Tankespinn (sandras.no)

Hvilken header?

1.

2.

3.

Snille mrhanne har laget header til meg for andre gang! Tusentakk, søta :-) 

 Var så utrolig lei av den jeg hadde fra før av. Så syns disse er bedre, selv om jeg ser litt rar ut i trynet på det ene bildet.

Hva syns dere, og hvilken skal jeg bruke? nr 1,2 eller 3?

Minner om konkurransen jeg har gående HER, hvor du kan vinne iPhone deksler. 


25 kommentarer

Hva mener dere om å lure barna på denne måten?

 

Ja, veldig morsom. Veeldig morsomt! Eller ikke.. herregud, hva er det foreldrene tenker med egentlig? stakkars unger sier bare jeg! Det å legge det ut på youtube i tilegg gjør ikke akkurat saken noe bedre!

Hva mener dere om dette?


7 kommentarer

Et år siden du gikk bort

Leste at det var allhelgensdag og kom på at den datoen var det jo noe spesielt med. 

Fine guttebassen min ♥

Det føles ut som en evighet siden jeg ga deg en siste klem og jeg kunne virkelig ønske du fremdeles var her med oss! Hvil i fred. 

Har du noen dyr du var/er ekstra glad i?

(forhåndsskrevet innlegg)


13 kommentarer

Ting å se frem til i høstdepresjonen

♥ Risørtur neste uke og sansynligvis halloween feiring, om ikke blir det vel noe annet kos! Karoline snuppa, savner ho! 

♥ Besøke Henriette i Malaga/Cordoba 3-8 nov.

Fra turen vår til Bulgaria! Aah, missit!  

♥ Hamartur 16-18 nov for å feire bursdagen til Siw.

Bestejenta! 

♥ London og julestemning med verdenes beste søster 29 nov -1des.Fra turen vår til Kos. 

♥ Lady gaga konsert med søs 6 desember.

Fra konserten i 2010.

♥JUL og DESEMBER♥Julaften i fjor hos pappa. 

♥ Nyttårssaften og nytt år med forhåpentligvis fine venner! 

Jentene på nyttårssaften i fjor.

♥ Bedre dager?!? jeg gleder meg hvert fall veldig til å legge 2012 bak meg. I hope! 

Shit, nå syns jeg nesten jeg var litt for positiv. 


4 kommentarer

Hvilken ugle er finest?

Syns begge er såå søte ♥ men ser for meg at på nr en så vil detaljene gli mest sammen, iforhold til nr to.

Hvilken syns du var finest, nr en eller to? 


7 kommentarer

Jeg har shopping galskap..

Hvordan skal det gå med meg når jeg bor for meg selv? haha.. må bli rik på en måte først tror jeg, det finnes jo ikke noe bedre enn shopping for å bli glad igjen. Bare synd at lykken ikke alltid er like lang lengre som før, så vil man igjen vil ha noe nytt i klesskapet sitt. Jeg tør ikke vite hvor mye penger jeg har brukt på shopping de siste mndene, for det er altfor mange, og hver gang jeg sier at jeg skal skjerpe meg, så skjer det ikke. Jeg er litt for flink til å gi meg selv ting altfor ofte, og listen på hva jeg vil ha blir jo aldri tom. Det er lite tenktsomt, og veldig lite smart, men jeg gjør det fordi om. Tror egentlig den eneste måten og la være på er og slutte å gå i butikker, men det er jo ikke så lett, siden jeg ikke har noe å bedrive tiden min med for tiden - ettersom de får jo inn noe nytt hele tiden, og ikke minst stenge ute nelly.com fra pcen min, for der har jeg lagt igjen altfor mye penger den siste tiden. Men det vil jeg jo ikke gjøre, for jeg er jo nyskjerrig. Heldigvis så bruker jeg kun penger jeg har, så det er ikke luksusfellen neste.

Jeg har jo alltid brukt endel penger på shopping, men det er først nå som jeg som regel bruker mine egne penger, jeg ser hvor mye jeg har fått av mamma og pappa oppgjennom årene, og det er ikke akkurat lite heller. Selv da var forbruket mitt høyt, men nå vil jeg tro det er enda høyere. Jeg kjøper jo noe hele tiden, og det jeg kjøper er ikke alltid like billig heller, det var det vel ikke før heller, men nå er det blitt verre. Igår var jeg innom HM og bestilte meg en limegrønn bikini, det har jeg hvert fall ikke bruk for nå. 

Når jeg var liten jente så hatet jeg å handle klær, ogsåvidere. Haha, hva skjedde? 


Hehe.. noen som kjenner seg igjen?!?


7 kommentarer

Var det dette dere ville oppnå?

Fant denne videoen på den gamle bloggen min og tenkte jeg kunne poste den igjen. Del den videre! 

 Får helt vondt, jeg. 


Én kommentar

Femten ting som får meg til å ville rive meg i håret

♥ Mennesker. Tror ikke det finnes noe mer irriterende enn mennesker..

♥ Kollektivtransporten i Oslo. STAPPFULLE trikker. Når jeg løper og ser at t-banen/trikken you name it kjører rett foran trynet på meg, det er faen så irriterende. Folk som ikke skjønner at folk skal få gå AV, før man går PÅ. Er det så jævelig vanskelig å skjønne? også har vi jo disse som går i musefart MIDT i rushtida og de som snakker DRITHØYT i tlf på bussen, eller har DRIT høy musikk på og ikke hører at de slafser så sykt med tyggisen sin...... 

♥ Bloggere. Greit at alle skal få ha sin egen mening, men hvorfor gidder du bruke tid på å kritisere så jævelig på hva andre gjør? og for ikke å snakke om de som har slik at det popper opp masse som man må klikke ok på får man kommer videre, og plutselig kommer det en kjempehøy sang som skremmer vettet av deg - exit. 

♥ Vekkerklokka, eller andre som vekker meg. Når jeg blir vekka om morningen på en dårlig måte, eller de som snakker til meg før jeg har våkna. Har du lyst å ødlegge dagen min eller??? Eller når jeg skal sove så er det en flue på rommet mitt som surrer rundt øret mitt hele tiden! SERR? du har hele rommet å fly på liksom...♥ Folk som legger nesa si så mye opp i andre sin saker. Det er mitt liv, mine klær, min kropp. Har du ikke et eget liv du kan bruke tiden din på?

♥ Folk som låner ting og penger og aldri gir det tilbake, kan du ikke heller bare spørre om å få det? Vi er ikke blånisser heller.....

♥ Smatting!!! hater det!!! 

♥ Folk som sier at de er så feite, men egentlig ser de ut som en strek.. ååh, seriøst???!!! Samme med folk som klager på at de er så stygge, og skriver under profilbilde sitt på facebook at bilde er stygt. Da hadde du vel ikke hatt det som profilbilde, ååå.

♥ Folk som informerer om ALT på facebook. Idag lagde jeg det til middag, idag har jeg trent det, nå skal jeg sove, nå skal jeg ta en dusj, nå skal jeg se på tv... JIZEZ, hadde en av de, men ble så irritert at personen ble sletta.

♥ Folk som forteller A, men ikke B..... la heller vær å si noe, og respekter oss som lider av nyskjerrighetssyndrom! 
♥ Hvis jeg forteller en ting, og får tilbake: "Javell, det bryr meg ikke." Neivell, jeg bare sa det liksom, ikke ta alt så seriøst da!

♥ Internett som klikker og ting som går tom for strøm! 

♥ Stavanger dialekt (no offence til dere jeg kjenner derfra, altså..)

♥ At det står "hopphurra" i bloggadressen min... går og venter på at blogg.no skal få litt bedre funksjoner! 

- FOLK SOM IKKE FORSTÅR AT ALLE HAR FORSKJELLIGE MENINGER OG TROR AT DET ENESTE DE TENKER ER DEN ENESTE LØSNINGEN I HELE VERDEN! Dette var noe som irriterer meg. Hva irriterer deg?


8 kommentarer

Sommeren skulle jo være en fin tid

Hei! Tror egentlig ikke det er så mange igjen her...? 

Siden etter hove har jeg vært hjemme alene og hatt huset for meg selv, sammen med dyrene, og pus som så og si har flyttet inn til meg. Dagen etter hove dro jeg rett til Tvedestrand på fest med noen venner, kvelden ble ikke akkurat avslutta så bra, tror jeg fikk en halv hjernerystelse eller noe... Var ute en liten tur midt i uka, utrolig hvor mye liv det er i Risør om sommeren. Avsluttet den kvelden med å inviterte alle på nash hos meg. Haha! Kvelden husker jeg så og si ingenting av, men ble fortalt at jeg var veldig morsom. Ellers har det omtrent bare vært drittvær. Har vært litt i byen og spist med venner og vært med venner, ellers ikke noe spesielt. Det var 30% på hele nelly i to timer, og jeg klarte å svi av to tusen kr. Selv om jeg allerede hadde fått en stor pakke derfra. Blant annet et par med Jeffrey campbells ♥ de ligger i Oslo, så håper de passer. 

Jeg døgnet natt til 7. juli, det var da dere hørte fra meg sist, jeg vet ikke om det er flaks eller ikke, at dere hører fra meg igjen. Da møtte jeg også Malene i byen, hvor vi var på brygga og hjemme hos hun, og vi hadde det veldig koselig. Senere dro vi opp til meg, og hadde en liten fest. Det var en fin fest, halvgøy tur på byen, som også inngikk med bading, (haha, er jo såå gøy å bade i fylla..) halv morsomt nash var det også før jeg slokna. Men når jeg kom meg hjem så skjedde det noe alvorlig, og jeg kommer ikke til å skrive hva. Enda.. jeg har det hvert fall ikke så lett for tiden, men har fått bra oppfølgning av helsepersonell, og slikt, så det ordner seg kanskje med tiden.. 

Tross for alt som skjedde fikk jeg valget om å reise til Oslo, eller Arendal. Etter to døgn på akutten der, fristet ikke det serlig. Så valget var ikke så vanskelig, så jeg dro til Oslo, Leo måtte kjøre meg helt til Kragerø fordi jeg absolutt skulle hente en pakke før vi dro, haha. Snille han! For en time på DPS og en tur på legevakta, som var helt bortkasta. Etter jeg var der, ble jeg forfulgt av en som ville ha meg med å røyke hajs. Ble såå forbanna, og skrek til han at jeg heller ville ha et nytt liv, og sa han skulle stikke. Så tilslutt stakk han, siden jeg satt meg ved en politistasjon ubevisst, haha. Dagen før London turen tok jeg også en ny tattovering, når jeg ser på den, kommer jeg aldri til å glemme hva som skjedde, vet ikke helt om det er bra eller dårlig, men jeg følte for å gjøre det der og da. Etterpå kastet jeg noe i kofferten, og tok bussen til søs. 

"Fight", det blå er fra blodprøver.. heldigvis nesten borte nå! 

Reiste som planlagt til London sammen med søsteren min. At shopping hjelper mot depresjon, det er hvert fall sikkert. Kontoen min er ikke like fornøyd etter turen, men jeg fikk blant annet med meg den fineste veska fra Marc By Marc Jacobs ♥ kostet meg jævelig mye, men er såå verdt det, fikk igjen taxeen, så ble billigere en i Norge. Skal vise dere den senere. Pågrunn av all shoppingen måtte vi også sjekke inn kofferten på vei hjem, og den ble ødlagt, så vi rakk såvidt flyet. Også har de åpnet forever 21 i London, og snart åpner Victoria Secret. Liker! 

På mandag var jeg på familietreff i Sarpsborg, fint å se familien igjen. Igår reiste pappa og jeg nedover mot Risør. Vi tok Color Line båten nedover, noe som var veldig koselig. På veien videre stoppet vi overalt for at jeg skulle finne en parfyme, men det var seriøst umulig. Så jeg gamlet på at jeg kjøpte riktig på nettet. 400 kr, for 30 cl.. de tilbakebetaler tollen, heldigvis! 

Idag har jeg bare vært en liten tur i byen, ble vekket av at pappa banket på vinduet. Var sikker på at det var noen andre, så gadd ikke reagere. Senere kommer resten av familien hjem, så da er jeg ikke alene lengre. Noe ingen vil at jeg skal være tydeligvis...En sliten Sandra på toget inn til London, med ny reisekamerat. Glemte bamsen hjemme, så da måtte jeg kjøpe en ny. Han heter kanini, og er veldig søt. 

Resten av ferien skal jeg prøve å smile og være glad, begynner å få tilbake litt energi igjen nå. Jeg er ikke så lett å knekke, selv om jeg leste igjennom en 80siders jorunal om meg selv igår. Til fredag har jeg bursdag, og håper på en bra dag, med fine venner. På mandag skal jeg først til legen, også reiser jeg til Risøya på sommertreff for å være barneleder der. Det blir nok en koselig uke :-) 

Kommer ikke til å bruke noe serlig tid på denne bloggen før til slutten av sommeren, men har mye bilder og innkjøp å dele, så får vi se hva som skjer med "meg" da, nå aner jeg ingenting. Jeg bestod også alle eksamenene jeg hadde, aldri mer nynorsk! Bortsett fra matte da, men det visste jeg igrunn fra før av. Nå vet jeg ikke om jeg får bruk for det engang. Jeg skal også flytte hele bloggen til Wordpress fordi nå er jeg drittlei av "hopphurra", noe jeg egentlig har startet med allerede, men kom meg aldri videre, så ordner det siden.

Hvordan er din sommer? ♥


6 kommentarer

Var det nå jeg skulle forklare meg?

Dere har vel merket hvor elendig jeg har vært her i det siste, vel.. det har sine grunner. Men det skal jeg ikke utdype meg om her, men jeg kommer tilbake når humøret mitt gjør det.. så får jeg bare beklage hvis jeg har oppført meg litt merkelig i det siste. Uansett, så vet vel vennene mine at jeg er glad i de uansett ♥ Men jeg kommer tilbake når jeg finner tilbake til normalen. For tiden er det bare kaos. Så ja, vi snakkes, tar bare en liten bloggpause! Man kan forresten klikke "Sandras.no" nå, så kommer man rett til bloggen min. Snille pappa som ordet det ♥

GODT NYTTÅR :)

Og gratulerer med dagen idag, Sunniva ♥ 


3 kommentarer

Gullet mitt er borte

Har ikke villet skrive noe om dette, for jeg vil ikke innse at jeg aldri får se kosebamsen min igjen. 

På fredag måtte vi avlive hunden vår, Emil. Han sovnet stille og rolig inn. Uheldigvis ikke i mine armer, jeg burde egentlig vært der, men det hadde jeg aldri klart. Jeg fikk vite det på mandag, men ville helst at det hele skulle være en drøm når jeg våknet av meldingen. Alle som kjenner meg vet hvor mye han betyr/betydde for meg. Turene med deg ble kortere og kortere, og tilslutt måtte du ha hjelp opp trappen, da skjønte vi at det gikk mot slutten. Nå lider du ikke lengre, jeg vet at du hadde det mye vondt etter du fikk kreft, selv om du smilte, bjeffet, og var glad som normalt. ♥ Jeg fikk ikke sove når du forsvant, for jeg visste du hadde det vondt. 

Jeg var jo på en måte forbredt på dette, ettersom han var veldig dårlig sist jeg var hjemme, så jeg fikk sagt noen siste ord til han, gitt han gode klemmer, og på en måte tatt farvel. Jeg visste uansett ikke hvordan jeg kunne ta farvel med verdenes fineste venn og hund. Det gikk rett og slett ikke. Må si jeg gruer meg litt til å reise hjem til et "tomt" hus uten hund, det blir veldig rart, uten deg. Alt i huset minner meg om han, og alle hårene hans kommer til og være overalt, til og med i sengen min. 

Jeg husker veldig godt da vi hentet deg på dyrehjemmet i Arendal, selv om jeg bare var 7-8. Det første du gjorde når du kom hjem til oss var og løpe opp trappa, hoppe opp i sofaen, og forsyne deg av popkornbolla, og siden har du elsket popkorn. Jeg husker jeg elsket og bære deg opp trappa, men du ville helst gå selv. Jeg husker vi lekte med ballong, og vi lærte deg mange triks. Om jeg var småfurt på deg, tilgitte du meg alltid. Du ødlagte skoene mine, bjeffet når jeg hadde besøk, spiste maten min, og vi delte middag. Om du ikke fikk siklet du bare på meg. Du sov oss meg, dag ut og dag inn, og om ikke så kom du hoppende på døra på natta, til og med når jeg ikke var hjemme sov du hos meg og så etter meg. Du trøstet meg når jeg var lei meg, og du var bare var en søt skapning som man ikke kunne la vær og smile av, selv når du vekket meg midt på natta, fordi du skulle tisse. 

Du var en spessiell hund, du hadde aldri gjort en eneste sjel vondt.


(bildene er i random rekkefølge.) 

Hvil i fred, verdens beste hund. Vi har hatt 13 fine år sammen, og jeg vet at du har hatt det veldig bra, og nesten alltid fått viljen din, for du var utrolig bortskjemt. 

Jeg håper du har det bedre der du er nå, og at du titter ned på oss i blant. Vi skal leve på alle de fine minnene du har gitt oss, og vi vil alltid være undelig glad i deg 

Okt 1998 - 04.11.2011, hvil i fred, gullet mitt. 

Ha en fin Allehelgensdag ♥


24 kommentarer

Believe - tatovering


Hvilken syns du var finest nr 1, eller 2?


22 kommentarer

Believe
Hvis du kunne gått tilbake til en tid og endret på ting, ville du gjort det da? 


3 kommentarer

22.07.2011 - we will never forget

Dette blir mitt eneste innlegg om dette. Mannen skal ikke få oppmerksomhet, fordi det er hans ønske.

Ord kan ikke beskrive det som har rammet Norge. Jeg har egentlig ingen ord...bomben var ikke det mest sjokkerende, men det som skjedde etterpå, på Utøya. En massemorder i Norge?..hitler to, er norsk? jeg er for all del ikke rasistisk, men..etter alt som har pågått i det siste, kunne jeg tenkt meg noe al-Qaida ish. Men sånn var det ikke. Aldri før har jeg brukt så mye tid på vg-nett og nyheter, aldri i min tid har jeg sett tv-norge sende NRK.

Hele verden føler med oss. Facebook er full av norske flagg! Norge stod stille mandag klokken 12. Biler stoppet langs veien. Mange tusen møtte opp i rosetog/fakketog, selv i min lille by var det over to tusen. Jeg trodde ikke Norge kunne vise så mye kjærlighet. Vi står jo virkelig sammen som en nasjon når det gjelder, både kongelige og "vanlige", blir stolt av og være Norsk, og det er ikke vær dag. Alle flaggene er på halv stang og Oslo så ut som en spøkelseby etter angrepet. 

Hvordan kan en mann se på dette som en nødvendighet, og gå løs på sin egen rase? hva foregår i hodet hans? tenk å drepe så mange unskyldige mennesker. Ungdommer som bryr seg om fremtiden, og nettopp har satt nye beskjentskap. Du kom og ødlagte sommerens vakreste eventyr for dem, til et helvete.  

Jeg tror ikke han eier noe hjerte, tross for at han lot vær og skyte en 11-åring som skrek i ansiktet hans at han allerede hadde drept pappa, og at han var for ung til å dø. Utrolig nok ble han spart. Tenk å gå rolig rundt på en øy, mens du ler, som i et jævla WOW spill og masakre forsvarsløse ungdommer. Du kommer til å råtne i fengsel, og ingen vil noensinne bry seg om deg. Sinnsyk eller ikke. Du fortjener det ikke. Stakkars familien din. 

Nei, dette er deprisivt, uvirkelig og helt forferdelig. Har lest så mange rørende historier, det står om dette overalt. Hva har Norge gjort for å fortjene terror? delt ut penger her og der.. Jeg som alle andre, har også tent lys. Tro, håp & kjærlighet figuren jeg kjøpte på torsdag, passet bra inn. 


Mitt lille land ♥ Man skulle ikke tro at det i videoen er fra Oslo og Utøya. 

 

Oslo er blitt blomsterhav. Oslo er også utsolgt for roser... "Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen."

"Ondskap kan drepe et menneske, men aldri beseire et helt folk" - Jens Stoltenberg. Han har virkelig vært en statsmann i disse dager. 

Alle tanker har gått til de rammende den siste tiden, det utrolige hjelpepersonellet, og frivillige! Kondolerer til alle pårørende og overlevende. Hvil i fred til alle som ikke klart seg ♥♥♥ 

Solen har nå tittet frem, etter den grå, våte og triste helgen.


2 kommentarer

Tror det har klikka for meg

I det siste har jeg hatt så ryddegalskap. Enten så er det mangel på noe å gjøre, eller bare nok et kikk som kommer innimellom. Først kastet jeg ut alt av klær i skuffen under senga. (treningsklærne..), og brettet dem seriøst pent. Etterpå dro jeg ut absolut alt av klessakpet mitt. Og jeg skal love deg det tok mange timene og rydde opp i det igjen. Når jeg var ferdig med det hang jeg alt av kjoler, andre plagg og ting som henger på stativet mitt fint. 

Her om dagen tok jeg undertøyskassa og rydda i den. Idag gikk jeg løs på skoene. Og håpet virkelig at jeg telte feil når jeg endte opp med og beholde 70 par. Sånn ca. Hah. 

Istad gikk jeg igjennom skjerf, og sånt og la det pent. Også har jeg støvsugd rommet og sånn tidligere idag! 

Nå sitter jeg her, og vet ikke hva mer jeg skal rydde i. Jeg skal rydde i jakkene mine også da, men det får jeg ta på dagtid i morgen. 

Men jeg har hvertfall fått mye bedre plass, og det er nok fortsatt klær, sko, osv, så kan/skal kastes eller gis bort. Eller kanskje selges på finn.no, som det stod så finn i årboka fra Grenland....haha! Det gjør bare litt vondt i sjelen å ta alt på engang...

Kan jo ta en tur opp på loftet, men tror jeg dropper deet. Så ivirlig er jeg ikke altså. Det som ligger der gruer jeg meg til å rydde i. Håper det er en stund til den dagen enda....


Hvor ironiskt var det ikke at jeg lastet opp dette bilde, også hadde jeg tenkt å skrive at jeg hadde lagt nesten alle bamsene mine i en bag, fordi de bare lager rot...

Ja, pappa, vet det var veldig mange sko! Men jeg er flink som rydder da? skjønner hvorfor du sier jeg skal roe shoppingen min, haha. Skal hvertfall tenke litt mer over hva jeg kjøper nå. Bedre å lære sent enn aldri? Og du gledet meg nok veldig når jeg fikk alle disse tingene noen år tilbake uansett, og samme til mammaen og ja! :-) 

Hvem bryr seg egentlig....

Fler som har ryddegalskap?  


4 kommentarer

Drøm søtt, Bin Laden

Sjeldent jeg faktisk får "sjokk" når jeg hører noe på nyhetene en morgen. Osama Bin Laden er DØ? det er han gale? eh eh eh. 

Jeg syns det er bra at han er dø. Bare så synd at nå blir det masse annen fare, sansynligvis... eller så blir det ingenting. Det vil jo bare tiden vise! 

Litt trist å si det er bra at noen dør og at folk spretter champis av glede. Men har selv vært der nede å sett i minne "museumet", hatt omvisning og sett området og.. Ååh, eh.....han har fått som fortjent. Selvom han ikke satt i flyene selv. 

Ganske ironisk at de på nyhetene presterte å si obama istedet for Osama...hvorfor har de en president med så likt navn? skulle jo nesten tro han var medlem.

Dette var en av mange som hang plakater på minne stedet...bare les, så sinnsykt trist. Vel, jeg unner "pårørende" en drink idag. Mannen var jo helt syk.

Hva syns dere om at Bin Laden tok kvelden en fin mai dag? 4 kommentarer

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innlegg


Design

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits