Innkjøp (sandras.no)

Innkjøp til påskeferie ++

Heisann i snøen! Dette har vært litt av en dag. Alle i sør og øst har vel fått med seg hvor mye snø som kom i natt og i dag. Vi er av de heldige og det ble måket på utsiden av oss rett før vi skulle ut døra. Veien til skolen tok jo 20 minutter lengre enn det pleier - det var sikkert noen med sommerdekk ute. Det jeg ikke helt så for meg var og vente 30 minutter på trikken x2 og endte tilslutt opp med å gå til legen når jeg endelig kom meg til byen - fordi det gikk fortere. Var 1,5 time forsen til timen min, så det sier vel litt. Det tok og mye lengre tid hos legen enn jeg trodde så det er litt over en time siden jeg kom meg hjem og aner faktisk ikke om bussen gikk hjem engang, heldigvis kom pappa forbi. Haha, vi nordmenn lærer aldri. Kan jo ikke annet enn å le. Heldigvis har dette vært en ok dag, eller hadde jeg nok ligget på trikkeskinnene sammen med snøen i frustrasjon. 

Men over til noen innkjøp: 

Hva skal man si? Nille har gjort det mot meg igjen, men denne gangen var jeg flinkere enn sist. Fugler ♥Bøker er viktig når man har ferie. Også er det visst krim som er greia når det er påske har jeg skjønt. Den store boka er faktisk en fargeleggingsbok og det var faktisk ganske gøy og ikke minst avslappende, haha! Trenger jeg å si noe mer? et uglepåskeegg! Denne var så styggsøt at jeg kjøpte den. Flamingoer ♥ håper jeg får bruk for den i påska! Nye treningsklær. Den sports-bhen har veldig fin rygg og fargene er såå fine. Men fikk det ikke helt frem på bildet. Buksa anbefales ikke, glir bare ned. 

Iiih! Leoparddeksel fra Marlene Birger, ørepropper fra Bose/Siba ooog ny Iphone fra pappa/Siba. Snilleste pappan miin. Har hatt ørepropper i ørene veldig mye i det siste, så ny tlf med lyd i begge proppene har reddet hverdagen den siste uka ♥

Vase fra Nille. 

Måtte pynte litt da, men drar jo på lørdag så det ble ikke stort. Hehe. Selv om sengen min faktisk er påskegul! I kveld skal jeg prøve å ta meg en tur på Sats, det er bare litt (veldig) tiltak å gå ut igjen i dette været. Så det ble vel heller til at jeg starter å pakke og tar en tidlig kveld. Jeg har også en halv (haha) historieprøve jeg må lese litt til. 

Hva syns dere? ♥


4 kommentarer

En firkløver på en torsdag

Hei dere, nå er det langhelg på meg og den skal tilbringes på sørlandet i Risør ♥

Idag etter skolen spratt jeg avgårde på bussen og den gikk allerede i 11-tiden, så jeg har vært her en stund allerede. Merker det er lenge siden jeg har vært her nå. På bussen nedover leste jeg ferdig boka "En gatekatt ved navn Bob" og kan anbefale den. En rørende historie og ikke minst så sier den noe om hvor mye dyr betyr for menneskers lykke! Jeg har allerede klikket hjem oppfølgere som jeg skal lese i påskeferien på Mallorca. Gleder meg allerede til en ny ferie selv om det ikke er så lenge siden jeg kom hjem fra ferie. Haha! Har bare hatt en rolig kveld hjemme i dag med middag, skravel, tv og hundekos ♥ 


Firkløver smykke fra e-bay ♥


4 kommentarer

unicorn

Heihei! Inatt har jeg sovet.. 14 timer. Av og til tror jeg at jeg kan sove i det uendelige. Jeg trenger hvertfall ikke å legge meg klokken åtte i kveld da, haha. Vi var på kino med skolen idag, så det det har vært en behagelig skoledag! Filmen vi så het "Den grønne sykkelen". Før fimen var det også en som hadde et lite foredrag. Fikk et litt større innblikk i hvordan det er å være jente i Saudi-Arabia, noe jeg er veldig glad for at jeg ikke er. Selvom shopping er det dem for lov til å drive med. Jeg syns filmen var helt ok! 

Etter filmen tok jeg meg en tur på Lush og handlet litt fra Valentines-kolleksjonen: 


Dusjsåpe, to boblebiter og en lipgloss fikk bli med hjem. Unicorn boblebiten må være den søteste jeg har sett noen gang - jeg satt den på sminkebordet mitt til pynt, haha. Jeg er egentlig veldig dårlig til å bruke dem, men disse to måtte jeg ha. The kiss lipbalmen har jeg ikke fått tak i før pågrunn av den har vært utsolgt, så anbefaler å være tidlig ute om man vil ha den! 

Fler som er glad i Lush? Hihi! 


3 kommentarer

Mitt lille skattekammer

Her skal jo egentlig øredobber henge, men siden det ikke var noe plass for ringer, så pressa jeg nedpå de som gikk


Ble sikkelig flau over ringesamlingen min når jeg dro den frem. Så mange rare ringer jeg har bruktFor ganske lenge siden kjøpte jeg meg et nytt speil, ikke hvilket som helst speil heller, nemlig speil med smykkeskap. Jeg var egentlig ute etter helfigursspeil og kjøpte et på Ikea først, men det ble for stort her. Da fant jeg ut av at jeg likegodt invisterte i det jeg heller ville ha, men har jeg brukt det som speil? neida, det blir mest brukt som smykkeskrin. Det er sikkelig fint og oversiktelig hvertfall, me like! 


3 kommentarer

Kjole fra Floyd

Bestilte meg en kjole fra Nelly her om dagen, men den var både kort og trang, så sendte den i retur når jeg fant kjolen under. Den er fra Floyd og jeg kjøpte den på B-young. Fikk 40% rabatt så da kjøpte jeg den! Den er veldig rød, men viser hvertfall ikke rompa frem i den, til en forandring. 12 kommentarer

Innkjøp fra tur til Kiel

Ugleringen fikk jeg av Anette ♥

God jul. Haha. Falt helt for den pepperkaka. Se så søt den er! 

Pyntet opp lugaren litt med ny innkjøpte kopper, hehe! 

Haha, skulle egentlig ikke ha noe serlig, endte visst opp med endel likevel. 

Hva syns du?


7 kommentarer

Innkjøp fra Storo 30 år

Idag hadde favorittsenteret mitt 30-årsjubileum og dit måtte selvfølgelig jeg. Det var 30% på nesten hele senteret, noe som er ganske farlig for meg. Jeg klarte heldigvis å være litt fornuftig med pengebruken og mye at det jeg hadde tenkt å kjøpe hadde de ikke. Litt unødvendigheter ble med hjem selv om. Når senteret stengte avsluttet de med fyverkeri og siden jeg aldri ser fyverkeri når jeg er edru så måtte jeg få med meg det. Jeg glemte kamera hjemme, men det var egentlig ikke store greiene uansett. Nå ligger jeg på sofaen og sluker i meg en Cider i mens jeg ser på Prison Break. Er snart ferdig og har en følelse av at det kommer til å bli ganske trist. Merker jeg egentlig er sliten etter å ha vært så lenge på senteret, det var veldig mange der. Men vurderer likevel å ta meg en tur ut i kveld. Selv om det fornuftige hadde vært å være hjemme. Haha, jaja. Ødelegger jo hele morgendagen hvis jeg drar ut, blir emo alene hjemme hvis jeg ikke gjør. 


17 kommentarer

Shoemania

"Trengte" noen nye basic sko til høsten og endte opp med disse. Det første paret er vel egentlig ikke til høst men.. hehe!-Nelly.com--Shoeday-

Denne skoen har allerede fått gjennomgå gjørme, kesam og cottage chees. Haha, klumsa meg...

-Shoeday-

-Shoeday-

Jeg skjønner hvorfor pappa sier jeg har mange sko. Jeg har så altfor mange, men likevel så kjøper jeg flere. Dette er de nyeste i og forhåpentligvis de siste for en stund. 


Idag har vært en stressende dag. Føler alt går i ett for tiden og når jeg endelig kommer hjem og kan slappe av bare forsvinner kvelden. I dag var jeg ikke hjemme før 5. Kanskje ikke så sent, men sluttet jo kl 1. Hadde hvertfall fått unnagjort skole, møte og trening. Måtte tvinge meg på trening i dag, siden i går ble det solarium istedenfor. Livet med lite energi er ikke gøy. Har null overskudd til å gjøre noe skolearbeid i dag så resten av kvelden blir det vel Prison Break før jeg plutselig må finne senga igjen. Kveldene går altfor fort for meg! I dag må jeg prøve å finne senga rundt tolv og helst sovne. Starter tidlig i morgen og nå begynner jeg faktisk å komme inn i og forsove meg flere timer hver dag rytmen. Ekstra vanskelig å stå opp nå som det begynner å bli mørkt ute. Not good! Meen, jeg fikk 6er på naturfagsprøva, så at jeg øvde flere timer på mandag ga hvertfall gode resultater. Me like! 

Hvilket skopar likte du best?


12 kommentarer

To jakke-favoritter

Hei! Har hatt litt prenstasjons-angst ovenfor denne bloggen de siste dagene, jeg. Ikke har jeg hatt noe å blogge om heller. Dagene består jo av det samme hele tiden. Denne uken har jeg i tilegg vært ekstremt sliten. Ligger akkurat nå i sofaen og ser på Prison Break. Har kommet til sesong tre nå og gleder meg litt til jeg er ferdig, for det er så sinnsykt avhengighettskapende. Jeg har jo problemer med søvn fra før av og en serie man ikke klarer å stoppe gjør ikke saken noe bedre akkurat! Jeg fikk faktisk dratt meg ned på Sats i går og da kjøpte jeg kåpen på det nederste bilde. Falt helt for den. Genseren kjøpte jeg for en stund siden og den er definitivt verdt hver krone. I ♥ it. 

Tiger of sweden 

Redbird / bikbok

Hva syns dere?


12 kommentarer

Always fill yours day with things that make you smile


Før trening i dag var jeg blant annet innom Feel, Nille og Princess. Da kjøpte jeg det som er på bildet over. Siden høsten er her syntes jeg det var på tide å bytte ut de sukkersøte lysene som stod der fra før av. Den lille reven er så søt ♥


3 kommentarer

Daisy dream

Veel, alle har vel sett denne parfymen i det siste og jeg måtte ha den jeg og, siden jeg samler på parfymeflasker. Syns ikke dette var den fineste faktisk, men den lukta sinnsykt godt, så da fikk jeg søs til å kjøpe den med til meg fra flyplassen.
Ellers fikk jeg høstferie i dag. Noe jeg faktisk har fortjent, woho! Aner ikke hva jeg skal bruke den på, men tror jeg bare vil slappe av i Oslo/Risør. Reiste så mye i sommer, så blir deilig det ♥ 


7 kommentarer

Noen favoritt-innkjøp fra i sommer

Spør hvis du lurer på hvor noe er fra. Tycks?


4 kommentarer

stay opp all night, sleep all dayEbay og sheinside ♥


4 kommentarer

Innkjøp fra Kreta


eelsker den shortsen ♥


Måtte bare ha denne selv om den er fake. Ble forelska i fargen på den! 

Dette var igrunn det jeg hadde planer om å shoppe på turen,  men så bare...:  


Mascaren kjøpte jeg igrunn på flyplassen, mens den andre sminken kjøpte jeg der nede. Den er fra Dior, så dere kan jo bare tenke dere hvor mye penger jeg la igjen der.

Jeg skulle egentlig bare ha en ny foundation, siden jeg er så lei av mineralpudder og ville prøve noe nytt! Jeg ble sminket, så ente opp med å kjøpe ny kost og pudder også. Jeg fikk tidenes kompliment i mens jeg ble sminket. Jeg visste ikke helt om jeg skulle lei eller gråte. Hun elsket rett og slett arrene mine. De var bare så fine og så kule. Jeg bare.. okai, what did you just say? Haha, folk er rare! Det var faktisk første gang de ble kommentert også, de pleier alltid å bli det i syden, noe jeg egentlig syntes er ganske plagsomt. Denne kommentaren var litt mer spesiell må jeg si.

"bare" tre par nye sko. Elsker sommercoversene ♥


Den til venstre er faktisk en sekk. En veskesekk vil jeg kalle den, om det er noe som heter det. Tenkte den kunne bli fin å ha skolebøker i, så jeg jeg ikke ødelegger skuldrene mine helt.

Søs og jeg skulle egentlig ta like tattoveringer. Siden vi aldri fikk gjort det bestemte jeg at vi skulle kjøpe evighetssmykker. Jeg fant et veldig fint et til nesten 1400 kr og det var like før jeg kjøpte det, men hentet fornuften i meg. Etter å ha vært igjennom 100 andre gullsmedbutikker fant vi noe ligende til en litt mer ok pris. I mens vi gikk igjennom alle gullsmedbutikkene fant jeg meg også et ankelsmykke. Det har jeg på, så det ble ikke med nå. 

Jeg shoppet mye mer enn jeg hadde planlagt, og måtte sitte på kofferten for å få den igjen. Sikker på at den lå på grensa til 23 kilo når jeg skulle dra, i tilegg til en stor håndbagasje, haha. Jaja ♥

Hva syns dere?


4 kommentarer

Marihøne

Skulle egentlig ikke kjøpe en slik stein til meg selv, siden jeg har tusen småting fra før av, men så fant jeg en med en tekst som jeg ville ha, så kjøpte en likevel, hehe. Søt, ikkesant?


4 kommentarer

Klar for stranda

Overskriften var utrolig teit - jeg har jo ikke tatt med det viktigste, nemlig solkrem, ørepropper, bøker og solbriller! 
Tynn blusecardigan - Only
Shorts - Abercrombie og fitch (ebay) 
Bikinitopp, veske og skjerf  - HM
Sandaler - Tamaris (DNA) 

Edit: etter og ha studert skoene litt mer etter jeg skrev dette innlegget, viste det seg at jeg faktisk har fått en sko i 38 og en i 39. Er det mulig liksom... haha!

Er vel første gang jeg kjøper meg et skjerf til å bruke på stranda som skjørt og en egen veske til strandbruk. Veska kommer hvertfall til å bli brukt! Nå mangler jeg jo bare hatten, kanskje jeg skal kjøpe en der nede. Haha, man forandrer seg når man blir eldre skjønnner jeg! 


2 kommentarer

Wildfox

Når jeg var i Sverige forrige uke oppdaget jeg et nytt merke, eller ikke nytt, men hadde aldri kjent på klærne før. Koseklærne til Wildfox var så utrolig deilige, men altfor dyre. Jeg bestilte meg en joggebukse på e-bay istedenfor til under halve prisen. Genseren bestilte jeg meg nå, bare fordi jeg fortjente det etter en hel dag med matte ♥

 

 

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem og magen er utsultet og hodet dundrer. Jeg har tenkt så mye idag at jeg har fått vondt, visste ikke engang at det var mulig, jeg. Det gikk også som forventet, veldig dårlig. Svarte på noe, men det spørs om det var nok. Men skal ikke kjede dere med mer skolesnakk nå, hehe ♥


2 kommentarer

Blåmandag og to nye jakker

Jeg er trøtt. Dumme meg la meg til å sove klokka seks til morran idag, så startet likegodt denne mandagen med å komme forsent også. I engelsken så vi på film, og jeg satt og skrev ned depressive dikt i stedenfor. Herregud, godt det snart er ferie sier jeg bare! Jeg er jo ikke akkurat verdens største tilhenger av sommerferie lengre, men nå merker jeg at jeg virkelig trenger en pause fra alt sammen. 

Tynn Dunjakke hm / dongri/hettejakke Urban

Her sitter jeg og blogger om untressante ting, istedenfor å gjøre fornuftige ting jeg burde som å øve matte.

Hva gjør dere idag?


8 kommentarer

Canon powershot s120

Ikke vet jeg hvorfor, men jeg fikk plutselig for meg at jeg ville ha nytt kompaktkamera. Dette skal vissnok være en sikkelig bra erstatning for speilreflekskamera. Begynner å bli litt lei av å drasse rundt på det nå! Jeg ikke like fornøyd med det som speilrefleksen enda, men dette kommer nok til å bli brukt mye fremover. Det er så lite, med veldig mange bra funksjoner. Må bare få lært meg det litt mer først! 


♥♥♥


2 kommentarer

Baby lips og Michael Kors

Hei på dere! 

Dama i kassa bare: 

"Hva er det med disse, alle bare "baby lips, baby lips" og skal ha de"
"Hehe.. ehm.."
"Har du prøvd de før, eller skal du nå kanskje?"
"Nei, tenkte jeg skulle gjøre det nå"

Jeg vet ikke helt hva det er med de jeg. Har sett de mange ganger i utlandet men har liksom aldri fått prøvd de så da kjøpte jeg et par idag. Syntes egentlig ikke de var noe spesielle heller, men de er jo søte da og alt som er søtt det kjøper jo Sandra...Liten veske fra Michael Kors. Har lett etter den fargen (bare i lommebok) siden søs og jeg var i Gøteborg i desember. Så den der, men kjøpte den ikke og har ikke sett den siden utenom på e-bay. Så nå ga jeg opp, så det ble veske istedenfor ♥

Ble litt andre ting med hjem også, men tenkte kanskje å samle det sammen med noe av det jeg har kjøpt i det siste, siden det var visst noen som var intressert i å se. Det får bli en annen dag. Er så crap og ta bilder av klær, og nå er jeg sulten og har en matteprøve jeg må øve på til i morgen før helga kommer!

Vi interjuet hverandre på skolen idag og jeg må bare si at jeg elsket dette spørsmålet: hva er din mest rampete egenskap? Hva svarer man på det når man er over 20 år? 


5 kommentarer

Min nye familie

Neida, men var på Søstrene Grene istad og se hva jeg fant (som ikke stod på innkjøpslista selvfølgelig): 

Jeg smeltet såklart med engang jeg så de uglene.. 

Bare fordi det er så fint vær ute, så kjøpte jeg meg en bikinitopp idag. Nei, men de fineste bikiniene forsvinner alltid før det blir sommer. Det er noe som irriterer meg vært år, at vår (sommerklærne) kommer så tidlig. Gidder jo ikke å kjøpe klær som jeg ikke får brukt før det har gått flere mnd, også forsvinner de fra butikken. Genseren kjøpte jeg fordi jeg fortjente den etter en slitsom prøvedag. Det var 30% på overdelene på Bikbok i tilegg. Hoho. Jeg er god på unnskyldninger.

Nå har vi nettopp spist taco og norske talenter ruller i bakrunnen hos meg! Jeg er glad det endelig er helg! 


3 kommentarer

Nettshopping

Sommerkjole ♥ Nelly hadde 15% på hele butikken her om dagen, så da slo jeg til. Bare synd jeg klarte å sende dem til Risør. Genseren er fra River Island, fant ingenting av det jeg hadde sett på nett i London, noe som var ganske irriterende... lukusproblem, jeg vet. 

Den til høyre ligner liitt på den de hadde på Nelly fra kolleksjonen til Leighton Meester, ble såklart utsolgt med engang.Jeg blir aldri lei av Abercrombie klærne. Det er seriøst verdenes deiligste plagg, og på e-bay er det jo så billige i forhold til andre steder. T-shorten fikk jeg faktisk i posten idag, den hadde av en merkelig grunn fortullet seg ned til Risør først. 

Det er farlig for meg å sitte inne på e-bay, senest i går bestilte jeg meg en søt leppestift til 35 kr inkludert frakt. Før jeg dro til London kjøpte jeg meg faktisk en rosa passholder. Den er bare så søt. 

Hva syns dere? ♥


12 kommentarer

pip home

Nesten hver gang jeg går forbi Traktøren stopper jeg og ser på den fine serien de selger fra PiP home. De er ganske dyre, men her er to nye kopper i samlingen:

Begynner man å bli gammel når man begynner å samle på kopper, osv? snart skal jeg begynne å samle på Greengate. Hermer etter storesøster. (Er bare å nevne det, hvis ikke får jeg det vel som kommentar, hehe). 

Nille lanserte en ny serie som heter Pink Tiles for noen uker siden. Var først litt skeptisk. Tilslutt ble jeg helt forelska, men klarte meg med denne kommoden og de to bildene som er til venstre har jeg på veggen. Kanskje litt barnslig, men søt ikkesant? Lurer på hvor jeg skal plassere den, i vinduskarmen passet den liksom ikke helt inn. 


10 kommentarer

Daniel Wellington

Mandag - ikke helt min dag. Jeg var ikke på skolen idag, men dro meg ut likevel pågrunn av en liten avtale jeg hadde. Så kjøpte jeg vekk de vonde tankene mine et par sekunder. Har hatt lyst på denne klokken så lenge, så nå røk resten av julegavepengene og gavekortet jeg hadde. Klarte aldri å bestemme meg for om jeg ville ha sølv eller rosegull, men det ble sistnevnte tilslutt. Reima kan jo byttes ut, så da fjernet jeg det dilemmaet, noe som er ganske praktisk forresten! Jeg savner bare et datotall, så hadde den var helt perfekt ♥

I morgen får jeg vel komme meg på skolen. Snakket med Beautytrend idag, og ble overrasket over den gode kundeservicen. De ringte meg på lørdag, men da tok jeg den ikke, og når jeg tok kontakt idag ordnet de så jeg fikk snakke med han som hadde ringt meg med engang, og han ringte opp igjen ganske fort. Så nå skal jeg få en annen type lim, som jeg håper jeg ikke reagerer på, og få påsatt nye vipper gratis i morgen. Gleder meg til å bli hel igjen. Er egentlig nesten sånn at jeg ikke vil vise meg ute. 

Nå har jeg kommet til sesong fire av 90210 også, kjøpte den idag. Men jeg kan ikke la den stjele hele natten min....

Hva syns dere om klokka? ♥


8 kommentarer

Nytt sminkebord og nattbord

Da har jeg endelig fått knipset noen bilder av sminkebordet mitt. Det gikk litt fort, også gikk kamera tom for strøm midt i, så da ble det de bildene det ble. Gjorde valget lett for meg hvertfall. 

Har sett på dette hver gang jeg har vært på Ikea, sjekket finn ofte, og siklet over søs sitt som nesten er likt hver gang jeg har hvert hos henne. Hehe. Så nå brukte jeg noen av pengene jeg fikk til jul på det når jeg tilslutt fikk viljen min om å få lov til å kjøpe det. Lider nemlig litt av plassmangel her...

Lenge siden det har vært så ryddig her. Kroken er tilbake slik den var før, ellers hadde det ikke passet inn. Har egentlig litt lyst å ha det på soverommet, men var dette med plassen, da. Ulempen med dette er vel at det ikke er noen skuffer under den. Søs sitt hadde det, men det er ute av produksjon nå. Jeg trenger større plass! Haha, jeg hadde aldri fått plass til alle tingene mine på en liten hybel. Uansett så er jeg veldig glad i dette, og tror ikke jeg hadde klart å velge om jeg hadde hatt valget. Haha ♥ typisk meg, det... 


Jeg hadde tenkt å vise dere nattbordet også, men som sagt, kamera gikk tom for strøm. Så da gjør vi det enkelt: 

Hva syns dere? ♥


5 kommentarer

Personlig almanakk

På tide å få orden i sakene? den jeg kjøpte fra Louis vuitton ble brukt en gang, og det var det. Skal prøve å selge den, for var litt bortkastet penger, men den var så knotete å skrive i, så håper jeg får brukt denne mer. Men ja - i jula satt jeg og designet min egen almanakk og på nyåret kom den i posten. Brukte så lang tid på å velge ut bilder og ikke minst til å få de til å passe. Slik ble den tilslutt: Lyst på en almanakk med personlig preg du også? de kan kjøpes her ♥


15 kommentarer

Litt nytt i natten

De siste dagene kan beskrives som dritt. Kom meg ikke på tentamen i går heller. Var såpass vanskelig at jeg hadde sikkert strøket uansett. Får vel en sjanse til å ta den igjen, hvis ikke så får det bare være. Litt skuffet over meg selv der, men nok om det. Idag har jeg nesten blitt ferdig med julegavene. Elsker at butikkene har åpent lengre og ikke minst har søndagsåpent i jula! Passer bra for slike nattdyr som meg. Jeg var vel hjemme fra senteret rundt halv 11 istad(?). Nå har jeg lest ut boka jeg skal ha fagsamtale til i morgen og svart på alle oppgavene. Men jeg vet egentlig ganske sikkert at det går i dass i morgen uansett. Muntlig karakteren er ikke den jeg setter høyest, så jeg får bare ta den, må jo døve min dårlige sanvittighet fra igår! 

Kjole fra butikk i Gøteborg (selges også på Nelly), sko og ring på HM

ooog, jeg fikk bestilt meg verdens fineste kjole på Nelly tidligere idag, og et par happy plus, viser kjolen når den kommer i posten hvis den passer. Så da ble det visst (ups) to nye kjoler som ikke var planen!  


Bikbok, Vila og Bikbok


Salgsbod i Liseberg og Gina Tricot

Sitter og lurer på om jeg skal døgne eller ikke. Haha, jeg begynte å vaske badet rundt 02, så produktiv har jeg hvertfall vært i natt. Fikk også kjøpt litt småting til badet idag, pappa har nemlig fikset det litt så det er blitt litt koseligere der! Har også pakket inn julegaver mens pus har hoppet på papiret og tatt tak i båndet. Hun sine egne leker, til og med bånd, men skal alltid opp i det jeg driver med. Tror jeg får sove et par timer. Etter skolen i morgen skal jeg få lagt nye negler også så er kanskje en fordel om jeg ikke sovner mens hun holder på å legge de.

Godnatt til dere andre nattdyr der ute ♥


2 kommentarer

Intax mini polorid kameraBjørnar og jeg kjøpte jo oss et slikt kamera sammen i sommer, siden han har det enda, så har jeg endelig fått skaffet meg ett nytt. Ikke i hvilken som helst farge heller, nemlig rosa ♥ det var jo rosa jeg ville ha i utgangspunktet også. Så dette skal jeg nok få brukt litt i jula! 

Jeg kjøpte det på ebay til ca 450 kr. Link til kamera finner du her , for å sleppe toll på det sendte jeg en melding til selgeren og ba han skrive verdien på rundt 20USD. Film til kamera kan man også kjøpte mye rimeligere på ebay, men jeg har endel av de liggende hjemme i Risør så kjøpte ikke med det. 

Jeg satt igår og lurte på hvor mye jeg egentlig har bestilt på ebay (jeg sletter det fra lista, etterhvert som det er kommet frem til meg, for ikke å gå helt i surr. Kontrollfreak). Men så oppdaget jeg at jeg hadde 113 feedback. Har jeg handlet der mange ganger? Hver selger skriver jo kun en feedback? Den har jo forresten steget til 114 nå, ettersom jeg bestilte meg en ape som skal blåse neglelakken tørr. Haha, jeg er så rar.


7 kommentarer

Innkjøp

Hei hei. 

Denne uka har egentlig vært som den forrige, derfor har jeg ikke skrevet noe på bloggen heller. Humøret har ikke vært veldig stabilt. Det spretter opp og ned som en sprettball, tror jeg blir gal snart.. har også hatt møte med kontakten min i kommunen denne uken, møte med nav, og i morgen skal vi ha møte på skolen. Hurra, liksom. Jeg får bare håpe på at ting faller på plass snart! 

Idag har det faktisk vært en fin dag. Egentlig så liker jeg torsdager ganske godt, jeg starter ikke før 12.20, og idag rakk jeg til og med å spise frokost før jeg tuslet med musikken i ørene til bussen. Det skjer ikke ofte at jeg har en rolig morgen akkurat. Jeg kommer somregel forsent på skolen hver dag og hiver i meg et halvt rundtstykke i bilen på veien. Ikke fordi jeg er så grusomt sulten når jeg våkner, men jeg kan virkelig ikke fordra at magen min romler i klasserommet. Jeg blir såå flau. Haha. Vi sluttet også litt før to idag, noe som er passe deilig. På fredager er det lang dag, og jeg er alltid utslitt og orker ikke gjøre noe når skolen er slutt, men det er jo befriende å tenke på at det er helg! 

Forrige uke kjøpte jeg en deal for fillers, tenkte kanskje det kunne bedre humøret litt, så jeg tok meg råd til det. Så idag har jeg vært og pint meg igjennom sprøytestikk i leppene igjen. Det gjør seriøst såå vondt. Kan ikke skjønne det, jeg som klarer å dra barberblader over armene mine. Men ja, leppene er et veldig følsomt område, da. Jeg er ganske blå, så på skolen i morgen kommer de nok til å lure på om jeg har fått meg en på tryne. Haha.. ellers var jeg en tur innom Oslo city, siden de feiret 25 år idag(?). De hadde masse tilbud. Det samme hadde Storo som hadde nattåpent. 

Jeje, her er noen innkjøp fra den siste tiden


Ikke spør hvorfor jeg kjøpte den første filmen, for jeg har ikke noe svar på det 

Vinterskoene jeg kjøpte i Spania gnagde meg opp, så måtte få meg et par nye. Problemet er bare at jeg tror disse gjør akkurat det samme. Stod mellom disse og et par svarte, så får se om jeg bytte de eller ikke. Skal ikke være lett å finne vintersko, for converseføtter! 

Basic ♥

Kunne det ikke bare vært sosialt akseptert å gå med pysj i offentligheten? Vel, så hadde det kanskje vært litt kaldt på denne årstiden, må få hentet vinterjakken min i Risør når jeg skal hjem til uka! 

Jeg går jo igrunn i pysj på butikken når jeg ikke gidder å skifte, gjorde det senest istad når jeg skulle hente et par pakker. Har endelig fått pakken fra sheinside, og en maskin som stivner gele med masse tilbehør til, nå spørs det bare om jeg greier å legge neglene selv, da. Har også bestilt borr og tånegler, så får vi se hvor lenge tolmodigheten min rekker når jeg engang gidder å teste den ut. 


5 kommentarer

Bestilt fra Sheinside

To gode gensere som forhåpentligvis passer fra Sheinside ♥ bestilte meg også en Celine paris t-shorte fra e-bay


11 kommentarer

Innkjøp

Skoleveske nr to (hehe) dette semesteret

Kanskje ikke helt den rette årsiden, men jeg måtte kjøpe de fordet om...

Disse passet bedre inn, men de ga meg gnagesår allerede etter noen minutter. Hvorfor skjer det alltid?Koseklær ♥

E-bay (var myye billigere der)

Kjøpte også en primer, men glemte og ta den medTo nye cosmetic organzisere! 

Dette var de fleste innkjøpene fra Spania. Kjøpte også et par t-shorter, en cardigan, noe undertøy og noen småting, men gadd ikke ta med alt

Tycks?


13 kommentarer

To dager til høstferie

Da var denne dagen over også. Vi var jo som sagt på tur idag, de som ville kunne også gå videre opp til Vettakolltoppen. Den toppen er en av byens beste utsiktspunkter, og jeg kunne faktisk se hjem. Jeg ble med opp, bare for å ha vært der egentlig. Haha. Dro fra stedet i 12-tiden og da tok jeg t-banen til Majorstua og videre til Storo. Okei, skjønner egentlig ikke hvorfor jeg informerte om det. På storo kjøpte jeg meg noe å spise, og en kopp kakao, ble sikkelig kald når jeg kom ned til sentrum. Ikke at det var spesielt varmt idag uansett.. men det er vel første gang i høst jeg har kjent slik på kulden. Så gjett hva jeg endte opp med å kjøpe på storo? en jakke... jeg blir oppgitt over meg selv. Det er den fjerde jakken jeg kjøper på en mnd.

Jeg var også innom og snakket med en fra psykisk helse. Siden jeg var i samme bygg, dro jeg også innom nav. Nav skulle ringe meg for å avtale time, tror du ikke ho ringte akkurat de to minuttene hvor jeg var oppe i stua? på vei hjem hentet jeg en pakke på posten og nå har jeg slengt meg i sofaen. 

Tenk at jeg nettopp oppsumerte hele dagen min på syv linjer..

Vet at den ligner veeldig på den alle har, som er fra Zara. Jeg har prøvd den jeg og, men syntes den var litt kort til meg, denne er også litt tykkere nå som det går mot kjørlige tider.

Søt liten skinnveske fra HM.

Ååh, jeg er så svak! 

I morgen starter jeg ikke før 12.20, så da kan jeg sove litt lengre. Det trengs nå, for å si det sånn. På fredag er det høstferie ♥


10 kommentarer

Litt nytt

Lenge siden jeg har lagt ut innkjøp, så tenkte jeg kunne gjøre det idag. Siden jeg ikke har noe bedre å komme med uansett...

Trodde jeg skulle besvime av trøtthet på skolen idag. Selvom jeg la meg halv tolv i går. Belive it or not. Men jeg kom meg igjennom denne dagen også! Etter skolen tok jeg meg en liten byttur. I morgen skal hele skolen på tur til Båntjern (aner ikke hvor det er), for å grille. Haha, weee... å gå på skogstur er akkurat det jeg har lyst til å gjøre i morgen tidlig tenker jeg. Spesielt siden det "bare" tar 45 minutter å gå dit. Neida, men det blir sikkert koselig det... kanskje vi møter på noen rådyr, haha. Jeg møtte faktisk to stykker rett på utsiden av skolen her om dagen. Jeg bare.. wtf. Prøvde komme nærmere for å ta bilde av de, også løp de fra meg.. buh. 

Er fremdeles helt død, så får vel prøve å legge meg enda tidligere idag. Noe jeg neppe tror kommer til å skje. Nå orker jeg ikke skrive mer på tastaturet. Haha.

Hva har du gjort idag da?


2 kommentarer

ugg votter

Jeg skal aldri fryse på fingrene/hendene igjen ♥

Fra e-bay


12 kommentarer

Grønn leppestift


Trengte vel egentlig ikke denne, men syntes innpakningen var så fiin

Magisk grønn leppestift som blir rød, haha. 

Noen sminkeinnkjøp den siste tiden ♥

Venter også på et nytt pudder, men det bestilte jeg fra utlandet, så det tar nok litt tid før det kommer. 


2 kommentarer

Kjedet meg på e-bay igjen da...

Det startet med et iPhonedeksel til 5 kr og utviklet seg videre til dette, godt det er billig på e-bay. 

Klarte og rote bort den beste rosebud salven min, typisk min flaks det, og se på den søte hvalen, måtte bare ha den! Man kan åpne munnen på den for å legge fra seg kort, øretelefoner eller hva man måtte ønske ♥ 

Kjøpte også noen ekstra iPhonedeksler, så kanskje det blir konkurranse igjen! Vi får se hva jeg gidder og når de dumper ned i postkassa. De kommer vel både hit og dit nå, var ikke akkurat sånn at jeg husket og endre adressen før jeg bestilte! 


5 kommentarer

Accessorize


Speil og armbånd. Syntes de var så søte ♥


5 kommentarer

Shortsmania

Har egentlig ganske mange upubliserte innkjøp fra i sommer, men alt er ikke like spennende, så vet ikke om jeg gidder, men her er hvertfall et av shortskjøpene i sommer

Denne søte shortsen er fra Gina Tricots exclusive collection ♥ den selges ikke lengre, så jeg kjøpte den av en på finn etter å ha funnet den i klesskapet til søs. for andre gang... haha. 

Fiiin?


7 kommentarer

juicy couture og victoria secret 

En helt "plain" joggebukse fra Juicy couture, bortsett fra at jeg klarte å kjøpe en med sleng i beina, så eeelsker jeg denEn helt vanlig hettegenser fra victoria secret egentlig. Bilde i anonnsen viste en svart genser med gullvinger bak og ikke masse skrift, så dette var et litt fail kjøp, siden jeg ikke leste teksten. Eller.. så nå at også teksten er om hvarandre. Men ser ut som jeg hvertfall får pengene igjen for genseren, om ikke annet. Dumme selger. Men søt er den uansett ♥ 

Er ganske sikker på at begge produktene er ekte da de kom med tags. Så ebay anbefales virkelig, om du vil kjøpe billige merkeklær


11 kommentarer

To søte sommertopper

Bikbok og Vila ♥


8 kommentarer

Innkjøp fra Arendal

Genser (baksiden) fra Soaked, fant den forrige uke og, men nå var den på 40%, yey. / genser fra Bikbok

Topp og genser fra Vero Moda (fikk de av Bjørnar ♥ + den ene neglelakken under) 

Eyeliner, og Crush neglelakk (Såå fiiin) fra HM / Essie neglelakk fra Kicks / Bodylotion og express remover (genial!) av neglekakk fra matbutikk 

Alt fra Nille. Postboks var på sin plass! Nå skal ikke regningene mine flyte overalt lengre 

Bukse med en lomme, topp og truse (haha, måtte bare ha den for morro skyld), fra Gina Tricot / Shorts fra Bikbok (Klarte og ødlegge den jeg hadde i vaska og det første som skjer med den nye er at knappen detter av) Pleddet i bakrunnen er forresten også nytt, helt likt det forrige Bjørnar kjøpte til meg sist jeg var innlagt i Arendal, han betalte det denne gangen også. Snillingen. 

Hva syns dere?


10 kommentarer

Ny header(e)
Snille Hanne har laget header til meg - igjen. Trykk her for å komme til bloggen hennes! Fikk den i tre farger, og over er to av de. Igjen, tusentakk ♥

Hva syns du om headeren? - Skulle gjerne ha hatt noen finere bilder, meen. 


3 kommentarer

Kjæresten min Marc Jacobs


Lykke ♥ 

Selvfølgelig så måtte den komme på døra akkurat idag, som jeg skulle til Arendal, og i tilegg så gadd han ikke kjøre helt opp, så jeg måtte sende stefaren min ned på Statoil. Etterpå tvang jeg de andre til å vente så jeg kunne få av noen ledd på den, så nå passer den perfekt. Akkurat i det vi satt og ventet ringte søs og bare "Jeg er på en stoor Victoria Secret butikk nå, er det noe du vil ha?"... og jeg bare "Bombshell parfyme." Aah, elsker Victoria Secret, og har kun vært der en gang. Etterpå kjørte vi som sagt til Arendal. Var først en snartur innom Harebakken, før jeg var å snakket med behandleren min, også kjørte vi ned på Arena senteret etterpå, og tok middagen på mc donalds, haha. Når vi kom til Risør igjen, tok vi en bryggesleng, og så på sommeråpent båten som lå til ved dampskipsbrygga. De skal ha direkte sending ikveld, fra Risør. Nå er jeg som vanlig helt utslitt, så til mandag tror jeg at jeg ringer legekontoret..

Hva syns dere om klokka? jeg elsker den, haha


12 kommentarer

Need more sleep, zoo what?

Sooo? haha, husker vi brukte det ordet hele tiden når vi var yngre. Finnes jo ikke mer irriterende ord. 

 

sheinside / zoovillage / choies

Hvor ble det av "L" en på den første toppen? Haha, lurer på om den er der eller ikke, den var der nemlig på den svarte utgaven. Den siste toppen ligger på posten i Oslo og venter på meg, for den bestilte jeg for lenge siden.

Kan anbefale sidene om du er ute etter rimelige klær, disse tre til sammen kostet vel rundt 200 kr.


5 kommentarer

Summershopping

Idag dumpet det en pakke ned i postkassa for Coverbrands: 

Det søte pleddet med hjerter på i bakrunnen fikk jeg av mamma her om dagen, i tilegg fikk jeg en fin hjertebilderamme med skrift på ♥

Begge nelly pakkene mine har også ankommet, den siste kom idag. Jeg sendte tilbake den ene kjole, og den bikinitoppen, men det andre beholdt jeg. Den blomsterkjolen på bildet var veldig rar, så tror jeg skal lage en topp ut av den. 

Nike skoene. Passet faktisk perfekt! Fikk faktisk testet de igår på håndballtrening også. Faen, jeg er så støl idag! Men var gøy å trene litt igjen. Hadde sittet på pir1 og drukket vin først, haha. Bestilte vin, også sier Bjørnar: Men skal ikke du på trening etterpå? Jeje, det gikk jo fint, satt og så på Siw jobbe i sommerværet, men idag regner det ute.. det er jo ikke noe morro! Fint for de som er på kammermusikkfestivalen i byen, da. Haha. 


6 kommentarer

Nelly og sminke innkjøp


bikiniunderdel og armbånd fra nelly.com

                                                      

♥♥♥ sminke fra coverbrands ♥♥♥ elsker de søte innpakningene, Essie neglelakken er fra e-bay. Det beste merke etter Chanel, spør du meg

Merker jeg gleder meg til å komme hjem, blir jo reine julaften med alt det jeg har bestilt i det siste, og det merkes på kontoen min nå, ja

Tycks?


5 kommentarer

Trøsteshopping på Nelly

Ååh, fant såå mye fint. Kurven ente opp i sånn 3000,- så måtte fjerne en god del. Ble 1300 ca for dette, siden kun to av plaggene var på salg. Skoene jeg hadde plukket ut igår, var selvfølgelig utsolgt idag, så blir nok en runde til på Nelly før sommeren er over. 

 

Denne har jeg jo i kjole, men ville ha den i topp istendenfor, den ved siden av er en slags strandkjole.

Ååh, kjoler ♥ forelsket meg helt i den blomstrete etter at malene skrev at ho hadde kjøpt den på sin blogg. 

Spike bh /  også kjøpte jeg kun bikinioverdelen. Hater bikiniunderdeler,  men elsker overdelene. Går så og si aldri i et sett, haha.

Hva syns dere?


7 kommentarer

Søte e-bay kjøp

Måtte ha dette snøhvit klistemerker til macen tilslutt, har sett på det flere ganger, haha

Ny strap til kamera, var egentlig denne jeg ville ha sist, men da fant jeg den ikke

Fant også en søt blomstertopp på en annen side, og siden jeg fikk 15 dollar i avslag, betalte jeg bare 35,- kr for den, haha. Kupp! Men den passet ikke helt inn her...

Fler som har dilla på e-bay?


7 kommentarer

Sommerinnkjøp

bh - hm, bikiniunderdel - cubus


Søt topp fra Bikbok


Søte Havaianas, bikinitopp, bikbok

Hadde bare med meg to bukser til Malta, og med forskjørelse og i tilegg til at det var litt kaldt på kvelden, måtte jeg kjøpe et par bukser. Den grå buksa og toppen, kjøpte jeg egentlig bare fordi jeg ikke gadd åpne kofferten etter vi hadde sjekket ut. Var fyllesyk og stresset som faen for å rekke det, haha. Så jeg måtte jo åpne kofferten etterpå uansett, haha. Toppen av latskap, eller en unnskyldning til å shoppe? like er begge dumme uansett...

Ombre palett fra Lancome, parfyme fra lady one million ♥ og en lipgloss fra Chanel

Essie neglelakker, hm og vita


Søte øredobber ♥

Kjøpte også en koseshorts og en genser fra Hard Rock cafe, men de glemte jeg og ta med. Ikke så spennende uansett. Og litt andre småting her og der. Uff, ser frem til skattefritt og skattepenger nå, ja. Stakkars kontoen min (og pappa sin, haha).. 

Hva syns dere om innkjøpet?


9 kommentarer

Converse i posten

Hei! Idag sov jeg så sykt lenge.. men tror jeg trengte det. Reiste meg vel opp av sengen litt over fem, som ikke er to timer siden engang.. jeg tenkte bare "jippi, endelig kan jeg sove til jeg våkner helt av meg selv og av at ingen andre er hjemme." Men jeg hadde jo ikke stått opp når pappa kom hjem fra jobb, haha. Så jeg måtte sende pappa på posten for å hente skoene mine fra baresko.no


Ville vel egentlig ha lyseblå til våren, men fant ut de ikke passet til så mye. Så stod jeg mellom hvit og grå, og siden de hvite jeg har nesten er grå, så kjøpte jeg likegodt grå, haha! 

Har du Converse?


17 kommentarer

Søte kopper

Kjæresten min og jeg er så barnslige. Han vil vel egentlig påstå at det er jeg som er barnslig, men han kjøpte koppene helt frivillig.
haha, de er så sykt søte!
De to øverste er fra Eteling i Holland, og de to nederste er fra Disneystore i Paris. Det morsomte på disneystore var vel at jeg ville ha en rosa prinsessepose, og den gikk vi rundt med hele dagen. Da var kjæresten min stolt av meg, skal jeg si dere, ikke nok med det, etterpå kjøpte jeg tre disney barnefilmer. Haha, tror egentlig han ble sykt flau innerst inne, han tør bare ikke å innrømme det. Jeg er detsverre for flau til å vise det til dere, da. 

Prøv å gjett hvilken kopp som tilhører hvem da?


9 kommentarer

Shopping i sommerværet

Idag var jeg på et interjuv på en skole. Hater når folk spør hvor motivert jeg er til å gå på skole. "eehm.. vet ikke." "Fra en skala fra 1-10 da?" "eehm, noen ganger ti og noen ganger fem" jeg altså. Men føler sjansen er større for å komme inn i år, enn i fjord. Siden nå er jeg registert i Oslo. Vi får bare se hva som skjer...

Etter det dro jeg ned til byen. Jeg hadde jo på meg skinnjakke og skjerf, men det var jo ikke noe vits i. Det var dødsvarmt ute. Var mange som gikk i shorts til og med og det krydde av one direction fan. Glad jeg ikke var i byen da biber var her. Jeg har vært sikkelig loner i hele dag. Spiste alene på Dolly, og drakk smootihe fra Delideluca helt alene. Egentlig veldig deilig. Ellers hadde jeg jo ikke giddet å gjort det. Haha! La igjen nøklene mine hjemme idag, for tenkte pappa var på jobben her vi bor, men han var på jobb på Holtekilen idag. Forsov meg idag gjorde jeg også, så rakk ikke å tenke så langt. Ble vekket av at vaktmesteren på skolen dundret på vinduet og at pappa ringte på telefonen. Haha.. så kom han hjem å kjørte meg. Så det vil si at jeg ikke hadde nøkkel.. men jeg var likegodt i byen og en tur på storo hele dagen, jeg. Haha. Kjøpte meg en bukse på Bikbok, og en kosegenser på Monki, som jeg har sett på lenge, men aldri kjøpt

2 for 99, så jeg kjøpte likegodt to like. De rykter jo fort..

To sommerneglelakker, den ene fra Essie og den andre fra Chanel, og en mac leppestift ♥ Også følte jeg for å gjøre noe, så jeg gikk innom et piercing studio og tok hull i "helixen". Jeg mente at jeg ville ha en annen kule på da, så ser litt rart ut at begge er helt like, får bestille meg noen på nettet etterpå

Så var jeg enda litt mer sponton og kjøpte meg en kampfisk. Visste dere at fisker nesten er umulig å få fine bilder av? haha. Den er så rød og fiin, jeg kaller den for Triksy. Så får jeg bare håpe den lever litt lengre enn en uke, som sist gang..

Nå skal vi spise grillmat og is, det blir åreste første grilling.. mm! 

Hva syns dere om innkjøpet og er det fler som er ute i sommerværet idag? 


9 kommentarer

Innkjøp, sminke og sånn

I det siste har jeg vært på på tre turer og har jo handlet litt på alle sammen, plus litt i Norge, så nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noe av det, kommer nok fler innlegg senere, men er ikke alt som er like intressant å dele, så tar nok ikke med alt sammen

Må seriøst snart bli lei av neglelakker


Vel, hadde aldri kjøpt disse om jeg visste de var små. Men de var søte da

Måtte ha en til, dødsgod håndkrem

♥♥♥ fiineste blushen i verden

Den første var et forsøk på å finne en erstatter på kremen ved siden av. Fant den tilslutt i taxfreen på Rygge til en "ok" pris. Ok og ok, den koster over 500. Er verdenes beste nattkrem, lover dere!

Er du på utkikk etter en mascara som gir masse volum, så anbefaler jeg denne

Verdenes beste rosebud salve ♥

Så tok jeg likegodt med denne søte ringen også

Og et nytt deksel fra Juicy Couture. Hadde jeg ikke hatt dette dekselet den siste mnd, så hadde iPhonen min vært knust for lenge siden..

Hva syns dere? 


5 kommentarer

Dagens innkjøp

Idag har søs og jeg vært på jentetur tii Arendal. Haha, av alle plasser jeg kunne tenke meg å reise til nå. Men ble så frista når bikbok hadde 50% og nettsia ikke ville samarbeide.. 


Haha, måtte bare ha den. Kuuul
Måtte ha en slik kanin i Risør også, hihi

Men nå skal jeg spise middagen min, før pus gjør det. Haha. Også setter jeg på en episode av Hotel Cæsar, eller to. Henger jo såå langt etter nå. Men har masse å se da! Yeey.. kommer nok til å ligge i senga og slappe av resten av kvelden ♥ vi kjøpte masse godteri istad, så her er det visst lørdag hver dag! Haha.. 

Tycks? fler som var på bikbok idag? hehe. 


19 kommentarer

Innkjøp fra nelly.com

Måtte bedre humøret litt ♥ og en annen gladnyhet er jo at jeg skal til Barcelona med Henriette 2-6 mai. Wee. Hun sendte meg snaps med bilder fra Spania og sa det var 30 grader.. så jeg bare "Når har du fri?!?" og hun bare 1-5 mai? "Sjekket flybiletter med engang og bare; skal jeg bestille?!" Spontan, sa du? Har alltid hatt lyst å reise dit, skulle nemlig dit engang men det var så dårlig vær at vi heller dro til kreta. Så da har jeg noe å se frem til, når jeg kommer hjem. Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg ser frem til. Blir deilig å komme hjem såklart, kommer bare ikke til å vite hvor jeg skal gjøre av meg, osv..haha. Men må nok ta det litt mer med ro fremover, så jo hvordan det gikk med alt som skjedde før påske. Ellers har dagen vært kjedelig. Sovna 06 inatt jeg. og idag har jeg ikke fått pillene mine, så når sovner jeg idag tro... satser på snart. 


Én kommentar

Innkjøp 9 april 2013

Hei! Dagen idag startet med et brøl (innvendig!) det er ingen hemmelighet at jeg er morragretten og den fikk de virkelig føle på idag. Først kommer de inn engang (jeg står ikke opp), så etter litt kommer de inn med tabletter og etter en halvtime igjen kommer legen inn. Satan, det kokte inni meg, da. For det første så hadde jeg ikke våknet og så forjævelig ut, og jeg hadde ikke sminke på meg. Dama er helt fremmed for meg, hva tror de egentlig? ikke at jeg hadde vist meg uten sminke for ho uansett. Jeg stod opp litt før ti (som var avtalen), gikk en gåttur og matet endene (måkene!), spiste en brødskrive så da var de fornøyde igjen. Skal ikke så mye til. Jeg kom meg igjennom halve testen etter og ha følt meg passe dum. Ble så stressa at jeg måtte be ho snu seg og det var sikkert fler ting jeg kunne ha greid. Menmen. Får vel ikke null i IQ uansett, så da spiller det ingen rolle. Haha! Følte jo at jeg satt i barnehagen med legoklosser. Plutselig dukket Bjørnar og mamma opp, så da steg jo humøret med engang. Vi tok oss en kaffe, også dro vi ned til byen. Idag ble det foringstid på mcdonalds (ja, jeg får mat her jeg er, har bare ikke så lyst å spise den...), og litt shopping og nesten alt på Bjørnars sin bekostning. Tusentakk kjære ♥

 

Levis og Disel (fra Carlings), jeg er fult klar over at jeg har 1355008 bukser fra før av. Men nesten alle er for store, så da vet dere, det. Bikbok og CarlingsMåtte teste ut ear cuff (det var litt kult, egentlig)

Nå har jeg en bok jeg skal skrive alle hemmelighetene mine i (kødda), vet ikke hvorfor jeg kjøpte den, fikk bare lyst. Boka (den leslige) kjøpte jeg for at det skal se ut som jeg gjør noe fornuftig (neida), har planer om å lese den (en dag!) Kjøpte sokker og en bh også, men det er vel ikke så intressant (?), haha! Og filmen Esel og en hollywood filmdings. Unødvendig ting, som jeg sikkert aldri får bruk for (det ligger hjemme).Bjørnar er jo bare så skjønn! Kjøpte hjertepute til meg ♥Prøver å smile. Uansett hva jeg gjør og sminker meg, så ser jeg rett og slett ikke ut, når jeg er her. Menmeen, jeg regner med at det kunne ha vært verre! Og som dere ser, så er Bjørnar og jeg nå lenket sammen. 

Nå sitter jeg her og irriterer meg grønn over luftannlegget i taket. Det er en sånn irriterende suselyd. Beklager (igjen) mobilbilder. Men har ikke kamera her, men det hadde kanskje vært en ide, for her har jeg jo ikke noe å gjøre, så da kunne jeg ha lært meg innstillingene bedre. Men spørs om jeg tør da, hadde det jo med meg ut i Risør for en uke siden. Ellers sitter jeg fast på Candy crush (igjen!), ble så desperat at jeg begynte å kjøpe liv. Så nå har jeg koblet den opp til facebook (satan, og mye unødvendig informasjon dere får av meg nå). Også har jeg brukt tredobbelt av datatrafikken denne mnden. Skulle be pappa sette den på fri bruk, helt til han sa at det var gratis bruk denne mnd, yay! 

Sov godt, ppl


17 kommentarer

Innkjøp fra Spania del 2 ++

Give me summer, ballerinas fra Bershka

Disse husker jeg ikke hvor er fra, men de var fra en sånn skoutsalg butikk hvor alt var billig

Bianco

Conversene mine ble blaute og ikke gode å gå i etterpå, så måtte ha et par enkle jeg kunne gå med

Pull and bear

Pimkie

Pull and bear, meg og slike helkegensere går sjeldent bra sammen. Dette skjedde til og med før jeg hadde brukt den

Det har allerede blitt et hull i siden på denne, så anbefaler egentlig ikke klærne på Primark lengre, selvom det er billig

Cubus, denne har også røknet som dere kanskje ser...

Primark

Vet det står Only på den, men tror jeg kjøpte den på Vero Moda altså. Denne klarte jeg også å lage hull i første kvelden jeg brukte den

Pull and bear. 4 euro, kupp! Vet den er kort, men blir fin på stranda og slikt

Blanco

Blanco, Only og miss selfridge (tror jeg)

Ekte skinnjakke, som jeg kjøpte på finn. Synd den er litt for liten

Elsker denne jakka. Eller en blazer står det vel egentlig at det er. Ulempen er bare at den er litt for stor, de hadde bare igjen XS og L. XS var litt for liten og L var for stor, haha! Men kanskje jeg kan få sydd den inn. Men er glad jeg kjøpte den i Spania og ikke i Norge, for i Norge var prisen dobbel. Den er fra Zara, btw.

Tok likegodt med det jeg har kjøpt Norge også, jeg. Det er noen uker siden det ble kjøpt da. Kjøpte også sokker, strømpebukser og en tubebh i Spania, men så ikke det som veldig intressant å dele med dere. 

Hva syns dere om innkjøpet?


9 kommentarer

Innkjøp fra Spania del 1

OPI neglelakken med hjerter. 

Endelig en øyenskygge som faktisk sitter bra, men fargen var ikke såå fin da

Lette på alle Sephora butikker etter too faced hjertepudderet. Tilslutt dreit jeg i det, og ente opp med ett fra Kiko.

NÅ har jeg vel nok perleøredobber? kostet ikke ti kroner engang for så mange, haha! 

Hjertesølvringen som Henriette og jeg kjøpte like av, vi kjøpte de på El Corte Ingles ♥

Mitt tredje (og sansynligvis siste) par med rayban ♥ jeg kjøpte et på finn i sommer, men de faller av meg, og det gjør nesten de nye også nå, så får vel ta meg tur så jeg får strammet de opp! 

Primark

Blanco

Bershka

Dette var ca alt av "ting" jeg kjøpte. Kjøpte noen fler småting også, men det er like intressant som at jeg skulle lagt ut ob-pakkene mine. Blant annet en mini deodorant spray som STINKET mann. Kjøpte også en stor avlang pute, med en trekk som STINKER. Men gadd ikke ta med den heller, haha!

I neste del kommer det klær og sko. Tycks? 


9 kommentarer

De siste e-bay innkjøpene ++

Koster fra e-bay (mac)

Alt fra e-bay: iPhone deksel, fire stygge dyreringer og vippetang fra Glo Minerals

Tastatur til iPaden, fra e-bay. Kjøpte to faktisk, men det andre var i silikon så det sugde og ble lagt rett i skuffen, men den hadde en "mappe" da, så kan jo ha bruk for den også! 

Kosegenser med to zipper, fra e-bay

Genser fra e-bay (abercrombie and fitch), den er altfor liten, så vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den. Ville egentlig ikke ha den likevel, men selgeren klikka, så bare betalte


Shorts fra e-bay (levis) den var kjempefin, så irriterer meg at den egentlig var for trang, men får den akkurat igjen! Sminkemappe fra lulus (finaly) fra CoverbrandsMascara (fått av mamma), eos fra e-bay og neglelakk fra Vita (Essie)

To Ole Henriksen produkter jeg har hørt mye bra om, og en øyenskygge jeg fikk med på kjøpet. Fra Strawberrynet

Det blir noen bomkjøp på e-bay innimellom, men siden er seriøst avhengighetsskapende. Nå venter jeg kun på en pakke derfra, så tror jeg at jeg skal ta det rolig. Ligger nesten alltid pakker og venter på meg i Oslo, når jeg kommer hjem igjen. Anbefaler ingen å lage seg en bruker der, eller jo. Det gjør jeg, det er jo så billig der! 

What do you think?


15 kommentarer

Innkjøp 02.02.13

Haha, var nødt til å gjøre noe med juleputa. Trekk fra kremmerhuset

Verdenes diggeste pledd (hvertfall frem til det blir vasket.. får holde kaninen unna, haha!) var 40% på kid, så måtte bare

Bikbok

XXL / 2XU

Nå er vi hjemme igjen. Jeg sovnet i bilen, så da gikk det foort. Har nettopp spist kinamat, og skal bare være dass i sofaen resten av kvelden/nattan


24 kommentarer

New in

Kremmerhuset

HM - luktet faktisk godt :o

man-søn sokker i bakrunnen (haha). Måtte ha den pysjen, så det søte sengesettet men det var kun for barnedyner.. buh. Tipper kjæresten ble dødsflau over meg nå.. hahaDet var tilbud på cdon, hodejegerne glemte jeg å slette fra kurven så den ble også med hjem til meg. Kjøpte faktisk fem brukte billige filmer når jeg var i Risør sist også, men de ligger hos BjørnarHM

Carlings

Blush.no - rotet bort den forrige øyenbrynspennen min såklart

Tycks?


20 kommentarer

Hjemmestrikket vinterglede

Kom i posten igår/idag:Ja, det er pels på de, så dere trenger ikke si det. De er fra topping.no, er masse salg der nå

Tycks?


19 kommentarer

Gårsdagens innkjøp

 Midt under shoppingen igår hadde jeg så flaks at jeg fant 100 euro i et prøverom. Haha!

Seriøst? var nødt til å kjøpe nye perleøredobber IGJEN. Edit; nå fant jeg de jeg trodde jeg hadde rotet bort. Haha! 

Tycks?

Trykk HER, for å melde deg på konkurransen hvor du kan vinne to iPhonedeksler. Nei, har ikke avsluttet den enda. Skal gjøre det på fredag og det looover jeg. 


29 kommentarer

Dagens innkjøp

Nå har jeg kommet hjem etter en litt lang bytur.. frokosten ble tatt på BigBite, og middagen er nettopp spist. Grandizzz. Var veldig digg å spise noe annet enn julemat kan enn si. 

Whops! Men de kostet bare 99 (!!!) kr. Ja, jeg elsker å spare penger når jeg handler, haha. Hadde vel spart enda mer hvis jeg ikke kjøpte de... kremt.

Begynne å spare til fremtidig leilighet(?) haha. Kjøpte hvert fall to av den grunn, kjedelig med kun en kopp av alle man har.

Alt jeg kjøpte var faktisk på salg! Utagen de to koppene til venstre og den stjerneskålen.

Det var ganske mange mennesker på Oslo city idag, for å si det sånn. Ville egentlig snu med engang jeg kom ut av t-banen. Så jeg handlet mest i gågata, så var jeg en sjapp tur innom Storo også! 

Tycks?

Trykk HER, for å melde deg på konkurransen hvor du kan vinne to iPhonedeksler. 


28 kommentarer

Jul og nyttårskjoler

Ble så sykt stress tidligere idag. Haha, overfladisk i knoow. But anywhyyys!

Fikk den røde kjolen og diamantskoene fra Nelly idag. Kjolen var ikke så fin på egentlig, og skoene kunne man se tærne mine på, noe jeg ikke syntes er veldig pent, plus at de var litt trange og vonde å gå med. Men de var veldig fine da! Tror jeg må bestille nesten like på e-bay å ha til pynt, haha! Men jeg sender det nok tilbake. Istad bestilte jeg meg den kjolen jeg så på først på bilde nr to (til nyttårssaften), plutselig fikk de inn en i medium, og da var jeg sjapp! Fristen var jo klokken 12.00, men siden den allerede er sent, så satser jeg på at den faller ned i postkassa før nyttår. Kjole nummer en hadde jeg jo egentlig bestilt til nyttårssaften, men nå blir det vel til jul istedenfor.

Så tror jeg at jeg heller får finne meg noen sko i en butikk, orker seriøst ikke bestille de i en str større.. eller bomme enda engang på noen andre! Nå er jeg leei av nelly. Men jeg finner ikke de perfekte i butikk, haha. Vil ha noen med diamanter, men gidder liksom ikke betale 1500 og oppover, heller...

Nok om dette, kanskje. Neste år starter jeg i november! 

Syns?

Minner om konkurransen jeg har gående HER, hvor du kan vinne iPhone deksler. 


28 kommentarer

Bestilt fra nelly.com


10 kommentarer

Innkjøp fra London del 2

PrimarkPrimark


Genser med "innebygd" shorte, fra Forever 21


Forever 21


Litt diverse fra Primark, haha.. lenge leve pysjbukser ♥

Deksel Primark, Gossip girl sesong 4 HMV

Det var alt! Vi rakk detsverre ikke innom Victoria Secret, men det er jo veldig dyrt der, så var kanskje likegreit.

Tycks?


25 kommentarer

Innkjøp fra London del 1


Joggesko fra Nike, kjøpt på JD sport. Ikke heelt de jeg hadde tenkt meg, men de var så billige og gode så kjøpte de likevel! 


Converse fra JD sport. Jeg måtte bare ha denne fargen også, haha! 


Søt liten sminkepung fra Primark

Body shop

Boots

BareMinerals primer og Too facecd mascara fra Boots, og øredobber fra River Island

Suvernier da vettu

Votter fra en bod i Winterwonderland. Det var så sykt kaldt, og fikk disse for bare 160 kr. De er ekte også! Tok bilder av den styggeste siden da, menmen! 

Lue fra Primark. Denne er også kjøpt fordi det var så kaldt.. haha! 


♥♥♥ Acne skjerf! Endelig er det mitt. Kjøpte det på Harrods, og der var det faktisk dyrere enn i Norge, men jeg måtte ha det! Var litt usikker på fargen, siden jeg hadde sett på grått hele tiden, men så ente jeg opp med svart. Julegave fra meg til meg! Haha..

Tycks?


18 kommentarer

Innkjøp: Parfyme

Fikk med en sort shampoo og tattoveringer på kjøpet. Hehe.
Måtte jo ha parfyma til Lady gaga, også er det jo verdens første svarte parfyme! 

Fler enn meg som sparer på parfymer? Hehe..

dw12dt

25 kommentarer
Stikkord:

Snøkule
Denne søt kula kjøpte jeg i går. Jeg har hørt at de bringer lykke...? ♥

dw12dt

5 kommentarer
Stikkord:

Dagens innkjøp i Polen

Jeg kjøpte ikke så mye idag egentlig, fordi jeg prøver å spare litt penger til London også. Denne turen var egentlig ikke med i mitt budsjett. 

Genser fra Bershka, shorts, strikk, skjerf og sløyfetopp fra hm (ja, jeg vet..veldig orginalt!) neglelakk fra Essie, verdenes diggeste og fiiineste pysjbukse med ugler på ♥ og en sovemaske som jeg måtte ha fordi den var søt. Husker ikke navnet på butikken, finnes ikke i Norge uansett. Kjøpte litt småting til, blant annet mat og børste til kaninen, men regner ikke med det er såå spennende.

Kan kjøpesenteret jeg var på idag utenat nå, var der i nesten seks timer. Tok meg til og med en matpause på macdonalds, av alle plasser. Etter de andre kom så dro vi på hotellet og slappet litt av, før vi dro ut og spiste. Spiste en stor pizza, drakk vin og brus! Så nå ligger jeg bare og chiller i senga, og hører musikk fra resturanten. Haha, igår måtte jeg se Hotel Cæsar på iPhonen, mac-laderen min funket ikke i kontakten her, men nå har pappa fikset det for meg, så nå har jeg strøm. Wii. 

Vet ikke helt hva jeg skal i morgen, de andre skal se på porter. Idag var det vinduerer, og i morgen er det porter. Regner med at jeg sover litt lengre, og tar en taxi inn til byen for å se litt! Håper jeg overlever alene da, jeg kan jo ikke polsk, og skjønner heller ikke hva dere sier når dere spør om jeg kan det, haha! Idag var det så kaldt, at jeg orket ikke være ute, men nå har jeg hvertfall kjøpt meg et skjerf! Har jo ikke vært i Polen siden 10.klasse, og da tenkte jeg vel "never again", "trekk tilbake blikket ditt a", enten har jeg blitt styggere, (som jeg ikke tror er mulig om jeg ser bilder fra den tiden), eller såå har de lært seg folkeskikk.

Hva syns dere om innkjøpet? Har du vært i Polen før? 

dw12dt

12 kommentarer
Stikkord:

Naglesko

Det er ikke akkurat noe hemmelighet at jeg hadde en ekstrem vanskelig periode i sommer. Jeg brukte heller ikke mye tid på bloggen, men en ting jeg brukte mye tid på var å bruke penger. Fra nelly i sommer kjøpte jeg blant annet disse nagleskoene:

Aldri brukt de, men var jo fine? de passer bra til pynt hvertfall! 

Minner om konkurransen jeg har gående HER hvor du kan vinne en studded bh :-)

15 kommentarer
Stikkord:

Innkjøp: verdens beste teddygenser

til bare 20 dollar, på e-bay såklart ♥ 


Så har den ører og hale. Den er såå myk og good, anbefales å kjøpe den om du er ute etter en kosegenser ♥

Minner om konkurransen jeg har gående HER hvor du kan vinne en studded bh :-)

dw12dt

33 kommentarer
Stikkord:

Innkjøp fra Spania del 3: Klær

blå Bukse random butikk, rosaish bukse fra Zara

Genser fra Primark

Cardigan fra Pull and bear

Høyhalset genser fra Pull and bear

Strikkejakke fra Primark

Genser fra random butikk

Topp fra Bersha

kosesokker, sokker, strømpebukser fra Primark. Bher fra random butikk

kosebukse fra random butikk, pysjer fra Primark

Tycks?


20 kommentarer

Ny skinnjakke fra Bershka

Egentlig iiiskaldt å gå med nå, men den har litt for i seg da ♥


7 kommentarer

Innkjøp fra Spania del 2: Sko, sminke og asseroize

Jeg hadde jo ikke planer om å dele det opp på denne måten, men det var før jeg viste at jeg skulle kjøpe feks. Flere sko. Haha!

Ballerinas fra Primark

Converse fra random sportsbutikk de kostet litt over 300 kr (!!!)


Suvernier og solbriller fra her og der, og kopp fra Primark 

Nivea, inpress negler, og armbånd fra her og der, øredobber og verdens søteste kragesmykke fra Blanco. Smykket røk med engang så måtte bytte det, håper dette holder litt lengre, og nå håper jeg at jeg slepper å kjøpe perleøredobber på en stund..

Den mest geniale neglelakkfjerneren du kan komme borti. Du putter bare fingeren nede i den, og når du drar den opp er neglelakken borte. Fra Sephora, Mac leppestift "please me" fra taxfree. Den var billig! ♥


Håndservietter (hvorfor kjøpte jeg de egentlig.. de kostet jo bare 1 euro, muligens derfor.), hals og søøt lue fra Primark. Hehe, jeg måtte bare ha den lua. Kostet bare 4 euro da..Sminkepung/mappe fra Primark

Det var alt, tror jeg. Kjøpte også vin, snus og sjokolade i taxfreen men gadd ikke ta bilde av det. Viser klærne i neste innlegg. Tror kanskje jeg må dele det opp også, får se.

Tycks? 


19 kommentarer

Innkjøp fra Spania del 1: sko og sminkeSko fra Primark. Elsker hvor billig primark er ♥Sminkekost fra radom sminkebutikk, vet heller ikke hva jeg skal med den, men den var fin da. Primer og kostrenser fra Kiko.Leppestifter fra Kiko.

Verdenes fiiineste neglelakk fra Chanel ♥ viser ikke så bra på bildet, da. Den er også fra en random sminkebutikk.

Hei! 

Nå har jeg nesten akkurat våknet i criben her, og Henriette er på skolen til klokka ett. Så da tenkte jeg hvorfor ikke knipse noen bilder av innkjøp. Jeg skal snart rulle igjennom sminkepungen og komme meg ut. Hadde egentlig tenkt å dusje da, men de har elektrisk dusj. WTF? så jeg vet ikke hvordan man stiller inn varmen, siden jeg var så slapp i går og orka ikke reise meg så hun kunne vise meg det. Aner ikke hvor jeg skal eller noe når jeg går ut da. Håper bare jeg ikke går meg bort, da. Haha, det hadde jo vært festelig. Ingen kan jo engelsk her heller, ikke at jeg kan det noe serlig selv. Men har fått en lapp med adressa til huset, om det er krise!

Jeg ser hvert fall litt sol igjennom fengselvinduet her da, (ja, det er gitter foran vinduene..) det er hvert fall bedre enn regn!

Hva syns dere om innkjøpene? 


9 kommentarer

Kjole på vei til meg

Har jo ingen fra før av. Høhø, måtte jo bruke opp rabattkoden jeg fikk!


6 kommentarer

BIGSMILEDAY

Var visst BIG SIMLE DAY på Cubus idag, så måtte en tur innom, for det betyr jo tilbud. Det er også alltid lov etter en time hos fruen i homansbyen. Vet ikke hvem jeg prøver å lure egentlig, meg eller dere. Menmen.. jeg prøver da! 


Leppestift og hvit eyliner HMLue og joggebukse Cubus. Buksa er såå digg, lua også, men jeg klarte nettopp og lage et hull i den! Er det mulig? tydeligvis! 

Nå skal jeg se på home and away, og finne noe mat til magen. Den skriker nemlig til meg! 


15 kommentarer

Innkjøp den siste tiden

Rosa genser Gina Tricot med åpen rygg. Denne er xs, men var den eneste de hadde igjen på salg, så måtte bare!Genser Bikbok

Genser BikbokSkjorte Cubus. Haha, så jævelig skrokkete da!Skjorte Bikbok.Shorts (jaa, vet jeg ikke skulle kjøpe flere) Bikbok.
Bukse only, skinntights bikbokbukse levis (kjøpt på finn.no, lenge leve finn!) haha, den er str 26, går jeg opp en kilo så passer sikkert ikke lengre, hahaSko Dinsko, brukt ja, hehe.

Alt jeg har kjøpt på bikbok har jeg enten fått 30% eller 50% på, bare for å si det. Nå skal jeg ikke handle noe før jeg skal til Spania i november! Tycks? 


14 kommentarer

To nye vesker
Fra bikbok, kostet egentlig 299, men var på 50% så da måtte jeg bare kjøpe den..

Dette er vel min andre inspirerte Alexander Wang veske, tror alle vet hvor mye jeg elsker nagler, haha! Kostet 19 dollar på e-bay, husker ikke hva det ble inkludert frakt, men var ikke mye. 

Tycks?


11 kommentarer

Dagens innkjøp

Hei! 

Idag hadde jeg en avtale kl 14.00 jeg nesten ikke rakk, haha. Sovna nemlig ikke på sofaen før sånn 07.30, likefør søsteren min stod opp siden ho kom igår og skulle løpe Oslo maraton idag! Jeg fikk ikke sett henne da, men hørte hun var flink :-D når hun kom hjem igjen dro vi på Egon og spiste middag sammen med kvist. Biffsnadder til frokost ♥ ble så mett at jeg trodde jeg skulle dø. Neida. Etterpå kikket vi litt i butikker, også kjørte vi søs ned til bussen, også var jeg innom MAC butikken. Her en dagens fangst: (lånte pappa sitt bankkort, ehe).Pudder og lip-primer fra mac. Syns pudderet var så fint at jeg måtte kjøpe det, håper det passer til ansiktet mitt, haha! Skjønner ikke hvordan, men den forrige primieren min har tydeligvis knekt. Grå-ish neglelakk fra Maybelin (Cubus). Egentlig skulle jeg kjøpe Acne skjerf, men fant et nesten helt likt og like stort på Cubus til bare 149 kr, så venter litt med å kjøpe det andre evt. Dette er nok ikke like varmt, men det er jo ikke såå kaldt enda heller. Er ikke så fan av og "svette" i halsen heller, haha. Kjøpte boka til Linnea Myre, "evig søndag" på Tamum. Jeg kjøper jo aaldri bøker, fordi jeg egentlig hater å lese, men liker å kjøpe det da! Haha..Håper den er bra, noe jeg tror! Det søte skiltet er fra feel. 

Resten av kvelden skal jeg bare chille hjemme.. er litt død.


14 kommentarer

Pakker i posten, wiiiSimkortet mitt kom ikke igår, så jeg bestemte meg for å sove heeele dagen så tiden skulle gå litt fortere! Men idag kom det :-D tror aldri jeg har vært så glad for å se et simkort før. Noe som suger er at jeg ikke vet om jeg har fått sperra av telefonen som ble stjelt eller ikke, sansynligvis ikke siden jeg ikke oppga Imei nummeret hos politiet. Unner liksom ikke den tyven og få solgt den videre, ellernoe.

Siden jeg har døgnet inatt har jeg også fått hentet pakkene mine på posten! Shampoo og balsam fra Tigi Bedhead (den er for blondiner om noen skulle lure..)Blir spennende å se om denne fungerer. Kostet vel 12 kr. Kjøpte den på e-bay! 
ooog objektivet! Sigma 17-70 mm. Den har alt jeg trenger til dagelig bruk som på ferie, osv. Så sånt sett er den genial. Bare at når jeg satt den på kamera så veide det jo et TONN. Men det får jeg bare leve med nå :-)

Tenkte jeg skulle dra ned og skaffe meg en ny lommebok idag, hvis den er utsolgt begynner jeg å gråte! Ellers er alle kortene mine som kan bestilles på vei. Må bare kjøpe nytt/skaffe meg Sats kort og reisekort. Forbanna STYR.

Edit: SÅKLART var den utsolgt overalt, men nå har jeg bestilt den på nettet, det ENE stedet jeg fant den..høhø! 


13 kommentarer

Lommebok fra Marc by marc jacobs

Ååh, jeg elsker den! ♥ Egentlig aldri likt strørrelsen på lommebøkene, men nå fant jeg en som var litt mindre, og det var egentlig innsiden jeg falt mest for, for de som tror at jeg kjøpte den KUN for merket :-) egentlig var det en helt annen jeg skulle ha som var litt billigere, men syntes denne var såå mye finere, så måtte bare ha den! 

Var den ikke fiiin?


9 kommentarer

Studded shorts

Denne shortsen ble utsolgt på et halv sekund, men nå har de fått inn flere. Fra bikbok.


20 kommentarer

Innkjøp

Bedre sent enn aldri? Fant vel egentlig ut av at det ikke var så veldig spennende, men nå kjedet jeg meg (ja, igjen!) så da gjorde jeg det likevel! Jakke fra bikbok. Selv om jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle kjøpe noen jakker siden jeg kjøpte Canada goosen, klarte jeg ikke la være likevel! Den har verdens beste fluffy for inne i seg og er mye finere på enn på bildet.Sko fra økonomisko.Topp fra bikbok, shorts fra Vila, (nå trenger du ikke flere Sandra!!!) undertøy....haha. Deler av det ble hvert fall med på bildet. Måtte kaste fire av BB bokserne mine fordi det var hull i de, så kjøpte meg to nye.Treningsgenser fra intersport, hals og pannebånd fra Gina Tricot. Haha, den halsen har jeg kjøpt to ganger. Klarte å miste den første kvelden jeg brukte den. Bra Sandra!

Ellers kjøpte jeg jo snus, capri-sonne, godteri, osv i Sverige, men deet gadd jeg ikke ta bilde av. 

Tycks? 


15 kommentarer

Ring fra pilgrim
Har hatt lyst på denne såå lenge, så var den var på salg på Nelly og tror jeg kjøpte den eneste de hadde, haha. 


4 kommentarer

Nytt kamerahus - Canon 60D
På fredag var jeg og hentet nytt kamerahus, som jeg kjøpte fra en anonnse på foto.no! Betalte 4500,- for det brukt. Kunne godt ha vært litt penere brukt, men det går fint. Jeg har ikke testet kamera så mye enda, men forløbig så liker jeg det veldig godt! Elsker at man kan vri ut skjermen, og lyden som kommer når man tar bilde. Haha! Selv om det var litt komplisert for den lille hjernen min, i forhold til Canon 500D. Blitzen er en canon "speedlight 270EX" den er også ny forresten, eller jeg fikk den til bursdagen min i juli, har ikke fått testet den heller så mye enda, men blir forhåpentligvis mer av det fremover nå. Det gamle kamera skal søsteren min få, også får jeg tven hennes, som jeg allerede har lånt i et år. Hihi :)

Hvilket kamera har du? 


2 kommentarer

Rosa mac

Et søtt rosa beskyttelse deksel til macen min hoppet ned i postkassa mi idag, fra e-bay! 

Var den ikke fiiin? 


8 kommentarer

Kjøpte en magisk parfyme fra eventyrland idag

Ååh, jeg elsker den! ♥

Sta som jeg er, så skulle jeg jo ha parfyma! De viste seg at det kun var 50ml flaskene som hadde pynten på seg, så det ut til, og den hadde de ikke på Cubus. Siden dpsen ligger på Majorstua, så er det jo pain å gå igjennom hele der uten å stoppe. Så jeg fikk med meg en genser fra Zara også en hårbørste fra "tangle teezer", seriøst dødsbra hårbørste fra enklere liv! 

Men idag har jeg snakket med banken og sperret av korten mitt. Ikke fordi jeg shopper så mye (haha), men nå får jeg hvert fall ikke muligheten til å gjøre det heller på en uke hvert fall.

Pakken jeg fikk fra Nelly innhold forresten to t-shorter med mye større verdi enn det jeg handlet for, haha. Fikk i tilegg 80 kr i Nellypenger, så tror jeg bare beholder de jeg, for jeg orker ikke stresse med og returnere i tilegg hadde de ikke det smykke jeg kjøpte lengre, og den andre tingen er ikke så nøye :-)


3 kommentarer

Deksel fra Marc by marc jakobs

Dette søte dekselet med speil på baksiden hentet jeg på posten idag, betalte kun 115 kr for det (tror jeg!) fra e-bay. Kupp ♥

Ellers har jeg klart å døgne inatt! Prøvde å legge meg klokken 07, men fikk ikke sove... skjønner ikke hvorfor. Så stod opp igjen 08.30, så på tv og lagde meg frokost. Etterhvert dro jeg ned til byen for en aldri så liten shoppingrunde, måtte jo feire noe (som jeg ikke vil dele med dere, haha) hva jeg kjøpte viser jeg i morgen :-)

Nå er det snart sovetid for meg, ja.. jeg sa faktisk sovetid så tidlig!


2 kommentarer

Dagens innkjøp +++

Nå har jeg fått tilbake den satans døgnrytmen igjen. Jeg gir meg snart, det virker som at det skal være sånn. Har vært så slapp de siste dagene, sikkert fordi jeg har sovet altfor mye. Det er ferie, men hallo.. går jo kanskje ann å få noe ut av dagen selv om da. Har vært lite ute da, trente på mandag og tisdagens trening ble og lete etter kanin. Pappa og jeg kjøpte en håv, så da ble det fortgang på sakene! Haha, dere skulle sett utrykke til den kanina, skjønte ingenting når jeg vant "sisten" mot ho. For å hevne seg tissa og bæsja ho i sofaen min, noe som ga resultatet med to hvite tepper i vaskemaskinen. Har også kjøpte en søt liten sofepose som jeg skal ha med på hovefestivalen ♥

Idag har jeg hvert fall vært hos tannlegen, og jeg hadde null hull :-D ble så glad at jeg shoppet litt både før og etter trening (haha), trodde egentlig jeg hadde flere hull, så ble faktisk ganske glad. Spiste også tacosalat med pappa på peppes for å "feire" :-D Nå blir det lenge til neste tannlegebesøk, gash, hater det virkelig..
skjerf og sandaler bikbok, topp cubus (haha, kaaanskje, passa meg kanskje bedre enn den forrige jeg kjøpte!), og shorts Gina Tricot.

Også har jeg fått vært på spinning idag! Blir skummelt med en lang pause nå, håper ikke flesket tyter ut overalt når ferien er over. I morgen kjører pappa meg til Risør og blir det i tre uker i første omgang. Har pakka såå mye, håper det blir til at vi får med oss båten min også. I tilegg skal kaninen være med, så hadde sett det for meg på bussen ja.. haha! Gleder meg faktisk sikkelig nå, har ikke vært der siden 17. mai. Risør er så fint om sommeren, og alle vennene mine er jo hjemme ♥


5 kommentarer

Dagens innkjøp
Shorts
Gina Tricot, topp Cubus, bikinoverdel Bikbok

Syns den toppen passa perfekt til meg jeg, haha! Kanskje litt barnslig, men måtte bare..Converse baresko.no, kjole nelly.comBok og minimonopol Ark

Idag har jeg vært i Ski på kontrolltest, og det var overraskende nok et resultat å se. Godt å vite at all fartinga til Ski ikke har vært bortkastet. Jeg fikk også med meg blomstermedisin jeg skal gå på. Haha :-D Etterpå tok jeg meg en tur i Karl Johan, dro hjem for å lage middag, også dro jeg ned på Sats for en 55 minutters spinningstime. Når jeg kom hjem tok jeg overraskende nok en dusj. Nå har jeg netopp sett morgensdagens hotel cæsar, spist kveldsmat, mens jeg hadde på den svarte ansiktmaska som man drar av når den har tørka. Det er pain, men liker den! Nå skal jeg se om jeg kan få startet på pakkingen, det er bare så tiltak.

Hva syns du om dagens innkjøp?


5 kommentarer

Innkjøp ogsånn


piiink.

når får jeg nok ringer egentlig?

På torsdag som var var det jo nattåpent på storostorsenter, så var endel tilbud og %er så kjøpte med meg dette mellom en spinngstime:

På fredag var jeg faktisk ikke ute av huset, haha. Deilig med fridager! 

På lørdag var jeg og formet brynene mine. Var litt vondt igrunn, men det rareste var jo at jeg var hvit under der ho fjerna.. haha. Pent. Etterpå dro jeg på byporten og klippet håret mitt, så nå er det kort!! Vil ikke halvlangt hår, men heller ikke for kort da, og jeg var såå lei av det lange nå og at det ikke så noe pent ut. På kvelden dro jeg ut med Leo i Sandvika, og på søndag slappa jeg bare av hjemme, med unntak av en liten tur på 7-eleven. 

Nettopp kommet hjem fra skolen nå, og skal slappe enda litt mer av ♥ slappfisk, sa du?


2 kommentarer

New in: Rosa Nixon klokkeTror jeg har en ganske blanda stil, haha! Denne dumpet hvertfall ned i postkassen min for noen dager siden. Den er fra Nixon, og jeg betalte bare 360 kr for den fra utlandet. Wii! 


5 kommentarer

Whups, flere Nelly innkjøp..

Kjolen måtte jeg bare ha, siden den hadde lange armer. Prøver fremdeles å bli litt fargerik, om jeg lykkes er en annen ting. Det er jo fremdeles salg, og når det er salg forsvinner det beste først, så måtte visst slå til igjen.. salget har ikke åpnet uten kode enda. 

Kom nettopp hjem fra behandleren min nå, så trengte en trøst. Men pappa lager fiskeboller nå da ♥ resten av dagen skal jeg bare slappe av, og kanskje ta en spinningstime hvis jeg gidder å dra meg ned dit.

Fikk forresten helg igår, har ikke skole igjen før tirsdag. Det er ganske chill. 


5 kommentarer

Nytt fra Nelly og en umulig kanin...Salg på Nelly ♥♥♥ klarte og holde meg til en kjole, syntes jeg var flink nå! Skoene har jeg sett på i en evighet men aldri fått kjøpt de, så gjorde ikke noe om de var på halv pris nå. 

Når jeg endelig kom hjem idag, så skulle jeg lufte Petra litt da.. siste så var det lett å få tak i henne igjen, men ikke nå nei. Har prøvd å fange henne i fire timer nå, prøvd å fange henne med HOV og teppe. Tilslutt røk hoven.. begynner å bli litt lei kan man si, og nå er det mørkt ute! Så dagens treningsøkt har blitt å løpe rundt i hagen og husene her.

"Hadebraaa Sandra, nå løper jeg inn i hekken, og her blir jeg. Mens dere skal prøve å få tak i meg, så skal jeg løpe 100 runder frem og tilbake bare for å plage dere! :)))"

Tenkt og komme inn snart eller? det er fremdeles katter ute, selv om jeg skremte den bort istad, så kan den jo komme tilbake vettu, lille umulige baby! 


3 kommentarer

Ny tattovering

Tok den på torsdag sammen med Kvist som også tok, hos Lucky 7 i Oslo. Kostet 1300 kr. 

Har lenge hatt lyst på en tattovering med fugler, og etter og ha sett og sett på weheartit, osv. Ble det tilslutt noe av.. har den ved siden av kragebeinet/oppover mot skulderen. Symboliserer blant annet Emil som døde i høst ♥♥♥

Dette er min tredje tattovering på et år..haha. Ligger kanskje noe i det at når man først starter, så fortsetter man?!

Syns? 


16 kommentarer

Lue med pelsdott


Var litt deppa en dag og trengte et dyr ;-) Neida. Jeg bare bestilte den helt ut av det blå egentlig, og var bestemt på og sende den tilbake, men så ble jeg visst litt glad i den, fordi den var så varm, osv. Så beholdt den. Haha, viste den til en hund på en fest, og hun prøvde å spise den... vittig! Kan kjøpes til 300 kr her (jeg betalte 400 for den, buuhuu)..


5 kommentarer

Daisy; Marc Jacobs


Denne søte flasken kjøpte pappa for meg i påskeferien når de var i Tyskland (Jeg gadd ikke bli med!). Jeg eeelsker parfymer, synd de er så dyre, for jeg samler! Haha. Denne lukter godt også da ♥


3 kommentarer

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innlegg


Design

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits