Skjønnhet og mote (sandras.no)

Vippepåfyll

Det tok ikke lange tiden før jeg måtte gå tilbake å få påfyll på vippene mine. Jeg satt på skolen og ringe en salong og bare tok en drop in time en plass. Gikk ikke tilbake dit hvor jeg tok de første gangen hvertfall. Jeg var helt sikker på at jeg visste hvor det var, men så klarte jeg å gå til feil salong og det fant jeg ut fem minutter før timen startet. Surrete som jeg er, tenkte jeg jo da at dit jeg skulle lå et annet sted siden stedet hadde tre salonger og tydeligvis med to navn men felles telefonummer. Så jeg gikk rett fordi dit jeg skulle, haha, og måtte gå tilbake. Dette resulterte i at jeg kom 15 minutter forsent... er bare jeg som klarer å være så vimsete! 

Det ble mye bedre denne gangen, selv om det kostet 600 kr.... nå kan jeg igrunn gå uten mascara også, men siden ikke begge sidene er helt like, tar jeg somregel på litt
9 kommentarer

Fake is the new me

"Jeg skal aldri ha ta tattovering, tenk om jeg angrer, også får jeg den aldri bort igjen"  "Greit, jeg tar hull i navlen, alle vennene mine gjør det jo"  "Silikon, guuud så teit... herregud" 

Hva skjedde med det? nå har jeg plutselig fem tattoveringer, ikke at jeg liker alle sammen, og planlegger min sjette. Piercingdelen har jeg heldigvis bare utvidet med et par stykker i tragus og helix. Restylane i leppene har jeg og, som forresten begynner å gå ut, så vurderer om jeg skal ta påfyll eller ikke. Kommer nok til å vente litt til uansett, med tanken på hvor dyrt det er. Uansett, i helgen var jeg på Fjellhamar (rett utenfor Oslo) og tok vippeexentension! Grunnen til at jeg dro helt dit, var for at det var så billig der. Men klarte jo og tenke feil når jeg så på kartet, så havnet ved feil togstasjon, begynte å gå via gpsen min og fant ut av at jeg var på feil stopp. Jeg kunne ha gått, men det hadde tatt en evighet. Så da satt jeg meg på toget. Feil tog, så da var det bare å bytte. Så begynte jeg å gå igjen, og gikk i feil retninger to ganger. Jeg fant skiltet, men stedet så jo helt øde ut, så jeg gikk litt til, før jeg gikk tilbake til det øde stedet, og der var det jo såklart. Klissblaut kom jeg inn nesten en halvtime forsent og fikk lagt på vippene, haha. Jeg vet ikke om de fikk tid til å legge alle engang, men for en stressende morgen! 

Bare se bortifra hvor stygt bilde er...

Syntes vel ikke så altfor godt, men skal jo ikke se fake ut selv om det er fake. Mer på en normal måte, haha. Har også hatt litt mascara over, men vet ikke hvor lurt det egentlig var. Hvertfall veldig deilig å sleppe å tenke på å fjerne mascara, og å ta den på! 

Igår etter skolen var jeg på en salsong på bislett og la fransk manikyr, gelenegler. Endte opp med at jeg måtte file de litt ned når jeg kom hjem, og vil egentlig ha de enda litt kortere. Men slik ser de hvertfall ut nå:

Mine egne var jo helt nedbitt og utrolig stygge! Etterpå farget jeg og nappet brynene mine, og alt betalte jeg bare 399 kr for. Letsdeal ♥

 Nå er det nok fake for meg på en stund! 


7 kommentarer

Restylane

Jeg tok det bare oppe, og det virket som det ble best, siden hun spurte egentlig ikke om jeg ville ha nede og, haha. Men fyyyfaen, så vondt det var. Hadde heldigvis munnen klint inn med bedøvelsekrem først, men uff. Var ikke mye behagelig. Var fort gjort, heldigvis :-) selv om de 6-10 stikkene hun tok føltes ut som en eeevighet. Rart at det gjorde vondt, med tanken på at smerteterskelen min er ganske høy. Jeg tok bare 0,5 ml og det kostet 1990,- så det var ganske dyrt. Turte ikke å ta noe mer, selv om hun sa de fleste setter 1ml. Men ettersom jeg har ganske liten munn og små lepper fra før av, så tok jeg ikke sjansen, i tilfelle jeg ville se ut som et duckface etterpå. 

Igår så føltes det egentlig ut som at jeg har tatt regulering på nytt, det var opphovnet og ganske vondt. Men idag er det bedre, men er fremdeles litt hovent her og der. Er også litt blå, men det er så lite at sminken dekket over det. Dere kan kanskje se det litt på venstre siden. Flaks for meg! Hevelsen går nok enda litt mer ned, så det ser ganske naturlig ut. Må si det er litt spesielt og ha masse klumper i leppa, som jeg kan trykke på, og flytte på. Haha! 

Styggeste bildene, men var det beste jeg fikk til

Sikkert endel som lurer på hvorfor jeg tok det, og det er egentlig min sak. Men kan vel si det sånn, at jeg alltid har syntes at jeg har små lepper, så da ville jeg prøve dette. Har også hørt at det kan hjelpe mot tørrhet, så jeg krysser fingrene for det. Jeg tror ikke jeg skal ta fler behandlinger, men det får tiden vise. 

Produktet er helt naturlig og det er ikke det samme som og sprute inn silikon. Det er 18-årsgrense på restylane, og man får ikke tatt det selv om det er greit for foresatte. 


11 kommentarer

hair extensions x2

Dette er det håret jeg hadde fra før av! Sist jeg brukte det, så vasket jeg og krøllet det tydeligvis! 

Haha, ja. Dette er det nye.

Konkluksjonen ble at jeg heller bruker det gamle om jeg vil ha lengre hår, håper bare at jeg har retturrett på det håret nå, siden jeg har prøvd det. Nå skal det sies at jeg er helt elendig til å ta på løshår, og ingen av settene er stylet på noen måte enda. 

Hvilket syntes du var finest? 


2 kommentarer

Wants: HM

Men ingenting passer til denne årstiden egentlig, men kanskje jeg bestiller noe når det nærmere seg våren. Noe du likte?


10 kommentarer

VIPSALE HOS NELLY


HER og HER
HER og HERHER og HERHER og HER
HER
og HERHER og HER
HER 
og HERHER og HER
HER 
og HER
HER og HER

Pjoh! Det tok lang tid, salget var på hele 177 sider. Dette var noen av mine favoritter fra salget. Siden jeg har så mye klær, sko og kjoler, tror jeg at jeg skal la være å klikke noe hjem. For å åpne salget taster du inn "NLYVIPSALE" 

Skal du bestille noe fra salget? 

Minner om konkurransen jeg har gående HER, hvor du kan vinne iPhone deksler. 

//adlinks


7 kommentarer

cosmetic organizerTror ikke jeg noengang har hatt det så ryddig i sminken min! Haha. Fikk ikke plass til alt da,  men endel. Den er fra e-bay forresten!

Minner om konkurransen jeg har gående HER, hvor du kan vinne iPhone deksler. 


15 kommentarer

16 penkjoler til under 500-lappen                                                   1. 249,- HER                                                                                                        2.  249,- HER

 


                                              3. 399,- HER                                                                                                       4. 399,- HER                                        5. 399,- HER                                                                                                                 6. 479,- HER                                                     7. 399,- HER                                                                                                              8. 349,- HER

                                                     9. 399,- HER                                                                                                            10. 399,- HER                                                                                                                                                             11. 499,- HER                                                                                        12. 499,- HER                                                                 13. 449,- HER                                                                                                   14. 499,- HER


                                                      15.  299,- HER                                                                                                      16. 249,- HER

 

Noen dere likte? Jeg klarer fremdeles ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal klikke hjem til nyttårssaften! 

Adlinks// 


26 kommentarer

Today i want to ware

Today i want to ware
Andre gangen jeg leker meg i polyvore, sist gangen klarte jeg ikke å lagre. Haha! 
Kunne du tenkt deg å gå med dette?

10 kommentarer

Lipstick organizerfra e-bay


9 kommentarer

Wishes 2


6 kommentarer

Perlenegler

Dette kittet kjøpte jeg på e-bay for lenge siden! Mye billigere enn de neglelakkene med perler som selges. 12 forskjellige farger som man kan legge over neglelakken.

Jeg prøvde med disse to! 

Og slik ble det. Ikke så verst første resultat da! Prøvde bare på en den ene tommelen.


15 kommentarer

Neglelakkarusell
Den er vel egentlig til å ha krydder på, men det bruker jeg den ikke til, som dere kan se! Her får jeg samlet alle neglakkene mine! Har noen flere i Risør også, men dette er de fleste!

Fler som samler på neglelakker?

dw12dt

14 kommentarer
Stikkord:

Hvilken sko?

 

Egentlig vil jeg ha begge, men får holde meg til et av de, tror jeg. 

Hvilken var finest, nr 1 eller 2? 


22 kommentarer

Mine tattoveringer

Under spørsmålsrunden var det en som spurte om jeg kunne legge ut bilder av tattoveringene mine! Gadd ikke å ha fire bilder på rad da, så lager et eget innlegg om det. Nr 1. Betyr egentlig ingenting, annet en et fint minne fra Ferieturen til Gran Canaria april 2011, også eeelsker jeg delfiner, og har alltid gjort det ♥♥♥ den er på leggen, forresten. Nr 2. Denne tok jeg i Bulgaria september 2011. Det er vel ganske åpentbart hva den står for. Men for de som ikke skjønte det, såå betyr den at jeg skal fortsette å tro på at ting kan bli bedre, osv! Nr 3. Mine søte fredsduer som jeg har ved kragebeinet ♥ den tok jeg i Oslo i april 2012. Den symboliserer venner, familie og min avdøde hun ♥ tenkte jeg skulle gi hver fugl et ord, men så langt har jeg ikke kommet enda da, hahaha!Nr 4. Den styggeste av alle, etter min mening. Den tok jeg i juli i år, etter et selvmordsforsøk, kommer aldri til å glemme det, men nå glemmer jeg det hvertfall ikke. Tok den ganske spontant, fordi jeg følte for å printe inn noe i hunden min som skulle symbolisere at jeg ikke skulle gi opp, selvom jeg støter på vanskelige perioder. 

Bildene ble ganske dårlig, for var ikke de enkleste stedene å ta bilde av seg selv på. 

Hvilken syns du var finest? 

Minner om konkurransen jeg har gående HER hvor du kan vinne en studded bh :-)


26 kommentarer

Wishes

Hva ønsker du deg? 

Minner om konkurransen jeg har gående HER hvor du kan vinne en studded bh :-)

dw12dt

11 kommentarer
Stikkord:

Wants: makeup


Men har vel egentlig ikke bruk for det, så forblir nok under katogorien "wants". 

Noe du likte? 

Minner om konkurransen jeg har gående HER hvor du kan vinne en studded bh :-)

dw12dt

14 kommentarer
Stikkord:

Hvilken kjole er finest?

Nr 1, eller nr 2? 

Minner om konkurransen jeg har gående HER hvor du kan vinne en studded bh :-)


23 kommentarer
Stikkord:

Wihi, vant parfyma og bodylotion fra Taylor Swift :-D


Vet ikke om dere husker det, men det gjør hvert fall jeg, hvor mye jeg stresset med å få tak i denne parfyma, så jeg meldte meg på konkurransen i frustrasjon og et håp om å vinne siden jeg syntes jeg fortjente det etter alt det surret, også vant jeg :-D Ikke bare lukter parfyma himmelsk, men bodylotion også! ♥

Dere kan fremdeles skrive et innlegg, hvis dere legger til koden ts99sp er dere med i trekningen om en SIGNERT parfyme fra Taylor Swift!

tay12utvalgt

9 kommentarer
Stikkord:

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innlegg


Design

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits