Spørsmål og svar (sandras.no)

Svar på spørsmålsrunder

Kan du svare på video? Det hadde jeg tenkt til, men blir jo så jævelig kleint..... så jeg dropper det for denne gangen hvertfall. 

Yndlingsfarge? Uhm, vanskelig spørsmål. Jeg prøver å bli litt fargerik, men det går mest i svart/hvitt og grått. Er glad i blå og rosa da!

Yngdlingsbok? Jeg har nesten ikke lest noen bøker, flaut nok... men "kjære john" kanskje :-)

Pinligste øyeblikk? Høhø, det var nok så piiinlig at det allerde er fortrengt! 

Hvordan endrer man docs på macen? Det kan du bare google, så kommer det opp masse videoer/innlegg fra andre bloggere som forklarer dette mye bedre enn hva jeg hadde klart, haha! 

Hvor får du insprasjon fra? Aner ikke, fra andre bloggere kanskje? :-)

Yndlingsklesbutikk? I Norge, er det vel bikbok, Gina Tricot, hm og Zara. I utlandet, topshop, River Iland, forever 21, og primark. Jeg er ganske standar med andre ord. Så shoppingglad som jeg er, er det vanskelig å velge en butikk. 

Hvorfor blogger du? Fordi jeg syns det er gøy, også har det på en måte blitt en vane. Hvis jeg slutter nå, hvordan skal jeg da huske hva jeg drev med i fjor? ganske morsomt å se tilbake til av og til!

Hva slags mobil har du? En hvit Iphone 4s

Sminkemerke? Hvis du mener hva slags sminkemerker jeg bruker så er det veldig mye forskjellig, da. Bare Minerals, Clinique, Mac, Isadora, Barry M, YSL, Dior og Glo minerals. Var det som lå i pungen nå hvert fall :-)

Hvorfor begynte du å blogge? Fordi at venninnen min Sunniva gjorde det, haha. Jeg syns egentlig det var kjedelig, men ville jo også siden ho gjorde det. Det var jo jeg som endte opp med å bli den evige bloggeren, da.. haha! 

Hva er dine livsambisjoner? Have no idea. Tiden vil vise, aller helst vil jeg vinne i lotto så jeg kan shoppe så mye jeg vil! 

Hvor ville du helst reist her i verden? Åh, det er såå mange steder jeg vil reise til. Men Australia står nok på første, ellers vil jeg jo se hele USA, og ikke minst Afrika. 

Ynglingsmat? Tror det må bli pizza, spiser det jo hele tiden. Er også glad i biff ♥Ynglingsband? Har vel egentlig ingen spesielle, tror jeg. Hører bare på musikk jeg, tenker sjeldent over hvem som synger og hører somregel ikke på hele cder heller. Kommer ikke på noen nå hvertfall! Men elsker Rihanna og Ladygaga da, men de er vel går vel mer under katogorieren "artister". 

Hva er en typisk dag for deg? Haha, jo.. nå skal dere høre. Jeg står opp, går ut i stua, slår på tven, slår meg ned i sofaen foran macen, lager frokost eller middag (alt ettersom tidspunkt..), resten av dagen bruker jeg vel egentlig på ingenting. Har ikke noe liv for tiden. Men det hender jo at jeg beveger meg ut av huset også, da. 

Hvilke blogger du leser? Nå nevnte jeg jo nettopp at jeg ikke har noe liv, så.. jeg følger 55 bloggere (tror jeg) på bloglovin, også leser jeg vel det meste på topplisten og klikker meg inn på veldig mange iløpet av en dag. Men er carolinemaria.blogg.no og hedda.blogg.no liker jeg best! De har jeg følgt leeenge. 

Beste med å blogge? Tilbakemeldingene kanskje, men gjør det mest fordi jeg syns det er gøy, og må ha et sted å skrive ut alt i hodet mitt. Hehe. 

Hvor mange tattoveringer har du, og kan du legge ut bilde av dem du har? Jeg har fire! Har en delfin på leggen, fem fugler på kragebeinet, "Believe" og "Fight" på håndleddene. Kan legge ut bilder i et annet innlegg, så det ikke blir fire bilder på rad. 

Hvor er ditt drømmested å reise til? Australia! 

Hvor er det beste feriestedet du har vært? Hmm, vanskelig. New York kanskje.Såå glad jeg ble kjent med disse to bestejentene ♥

Hva har du lyst å jobbe med? Etter min oppvekst, så tror jeg at det enten må bli i helsevesenet, eller så går jeg nok en helt annen vei. Men pr idag har jeg lyst å jobbe med dyr og mennesker! 

Hva drømmer du om å bli? Det jeg verken har hjerne, psyke eller karakterer til. Hehe, detsverre... 

Hvor mange søsken har du? Jeg har en storesøster på 29år, en stesøster på 21år og en stebror på 22år. De to sistenevnte har jeg vel egentlig mistet kontakten med, detsverre..

Har du dyr? Jeg har hatt såå utrolig mange dyr! Men nå har jeg bare en kanin, og nesten en katt da, den bort hvertfall mye hos oss..En liten drittunge med navn Petra. Neida ♥

Hva ønsker du deg til jul, og hvorfor? Vet ikke, men en Ipad hadde vært kjekt å ha! 

Hvordan har du det? Det går veldig mye opp og ned egentlig. Ene dagen har jeg det bra, andre er alt helt greit, og noen dager vil jeg bare dø. Atm har jeg det ok :-) 

Hva gjør du på fritiden? Er med venner, shopper, fester, sitter foran macen, trener, ser på serier/filmer, tar bilder, reiser og bare tar livet med ro.

Hobbyer? Har spilt håndball i 12 år, tror jeg. Men nå trener jeg bare på Sats. Er også glad i foto, også prøvde jeg engang å lære gitar, da. Er shopping en hobby? hehe. Liker også og stå på slålomski, men er sjeldent jeg får gjort det, da. 

Hva spiser en anakonda? Godt spørsmål, Malene. Men ifølge Wikipedia, så spiser de blant annet fisk. 

Hva slags forsvarsmekaniske har skunkdyr? Det heter stinkdyr, lillevenn! Haha... jeg tipper de gir fra seg illeluktene lukter, jeg. 

Beste minne? Ååh, vanskelig! Polenturen i 10. klasse, kanskje. Eller.. turen til Italia med Grenland. Tror det må bli sistnevnte ♥Savner godgjengen! 

Kleineste du har gjort? Haha.. det er nok også fortrengt. 

Hvordan er det å bo i Oslo? Til tider slitsomt, men mest deilig. Jeg kan gå hvor jeg vil, på butikken, trening i byen, osv. Uten og bli gjenkjent overalt. Utvalget er stort, og man får somregel tak i det man vil. Men er koselig i små byer også, som Risør :-)

Hva studerer du? Jeg er ikke ferdig med videregående enda, så jeg studerer ikke :-) 

Hvor er lampa fra? Den er fra Partylite, som er et homeparty, såvidt jeg vet. 


3 kommentarer

Spør meg om alt mellom himmel og jord

Jeg svarer på alt. Haha, nesten hvert fall. Svarer i et innlegg eller video senere i uken. Tar også med de spørsmålene fra forrige spørsmålsrunde som jeg aldri fikk svart på. Tenkte jeg skulle lage en katogori som heter spørsmål og svar. Kommer ikke til å ha det ofte da, siden det kommer somregel bare inn random spørsmål. Haha, men er moro med spørsmål! 

Så spør da vel :-D 

Im so bored, liksom.


10 kommentarer

SpørsmålsrundeEr det noe du lurer på? (sansynligvis ikke) men kjører en spørsmålsrunde for første gang faktisk, så spør i vei, så har jeg noe å bedrive tiden med i det minste. Kanskje jeg er så kul at jeg svarer på video.


6 kommentarer

24 år gammel sørlandsjente fra Risør, bor i Oslo. Bloggen svever som oftest på en rosa sky men av og til skriver jeg rett fra hjertet.
KategorierSiste innlegg


Design

    Grunnkoder er laget av http://albissdesign.blogg.no/, resten er redigert av meg


hits