hjem. I natt er siste natten på skolen, og det merkes. Korridorene er tomme, rommene er rene, vasket og nedpakket, folk gråter, og foreldre kommer. Det er ikke slik vi liker det. Jeg har ikke annet og si enn at jeg har hatt mitt livs beste år, og kommer til og savne alle så mye. Grenland for alltid! ♥ I morgen er nemlig avslutningen og det blir nok grine orgie på skolen her... :( 


I Firenze ♥


Ingen kommentarer

Halløø

Bloggen er nedprioritert. Men jeg har det gøy, istedenfor og sitte så mye foran skjermen! For og si det sånn, så skjer det så mye her, og vi gjør så mye at jeg tror ikke det er vits og prøve og skrive alt, det tar for lang tid, men en dag! 

Her er Henriette og jeg på 80'talls party, elevkveld som botrening hadde. Dans og konkurranser: 
Vi vant quzien btw! 


Noen måtte jo ta bildene også....
Var på rafting i Evje for en uke siden. Det var sykt gøy, og kaldt. Hoppet til og med uti frivillig fra et fjell. Skikkelig kikk, selv om jeg holdt på og dale videre nedover elven (Strøm, ja) :D


Har og vært på landskamper i Skiens-hallen og utekino, men det var kaldt. Så vi gikk inn! Og på lørdagen som var hadde reiseliv elevkveld, hvor alle skulle ta på seg gamle russebukser, masse gøy, russeknuter, dåp, osv. Jeg ble nattdyr. Sjokkerende? og på kvelden samlet nesten hele skolen seg i skogen, hvor nesten lærerne fulgte etter oss, for og drikke og feste en siste dag som russ! Gøy :D Gkk over jordet den kvelden, så hele gangen plus rommet mitt ble fult av gjørme! HAHA. 


Vi har hatt tre Italia dager på skolen, hvor vi har vært delt opp i grupper, lært mye om Italia og holdt et "foredrag, film eller hva som helst" og 29 april reiser vi til Italia, og blir til 10 mai. 15 mai slutter vi :(:(:(:( Så da kommer det nok masse emo innlegg, og om den fine tiden her! ♥ 
Ellers har jeg valgt litt for mange fag den siste perioden, blant annet sandvolley og aerobic, så kanskje jeg blir sprek igjen. Reiseliv skal visst og bli treningsnarkomaner nå så. Har og blitt endel turer til Down Town for og ta sol, shoppe og trene :D og ikke minst.... blitt bitt av Paradise basillen jeg også... takk skal dere ha! 
Til fredag skal vi på hjemmekveld hos læreren vår, og til helgen er det våron seminar, så skolen skal se fin ut! 

2 kommentarer

Påskeferie!

Det ble ikke noe av kampen i går, likegreit. Selv om jeg allerede hadde skiftet, typisk min flaks igjen! Jeg dro til byen da istedet, og kjøpte meg en bukse, en topp, og et skjerf, plus litt mat. Så nå er jeg nesten blakk igjen, hadde visst brukt litt mer penger en meninga.
Fra klokken tolv i dag er det påskeferie. Åh, dårlige minner! Egentlig skulle lærere få alle til og gymme først, men vi fikk smisket oss frem til og se film, så nå ser vi film, haha. Jeg gikk, orker ikke se film så tidlig. Så litt av filmen da "the hurt Locker" Får nok ikke fravær uansett. Herlig skolen ♥ Vil nesten ikke dra vet du, liker meg så godt her for tiden. Synd at året snart er over! 

Drar ikke rundt før halv fire jeg da, blir hentet da, skal innom sport1 og kjøpe en jakke! Blir koselig og komme hjem til familie, hund og venner! Drar rett på bursdags party. Kommer vel et innlegg på søndag igjen, haha! Jeg har forresten ikke sett Home and Away, eller hotel Cæsar på minst en uke nå. Men ser en episode Cæsar nå! 
Fine såret mitt, tenkte jeg kunne dele det med dere, haha. Dukker opp blåmerker på meg hele tiden! For ikke og snakke om rygg og nakkeproblemer, men det går vel over om en ukes tid! 

Herlige Henriette! ♥
Jeje. Ha en fin ferie folkens! ♥

2 kommentarer

her skjer det noe 24/7

Så... bloggen blir litt nedprioritert. Det er heller ikke noe gøy og blogge, når man ikke greier holde den oppe, eller kommentere hos noen andre, for da blir automatisk din egen blogg helt død, og kjedelig. Men nå har jeg fri, deilig og slappe litt av! Så tenkte og skrive et innlegg for engang skyld! 

Kan jo starte med mandag, det verste er vel at jeg nesten ikke husker hva jeg gjorde lengre, men men.. hadde først gitar, turte ikke spille, siden det gikk galt sist. Håndballtrening etterpå, men måtte jo se på siden armen var ødelagt, da ringte jeg mams og paps, for og få tiden til å gå. På kvelden var det ny trening med den andre klassen, det var volleyball, så jeg måtte igjen sitte og glo! Var og butikken, og kjøpte alkohol, så var ute på mandag, var på dikens. Var moro, nesten halve skolen var ute, og de hadde åpnet diskoteket bare for oss! Så trodde bartenderen at jeg og Hans K var 20 :D  Ble heldigvis ikke tatt, men så jo ut som et vrak dagen etter, så var ikke vanskelig og skjønne hva jeg hadde gjort. Hans K og jeg nashet til 06 på morgenen liksom, og rundt halv ti kom jeg ut fra han sitt rom, akkurat i det lærerne var ferdig med morgenmøtet sitt.........Bra timing Sandra! Tirsdag var en slapp dag, nesten som en søndag! Igjen trening, denne gangen styrke, så jeg tok ikke sjansen på og være med, ikke at jeg hadde orket heller... senere ble det pizzabakeren, tv, trampoline, kort, og bare dassing! Det er så digg og bare ligge og sole seg på trampolina, har tilbringt noen timer der i det siste. ♥
Onsdag som var i går, var Ski og Snowboard klassen i Kongsberg! Vi dro rundt halv ni, føre var ganske dårlig, samme var bakkene, så det var helt greit, tror de fleste syns det. Vi grillet pølser, og spiste. Jeg kjøpte mat da, ee.. Jeg brakk ikke noe denne gangen heller, men noe annet skjedde.. med engang vi kom hjem, dro vi på pizzabakeren, og butikken, og fikk i oss noe mat, rundt 21, var vi på påskemesse i kirka! Så var det Paradise, og natta etterpå! Sovnet på et blunk. 
Sint Sandra! 
Nå har jeg nettopp hatt morgensamling, sandvolleytrening og lunsj! ENDELIG kunne jeg også bevege meg litt, uten og risikere og ødelegge og gjøre armen verre! Tror den er helt bra nå.. 
Sånn forresten, har hatt SÅ ULYKKE DE SISTE DAGENE! 

- Først får jeg senebetennelse, og må gå med bandasje i en uke. 
- Så faller jeg av trampolina, rett i gjørma, og får blåmerker. 
- Så kjører hans Kristoffer meg RETT NED på snowboard, så både jeg og skiene flyr avgårde! Skrubbsår, og helt BLÅE albuer! 
- Idag fikk jeg en volleyball smasha rett i ansiktet!!! 
Hurra, for ulykkesfuglen! Senere idag skal jeg spille håndballkamp, kan jo bare undre på hva som skjer da... sånn egentlig har jeg litt problemer med og bøye albuen, men whatever... 

Always happy liksom! 

Én kommentar

Markedsdag på Grenland + dagen idag!

Som sagt drev vi med loppemarked. Det jeg ikke visste var at vi som var i den gruppen, måtte stå der på lørdagen og. Jeg skal si det var gøy dere, jeg skal aldri på loppemarked igjen, hvert fall ikke arrangere et. Det var kø lenge før vi åpnet døren, og folk løp inn og gribbet til seg så fort som mulig. Morsomt å se på! Men var bare stress, folk spurte etter poser, papir, hva ditten og datten kostet, og jeg bare sa en random pris vær gang... verste var vel når noen spurte om Meny korgene var til salgs! Tonje og jeg kjøpe oss faktisk en bukse der, til 200 kr. Den var helt ny, og prisen var egentlig 1350, eller noe. Fin var den og! Kjøpte en bamse, og en pynteting også...

Halv to var det middag, ingen grøt eller boller, vi fikk lapskaus! Den var rykene varm, så varm har maten aldri vært før. Rundt to tiden var det olabilløp, fine biler som ble laget på to dager! Ellers var det masse annet sånn eggløp, ballonger, loddsalg, barnepass, lek, klovner (Hans K, aka langbein), kakesalg, pølsesalg, running for Moldova, som vi fikk inn 17 tusen på, sykt bra!, fotoutstilling, (hehe), konsert som jeg ikke fikk med meg, og selve vårfesten på slutten i gymsalen, hvor det var skuespill, og moteshow, også videre. Masse bra, fikk med meg det meste tross for loppemarkedet, var mest rush på begynnelsen der... 
- Jeg tror og vi har nådd målet med og samle inn to hundre tusen! Det beste er at vi vet at ALLE pengene kommer frem! 

Vi hadde på verdens styggeste kjoler laget av gardiner: 


Skilt hadde vi også laget.
Når de fleste endelig hadde forlatt skolen, ryddet vi litt opp, og hoppet på trampoline. Kjære Johan prest hadde tatt den med, så barna skulle ha det gøy, men det var visst de store barna som hadde det gøyest:

Kveldsmaten til Hans K og meg. ♥
Etter det var det maks slappe av, og skolen har aldri vært roligere. Det var seriøst stille liksom, men det var bare deilig, vi satt nede i tv-stua hele kvelden, så på tv, spilte kort, og spiste oss feite og store! Klokka ni så vi New Moon i dagligstua. En søt lærer hadde kjøpt den, den kom jo ut i går. Det likte jeg, for hadde ikke hatt tid til å dra ned selv, og jeg så den jo faktisk for første gang i går. Orker ikke crappy pc kvalitet lengre! Den var søt! Senere dro vi bort på rommet til Hans K, for han har bra Internett, der så vi Mesterens mester, og Paradise, jeg sovnet i Paradise, så da fant vi ut at det var på tide og ta kvelden, så vi la oss etter en lang dag! ^^
Idag er det søndag, og det er en ekstremt digg dag! Startet med og sove til halv to, og middag klokken to, hvor det var kylling/ris, og dessert. Bedre frokost skal man lete lenge etter. ♥ Etterpå satt vi i tv stua og så farmen, før vi dro på stip overraskelse, det var det skattejakt, Hans K og jeg ga opp ganske fort, så de ble ingen skatt på oss! Så vi så på farmen videre, før vi spiste kveldsmat, etter det hang vi rundt ti stykker inne på rommet til Henriette, (og Ida, men hun har reist hjem), de fleste skrev årbok, mens jeg bare kranglet med Internett. Før vi gikk ned i spillrommet, og spilte kort, som er en av fritidsaktivitetene våre! Rundt halv elleve, gikk Hans K og jeg ut på trampolina, vi skulle egentlig sove der inatt, men etter et par timer ute, fant vi ut av at senga er litt varmere. Men jeg greide dette av da, og gjett hvor jeg datt hen.... rett i gjørma, så det var koselig. Nå har jeg nettopp dusjet, og skal legge meg, lang dag i morgen! 

Barn for alltid! ♥

Ingen kommentarer

Stille i fjøset

Det er seriøst musestille her. Har vært nede i tv-stua siden ti, og det er nesten ikke et menneske å se, og hvis det er noen å se, er det ikke mye bråk. Noe er galt, for sånn her pleier det ikke være! Tenkte kanskje folk var ute, men virker ikke sånn heller liksom. Kanskje det er i sandvolley hallenfolk gjemmer seg.... Men koselig og ha spill rommet, og tv stua for seg selv. ♥ 

Uansett i morgen er den store markedsdagen. Har ordnet ferdig rammene på bildene idag. Stress! Men endelig ferdig, og fått hengt de opp til utstilling, vi har og fått endel fler lopper, og priset noe. Idag var det Gyros til middag. Eller gresk kebab er det vel. Digg! Rett etter middag var jeg og noen på Down Town, der ble det impulshopping av to nye gensere på Only, såpebobler, og altfor mye usunt. Igjen. Kjøpte og støttebandasje til hånden, har drit vondt nå, så kan ikke skrive mer. I kveld skulle jeg vært på Sabbatkveld med reiselivs klassen, men ble istedet sittende å se på Spiderman tre, hallo... spiderman. Kan ikke tro det selv....

Er forresten stolt av meg selv, skal ikke drikke denne helgen heller, så da blir det helg to uten alkohol. Så fra nå har dere herved ingen rett til og kalle meg alkoholiker lengre...

Ingen bilder, kjedelig innlegg. PAIN! 
Natta. ♥

Én kommentar

Au!

Dårlig overskrift, og veldig tiltrekkende, IKNOW! Men uansett. AU! Fortalte jo at jeg hadde veldig vondt i håndleddet? nå har jeg mer vondt oppå hånden, og i leddene. Jeg har måtte teipe de siste treningene/Kampene. Men idag har det vært skikkelig vondt, så jeg misstenker at det er senebetennelse... Som kanskje kommer av for mye skriving på data, eller kanskje håndballen... vi skylder på det siste! 

Uansett idag startet hele skolen med "Prosjekt Moldova dager" jeg er på gruppen "loppemarked/flasker" så det er hva jeg har gjort idag.. men siden jeg har hatt foto tidligere, så måtte jeg være der og, for vi skal ha utstilling på vår festen som er lørdag, selve markedsdagen. Vi var tre stykker som brukte ca en halv time på å lage en ramme, så ser frem til i morgen, eller ikke. Det er hvert fall mye skrot folk har, og jeg skjønner hvorfor de gir det bort... blir spennende å se hvor mye vi har igjen når det er slutt.. 
Ellers har jeg vært moody i hele dag, var nesten så jeg fikk vondt i munnen når jeg først åpnet den og sa noe, og ble hvert fall sjokkert hvis jeg smilte. Ok, overdrivelse. Når jeg gikk tilbake til rommet, sovnet jeg på sengen, så jeg rakk ikke middag :) 

Så nå har nettopp kommet tilbake fra Telemarks porten, jeg. Der ble det middag og kveldsmat på meg, og altfor mye sjokolade. Hovedgrunnen for at jeg dro dit var for å hente kamera på posten, og det virker helt okey;

Ja, jeg ser faktisk for stygg ut til og ikke redigere, innrømmer det hvert fall. 
Ha en god kveld, nå klarer jeg ikke skrive mer. Igjen, AU. Fikk ikke sett verken Paradise Hotel, eller Hotel Cæsar i går, for sovnet, og Himmelblå har jeg enda ikke fått sett... så gjett hva jeg skal gjøre nå. Så håper jeg ingen banker ned døra her mer idag. 
pssst. Internett funker før 00.00, men jeg må starte pc-en på nytt vær gang jeg har vært borte fra den. 

Én kommentar

Caroline, og skole NM kvalifisering.

I går var vi på Olavsberget sammen med botrening. Vi lekte og grilla litt, og det var igrunn... kjedelig. 
Møtte denne pusen på vei opp igjen! Søt, men litt skeptisk. 
Litt senere på dagen dro jeg til Skien, og sov hos Caroline. Der har jeg faktisk ikke vært før, hun bodde i en søt liten kjeller. Vi så mest på tv, og bare snakka, før vi la oss i 12 tiden, for vi skulle tidlig opp. Idag har det vært skole cup i Skien nemlig, og et av lagene vi skulle møte var Caroline og mange andre jeg kjenner. (Toppidrettsgymnaset i Telemark) Vi vant den første kampen mot Notodden, lett.. men nr to som var mot Caroline & co, den tapte vi. Men så vant vi neste mot Hjalmar VGS, noe som betyr at vi kom i semifinalen, mot Porsgrunn VGS, de fikk straffe på slutten, så de vant med ETT mål. Kjipt. Da kom vi ikke til finalen. Men det gjorde Caroline & co, men desverre tapte de med ETT mål også, så det var Porsgrunn VGS som gikk av med seieren og er videre i NM, og sluttspill i Drammen. 


Guttene hadde og et lag, de tapte semifinale, med ganske mange mål. Men bra uansett, er jo mest sandvolley og fotballgutter, ikke håndballspillere der. 
Ellers var vi glade, for når vi kom tilbake på skolen var det tomatsuppe, og pannekaker til middag. Og jeg som kun hadde spist en bolle hele dagen, syns det var passelig digg... Vi kom forsent til middag, men rakk beskjedene... gjett hva de sa? aerobic startet idag. Idag, så jeg måtte rett på det, jeg...det ble mest styrke og dans egentlig. Noen minte meg og på at jeg måtte vaske, men det gadd jeg ikke, bare feide litt. Og vi skulle egentlig fikse ting til årboken, men det ble ikke jeg med på visst. Tok en dusj, og spiste kvelds. 
NÅ ligger jeg i senga i kosedressen og ser Farmen faktisk, av alle ting. Har kranglet med datamaskinen lenge for å få Internett, i det siste har det kun funket om nettene. Irriterende! Men skal se Hotel Cæsar, og Paradise snart og, hvis jeg ikke sovner. Fare for at jeg ikke gjør det så mye sukker som jeg har fått i meg nå...Men er heftig trøtt, da!
Jeg savner gullungen min ♥

2 kommentarer

En typisk dag her..

Morgensamling, frokost på rommet, vask av klær, gitar fag, er så sykt dårlig, tror jeg må være enda mer bestemt hvis jeg noen gang skal lære meg det, og det SKAL jeg. Minst en sang! Så gikk vi videre til kontoret til inspektøren, og han var så snill og sa jeg slapp bytte fag! Så kastet vi klærne i tørketrommelen, deretter var det lunsj ♥ jeg blir bare mer og mer mat vrak for hvor lengre jeg er her. Så var det den gøye elevvasken da, tvingte Hans K til og være der med meg. Han sprutet med flasken, mens jeg moppet. Samarbeid! haha, så hentet vi klærne som hadde blitt tørre, før vi gikk for å plage noen andre. (les: Henriette) 

så måtte jeg skifte, og på trening! Det var faktisk litt gøy, ja, tror det eller ikke. Gøy. Når vi kom tilbake hadde jeg fått post. Sims 3, og inkassovarsel på noe jeg har betalt. Så middag. Pølsegryte elrns. De har byttet om fiskedagene igjen, sikker på at de gjør det kun for og forvirre oss! Vi tuslet videre til datarommet, for vi har ikke hatt nett i korridoren i hele dag. NÅ funker det. På NATTA, når læreren egentlig mener vi burde sove, da burde de gjøre om dette iallefall. Hans K og jeg lekte litt i styrkerommet, før vi lekte litt med Henriette igjen! Jeg fant ut av at jeg stinket litt for mye, så tok en dusj! Etterpå installerte jeg sims, vi spiste kveldsmat, og etter det dro Ida, Trine og jeg til Down Town! For å ta sol, var og innom Rema-tusen, jeg kjøpe dvd'en "hundehotellet", ansiktrens, potetgull og brus, haha...
Så nå har jeg sokkskille. Er varm og meget støl. Men det gjør ikke noe, for jeg har den gode senga mi jeg skal sove i nå, og ligger ikke i noen snøhule og fryser! Det beste er at vi starter jo sent i morgen, vi skal ut på tur med bo-trening, så det kan jo bli interessant... 
Nå har vi nettopp sett Paradise forresten, basillen har betet meg for hardt, desverre. 
Arkivfoto. 
Jeg har forresten ødelagt håndleddet mitt, aner ikke hvordan det har skjedd, men vondt er det. Så det blir kult på skole NM på onsdag morgen. Som forresten og jeg syns er en god grunn til at jeg ikke ble med på fjellet. Vi skal jo tross alt dra til Skien 08.15 om morgenen....god natt. Hilsen kjempetrøtt! 

Ingen kommentarer

Kake, kino og nytt festkamera.

Elevkvelden i går ble først mesteren mester på NRK1. Jeg døde inni meg når Jan sa "Vi skal vel ikke spise sånt? vi er jo idrettsfolk" Han ville ha potetgull. Det verste er at han går ikke en dag uten cola. Haha. 
Så ble det singstar og sjokoladebingo, boller, potetgull og lignende etterpå. Tror og de skulle spille en film etterpå, men vi gikk og dasset i korridorstua, hvor vi spilte litt kort, før vi tok kvelden!

Den store kakedagen på Grenland?Noe sånt. Hørte rykter om at det var kake til dessert idag og, men jeg var ikke på middag. Sov lenge idag! Men var på stip overraskelse klokken fire. Og det pyntet vi kake. Den ble jo kjempefin, bare se:


Skrivargarden er det stippene bor, så vet dere det! Blir egentlig bare kvalm av og tenke på å spise med kake. 
Etter dette så vi farmen, før vi spiste kveldsmat, og spiste kake. Så var vi litt på rommet til Tonje, før hun stakk ned for å leke i sanden. Jeg møtte og noen idag, så ble 700 kr rikere. Solgte noen klær! Plutselig dro Hans K og jeg på kino likevel, siden Amerikansk film og litteratur klassen hadde to ledige seter i minibussen. Vi dro til Skien for å se "Alice in wonderland" i 3D, og den originale versjonen. Filmen var kjempe søt, men vet ikke om jeg vil velge kinoen igjen. Det var ikke rydda fra forrige film, og de slo verken på lyset når vi kom eller gikk. Dårlig service! Prøvde å stjele 3D brillene, som hevn, men det peip i døra... 


Den er hvert fall utrolig bra laget! Så er det jo Tim Burton også, som jeg faktisk var på utstilling til i New York. Nå vet jeg hvorfor han er så pop. 
Kom tilbake litt før tolv, og da bestilte pappa, nytt kamera for/til meg. Igjen. Dere skjønner det jeg skulle bruke som festkamera, som det ikke var så nøye med, er helt herpa nå, og jeg tar aldri med meg speilrefleksen på fest. Ble bare et billig et, til 549, Olympus X-21. Elkjøp hadde supertilbud nå i helgen, så da slo jeg til! 
Nå må jeg snart sove! Ny dag i morgen, og første time med gitar, det kan jo bli interessant. Jeg stemte jo om hele gitaren, for jeg irriterte meg over at alle de bak ikke stod rett, jeg visste ikke at det var sånn man gjorde det engang, så jeg ødelagte jo alt, haha. Også må jeg vel trene i morgen, håper jeg greier og tråkke over på en mystisk måte.. :)

Forresten. Misunner ikke de som ligger ute i en snøhule eller telt nå. Frøys bare ute i stad liksom... glad jeg skal sove i senga, godt og varmt inatt jeg, haha. 

Gikk ned for å vaske klær, men så var det opptatt, men nå tror jeg ikke jeg gidder gå ned igjen altså. Tar det i morgen. Lett å si, ikke sant? 

edit: Kom på at Himmelblå har begynt igjen, jeg MÅ jo legge meg nå....

Én kommentar

Seminar skøyter

Lørdag. Jeg elsker lørdager. Her er det ekstra digg, idag stod jeg rett opp til grøt til frokost. Nå er vi kommet fra Skien, og er ferdig med å gå på skøyter. Ble bare det, og var greit nok. Har bare 148 bilder, for jeg tok med speilreflekskamera, og Hans Kristoffer satt på en innstilling som tok hundre bilder på engang, så det var jo gøy og gå igjennom nå. Heldigvis trynet jeg ikke, så kamera lever enda! Vi spiste og litt der oppe, før vi ble henter igjen! 


Et av de hundre bildene: Prøver å stoppe han! 
Legg merke til at bussen kjører fra oss, den skulle vi visst være med likevel. Men noen andre hentet oss! 

Litt kjedelig og vente, fant en snøhule midt på tunet!
 
Så kom vi frem: 


Også hadde vi veldig fint vær! 
Nå har vi spist boller, så er ganske mett. Rett etterpå bestakk Hans K og jeg noen til å kjøre oss på butikken. Så da har jeg fått brus, snus og godteri. Hurra. Skulle kjøpe brus på skolen, for Henriette sa det var billigere enn i Skien. Altså, fem kr billigere. Men maskinen her bare sluket tjuekroningen min, og jeg fikk ingen brus. Nå er det ikke lenge til kveldsmat heller, men er jo fortsatt mett. Etter dette skal SMS har elevkveld, de skal ha kosekveld, istedet for vampyrkveld. Eller som læreren sa, EKSTRA KOS! 

3 kommentarer

Random hver dag

JEG HAR RYDDA ROMMET. Og tørket litt støv, OG byttet på sengen. Flink? ja. Ser mye bedre ut her nå, elsker når jeg trenger ha kontroll på noe, for da begynner jeg ALLTID å rydde. Fordel på en måte. Sølte saft på teppe i sengen rett etterpå da men, ellers gikk det bra. Så har jeg ikke gjort så mye mer, gadd ikke quiz, orket ikke være mer sosial idag. De fleste begynner og kjenne meg, så de maser ikke så mye, når jeg har gått min vei, hehe. Deilig og være alkoholfri. Saft for life. ♥ Har funnet den beste saften, OK, må bare vise:

Har bare prøvd den til venstre. Anbefales. Så slepper jeg drikke all den brusen, dessuten dør den fort her på rommet! 
Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen,skrubbet ansiktet mitt og hoppet i kosedress. Det trengs av og til! Har sykt lyst på popcorn, men gidder ikke gå ned på elevkjøkkenet. Stakkars meg altså. I morgen har vi aktivitetseminar. Skal stå på skøyter, også bade i Skien fritidspark. Badeland ♥ Håper hvert fall vi rekker og gidder begge deler.. Begynner ikke før halv et heller, herlig! tenk at dette er timer! Helt sykt. 
eeegentlig skal jeg møte 10-11 for og teste ski og sånne ting til snøhule turen. Noen som ville bade og, så da ble det tidligere, så de som ville kunne gjøre begge deler, hvis ikke var det tvang på seminaret. Men har bestemt meg for å droppe den uansett. Føler det ikke kommer til å gå så bra, turen får jeg ta igjen senere! 
Nå skal jeg se litt Hotel Cæsar, og spise knekkebrød (MED ASJETT) Haha, lei smuler og pålegg i senga. Vi fikk faktisk det på morgensamling idag, med hull i, og en tråd. Alle skulle skrive til hverandre på de, haha. Barnehage! Glemmer jo nesten det oppi Home And Away. Ikke bra. 

5 kommentarer

Så fløy denne dagen og

Hans Kristoffer var så snill og minte meg på at jeg hadde elevvask, så etter å ha spist lunsj (frokost) burde virkelig lære meg å stå opp til frokost, men er liksom ikke vits i. Så etter og ha tilbringt en time i matsalen, og drukket kaffe, og skravla, og susa masse, vasket jeg. Det er så fint at man bare kan sitte der og vase, og vet at du ikke må gjøre noe. ♥ Senere var det spagetti til middag:

(Her er vi liksom ferdige med å spise) Tonje er seriøst mat-vrak, men liker ho fordi om ♥
Så har det gått ned ENDEL kaffe kopper idag. Jeg må få kjøpt meg en sånn type maskin når jeg drar herfra, fungerer ikke uten kaffe nå. Helt sykt. Blir helt rar uten. Uansett, har vært hos Hans Kristoffer med noen og sett "Mesterens mester". Ikke at jeg er noen fan, men Jan Kvalheim, er lærer her, så vi må jo følge med! Han har jo vært verdens/europa mester i sandvolleyball i VM og EM. Vi har og Hanne Hegh som lærer. Som har spist på landslaget i håndball! PRO ALTSÅ. Vil si alle læreren her er snille. Uansett nettopp spist kveldsmat. Etterpå blir det vel Quiz, som vi har vær fredag. Var hjernetrim, så tror jeg dropper det, jeg må seriøst rydde rommet mitt. Har både saft og sjokoladepålegg på det HVITE lakenet mitt, så må vel skifte på sengen også.. en fyr har mast på at jeg skal bli med ut, men tar en alkohol fri helg for engang skyld, kommer bare til og angre i morgen!! 

Én kommentar

Savner det nesten allerede.

Skolen her, det er under to mnd til vi slutter, for evig. Det kommer til og bli så trist og pakke ned rommet, ha avskjedsfest og ikke minst å DRA. Uff, jeg gruer meg så til den dagen! Men uansett, er jo to mnd til, og innen den tid skal vi til Italia ^^ Men nå er jeg glad jeg ikke sluttet i november. Men det skal nok uansett bli deilig og få komme hjem igjen, ikke bo så tett, ikke spise til faste(og sloss om maten, haha) tider sammen vær dag, ha felles dusj/do, osv. Men det er jo også koselig. Jeg anbefaler virkelig alle folkehøgskole, jeg var så skeptisk på begynnelsen, men nå er jeg glad for at jeg holdt ut til over jul, for etter jul pleier alltid ting og bli bra, og jeg har lært veldig mye iløpet av året, på godt og vondt. 

Det som er best med det er at du velger fagene dine selv. Jeg går på linjer jeg liker, og det er derfor ikke stress, og dra til timen. (Ok, av og til da), denne modulperioden har jeg fått gitar, sandvolley og aerobic. (Oi, glemte det i går, men tror ikke det var, heh) Ulempen er at må ha hatt to teoretiske fag i løpet av året da, så jeg må nok bytte bort sandvolley med noe, som jeg måtte sist og. Men sandvolleyhallen står jo her hele tiden, så det er null stress. 
Nå har jeg nettopp kommet fra morgensamling, som er vær dag, unntatt tirsdag. Da kan vi sove lenge! Resten av dagen har jeg fri, fordi vi har kveldsundervisning (gym, reiseliv vet du..som jeg skulle bytte til for det ble for mye trening) på mandager av og til istedet, ganske digg! Skal nok se home and away, greier ikke stoppe.. så til 03.30 i går liksom.. Utrolig nok venter jeg bare på stå opp idag. Skjer med det? kan ikke merke at det er fredag og helg engang, og det sier jo litt. 
I går spilte vi kort, woho! Og hadde Buzz konkurranse i dagligstua, jeg vant ikke :( hehe, rart med det. Også kaldt Twist, som tilsyn har vær torsdag. Så greide jeg og bli avhengig av Paradise, skulle aldri blitt med å se enda en episode, jaja... har alltid hatet det programmet, men nå ble jeg bitt. Skammer meg! (Skylder på medelever) Ganske greit at man kan være med venner, også er det bare to meter til senga de hvis man vil sove. 
Haha... 

Følte dette var litt reklame, SØK PÅ GRENLAND! 

2 kommentarer

Snøhule tur?

Uff. Som noen kanskje vet har jeg friluftsliv som valgfag, fordi jeg ville gjøre noe annet, enn og bare være "berte." Vi har vært på mange turer, noen slitsomme og noen gøye, men ingen av de har slått feil, alle har vært iskalde. Hvert fall så er det en natt i telt, og en i snøhule, langt oppe på fjellet. Jeg har ikke mye lyst, samtidig vil jeg, for har hørt det er ganske gøy! Kan egentlig ikke ha mer fravær heller, ettersom jeg sov til tre idag. Ja, du hørte riktig, til tre. Jeg drømte om flykræsj i Tvedestrand, haha. Var en time på info møte etter middag istad (som smakte ekkelt.) og det høres ille ut... og ikke så ille. Ja, det kommer til og bli iskaldt.  Nå har også så og si alle Backpackerne kommet tilbake, koselig å se dem igjen! ♥ en ting til, greide ikke stoppe se Home and Away i går, så burde la vær idag! Avhengig. 

Det ser jo skummelt ...ut. 
Må bestemme meg idag, eller i morgen, for mangler endel utstyr for og ikke dø på turen. Kanskje jeg kan ta med meg minipc-en og mobilt bredbånd, så blir det ikke såå kjedelig?  :D

Skal jeg dra, eller skal jeg ikke dra? Noen som har en erfaring og dele?

Men nå drar Hans Kristoffer meg på butikken, vi trenger nye lyspærer, haha. Noe skolen egentlig skal betale? jaja. 

3 kommentarer

Ligger i senga min og tar livet med ro.

Det er det jeg driver med liksom, hoho. Neida, har faktisk vært ute, på morgensamling, og så på halve treninga vår. Men når alle gikk i styrkerommet så droppa jeg å se mer på, så da vasket jeg ferdig. Kjære elevvask ♥ og gikk tilbake til rommet mitt, nå ser jeg Home and Away på Youtube og ligger i verdenes beste seng! Loveit. Snart er det lunsj, og kr.dom, men læreren er syk, så vi skal bare se film, igjen! Så da er det nok mange som stikker.... pakket ut i går også, krølla klærne inn i skapet og noen under senga! Nå er rommet mitt sikke skikkelig fult, gruer meg til og pakke alt ned igjen om to mnd tids... ellers er fortsatt ovnproblemet her, varmt om natten, og kaldt om dagen! Idag er det ikke så ille faktisk...dumme hun som har termostatoren, og Internett er fortsatt dårlig...


Bestilte forresten Sims 3, til 249,- nettopp! Siw greide ikke fikse, og orker ikke styrke mer med og laste det ned enda engang! 
Et nydelig bilde jeg fant på en random blogg, lettere sagt Cathrine sin! (minverdenogmeninger.blogg.no
)

4 kommentarer

Er ikke dø

Men blogg lysten var ikke helt på toppen, også når vi kom til helgen var det fult kjør hele tiden, så hadde omtrent ingenting tid på data-en, brukte den heller på vennene mine! ♥ Kan fortelle om det senere. I går kom jeg tilbake til Grenland, kjempe herlig og være her igjen, og se alle folkene igjen ^^

Har forresten lagt ut enda fler merkeklær til en billig penge, som wecs og dc, følg linkene under om interesse for det.
Hvis bildene er fjernet, så betyr det at klærne er solgt! :)

Arkivfoto

Hadde du en fin helg? 

Én kommentar

happy


Hadde vært opp til meg så skulle gjerne gått på folkehøgskole resten av livet mitt :D 
Ja, det blir det beste året i livet ditt, som de sier, så man går virkelig glipp av noe om man ikke søker seg inn på en! 
Jeg ville ikke starte her selv, og har mange ganger tenkt på å slutte, men nå angrer jeg ikke et sekund på at jeg ble! har lært og opplevd så mye iløpet av året, på godt og vondt!  


TRE DAGER IGJEN TIL NEW YORK! 
Pakkelisten er skrevet, og bagen begynner og bli full! det som er mest genialt er at vi kan ha 46 kilo tilbake, så det gjør ikke noe om jeg shopper meg ihjel. Eneste er at jeg sikkert må betale for ekstra colli. Sitter og hører på Løvenes Konge sanger, skal forresten på den musikalen på Broadway :D 
 
I går hang jeg vel egentlig bare på rommet til Tonje (og Hildegunn), og så på de spille FIFA. Så jeg demonstrerte med og hente pc-en min! FIFA er for gutter, det er ikke sjeldent vi ser en gjeng med gutter som har okkupert filmrommet for å spille FIFA. Gjerne følger det med endel bråk. Nerder! Heldigvis kom det noen fler, så da var jeg ikke helt alene sammen med nerdene. Neida. Vi planlagte og endel butikker vi skal innom på turen, gleder meg til å se forever21, og victoria's secret LIVE. 
nå har jeg nettopp vært ute og gått i over en time, fordi jeg ikke fikk tatt ut penger på nærmeste butikk! så måtte gå mye lengre, men da fikk jeg litt frisk luft, og det var jo bra! En bedre frokost og! Prøvde å gå en snarvei, men møtte pus, og h*n sa jeg var på villspor, så snudde. Satser på at hun jeg skal kjøpe rettetangen ringer snart, så jeg kan møte hun! hun sa tross alt halv elleve-kvart på. Kanskje hun ikke kommer. 

Denne helgen har vi og fri-helg, så jeg må nesten finne ut hvor jeg skal tilbringe den! Men jeg tror det blir Oslo, ettersom vi uansett drar fra Gardermoen og jeg trenger en alkoholpause! 

4 kommentarer

Foto liksom.

Idag var nok en dag og forsove seg på. Våknet faktisk akkurat likt med i går, så jeg droppet morgensamling idag. Nå har jeg nettopp hatt foto, modul-fag, så er endelig snart ferdig med denne perioden, er så lei. Men idag redigerte vi bare bilder heldigvis, så slapp og gå ute i kulden for å ta bilder, som vi har gjort i det siste. Bildene over er fra begynnelsen av desember, hvor vi skulle ha portrett bilder. Haha, sier jeg bare! Iphoto bestemte seg for å klikke, så ble ikke mange bildene vi fikk redigert, ettersom alle bildene lå på Henriette sin bruker....og jeg kun hadde noen, hvor Iphoto så klart fungerte...men rakk og legge noen ut på Facebook, da. 

Så har jeg no idea hva jeg skal gjøre resten av dagen! har ikke fler timer idag så..... hardt liv, dere! 

7 kommentarer

Lypsyl i posten!


Jeg ble en av de tusen første, hadde jeg aaldri trodd, og hvert fall ikke så fort, men fett det! er veldig fin på håret forresten..

Er så rastløs, til og gjøre noe annet enn og bare henge på skolen her! Tror det er derfor jeg er så sliten, fordi jeg ikke gjør noe! Begynner liksom å få liggesår i senga...
Dro ut kjøleskapet mitt nå, utrolig hvor stille det er her nå. Jeg trodde det var lytt, men nå er det jo virkelig lytt! I går bare på Facebook statusen, til en borte i gangen: konsert hos naboen.... en som sang for full hals. Jeg hørte det ikke før jeg skrudde det av, underholdende og ikke spesielt pent. I andre naborommet spiller guttene fifa, det hører man for å si det sånn. ISTAD FANT JEG EN TWIST, OG GJETT NÅR JEG FIKK DEN? FØRSTE SKOLEDAG, hahahahahaha!!!!!

edit: Kristian hadde bursdag i går, men jeg greide å glemme det fordi han har fjernet det på face (a) så gratulerer masse med dagen til han! :D ooog vennene mine dro til Egypt, god tur! 

Én kommentar

Fem dager til eventyret starter

Tiden går altfor fort, og om fem døgn, på denne tiden sitter jeg på flyet mot New York. Har ikke helt gått opp for meg enda. Men gjør vel det nå vi kommer frem! Nå som jeg vet at turen er betalt, så vet jeg at jeg får bli med. Siden det var så mye om og men så har jeg ikke helt fått tid til å glede meg enda, men det gjør jeg nå. Kommer til og bli helt døgnforvirra, eller mer døgnforvirra enn jeg allerede er. Men de lever jo mer i min tid! Våknet liksom ti minutter før morgensamling idag, så er litt trøtt for tiden, etter det hadde vi siste møte og brifing om New York, så var det trening, noe jeg så på. Så jeg vasket og slo to fluer i en smekk. 

Får komme meg til lunsjen, og spise litt frokost, og drikke kaffe ♥ jeg har blitt helt avhengig av den i maskinen på skolen, skulle aldri smakt på den, trodde først den var vond nemlig! men da går det kanskje over, og må huske og ta kopi av passet mitt!!! så er det kr.dom også middag! Misunner alle som sitter å sliter med matte akkurat nå, mens jeg ligger i senga! 

Jeg spiste bolle istad. Ble dratt med på gåtur helt til meny i går, og siden jeg hadde helt sinnssykt lyst på sjokoladeboller, etter visse fristelser. Furtet jeg litt når de ikke hadde det....haha. 

<- ser ut som en bolle egentlig! 
3 kommentarer

Joggebukse, hva er det?

Det er sikkert mange som aldri går i joggebukse og hettegensere. Jeg var en av de jeg, iløpet av ungdomsskolen kommer jeg på en gang hvor jeg gikk joggebukse, og på VGS kommer jeg ikke på noen, bortsett fra trening da selvfølgelig og inne kos. Jeg følte meg rett og slett som en dass i det. 

Men nå syns jeg det er RART å ta på en olabukse, og jeg har kanskje vasket olabukser 1-5 ganger. Nå er jeg generelt dårlig på å vaske bukser, siden de aldri ser skitne ut, bortsett fra når jeg har vært på fylla med de, men det sier jo sitt... jeg har flyttet inn i joggebukse. Det gjorde jo ikke saken noe bedre at jeg hadde bestilt både skolehettegenser og joggebukse! Men så går jeg tross alt på en idrettslinje, nå går jeg sånn halv-veis. I begynnelsen av året stelte alle seg, sminket seg, kledde seg fint, osv. Men nå hopper jeg omtrent bare rett ut av senga, og til morgensamling. Lurer på hvordan det skal gå når jeg begynner på "offentlig" skole igjen, kan jo ikke se ut som en dass resten av livet! Men kan jo bare begynne å øve, skal snart til New York, og aner ikke hvordan jeg skal greie å pakke "fine" antrekk med meg. Heldigvis har jeg tights, som jeg og har flyttet inn i. 
Jeg skammer meg nå, men jeg har bestilt kosedress fra HELT.  For noen uker siden vel og merke. Jeg er jo helt om natten og dagen, så da passet det bra. Skammer meg enda mer over at jeg har disset alle som går med de, og sagt hvor stygge de er. Men så ser det jo herlig ut og bare tre seg inn i en, så jeg gikk i fella. Så hadde jeg jo penger til det, så hvorfor ikke bruke litt penger på noe skikkelig kosete. Selv om den er dyr, ja. Hihi. Halve skolen går jo rundt i det fra før av, så tror ikke jeg skiller meg så ut. Jo, kanskje. Alle andre har ensfarget dresser! Jeg bestilte blå/fersken. Den er enda ikke på lager, så kan fortsatt trekke meg, hva er det jeg tenker med egentlig? "skal aldri vise meg offentlig i den hvert fall..." får vel joine gjengen, og hoppe rundt som en teletubbie, eller en forvokst baby om du vil!! 

Hildegunn, Elin, Caroline og Sigrun. Bilde er stjelt fra Facebook (a) Men sånn ser altså logoen på genseren ut! Jeg har en annen blåfarge, men den lignet ikke i virkeligheten som på bildet uansett...
Når vi først snakker om det, så har jeg faktisk på meg olabukse idag. 

GÅR DU OFTE MED JOGGEBUKSE/HETTEGENSERE?
HAR DU KOSEDRESS/LYST PÅ, eller syns du de er helt forferdelige?

20 kommentarer

Because my heart is yours.

Nei, jeg så faktisk ikke på MGP, eller stemte på noen. Hørte først sangen i går, og jeg ble helt forelska. Den er jo kjempefiiin! syns det og det var bra at han vant, nesten alle de andre var kjente fra før av uansett, ikke syns jeg de andre sangene var spesielt bra heller. Skal hvert fall ikke melde meg inn i noe "hat-gruppe" om han. 

Men tenkte jeg kunne fortelle litt om hva som har skjedd i det siste, for det er ikke mye. Men jeg kjeder meg uansett, og har ikke noe å gjøre, så kan likegodt blogge litt. 
På fredag var jeg med Karin og Christine fra skolen, vi møtte to gutter i byen, Christine kjente han ene eller noe, også dro vi til en kamera av han/de?, Senere kom det og en jente, som ingen kjente. Men så, ja.. Okei, komplisert! Vi var hvert fall der og drakk, og ble kjent etterhvert som alkoholen styrke kroppen, haha. Vi hadde det uansett moro, ferden dro til byen, hvor vi ikke kom inn noen steder hvor vi prøvde, så da ble det hamburger, og nachspiel istedet, for det endte med at alle sovnet, dagen etter var det tilbake på skolen, får å spise grøt, som frokost....


på lørdag gjorde jeg ikke annet enn å spise/drikke egentlig! Vi så jentene spille volleyballkamp, de tapte. Ufortjent, det andre laget var skikkelig frekke. Også skjønte de ikke hvordan det kunne være en kristen folkehøgskole, når alle var så bitchy.. Ida sa jo tross alt "BØ" når hun ene skulle sørve.. kommentaren låt som følgende: "det hjelper ikke å si bø når jeg skal sørve, jeg er så konsentrert uansett" 
Jo, det var korridorkveld på kvelden, da.. korridor tre. De hadde LEKER i gymsalen. Jeg så på, sikker på at jeg ikke kommer til å leke igjen etter det året her. Viker som oftest unna kortspill og film, så. Er ikke så mye å gjøre her, nei. På søndag var det god middag, ellers har ting vært litt komplisert... 
så denne uka har gått......sent. Haha, det er jo faktisk bare tirsdag idag! jeg "forsov" meg til morgensamling i går, så på håndballtreninga, så har vi kveldsundervisning med reiseliv på mandager, istedet for fredag, og tror du ikke det ble mer gym? joda, jeg flykter fra trening, også blir det bare mer! Var ikke med på så mye for å si det sånn.....idag er jeg bare trøtt. Kom til brønsjen (frokosten..) fem min før de "stengte" Det har vært rom-sjekk (godkjent), reiselivs time, fiskeboller (<333) til middag, og nå sitter jeg her, da.... haha, syns det er så gøy å lese om alle som sliter på skolen, osv. Mens vi bare går rundt og dasser, hele tiden! :D

Hva har du gjort idag, da? 

3 kommentarer

Also, they were gone

Da var klemmene gitt og vi har vinket farvel, så nå har de dratt, og skal starte sin oppdagelsesferd i Australia. Merka det var litt trist, tør ikke tenke på dagen vi slutter her. Det er som de sa i talen første skoledag, alle elevene gråter, men det kommer og en tåre eller to fra foreldrene, hvorfor? jo, fordi vi kommer hjem igjen, kanskje? læreren har jo selv sagt at det er den verste dagen iløpet av året, så ja. Lærere blir faktisk glad i elvene sine, uansett hvor vrange vi er. Men denne gangen kommer de jo tilbake, og skolen er enda ikke ferdig. Bamsen min kom i posten idag, med en pose seigmenn, så da har jeg jo mange venner, helt til de er spist opp. Takka mamma! Ja bamsen betyr endel for meg, av visse grunner :D gjorde egentlig ikke saken bedre at den lukter Emil. Hunden min! ble ikke noe søvn heller, nei. 

Disse er nå på vei, plus noen til.  
FORRESTEN; 11 DAGER TIL VI STIKKER TIL NEW YORK :D 

Edit: innlegg skrevet 4 februar. Australia gjengen har det topp, og i dag (ellernoe) dro de inn i bushen på oppdagelseferd! :D de skal sove i ørkenen i tre døgn... 

Én kommentar

Jeg ække trøtt as

Jeg har nemlig funnet ut av at jeg kan begynne å legge meg i 03-tiden igjen, for så og stå opp tidlig. Jeg er ikke særlig smart... det er torsdag idag. Ingen bra dag, ikke bare er jeg trøtt, kaldt, og lei av og driver å ta bilder (foto modul-fag) tidlig på morgenen, men Backpackerklassen + tre til stikker til AUSTRALIA i 30+ i EN MND. Så til alle som vurdere folkehøgskole neste år så er linja backpacker på Grenland fhs greia. Vi skal ha sorgseremoni når bussen kjører, Roadservice stikker nemlig også. Kommer til å savne de! Men hvert fall så kan vi jo håpe på at de får en bra tur, og at ingen blir spist av krokodiller eller lignende... undrer på hvorfor jeg ikke søkte om å bli med, haha. Kanskje ikke! 

I går skjedde det ingenting forresten! siden det ikke ble styrketrening eller noe lek med reiseliv, så endte jeg opp med og sovne, våkne å ha kr.dom.. hvor vi snakket om homofili og seksualitet, for så å bli huket tak i av husmor, hun var så snill og ga meg elevvask. Så jeg vasket! Jeg visste jo om det, men hadde fortrengt det. Ellers smakte middagen piss, jeg så på VEGAS, sykt bra film! SE DEN. Forresten dere må se "SE OPP" også. Ganske søt, og morsom. Så på jentelaget spile volleyball kamp, og de vant, vaska klær.. de må jeg hente i tørketrommelen, kom jeg på nå....de var nemlig ikke tørre etter to timer i går. Farget mine første klær i går og, ikke verst...så gjorde jeg ikke noe "mer" spennende! 

Bare for å demonstrere litt...

nå er det endelig lunsj. Eller frokost for meg. Jee.. så etter Australia-gjengen har dratt, skal jeg legge meg! 

Én kommentar

et folkehøgskole liv, er et liv i en egen boble, som en stor familie..

En ting som hvert fall er sikker er at blogg og folkehøgskole passer ikke sammen. Rekker og orker rett og slett ikke. Men merker jeg har savnet bloggen litt i det siste, selv om ingen leser den lengre, etter mine lange blogg pauser, uten å si ifra. Før kunne jeg jo blogge 2-3 innlegg om dagen, og noen leste de faktisk. Hehe. Savner den gamle bloggen litt, og! 

16 januar etter at rompa var ødelagt, (gymsalgulv er ikke mykt) kjedeligste sving seminaret noengang, ble det en fin bytur hvor jeg fikk kjøpt meg en boblebukse, fordi posten rotet bort den jeg hadde bestilt. Mamma har nå kjøpt denne av meg, så jeg slapp ha to. Fikk og kjøpt noen andre ting. Så var det pølse i brød, og fotball sin diskotek-elevkveld. Hvor jeg egentlig bare satt og furtet meg igjennom kvelden. Hoppet alle rundt som vi gjorde på diskotek i sjuende klasse. Det ble ikke Risør, men ble besøk, av en veldig fin gutt. Vi hadde det veldig gøy egentlig, og ble rimelig dritings på mitt fine rom. Tror ikke jeg skal si noe mer om det. 

18-20 januar var de som har valgt ski/snowboard på en tre-dagers tur på Rauland. Hvor vi stod på ski, Telemark og snowboard i tre dager. I to forskjellige skisenter. Den ene hadde stolheis, og den andre te-heis. Vi kom oss nesten ikke frem grunnet kontroll på veien, og vi hadde for tung henger. Ente med og kjøre rundt hele Porsgrunn/Skien for å leie en annen, men tilslutt trykket vi alt inn i bilene. Læreren vår fortalte ikke med det første at han selv var politi da nei. Første dagen var det kaldt, dag to var det blå himmel og sol, mens den siste dagen blåste jeg nesten over ende på toppen av bakken..kunne såvidt se hvor jeg kjørte, hen. Det er ikke så kult i de bratte bakkene der. Men jeg prøvde meg faktisk på svart løype også. Var mange bakker! kom ikke hjem som mumie, men var litt blå. Var en kjempefin tur, og sov i leilighet/hytte med 6 andre jenter. Det var og badstue, solarium og sånn i kjelleren der, men jeg sloknet bare på kvelden, av en merkelig grunn var jeg tappet for energi, men var kos uansett da, haha. Når jeg er den første som står opp og fikser frokosten, så sier vel det litt. 
Syns igrunn dette bilde ble veldig fint, tatt på toppen. (ja, var langt opp) 
23 januar var nyttårsballet. Var koselig det, selv om jeg ikke var så keen på kjole. Vi fikk servert koldtbord, og is. Bra Underholdning, taler, og sånne ting. Konsert med John Snow i gymsalen på slutten, som faktisk er ganske flinke! når de blir mer kjent kan jeg skryte av at jeg har snakke med de :D  på slutten fikk vi potetgull og brus, woho, ble en gjeng igjen for å synge litt osv, jeg løp tilbake på rommet og byttet til pysj ved første mulighet. 

Jeg fikk jo aldri vist frem kjolen og skoene mine, men dere ser det på bildet. 

25 januar  var vi på hundekjøring med friluftsliv klassen. Kjempesøte hunder, jeg og en to til satt bare på han mannen som drev med det, rett før vi skulle dra, så tisset den ene hunden på meg. Hadde heldigvis på meg boblebukse. Slem hund. Det var så langt oppi Skien, at det ikke engang var mobil-dekning. På kvelden var nesten hele skolen ute på Dickens, jeg var der og, men ikke så lenge. Jeg gikk faktisk tilbake til skolen, tro det eller ei. 

Det var en grunn til at den het Sorry, for å si det sånn. Men herlighet, syns den var drit søt, jeeg ♥
Ellers har jeg vært i Skien og fikset meg nytt pass, så da er det i hvert fall helt i orden, vært på Down-Town, pizzabakeren, og småting. Sluttet å snuse nesten tre mnd, men greide og sprekke for litt siden, men skal stoppe igjen altså. Når jeg er tom! håper jeg holder det. Forresten: har blitt kontaktet av trusemannen, og idag kontaktet vg-nett meg, så nå skal han bli hengt ut i VG enda engang, synd. Håper han snart blir tatt! 
Jeg må bare legge til at jeg ikke er dø. Vi har hatt hit man lek, og alle fikk vær sin lapp med navn, og da skulle de drepe den personen når solen var nede, mellom 16.00-08.00, og de måtte være på et rom alene, å si "du er dø" men jeg ble ikke drept, men drepte heller ikke noen, fordi jeg trakk ikke lapp. Høhø. Men var morsomt å se hvordan alle levde seg inn, og ikke turte gå alene. Vi gjør mye rart på folkehøgskole. Senest idag, kjøpte folk hverandre, for å samle inn penger til Moldova. Tror faktisk det pågikk istad, at det paret som var kjøpt sammen, gikk tur i måneskinnet, kunne kjøpe roser, sang, osv. Man kunne kjøpe seg ut av "daten", og møtte man ikke ble det femti kr i bot.. haha.

 Det er veeeldig mange jeg kjenner som hadde bursdag i Januar. Så GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN, en spessiel hilsen til mamma og ste-far ♥
Crazy loop :D
Den setter seg på hjernen....

2 kommentarer

Er det rart jeg ikke finner posten min?

Når den har blitt lagt på etternavn C-D istedet for A-B? Veeeldig merkelig at jeg ikke finner posten min, når den ligger i feil hylle. Men men, så tilfeldigvis en Nelly pose, og sjekket. DER var min post! Jakka venter også på å bli hentet. Håper den posten kom idag, for å si det sånn. Men det gjorde den nok!

I dag har hele skolen vært i Sandefjord på yrkesmesse/utdanningmesse. Ble som vanlig ikke hakket klokere. Men møtte en kjent fyr, så ble koselig. Var fast bestemt på å ikke komme hjem med noe, men i kjedsomhet endte jeg opp med to fulle poser, likevel. De får vel støve, som de forrige gjorde. Har nemlig vært på disse messene endel ganger nå. Men jeg fikk med meg en tulipan hjem, hehe. 
Jeg døgnet forresten inatt. Merker at det ikke var lurt. Sitter egentlig bare og gleder meg til middag, er så sulten, og skal bli deilig med en kaffe. Etterpå skal jeg og noen fler sikkert gå til Telemarksporten, hvor jeg skal hente jakken min! 
Fant nettopp ut at jeg skulle til Oslo i morgen, for å se herrelandslaget spille håndballkamp i spektrum. For var en som spurte om han kunne kjøpe billetten min, jeg sa villig ja, og gledet en sjel. Uuff, orker ikke dra til Oslo i morgen, jeg. Reiseliv klassen skal på reiselivs messa i Lillestrøm. Litt vanskelig og forholde seg til to klasser. Så da blir det danseseminar på meg, og fotball sin elevkveld istedenfor. Syns det igrunn er nok, jeg! Mulig det blir besøk senere på kvelden og, har også lyst å dra til Risør. 


Det er vanskelig å gjøre masse på engang merker jeg. Man kan faktisk ikke få med seg alt i verden! 

2 kommentarer

Siden sist har jeg...

- Blitt frisk som en fisk, nesten.... 

- Hatt Hiv og Aids seminar.
- spist grøt og boller! 
- K2 har har hatt korridor kveld, den korridoren jeg bor i. Der arrangerte vi pysjparty i filmrommet, med film, nam og gøy. Dumt jeg sov over de tre første kvarterene. Men fikk med meg filmen.  
- pakket.
- kjørt buss, buss, tog, buss, tog, tog, buss og buss lenge. 
Og ikke minst kommet frem og tilbake fra Trondheim. Var på SKO-FO cup. (Skogn folkehøgskole, den andre skolen i landet som har håndballlinje) Vi sov der, jeg og en til greide og sovne klokken 19.00 samme dagen vi kom :) Tapte tre kamper, og vant en kamp. Var på en halvtimes foredrag, for læreren vår merket liksom at det kun var oss som manglet der. Kom på sjette plass av elleve lag i vår gruppe. Ikke dårlig til å kun ha spilt sammen et halvt år. Frustrerende nok tapte vi mot året SKOFO lag, og ifølge hjemmesiden dis, virket det som de ble glad for det. Jeg tror det var Levanger som gikk av med seieren for jentelaget. Men vi forlot ark tavlen med "velkommen til revansj på grenland.."
Ellers ble det mye dø-tid på tribunen og lite søvn. Etter en tolv timers reise tilbake var det deilig å komme tilbake til senga si på Grenland. Jeg sier det med skam: Men jeg tok med meg NSB teppet. Selv om vi måtte ha kr.dom først, så gjorde ikke det noe. Det er ikke typisk ungdomsskole KRL, for å si sånn. Jeg sovnet nesten med engang jeg kom til senga, og har brukt hele dagen idag på å slappe av. Og ja! Jeg så forresten et STORT TROLL på utsiden av togvinduet, midt på natten når alle sov! :D Må ikke tro jeg sov så mye på vei hjem heller.... men koseligere med tog, da! 
noen mangler, men for en gjeng sier jeg bare... 
Og en ting til. Hvorfor lurer alltid menn på om vi har vært borte i fire uker, når vi bare har vært borte i fire dager? Vi ble altså hentet av en fornøyd lærer som ikke fikk opp bagasjerommet på tog stasjonen. :)  

2 kommentarer

Kult på bussen ass..

Dro fra skolen rundt halv seks idag. Det vil si, jeg bestilte en taxi da. Egentlig skulle jeg dra mye tidligere, men sov altfor lenge. Forsovelse vet du. Fikk ikke se volleyballkampene som ble spilt på skolen idag heller. Uansett så bestemte jeg meg for å prøve å rekke bussen, selv om jeg visste det var en eller to igjen på skolen, så hadde ikke vært krise. Jeg fikset meg, pakket resten og løp ut. Egentlig skulle jeg gå, men ble taxi i siste liten, når jeg ventet, måtte jeg løpe inn igjen, for hadde glemt sminken min. Når den endelig kom var klokken 17.41, hurra. Fire minutter til bussen går. Heldigvis hadde den vi skulle ta kjørt fem over halv, så det kom en senere, som var forsinket rundt 18.00. Rakk den. Bussturen gikk fort med Internett, og jeg oppdaget at en gammel klassevenninne satt rett over meg, og en mann som satt å drakk rødvin bak meg, mens han snakket i telefonen om Facebook (les: bilder av damer) Glemte så klart hårspray igjen på skolen! 


Pappa hentet meg i Oslo, Vi kjøpte masse digg på butikken, og dro opp til han og spiste frokost. Pizza ble det! Rundt klokken 23.00, møtte jeg de andre på bussterminalen, før vi snorket oss inn på lavprisekspressen. (Les: Alle sover nå, men ikke jeg såklart...) det er så stille her at jeg kan høre folk puste, og noen små snorke litt, vil nesten ikke trykke på tastene fordi det bråker..for ikke å snakke om hvor mye min pc lyser opp..fint at jeg fant en kontakt hvert fall! 

Mangler bare litt snø, og at det er bekmørkt ute.. 

Vi har og hatt en halvtimes pause, men som det nattdyret jeg er, har jeg ikke sovet noe iløpet av natten. Er fremme i Trondheim om to timer, og da er det tog videre til Sogn, så starter vel håndballcupen utover dagen.Jeg har faktisk aldri vært i Trondheim, nesten litt flaut... Nå skal jeg slutte og snakke kjedelig prat om buss, jeg bare kjeder meg, okey?

Godnatt. På tide at jeg også sover litt... prøve hvert fall! (ps. Jeg ser bare skog..)


2 kommentarer

Julekos med verdens beste Grenland

Når jeg kom utslitt tilbake fra utvisningen og til skolen, etter å ha fått i meg altfor mye alkohol. Kom desember! Jeg kan selvfølgelig ikke skrive om alt som har skjedd, men skal prøve å få med meg noe, og ikke skrive så langt! en ting er hvert fall sikkert dette har vært min fineste desember! 


Det startet med at alle samlet seg for å se tre adventskaledere sammen på storskjerm. (Vazelina, Amalies jul og nissene på loven) helt frem til jul. Ble maraton på slutten. Første helgen i desember 06.30 på morgenen kjørte to busser mot Oslo. Der besøkte vi først Freia sjokoladefabrikk, bok & media, peppes pizza, (jeg syns endel synd på kelneren der) også så vi musikalen "jesus christ superstar" på teateret. (den var imponerende bra, så jeg greide såvidt ha øynene åpne under hele stykket) Imellom alt var det også tid til litt shopping!Her har vi laget vår egen sjokolade, også fikk vi masse annen sjokolade!

og dekorert boksen selv. Dere ser at mine tegneskils fortsatt er på topp!


Freia har faktisk sin egen jungel! Det dumme med hele besøket var at vi ikke kunne få komme inn i fabrikken. Det lages nemlig en ny sjokolade der, som kommer på nyåret.

Hopper over bok&media, for det var ikke noe spessielt, og går rett på peppes pizza.under Jesus Christ Superstar, vi satt ganske langt fremme, og det var ikke lov å ta bilder, så de ble ikke så bra.


Alt i alt, en kjempefin dag i Oslo sammen med Grenland! Ble igjen i Oslo den helgen, og var blant annet på besøk hos Trine Lise i Sarpsborg, som er storesøsteren min. Vi fikk shoppet litt klær, og noen julegaver. Dagen etter var pappa med meg og kjøpte ballkjole, bolero, og nye ballerina sko. Viser det senere!

Imellom masse kos har det vært huskonsert, altså hvor elevene og de som vil fremfører ting for oss andre, julekonsert og roadservice har endelig vist frem til show til oss, det showet de har fremført i hele landet i hele høst. De var kjempeflinke, forresten! Sigrun som synger på huskonserten. Gidder ikke legge ut bilder fra alle konsertene, ingen bryr seg når de ikke kjenner de uansett.  

12 desember var det juleverkstedseminar. Det var kos! Jeg lagde blandt annet noen julekort, når jeg endelig hadde våknet etter en liter med kaffe. Det ser ut som en 6 åring har laget de, men det var meningen! Julemusikken stod også på full guffe, mens noen drakk gløgg, og spiste julekaker. Etter det var det tid for julegrøt! på kvelden hadde backpacker elevkeld, og de arrangerte rollebrylupp. Jeg og tre andre var Ninja Turtles, vi var søte og grønne. Hvert fall grønne! paret ble forresten gift og lykkelig i alle sine dager. Det var mange fine taler, sanger, god mat, bra underholdning, og fin kake!

Denne vennen lagde Henriette. Søt! 
Alt fra Afrikanere, til Obana deltok.

Gjett hvem?Vi har og laget juleevangeliet når vi kun var fem stykk. Haha, gikk jo bra.. 13 desember ble storesøstren min 26 år! Så gratulerer masse med dagen til henne!Jeg sendte henne faktisk gave i posten og, når Henriette og jeg var i byen for å handle inn julegaver. 14 desember hadde vissnok guttebarna på skolen kledd seg ut og gått i luciatog og levert ut luciaboller. Søtt, det dumme var at jeg ikke var tilstedet under opptreden. 

16/17 desember var det storreningjør av hele skolen, og av våre egne rom. Det gikk flotters, og denne gangen ble rommet mitt godkjent. 

Trenger jeg si mer? 

17 desember var det og juleavslutning på Grenland, det var kjempekoselig! de fleste hadde kledd seg i kjole og dress, og dagen startet i kirken rundt klokken fem. Der sang vi julesanger, julekoret sang, og noen viste frem sitt talent, vår kjære morsomme prest johan lekte litt med dukker for oss, mens han sa noen ord. Det er det jeg husker derfra, var så trøtt. På tilbake veien gikk alle i fakkeltog, siden jeg gikk i ballerinas og strømpebukse, så fryste jeg både tær og fingre av meg på veien. Etterpå ble det julemiddag og juledessert. Det beste må vel ha vært at det ikke var oss som serverte og tok oppvasken, men lærerne. Må si de kledde forkle. HEHE. Etter masse fine taler, julesanger, og diverse flyttet alle seg i dagligstua, der var det masse underholdning og kaker. Alt fra lærere som hadde kledd seg ut som Wham, eventyrfortelling, sang, til skuespill om den såkalte "Even". var masse bra! Det beste som skjedde må ha vært at julenissene kom. Alle barna ble kjempeglad og fikk vær sin godteripose. Kvelden ble avlsuttet med at alle gikk rundt juletreet. Alt i alt, så følte jeg at jeg hadde feiret jul når kvelden var slutt! 

Noe som ser noe galt her? Jeg tok feil saus, nemlig karamellsaus istedet for rød saus, den til høyre. Tonje dynket sin ris krem med feil saus rett etter meg! Jeg døde av latter!  Dagen etter ble avsluttet med julefilm og pakking, så ble jeg hentet og dro hjem til Risør. Møtte venner, men det er ikke mye jeg husker av det. Ja, var ute. Og fikk blackout, overraskende, pleier aldri å få det. Men mamma har jo fortalt meg at jeg blant annet krabba fra utgangsdøra, og inn på do, hun var snill og hentet meg, og klokka var ikke mer enn 01. :) 
Jeg har hatt veldig masse julestemning, for første gang på mange år! men den begynner nesten å forsvinne litt, så må prøve å innhente litt igjen. Det går hvert fall i julesanger! 

Har du julestemning? 
Drikker du alkohol i jula? 

8 kommentarer

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innlegg


Design

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits